- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokler
aktív tag
válasz Blamazs #6472 üzenetére
Keress vissza a fórumban, mert több helyen lett már linkelve, de:
- bootloader nyitás - mindent töröl
- root
- Magis modulok (VoLTE, Safetynet Fix, MagiskHide Props Config)Nálam minden ment a walleten kívül azonnal, de arra meg a Props config volt a megoldás.
''Mindenhol jó, de nem vagyok otthon...
-
stigma
addikt
válasz Blamazs #6464 üzenetére
Érdekes igaz én Win10 mellett rootlam, de amik nálam be vannak kapcsolva , engedélyezve:
- fejlesztői beállitások (build/kerékre 7x nyomni)
- oem unlock : bootloader nyitás után úgyis engedélyezve kész.
- usb debuggingEzek után még windowos adb drivert tettem fel, és nálam a háttértár simán elérhető volt.
Kábel + gép csatlakoztatása , majd a felugró ablak esetén válaszd a fájlátvitel funkciót.Ezenkívül minden felugró engedélyt a tárhelyhez engedélyezni kell, mint már írták.
....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
zoli81
csendes tag
válasz Blamazs #6458 üzenetére
Remélem megoldja majd a problémád, de szerintem azzal kezdődik a probléma, hogy harmatgyenge a modem/antenna. A lakás legárnyékoltabb pontján 10-15 dbm- mel gyengébb a jel mint a Pixel 4a-n ami -115 dBm-et jelent. Hívás közben ha odateszem a fülemhez, tovább gyengül, és előbb vagy utóbb levált 2g v. 3g-re vagy megszakad. Most LTE/WCDMA-ra tettem, hogy 2g-re ne menjen rá, így kibírt 3x10 percet, szépen lement 3g-re ha már nagyon gyenge volt a 4g, de majd csúcsidőben még megnézem, tényleg a 2g-re váltás okozza-e a gondokat nálam.
[ Szerkesztve ]
-
stigma
addikt
válasz Blamazs #6462 üzenetére
Igen root esetén bootloader-t kell nyitni, minden megy le a telóról.
Appokról tudsz mentést csinálni, de mondjuk én telóváltás után vagyok (Realme GT2-ről) így backupból nem akartam visszatenni mindent , nehogy valami beakadjon a háttérbe.
Telóról amit tudtam kábelen lementettem, sms és hívás ha kell SMSBackuppal csináltam.
Bootloader nyitás után jöhet a root, Magisk majd vissza az appok.
Arra figyelj majd, hogy root és Magis utána VoLTE majd zip-es telepítés lesz : Link....Google Pixel 8 Pro / OPPO Watch X / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
válasz Blamazs #6460 üzenetére
Havi updatehez egy video: Link
Tegnap így csináltam a novemberi updatet (14Mb kb) és tökéletesen frissített, és megmaradt minden.Banki appoknál picit szívtam, de root +volte+banki appok-at hullafáradtan kb 1,5 óra alatt meg lehetett csinálni elsőre.
-
stigma
addikt
válasz Blamazs #6458 üzenetére
Hi, root nem olyan vészes szerintem, linkeltem róla mindent én is, és sokan mások: Link
Először próbáld meg szerintem, mert nem egetverően nagy feladat lépésről-lépésre leírást mellett rootolni a telót.
Ha nagyon nem menne tudok segíteni mert győri vagyok.Azt még megjegyzem, hogy Banki appok-hoz is egy picit szórkakozni kell, de megy tökéletesen. Root esetén havi frissítéseket sem tudod 1 kattintással feltenneni, plusz 2 gombot kell majd beiktatni, hogy fel tud tenni
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Xbox Series X|S
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest