- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
deva
tag
válasz
Tewe013 #4923 üzenetére
A stabilon még kimenő irányban sem működik, akkor ez most hogy is van?
#4924: Igen, tudja, ellenőriztem. Ugyanazzal a telefonnal/számmal próbálgattuk az oda vissza hívást, 2G-t kikapcsolva nem tudott hívni, 2G-t bekapcsolva tudott hívni, én viszont mindkét esetben tudtam hívni. Nem vagyok benne biztos amúgy, hogy mindkettőn kell-e VoLTE támogatás, de még ha kell is, akkor a kikapcsolt 2G esetén részemről sikeres hívás indítás bizonyítja, hogy "kompatibilis" a 2 telefon/szám.
Tényleg, aki rootal csinálta meg VoLTE-t annó, azoknál a hívás fogadás kikapcsolt 2G esetén működik?
-
Rotate
veterán
válasz
Tewe013 #4353 üzenetére
beválláltam, sikerült, ahogy írtad :) köszi
egyelőre egy hibám van, azóta nem megy a PH app, Nincs internetkapcsolat hibaüzenettel nem jutok be :( banki appok szerencsére mennek, hívást nem próbáltam.
System updates felületen valamiért azt irja, hogy 12-esen vagyok, mindenhol máshol 13 van írva.
-
-
bbendre
őstag
válasz
Tewe013 #3656 üzenetére
Bocsánat, én úgy tudtam, hogy ez lesz majd a 13 Beta.
Elvileg ez lesz bele "mergelve" a 13Beta1-be ha jól tudom. Vagy két beta lesz párhuzamosan? Egy a 13-nak és egy a "Quarterly Platform Releases (QPRs)"-nek?
Nem tudom...ezt találtam:
https://developer.android.com/about/versions/12/release-notes
Android 12 QPR3 Beta 1 (June 2022 Feature Drop) -
szlaci888
aktív tag
válasz
Tewe013 #3569 üzenetére
Köszönöm szépen, ilyet én is találtam közben, de azt hittem ez csak a fekete keret, de ezek szerint tartalmazza a fedő "üveget" is.
Az egyik segítőkész szervizben azt mondták, hogy ha szerzek alkatrészt, akkor kicserélik, de ők csak a hivatalos partnereiktől rendelhetnek alkatrészt, de pl. az ebay-ről nem. -
GyUrEe12
csendes tag
válasz
Tewe013 #3313 üzenetére
spect80: köszi! akkor lehet, hogy kétszer meggondolom a dolgot...
Amikor BT kihangosítóról indítok hívást, akkor a telefon hangszóróján szól, nem pedig a kihangosítón, illetve ugyanezt csinálja a Buds-A fülessel is, hogy ha hívnak, felveszem, akkor nem a füles az automatikus eszköz, hanem a telefon... Eléggé zavaró hiba.
-
bbendre
őstag
válasz
Tewe013 #3270 üzenetére
Igen, pár új anim és végre nem jött fel idáig az AOD-re az Appok login-ja. YES. Remélem így is marad
Érdekes az új glow effect az ujjlenyomat olvasásakor.
Ok, nálam most szuper lett a telefon. Ilyen még nem volt. Fluid, nem akad. Minden megy. Teljesen más a telefon mint idáig. Wow. Ez ilyen is tud lenni? -
Dare2Live
félisten
válasz
Tewe013 #1757 üzenetére
a szenzor is jó de ennyivel nem lehet jobb. sztem ilyen fényviszonynál ami kulcs az a "multi-frame image processing" meg a többi nyalánkság. Ezt erősíti, hogy videonál is látványos a difi de nem ennyire brutál.
záridőt is veszettül jól lövi be. Minden képen határon billeg néhol 1/43 aztán 1/105 pont ami kell az adott képhez így az iso(zajt) is alacsonyan tartja.majd még tesztelni kell de aki olyat ír, hogy pixel 6 képei max laborban jobbak hát őőőőő.... az gyengénlátó.
-
bbendre
őstag
válasz
Tewe013 #1753 üzenetére
Nekem most egy Note20ultra a fő telefon és mellette a Pixel6Pro és hiába a 108mpx kamera azért a Google most is sok olyat tud ami a Samsung nem. De volt nálam mostanában minden is és a Google camera azért ha nem is torony magasan ma már, de fényképezésben azért a top.
És itt most nem arra gondolok, hogy "jó, de tud makrót?" vagy "hol a 10x optika" hanem arra, hogy ősszeségében stabilan hozza a jó képeket. Tudod kb mi lesz a végeredmény és nagy százalékban (nagyon)jók a képek. Azt mondanám, hogy a mindennapi életet jól meg lehet vele örökíteni. -
Rotate
veterán
válasz
Tewe013 #1399 üzenetére
felesleges irni, fognak reagalni. ha sokaig nem irnak, valami hianyzik, es majd írnak hogy mi.
en irtam a supportnak, 1 hetig nem jott valasz, kozben megjott a mail h a datum nem jo, visszaigazoltam, jovahagytak, eltelt 4 nap, majd irtak a supportrol, hogy bocsi a kesesert de mar jovahagytak, minden jot
-
hard74
senior tag
-
bbendre
őstag
válasz
Tewe013 #1151 üzenetére
Nekem jó lenne 5 ig is, ha jönnének rá rendes frissítések. Ott van pl a Google Pixel 2XL vagy 3XL vagy 4XL, nekem mindegyik jó lenne, de már nem kap frissítést, SŐT, évente egyre kevesebbet kapnak a telefonok a frissítésből és a feature drop-ból is. Mert Google.
Nekem az almából csak AoD kellene, az nekem sokat segít minden nap, de lassan már csak ennyi... -
Rotate
veterán
válasz
Tewe013 #1110 üzenetére
sehol sem hirdetik, hogy 30W folyamatosan. valszeg a töltés során van olyan pont, hogy 30W a peak az első fél órában, abban biztos vagyok, hogy ez tervezetten ilyen, és hogy jogilag nem fogsz rajta fogást találni :)
minthogy lehet ezen feszengeni, de valszeg felesleges...
-
Rotate
veterán
válasz
Tewe013 #1094 üzenetére
szerintem a töltés szabályozás szándékosan ilyen, spórolják vele az aksit, mert valszeg valami olcsó cellákat használtak...
engem különösen nem zavar, inkább csak meglepett, szóval be is kapcsoltam az adaptiv töltést, estig általában csak 50%-ra merül, felteszem lefekvéshez, leveszem reggel...
-
Tewe013
őstag
válasz
Tewe013 #1056 üzenetére
Eddigi tapasztalatok:
-P4 után jó nagy ugrás méretben és súlyban is
-A kamera sávban tök jól meg lehet támasztani az ujjam
-Jó ötlet volt a haptikus visszajelzés az ujjlenyomat olvasóhoz, amit régebben használtam kijelző alattit ott nem volt ilyen és sokkal kiszámíthatóbb ez így
-A hangszóróknál sokkal jobb a sztereó hatás, mint a P4-nél hangminőségben nem lett jobb
-Egy-két szoftveres bugba már belefutottam, szerintem a decemberi update egy elég nagy csomag lesz
-Töltésnél, ahogy számoltam kb. 20W-tal töltött, remélem ez is csak szoftveres baki és javítják a kövi updatetel
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest