- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Tesztelgettem a telefont, sanszos hogy tényleg 4G-2G váltás a probléma. Ahol mozgok, ott nem mindenütt van 4G viszont a 2G lefedettség nagyon jó. Normális esetben észre sem kellene vennem a váltást hívás közben, a Pixellel mégis napi szinten vannak elnémuló majd megszakadó hívásaim. Látom nem sokkal énutánam más is felvetette ezt a problémát, és kérdezte váltson-e szolgáltatót. Telefont kell váltani, nem szolgáltatót. Az, hogy egy telefon manapság nem tud működni 2G-n az gáz, nem a szolgáltató hibája hogy hulladék a telefon modemje... Lehet itt bohóckodni volte-val meg 2G hálózat letiltásával. Sokra megyek vele ha épp olyan helyen vagyok az országban ahol pont szar a 4G... Én sanszos hogy váltok telefont, nekem ez nem kell. Előtte S9+ majd S10+ volt és 0 azaz nulla problémám volt a telefonálással.
-
forgonati
őstag
válasz
TaylorPro #6810 üzenetére
Az, hogy nem túl acélos, nálam azt jelenti hogy mondjuk 1 pálcikával kevesebb rajta a térerő mint egy másik telefonon. Az nem túl acélos. Itt viszont arról van szó hogy konkrétan sokszor nem lehet vele telefonálni
Én mondjuk sokat szarozni nem fogok vele, mert olyan érzésem van, mint anno a Radeon kártyákkal ezelőtt 10 évvel, egyesek mindig a csoda drivert várták, ami majd megoldja a bugokat, aztán ez néha meg is történt, de viszonylag ritkán. Eladom valakinek itt németben, mert itt nagyjából használható, és váltok másik telefonra, olyanra ami működik rendesen. A kamerából kicsit hajlandó vagyok alább adni, ha az az ára, hogy tudjak telefonálni egy TELEFONNAL...
Pedig tetszik a telefon, és nem terveztem hogy pár évig váltok másra, a tetű Orange is legombolt rólam hogy aktiváltam az E-SIM-et mert más lehetőségem nem volt rá hogy dual SIM-et használjak ezen a telefonon. De mit lehet tenni, néha beleszalad az ember ilyesmibe. Hónapokat várni nem nagyon akarok hogy majd hátha javítja a Google... -
forgonati
őstag
válasz
MC Pite #6808 üzenetére
Én Volte-t nem használok. Úgy van, hogy az Orange kártyámon nincs bekapcsolva a net. Csak és kizárólag hívásra használom. Ez az E-SIM. Itt úgy van beállítva hogy preferált hálózat 4G (azon a környéken nincs 5G szóval nem sok értelme van 5G preferáltra állítani) plusz be van kapcsolva a 2G is. Itt elvileg úgy kellene működjön, hogy ha van elérhető 4G akkor azon lóg, ha épp nincs akkor levált 2G-re. Szerintem itt lehet a gond, hogy néha nem tud leváltani 2G-re, ilyenkor van a szopás. Mert ahogy írtam, néha teljesen oké, van hogy fél órát telefonálok. Aztán valami miatt sorozatosan megszakad, vagy nem vagyok elérhető, holott a telefon mutatja hogy van térerő... Ez csak az én elméletem, de arra tippelek hogy valamiért nem tud 2G-re váltani néha. Csak egy tipp.
A második a fizikai SIM kártyám az Telekomos, az van csak kizárólag netre. -
forgonati
őstag
válasz
bbendre #6806 üzenetére
Én DE-ban lakom, itt vettem a telefont, itt hivatalosan is van Pixel. A problémák itt is fennálnak, de nem annyira durván. 1-2 alkalommal már volt itt is megszakadó hívásom. De most ahogy hazamentem ünnepekre 2 hétre, végigszívtam az egészet, egy rémálom a telefonálás vele... Nem tudom mi a gond, mások a frekvenciák, vagy mi lehet, esetleg a 2G-4G közti váltást nem tudja megugrani, én nem tudom. De ez így vérgáz, sanszos hogy egy Sony 5 IV lesz belőle, vagy még lehet olcsóbban egy Nothing, úgy hallom annak is elég jó a kamerája... Nevetséges hogy egy telefont pont telefonálásra nem lehet használni.
-
forgonati
őstag
Sziasztok. Nem tudja valaki, van rá esély hogy a hálózati problémák esetleg javítva lesznek szoftverfrissítéssel? Gondolok itt arra a szopásra, hogy telefonként alig használható a Pixel 6. Nekem szlovák Orange a szolgáltatóm, E-Sim formájában, de gondolom nem maga az E-Sim a gond, fizikai kártyával is csinálja úgy hallottam. Rendszeresek nálam az elnémuló majd megszakadó hívások, illetve ha hív valaki nem tudom felvenni, majd kiírja hogy nem fogadott hívás. Ha a 2G-t kikapcsolom a menüben, akkor néha ki sem cseng, a hívó félnél hallatszik a szignál hogy cseng, de nálam nem csörög a telefon. Ha a 2G be van kapcsolva akkor el tudnak érni, viszont random módon eldobálja a hívást. Néha 10 perc telefonálás sem gond, néha 2 percenkét elnémul majd megszakad. A falhoz vágnám ilyenkor. Fáj a szivem mert a kamerája jó, meg minden más oké (eltekintve a lassú FP szenzortól) de ha alap dologra nem tudom használni akkor kukázom. Láttam itt is sokaknak van hasonló gondja, nem tudom, tud erről a Google, van kilátásban valami szoftveres fix?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest