- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drakmusz
addikt
-
bbendre
őstag
A Nothing kivételével nekem minden volt, de nem tudom mi hozza ezt a szintet...
azért pl az S22 shutter lag-ja nagyon durva. Beltéren nincs rendes fehéregyensúly, durva bemozdulások
Az Iphone 13Pro durván túlélesít. A DNG mellett nincs live photo. Nincsenek részletek.
A Zoom kamera kb semmire sem jó.
A Huawei jó, de ott meg a Google hiánya elég erős. Valamint a konstans túl fehér bőrszín. -
DrDoktor
senior tag
-
Drakmusz
addikt
Nehéz racionális oldalról megvizsgálni a dolgot, de gondolom ezzel nem mondtam újdonságot....
Nálam az első a fotózás, erről már sokszor írtam.
Az évek alatt már megszoktam ezt a fajta képi világot, ebben a közegben érzem jól magam.
Ugyanakkor el kell mondanom, hogy ez a natë kolléga által belőtt config szerintem iszonyatosan jól működik a 6 Pro-nál.
[link]
Hamarosan letesztelem esti körülmények között is.
Valószínűleg lényegesen jobbat a 7 Pro-ból sem lehetne kihozni, tehát ha innen nézzük akkor felesleges váltani.
Persze az ember keresi az újdonságokat, ez érthető.
Egyébként most még eladható a 6 Pro, később már necces.
Én egyelőre megvárom az első szériák kifutását, utána döntök.
Az első vélemények alapján ez az új széria most jóval stabilabb alapokról indul, ez mindenképpen jó hír. -
szlaci888
aktív tag
Írtam már, hogy a rootolásra ez egy nagyon jó és részletes leírás:
[link]
És ez meg a VoLTE bekapcsolására:
[link]
Én a Method2-t javaslom, az tuti működik!
Egyébként a VoLTE leírásban is van egy link a rootolás leírásra.
Azt gondolom lehet, hogy ezek a leírások egyszerűbbek, mint egy videó alapján, mert benne van az összes parancs és simán ctr-c -> ctrl-v-vel lehet átemelni a command felületre, nem írjátok esetleg el.
Sőt most néztem, hogy a rootolás leírást frissítették Android 13-ra is.
Sok sikert! -
Gonz0
tag
Nem az számít, hogy hol vagy, hanem hogy milyen sim van benne. Nyár közepén jött egy patch ami bekapcsolta a roaming VoLTEt. Nekem francia simmel mindenhol ment a VoLTE ahol jártam. (Belgium, Hollandia, Ausztria Németország Törökország Magyar)
Ment volna az 5G is, csak az tiltva van a csomagomban külföldön.
Szóval ha működik a szolgáltatóval alapból, akkor külföldön is fog. Abban nem vagyok biztos, hogyha roottal működik csak, akkor mi a szitu. Szóval Telekom ok, yettel kérdéses.
-
bbendre
őstag
Nekem a P6 Pro durván merült amikor sokat utaztam és totál elgem lett. Vettem egy iphone 13 Pro Max-ot ami az első külfödi uton nem talált hálózatot az újraindításig. Majd SMS-eket kaptam, hogy nem fogadott hivás...
Azért kellett hidegvér, hogy ne törjem őssze a telefont.a 6Pro tesztelve általam, Olasz, Francia, Svájc, Szlovénia, Szerbia, Horvátország és nincs semmiféle mintázat, hogy hol mikor mennyire működik.
-
spect80
senior tag
normál fényviszonyok között nincs is baj. akkor van gond, ha kicsit sötétebb helyen fotózok és megjelenik az exponálógombon a kis félhold. Ilyenkor van, hogy 5-6 mp mire elkészíti a képet. Nem óriási probléma, csak éppen teljességgel kizárja a spontán fotózás és több kép gyors elkészítésének lehetőségét, ami nálam a gyerekeknél dealbreaker. és ehhez még a Apple mentalitás, hogy jobban tudja, hogy én mit akarok, mint én magam, ezért az AI-t ki sem lehet kapcsolni, vagy legalább a képfeldolgozást késleltetni.
-
spect80
senior tag
Az előző telefonjaimhoz hasonlítottam (mate 40 pro, mi11 ultra).
Ezeknek a 0-100% kb 40 perc. de mivel sosem hagytam 30-40% alá menni őket így kb max 25 percig votlak töltőn. Ugyanolyan használati szokásokkal általában nap végére azokban 10-15%-kkal több maradt, mint a P6Pro-ban
Most egy xiaomiból visszamaradt 67W-os töltőt használok azzal kb. 1 óra 25 percet írt tegnap 33-34%-ról teljes feltöltésig -
TaylorPro
addikt
-
TaylorPro
addikt
Még alig használtam de én szeretem nagyon. Unalmasan jó mint a faék. Igaz engem elkerült a decemberi frissítés és mire megkaptam a telót visszavonták. Ez a zöld szín jó nagyon, na az nem unalmas. Spigen átlátszó Liquid Air baromi jól áll ezzel a színnel.Összeszerelés példás. Melegedéssel még nincs tapasztalatom, még nem lett kihajtva. Visszatérve a Standra, keresztbe fordítva nem tölti, ami elég vicces mert a promó videóban igen. Engem nem érint mert este csak állítva fogom rátenni. Csábított hogy letesztelem a Buds A-t is, de már meg is vették bontatlanul.
-
Dare2Live
félisten
Én azonos körülmények közt gyerek fociedzésen teremben (relatíve kevés fény, mozgás) teszteltem volt hogy összefogva tehát uazt, uakkor fotóztam. Ide is raktam képeket. Az alany a pixel 6, S21U és 9T PRO volt. Pixel 6 nagyon keményen nyert. Meg lehet keresni.
Pár hét múlva lehet hozzájutok egy I13PROhoz ha igen lehet csinálok mégegy kört. Azt még nem tudom, hogy fogom egyszerre 4 készüléken nyomni az expo gombot.
@szkorhetz Amikor ekkora difik vannak sztem igen. Amúgy meg nem mert vkinek a meleg színhőmérséklet nem fog tetszeni a másiknak meg a neutrális. És ez igaz a szín szaturációra vagy épp arra, hogy a zaj/élesség vonalon milyen algot használ és mennyire.
-
ghiottone
nagyúr
Egy próbát megérhet. Én a Pixel 6-ot követően S20FE-t vettem, majd 1 hónap 8T után a sima 9-est szereztem be (a Pro az alacsony ltpo-s pwm-es panel miatt kiesek). Számomra, mint telefon összességében jobb választás, mint a Pixel 6 volt. A gyári kamerát viszonylag rendbe rakták, néha az jobb képet csinál, mint a gcam.
-
Dare2Live
félisten
milyen diszkréten fogalmazol. amúgy akkor már nemsokára itt a 1+10pro de azt is tilos tesztek elött megvenni. 1+ minden évben beigéri, hogy kamerán lesz a hangsúly aztán az se lepne meg ha 3éves szenzorral jönne az 1+10pro és swben még mindig ne lennének "annyira penge"k.
de akkor már az S22 / s22 ultra is pár hét és megjelenik. hátha idén samsung nem sporol az ultran és belekerül egy samsung GN2. Nem lepne meg ha nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest