- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbendre
őstag
A "qpr beta" egy stabil "sneak peek". Sokkal inkabb a kovetkezo funkciokat lehet veluk tesztelni megjelenes elott. (Pl a halozatok). Ezek mind-mind kelloen stabilak minden napos hasznalatra soha sincs veluk gond es ez is a kommunikacio, A Pixelekkel lehet az ujdonsagokat megkapni es megnezni mindenki mas elott.
Na majd az Androd 14 DP vagy Beta
ott szokott lenni gond. De a RC mar mindig stabil.
-
TaylorPro
addikt
-
Korábbannsose tapasztaltam ilyet, 10+ rendelés alatt.
Sztem ugyanaz van mint pl itthon az emagnál. Bruzál emberhiányra felvettek egy marék embert a várható nagy terhelés miatt, és sajna akad közte pár ilyan, akiknek még nagyon nem megy a dolog. Mert a GS sem mindenkinek minden rendelése jár így (bár nekem 2/2). Egyelőre most 1650€ lóg a levegőben... -
marcarc
senior tag
-
Szergely83
tag
Sajnos igen. Bő 50-nel több, mintha valahonnan külföldről rendelném, de itthoni garancia cserébe... Bravo Mobilnál van olcsóbban is, de kb fél éve kap értékeléseket a bolt. Az ilyenekkel szemben bizalmatlan vagyok, de ez az én hülyeségem.
A mostani telefonom erősen döglődik, hónapokat nem várnék, hogy több itthoni bolt is betárazzon. -
hajbel
addikt
Ezt én is így gondolom, mert szubjektív szempontk miatt nem vettem meg, pedig szemeztem vele. Másnak mások az igényei. Sokaknak jó szolgálatot fog tenni (főleg akik külföldön élnek), én is nagyon szerettem annó a Pixel 4X-emet. Nekem azzal volt gondom, hogy üzemidő szempontjából fals infókat osztottak meg. Meg akartam kímélni a leendő tulajokat egy csalódástól.
-
Rotate
veterán
Elég fura, mert az összes többi review 7 órákról beszél, csak nála hallottam ezt a 3-4 órát... Majd holnap kiderül teljes töltéssel.
A gyári 30W töltő meg fos lassú, 54%-on feltettem, és màsfél órát írt teljes töltésig. Viszont tölti a Chromebookomat is,szóval potyára biztos nem vettem :D Holnap kipróbálom a OnePlus 7T 30W töltőjével.
Pár nap és több tapasztalat lesz...
-
Rotate
veterán
ha ma meglesel egy 50 éves fekete fehér családi fotót, papiralapon, fekete-fehéren, eszedbe jut, hogy ejj, de kár hogy nem volt ez jobb minőség? az emlék az emlék, a többi mellékes...
a külső ssd-d ugyamúgy tönkre fog menni, mint a külső hdd, cserébe még nehezebb utána lementeni...
én inkább vállalok kompromisszumot a minőséggel, de biztosan megvan minden valahol egy szerverszobában, többszörösen backupolva.
persze ez személyes hozzáállás kérdése...
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest