- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
Én az AnySoftKeyboard-ot használom. Ezzel nincs gond és személyre szabható.
-
bbendre
őstag
14betára is panaszkodnak a 7es topicban, nem tudni mi a helyzet mindki a decemberi update ben reménykedik.
Amikor a P6 megjelent a decemberi update tette tönkre és azóta van ez sajnos. Néha jó, néha nem...
Itt folytassuk: https://prohardver.hu/tema/google_pixel_6_7_8_topik/ [link] -
csipuka
senior tag
En ugy emlexem, hogy feature drop release eseten lehet megtenni, az meg epp most van. Bar en meg nem kaptam frissitest. Altalaban errol szoktak cikkezni, hogy most lehet kilepni de arrol se olvastam most.
-
bbendre
őstag
A vegleges 14 megjelenese kb Szeptember. Elotte csak Beta es RC lesz
Az utobbi par evben Szeptember volt egy kivetellel. A Pixel6 megjelenesevel csuszott a Pixelre a 12as verzio. Az AOSP-be majdnem idoben bekerult a kodbazis.
Talan innen nezve mar nem "stock droid" a Google Pixel droid-ja hanem mar sokkal jobban Pixel build. Azaz egyre tavolabb kerul az AOSP code bazistol
Nincs esely arra, hogy a jelenlegi Radio code bazis ne keruljon bele. Azaz nem fog kikerulni ebbol a Voda LTE. Max tobb kerul bele. En nagyon nagyon meglopdnek ha valami tortenne...
-
-
maaniac
aktív tag
Nálam csak különböző anomáliák vannak, volt a wifi, az most nincs, most messenger szövegbuborék nem jeleníti meg az üzenetet csak, ha az appot nyitom meg, volt hogy megfordult a kijelző és nem reagált csak a vissza gesztusra, de ezek ideig óráig, restartig tartanak, mivel béta elfogadom
-
ABorignial
csendes tag
Hello,
a stabilban és a bétában is mőködik a VoLTE ha be van kapcsolva szolgáltatói oldalról is.
ami alapbol nem kerül pixel-ekre bekapcsolásra tehát külőn kérni kell az ügyfélszolgálaton ,
Vodánál és T-nél is hogy kapcoslják be neked a VoLTE szolgáltatást(Y-m nincs ott nem probáltam)
Igy kikapcsolt 2G kapcsoloval is müködik és nem pakolgat le EDGE-re minden hiváshoz.
-
-
bbendre
őstag
1. A 2G teljesen stabil de a Telefon nem kezeli túl jól a hálózat váltásokat.
2. A 2G kikapcsolható a Pixel telefonokon
3. Vannak olyan országok, ahol nem csak a 3G de a 2G is megszūnik pl Svájc: https://www.sunrise.ch/business/en/enterprise/mobile/mobile-subscriptions/2g-switch-off
4. A Jövõben lesz VoLTE mellett VoNR és Vo5G is azaz legalább US, UK, DE, stb...Kis hazánk és a Google pont más ütemben állítja le a dolgokat. A Pixel telefonod az Amerikai és nyugat Europai jövõben van ameddig az imerösöd butafonja pont a Magyar hálózattal van jóban...
+1 Bonusz külföldön nem lesz VoLTE Magyar SIM+ Pixel telefonnal...
Megoldás lehet másik telefon vagy külföldre kell költözni -
Említettem, hogy ennyi erővel már kipróbálhatnád a volte fixet is...
Volte fix patch root nélkül: [link]1, Install Shizuku
2, Program megnyit, gépről telefonra csatlakozunk adb-vel [link]
3, Elindítjuk az Shizuku szervizt a telefonon : adb shell sh /sdcard/Android/data/moe.shizuku.privileged.api/start.sh4, Pixel IMS letöltése, telepítése, elindítása: [link] "Allow all the time" when seeing prompt asking for Shizuku permission.
5, Koppints az "Enable VoLTE" -re. Újraindítás.Ilyen ha működik a volte. 4G-ről visszavált(ana) 2G-re ha nincs (vagy 3G-re, amíg van): [link]
A 2G kikapcsolt állapota volt a problémád korábban. -
winbox
senior tag
-
gretzky77
veterán
Csak gratulálni tudok az ügyintézőnek! Ha viszont csomó hibaüzenetet lát akkor valami nem működik rendesen! És erre azt javasolja, hogy inkább kapcsolják ki, ügyes! Nyugodtan higgyél itt nekünk, mint a ügyfélszolgálatosnak! Az LTE jelentése elég egyértelmű, ha ő úgy tájékoztatja az ügyfeleket ahogy téged is, az igencsak szomorú!
-
-
Xelo
addikt
itt a "kint" a bétát jelenti, a stabil a héten jön (voda és yettel volte funkcióval). ha okés a 4g lefedettség ahol vagy valszeg megoldja a problémáidat, mert a frissítéssel a hanghívás lte-n (4g) keresztül fog menni (már ha a szolgáltatónál aktiváltad a volte-t), most valszeg hívásnál a 2g-vel próbál kinlódni a telefonod.
-
Nehéz azon segíteni, aki nem hagyja.
Kérdeztük, volte megy? Milyen hálózaton, sávokon vagy?Ezek nélkül nem tudjuk mi a jelenség. Valószínűleg a volte hiánya (4G van, de híváskor 2G-re vált, de az meg túl gyenge, így nem tudsz hívni/tudnak hívni). Ezért cseréltem az előzőt, mert azt nem lehetett volte-re bírni. Ehhez ott a volte fix újabb hsz komponálása helyett 2 perc alatt kipróbálhatod.
-
DrDoktor
senior tag
4 évig volt egy p20propn fent 3 évig egy p30 pron mindkettőn ma is hibátlan.
Garival rakják fel.HA lejön reklamálni kell.Bár én tényleg nem láttam még lehullani.Meg nem is olvasok róla Most P6p-ni s hibátlan.
A fingerprintel nem együtt működő üvegeknél mindenképpen jobb hehehIlletve van üveg A G ajánlásával de egy vagyon ami fasza
[link] -
bbendre
őstag
Én teljesen értem mit szeretnél. Van 30 hívásod és szeretnéd visszahívni azt aki tegnap 13:20 és 13:40 között keresett.
Ezt nem tudod megtenni mert egyenként kellene minden számot a "tegnap" alatt megnézned és kb behatárolni melyik pontosan az a hívás amit keresel
Amit neked kellene, hogy a híváslistában minden szám mellett a pontos időpont azaz dátum és idő szerepeljen. De helyette az van, hogy tegnap.
Már ha jól értem? -
Varoz
addikt
"a telefonrol tortent hivasok listajat reszletes ido adatokkal."
Pontosan ezt mutatták neked!"Ja, latom write onlyban vagy ok :)"
Javítalak.
Te bajod, hogy nem találsz meg egy ilyen egyszerű dolgot. Nem fogom teleszórni screennel, hogy nettó 2 másodperc alatt megtaláltam az enyémben azt amit te nem.
Van híváslista ami pontosan azt mutatja amit keresel és van számonként előzmény is.
Mindkettőt megmutatták neked, kezedben a kulcs. -
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest