- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
Feltettem a Gcam 9.2.14 v14 -et a telóra már korábban. Próbálgattam a config-okat. Most megnéztem a pixel7pro-hoz készült configot, az AleDrea-t. Hát a szemem majd kugrik. Élethű képek és ráadásul 24,6MP 5712 × 4300 felbontású képet csinál.
Ha van kedvetek nézzetek rá. Nekem bejön.Ti szoktátok használni a Display P3 színtartományt, vagy maradtok az sRGB-nél?
-
aldebaran
addikt
Én is ezekre használom. Működik minden, az aksi 1 napig bírja, bár korábban sem bírta tovább. Egy digital t-s és egy vodafONE sim kártyával használom. Nekem nincs bajom a térerővel. voLTE van. A fényképezője szerintem jó gcam-el.
Ha cserélném, akkor pixel 8 pro -ra, vagy 9 pro xl-re cserélném. -
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #7926 üzenetére
Lehet manuálisan is váltani a kamerák között.
-
aldebaran
addikt
Melyik nagyításnál hogy vált kamerát a p6p?
-
aldebaran
addikt
Most, hogy vége a software támogatásnak, nem tudom, hogy létezik -e, de érdemes lehet majd custom rom-ot feltenni a telóra, ami esetleg update-elődik? Ha igen, tudtok ajánlani?
-
aldebaran
addikt
Az mitől lehet, hogy amikor csatlakoztatom a P6P telót a pc-vel, nem dob fel semmit, hogy fájlátvitel, vagy csak töltés, vagy ilyesmi? Csak elkezdi tölteni és kész.
Régebben ez működött.
Mit tudok beállítani a telón? -
aldebaran
addikt
Szerintetek a pixel 6 pro-ra ki fog jönni a 15 final?
Gondolom, ha már bétázgatnak rá, akkor ki. De utána arra már nem jön majd frissítés? -
aldebaran
addikt
Én az AnySoftKeyboard-ot használom. Ezzel nincs gond és személyre szabható.
-
aldebaran
addikt
a videó és fénykép készítésnél ki lehet valahogy kapcsolni az auto whitebalance-ot a Gcam-ben?
-
aldebaran
addikt
Nekem most decemberben még nem jött frissítés a P6P-re. Mikorra várható OTA-n? A weboldalon elvileg már ott van.
-
aldebaran
addikt
válasz
zolikaDB #7751 üzenetére
Én a kamera miatt a rendelkezésedre álló pénzből még mindig a pixel 6 pro-t venném. A kamerája kiváló, pláne, ha egy Gcam-et felteszel. tokkal használom, sose gondoltam még úgy telefonra, hogy tok nélkül használjam. Mondjuk ingyenes Fotók tárhely jó lenne, mert képenként 6M és 4k videónként 1-2GB azért hamar betelíti a tárhelyet.
Nekem sose volt gondom semmivel sem, pláne a root-al minden IS megoldható. Én ha cserélnék, akkor is Pixel pro-t vennék a kamera miatt, a sima pixeleket, meg az a-kat hagynám. De ez az én véleményem.
-
aldebaran
addikt
Nekem most root-olt a Pixel6pro Magisk-el. Június óta nem volt update-elve. Ha letöltöm a 14-es factory image-et, és update-elem a telót ezzel a módszerrel, az úgy működhet? Nem fog mindent törölni?
-
aldebaran
addikt
6 pro -hoz honnan érdmes fóliát rendelni és melyiket? Ha van közvetlen linked, jó lenne, akár aliexpress-es is.
-
aldebaran
addikt
Ezt megpróbálhatod.
-
aldebaran
addikt
Erre a telóra twrp-t, vagy hasonlót lehet rakni? Ha igen, videót tudsz linkelni?
-
aldebaran
addikt
Most kaptam egy 359MB-os frissítő csomagot.
-
aldebaran
addikt
válasz
greyslay #7368 üzenetére
Egyébként kinek hogy és mit akar: jogos az elvárás, hogy minden pöc-röf legyen, de ha a szolgáltató nem oldja meg, az nem a hardver hibája, illetve akkor gondolom, semmit sem szoktál telepíteni a telefonra: se egy játékot, se egy gps-t... stb. A volte annyira leegyszerűsödött, mint egy ilyennek a telepítése.
De persze, ahogy írtam, kinek-hogy, ki szeret bosszankodni és ki szeret mogoldani problémát 5 perc alatt, mert a volte annyi időbe telik...
1. Click the following link or check out Releases tab of this Github repository to install latest version ofPixelIMS
application's APK file.
2. Install downloaded APK file.
3. Start installed application.
4. Tap "AllToggle "Enable VoLTE" to enable VoLTE.
5. Aow all the time" when seeing prompt asking for Shizuku permission.
6. Restart your Pixel phone a couple of times until you can see VoLTE is working. -
aldebaran
addikt
6pro-n be lehet kapcsolni valahogy, hogy az élő beszédet fordítsa? Nekem be van elvileg kapcsolva, de mit kell elindítani, hogy mutassa a fordítást?
-
aldebaran
addikt
Ezért is érdemes frissíteni a telókat...
-
aldebaran
addikt
válasz
DrDoktor #6450 üzenetére
Ezzel tudod flash-elni. Minden adat törlődni fog. Itt van hozzá a legutolsó factory image. Csak ugye azt nem írtad, hogy 6 vagy 6pro
Ja és edge vagy chrome kell hozzá (Én edge-ben szoktam csinálni.) -
aldebaran
addikt
válasz
gretzky77 #6429 üzenetére
Amit ajánlottam, a toggle app, nálam azt csinálja, ha az nfc ikonra kattintok, alul felugrik egy beállítás - Az NFC használata - és egy csúszkára kell rábökni és kész.
-
aldebaran
addikt
válasz
gretzky77 #6288 üzenetére
Én ezt használom. Kiteszem egy sor ikonba amiket egy érintésre ki és be lehet kapcsolni, többek között az nfc-t is.
-
aldebaran
addikt
Messziről nézve, telefonon esetleg jobbnak látszik az enyém, de amikor monitoron belenagyítasz, látszik, hogy az enyémen kicsit elmosódottnak tűnik, olyan fura. A Drakmuszé már jobban közelít egy dslr gép által kiköpött képhez. Több részlet látszi és a fájlmérete is biztos nem 3,xMB, hanem jóval több, mert több információ van a képen.
-
aldebaran
addikt
Ebben a gcam-ben van vízszintező?
-
aldebaran
addikt
válasz
DrDoktor #6137 üzenetére
Mondom, próbaként lefényképezem a billentyűzetet. Lazán csinált az eddigiekben megszokott, max 1MB-os fájl helyett (ami ilyen makrónál szokott lenni) egy 6,6MB-osat.
Jó lesz ez.
majd tesztelgetem... kiránduláson jó lett volna, de majd lesz az még.
Köszi neked és näte-nek.
-
aldebaran
addikt
12-es végleges rom volt rajta. Nekem root-olva volt a készülék. Csomószor feldobta, hogy frissítsem, de valahányszor rányomtam, hogy csinálja, azt hittem, hogy a root miatt nem tudja. Több hét után végülis restartoltam a telót és végül frissített, a root el is veszett, de nem is nagyon vettem észre, mert a telekom-al szoktam telefonálni, ott bejött a volte, szóval a rootnak már nincs jogosultsága nálam.
Tegnap rányomtam, hogy frissítse 13-ra. Nem akarta megcsinálni, újraindítottam a telefont, utána már hiba nélkül végigment a telepítés. A magix-et töröltem is a telóról.
A mai napon itt felsorolt hibák közül egy se jön. Felemelem a telót felébred, 9 óra alatt 10%-ot merült az éjszaka, tegnap fél órás waze gps-el kb 20%-ot merült.
Mondjuk nekem mindig ki van kapcsolva: a bluetooth, a 120hz-es képernyőfrissítés, a gps, az nfc és nova launcher-t használok.Kérdés: azt be lehet állítani, hogy ne 20%-nál szóljon, hogy merül? A 12-nél 15%-nál szólt és az nekem most is megfelelő lenne.
-
aldebaran
addikt
válasz
Curtain #5375 üzenetére
Ja, a link, ami 60 funkciót ír le, majd annak az alján egy blog, ahol mégtöbb funkció mutat be és frissíti.
Az olvasása közben jutott eszembe, hogy nem azért van végülis egy modern, friss telóm, hogy az oprendszer meg le legyen maradva... Szóval, ha lesz ingerenciám felteszem a 13-at hamarosan...
Thx
-
aldebaran
addikt
Egyébként a 13 ad valami újat a 12-höz képest? (nem hibajavításra meg ilyenekre gondolok, hanem funkciókra, könnyebb kezelhetőség... stb.)
-
aldebaran
addikt
válasz
brainticket #4993 üzenetére
Tehát Te csak telefonhívásra használod a telefont?
Játékra tablet, gameboy, vagy hasonló való, fényképezésre pedig fényképező. Akkor elég neked egy Alcatel teló ami tudja az LTE-t, kb: 5000 Ft. Szívesen. -
aldebaran
addikt
válasz
janika1988 #4842 üzenetére
Huhh, ezt nem tudtam. Köszi
-
aldebaran
addikt
Nekem digi sim és telekom eSim van. A digi-nél felajánlja az 5G-t, a telekomnál csak az LTE-t, pedig ahol lakom a lefedettségi térkép alapján full 5G van. Pedig a digi-nél nincs is 5g
(root/volte van.)
-
aldebaran
addikt
Üdv!
A Magisk topic-ban tudod ezt a kérdést feltenni - root után uninstall és minden marad - de szerintem ez nem kivitelezhető, mivel nyitásnál és zárásnál wipe-olódik a telefon. De ahogy korábban írtam, a Magisk topic-ban kérdezz rá az általad használt alkalmazásokra, mint pl Google pay... stb, hogyan tudod működésre bírni. Folyamatosan fejlesztik ezeket, mivel másnak is szüksége van ezekre és meg tudják oldani. -
aldebaran
addikt
Én azt nem értem: ha a telefonálás összes gondját megoldja a root és a magisk max 10 perc alatt, akkor akik ide járnak miért nem csinálják? No offense, csak kérdem...
-
aldebaran
addikt
Nemsoká megyek Münchenbe. Van olyan, aki magyar telekom eSIM-el, DIGI simmel (net) használja, vagy próbálta használni Németo-ban?
(Nekem root-olt, Volte műxik, nincs hívásszakadás és mulasztott hívás sem.) -
aldebaran
addikt
Egyébként más az, amit a teló automatikája csinál a képekkel és más az, amit Te magad ki tudsz belőle hozni. Nagyon meglepett, hogy ennyire király képet csinál a 4x -es nagyítású objektívje. Korábban írta valaki, hogy tájképre Samu. Ha valaki tájképet készít, akkor azt utólag szerintem feldolgozza RAW-ból és szerintem ez pont a P6P nagy előnye.
Itt látszik, hogy mi a különbség a Pixel 6 Pro 4x kamerája kiköp és amit a .dng-ből (RAW) ki lehet hozni.
És itt van még pár kép a P6P-vel:
-
aldebaran
addikt
válasz
aldebaran #4598 üzenetére
6. Ja és innen a Method 2-t követed.
-
aldebaran
addikt
válasz
robi222 #4596 üzenetére
Teljesen felesleges ezért pénzt adni. Pár perc alatt simán meg lehet csinálni.
0. Összedugod a telót a gépeddel és ellenőrzöd, hogy a fájlokat eléred a telódon. (driveknek fent kell lenniük a gépeden)
1. Lemented az adatokat
2. https://developers.google.com/android/images#raven Legutolsó image a ravenből letölt
3. https://flash.android.com/ Chrome alól megnyit
4. a weboldalba betallózod az image-et és kiveszed a pipát, hogy lock-olja a telót.
5. vársz, hogy kész legyen. Ha kész, utána követed ennek a videónak minden szavát (persze a legújabb sw-ekkel.)
Kész és örülsz. -
aldebaran
addikt
Nekem MKB van (régi BB) és az megy hibátlanul.
#4490 bigrob : Itt egy videó, de a legújabb stabil Magisk-el kell csinálni és a legújabb stabil Raven rom-al, ha P6P-t rootolsz.
Ja és itt egy leírás az egészről. Ebből az elejét, majd a Method 2 -t kell nézni. De itt is a legújabb cuccokkal. -
aldebaran
addikt
Az origo is írt a hibahalomról. Nektek gyengült a rezgőmotor?
-
aldebaran
addikt
válasz
TaylorPro #4342 üzenetére
Biztos nem emlékszel, de ezt javasoltam korábban.
Örülök, hogy már minden oké. -
aldebaran
addikt
válasz
brainticket #4308 üzenetére
A yettelnél hálózati hiba van.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Egyedi ékszerdobozka
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest