Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• forgonati

őstag

Tesztelgettem a telefont, sanszos hogy tényleg 4G-2G váltás a probléma. Ahol mozgok, ott nem mindenütt van 4G viszont a 2G lefedettség nagyon jó. Normális esetben észre sem kellene vennem a váltást hívás közben, a Pixellel mégis napi szinten vannak elnémuló majd megszakadó hívásaim. Látom nem sokkal énutánam más is felvetette ezt a problémát, és kérdezte váltson-e szolgáltatót. Telefont kell váltani, nem szolgáltatót. Az, hogy egy telefon manapság nem tud működni 2G-n az gáz, nem a szolgáltató hibája hogy hulladék a telefon modemje... Lehet itt bohóckodni volte-val meg 2G hálózat letiltásával. Sokra megyek vele ha épp olyan helyen vagyok az országban ahol pont szar a 4G... Én sanszos hogy váltok telefont, nekem ez nem kell. Előtte S9+ majd S10+ volt és 0 azaz nulla problémám volt a telefonálással.

• forgonati

őstag

válasz TaylorPro #6810 üzenetére

Az, hogy nem túl acélos, nálam azt jelenti hogy mondjuk 1 pálcikával kevesebb rajta a térerő mint egy másik telefonon. Az nem túl acélos. Itt viszont arról van szó hogy konkrétan sokszor nem lehet vele telefonálni :)
    Én mondjuk sokat szarozni nem fogok vele, mert olyan érzésem van, mint anno a Radeon kártyákkal ezelőtt 10 évvel, egyesek mindig a csoda drivert várták, ami majd megoldja a bugokat, aztán ez néha meg is történt, de viszonylag ritkán. Eladom valakinek itt németben, mert itt nagyjából használható, és váltok másik telefonra, olyanra ami működik rendesen. A kamerából kicsit hajlandó vagyok alább adni, ha az az ára, hogy tudjak telefonálni egy TELEFONNAL...
    Pedig tetszik a telefon, és nem terveztem hogy pár évig váltok másra, a tetű Orange is legombolt rólam hogy aktiváltam az E-SIM-et mert más lehetőségem nem volt rá hogy dual SIM-et használjak ezen a telefonon. De mit lehet tenni, néha beleszalad az ember ilyesmibe. Hónapokat várni nem nagyon akarok hogy majd hátha javítja a Google...

• forgonati

őstag

válasz MC Pite #6808 üzenetére

Én Volte-t nem használok. Úgy van, hogy az Orange kártyámon nincs bekapcsolva a net. Csak és kizárólag hívásra használom. Ez az E-SIM. Itt úgy van beállítva hogy preferált hálózat 4G (azon a környéken nincs 5G szóval nem sok értelme van 5G preferáltra állítani) plusz be van kapcsolva a 2G is. Itt elvileg úgy kellene működjön, hogy ha van elérhető 4G akkor azon lóg, ha épp nincs akkor levált 2G-re. Szerintem itt lehet a gond, hogy néha nem tud leváltani 2G-re, ilyenkor van a szopás. Mert ahogy írtam, néha teljesen oké, van hogy fél órát telefonálok. Aztán valami miatt sorozatosan megszakad, vagy nem vagyok elérhető, holott a telefon mutatja hogy van térerő... Ez csak az én elméletem, de arra tippelek hogy valamiért nem tud 2G-re váltani néha. Csak egy tipp.
    A második a fizikai SIM kártyám az Telekomos, az van csak kizárólag netre.

• forgonati

őstag

válasz bbendre #6806 üzenetére

Én DE-ban lakom, itt vettem a telefont, itt hivatalosan is van Pixel. A problémák itt is fennálnak, de nem annyira durván. 1-2 alkalommal már volt itt is megszakadó hívásom. De most ahogy hazamentem ünnepekre 2 hétre, végigszívtam az egészet, egy rémálom a telefonálás vele... Nem tudom mi a gond, mások a frekvenciák, vagy mi lehet, esetleg a 2G-4G közti váltást nem tudja megugrani, én nem tudom. De ez így vérgáz, sanszos hogy egy Sony 5 IV lesz belőle, vagy még lehet olcsóbban egy Nothing, úgy hallom annak is elég jó a kamerája... Nevetséges hogy egy telefont pont telefonálásra nem lehet használni.

• forgonati

őstag

Sziasztok. Nem tudja valaki, van rá esély hogy a hálózati problémák esetleg javítva lesznek szoftverfrissítéssel? Gondolok itt arra a szopásra, hogy telefonként alig használható a Pixel 6. Nekem szlovák Orange a szolgáltatóm, E-Sim formájában, de gondolom nem maga az E-Sim a gond, fizikai kártyával is csinálja úgy hallottam. Rendszeresek nálam az elnémuló majd megszakadó hívások, illetve ha hív valaki nem tudom felvenni, majd kiírja hogy nem fogadott hívás. Ha a 2G-t kikapcsolom a menüben, akkor néha ki sem cseng, a hívó félnél hallatszik a szignál hogy cseng, de nálam nem csörög a telefon. Ha a 2G be van kapcsolva akkor el tudnak érni, viszont random módon eldobálja a hívást. Néha 10 perc telefonálás sem gond, néha 2 percenkét elnémul majd megszakad. A falhoz vágnám ilyenkor. Fáj a szivem mert a kamerája jó, meg minden más oké (eltekintve a lassú FP szenzortól) de ha alap dologra nem tudom használni akkor kukázom. Láttam itt is sokaknak van hasonló gondja, nem tudom, tud erről a Google, van kilátásban valami szoftveres fix?

Új hozzászólás Aktív témák