- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Amiota felraktam pixel 6-ra a root nelkuli vowifit kiralysag volt foleg hogy sokat dolgoztam pinceben. Viszont egy ideje csak smst kapok a bejovo hivasrol es ujrainditas utan tudnak ujra hivni egy darabig. A kimenovel nincs gond. A vowifi aktiv.
A masik bajom meg az hogy megint eltunt az osszes appos es linkes shortcutom. Nova launcher szivat vagy a pixel?
14 normal van rajta -
qqzs
őstag
MUUUKOOODIIIIK!!!!
-
qqzs
őstag
Megvan ,mukodik. Azza megjelent absettingsbe. Majd holnap tesztelem. A play aruhazbol kell letolteni a pixel ims-t nem a githubrol. Es abban mar VoNR is van
-
qqzs
őstag
Megtalaltam a vowifi bekapcsolasi lehetoseget root nelkul. De a pixel imsben nem talalom a vowifi kapcsolot. Vagy mashol kene keresni? A settingsben sem jelent meg
[link] -
qqzs
őstag
Lesz ezen valaha vowifi vodafon simmel?
-
qqzs
őstag
válasz
bbendre #7840 üzenetére
Mi az eltűnő ikon probléma? Nekem ket napja eltűnt az osszes chrome weblap shortcutom. Ezeket vissza lehet valahogy hozni?
Es arra van valami megoldas hogy a billentyűzet ne alljon vissza HU-EN rol EN magától, hetente eljátsza, mar nagyon unalmas
A telefon kepet kabellel ki lehet rakni hdmi bemenetre?
-
qqzs
őstag
A 13asban levo idojaras panelt valahogy elo lehet szedni 14ben?
-
qqzs
őstag
Én csak a mult heten leptem ki a 13 betabol 14 stabilra, honapok ota semmi baj nem volna hivasokkal hivas fogadassal. Gondoltam vegre meg van csinaova a 15 mar tosszabb nem lehet.....hat de...a mult heten szinte mindegyik hivast eldobta. Nem fogadta naponta otszor ülök a telefon mellett ablakhoz közel es jon az sms az egy perccel azelotti hivas nemfogadasrol. Szinte mindegyik beszelgetes megszakad egy percen belul azaz elnemul a másik fél.
Menjek 14 betara az jobb lesz?? -
qqzs
őstag
En nem ertem mikrol beszeltek itt. Legutóbb felraktam a az accountomat egy uj telora es minden app ami fent volt a regin felment az ujra, minden jelszavam a google password managerben van. Mit kell itt koltoztetni??? Ja egyedul az smsek nem mennek at ha jol tudom, meg a app elrendezes amire a novat hasznalom az tud backup restoret erre is.
-
qqzs
őstag
Sziasztok. Ki lehet mar lépni úgy a 13 bétából hogy a 14 stabil megy fel?
-
qqzs
őstag
Mar regebben szivok azzal hogy a négyzet a recent appok listája nem jon elo csak a legutolso de most elkezdte azt hogy a pár appban a back nyilra nem lep vissza es mar szinte mindig. Pixel vagy android hülyeség?
-
qqzs
őstag
Van egy xiaomi 3Aes toltom amirol regebben ment 3A toltes de most barmelyik kabelel probalom csak 1.5 Amper megy.
Tolteskor az Accuvattery 3.8 max 4.1 Voltot ir. Nem 5 nek kene lenni?. Disxhargera meg 4.1 voltot ir. -
qqzs
őstag
mikor lesz stabil 14?
-
qqzs
őstag
Valakinek van olyan problemaja hogy az usb kabel kicsuszik magatol? szo szerint nem nyulok hozza nem mozgatom, hanem a tovig benyomott kabel egyszer csak kicsuszik a telefonbol.
-
qqzs
őstag
Egy ideje eltunt a lehuzos reszbol a remote control amivel google tevet tudtam iranyitani 14 beta. Ez az android resze volt vagy a google home app vagy. Mitol volt ott?
-
qqzs
őstag
Azt honnan fogom tudni hogy mikor lephetek ki torles nelkul a 13-as betabol?
-
qqzs
őstag
Egy hete nem lehet vele telefonalni. Azzal a pár megas securityval megjavult pat napra. Azota hivok, kapcsol ket szo utan nem hallanak. Nem hiszem hogy a Vodafone a problema ,egy méterre a parom tokeletesen hasznalja voda simjet egy xiaomiban.
-
qqzs
őstag
Aki eladta, mennyiért sikerült?
-
qqzs
őstag
Pár napja szakadás hivas közben rendszeresen vagy egyáltalán nem is kapcsol. Ez hihetetlen, biztos Vodafone is hibas, de feladom. Tényleg el lehet adni 130-150 körül, ahogy jófogáson, hardverapron látom?
-
qqzs
őstag
Elhataroztam hogy menjen a 14 beta, minden jobb mint ez napi 10 fagyas. Vegignent a letoltes aztan megallt es szolt hogy felrakjuk e a 13 uj majusi betat...na ez vegre megoldotta
-
qqzs
őstag
A 14beta mikor lesz normal 14 a maj 10. google io utan kb? Van esely hogy a voda volte kimarad ezekbol az ujakbol?
-
qqzs
őstag
Azt gondoltam hogy ezt hogy par telefon naponta 10x fagy csak eszre veszi valaki a 13as betasoknal es napokon belul jon egy javitas. De most megint a 14 betat ajanlja fel a telefon
-
qqzs
őstag
csak betan mukodik ez a szar anelkul nem lehetett telefonalni mikor atmentem ra, most meg nem tudok se 14 betara menni meg se normalra mer torol mindent , egyebkent meg 30 percenkent fagy atelefon...had bosszankodjak mar...a huje tanacstol meg megkimelhetnel hoyg minek vagyok betan...gondolkodjal elotte hatha rajossz miert vagyok azon
-
qqzs
őstag
Nincs ezekbe valami log amibol latszik ujraindulas utan mitol fagy le? En meg feveloper modba is vagyok mert meg az elejen ott jellett valami csudat atalitaninhogy mukodjon rendesen de mar nem emlekszem mit. Nem ilyesmi kavar be? Vagy valami appnak nem tetszik valami a logbol kiderulhetne. Azota is fel orankent fagy, mar kuldtem vagy 10 feedbacket, nem igaz hogy ezt a google nem erzekeli foleg ha masoknal is jelentkezik.
-
qqzs
őstag
Hat ez szuper ma 15 percenként fagy es csak reset segit. De mar nem latom a 14 betat se. Stabilba kilepek akkor torles lesz?
-
qqzs
őstag
13 betan vagyok. Ajanlotta a 14 et de nem raktam fel. Nemrég ujraindult a telefon es csibalt valami updatet de maradt 13. Ma mar otodszor fagy ugy hogy csak soft resetre indul ujra
Amig megirtam ketszer fagyott -
qqzs
őstag
Most mi van ezel a 14 betaval. Voda volte miatt mentem betara es ugy volt hogy vissza lehet vatani stabilra 3 havonta. De 14 beta utan hogy. Meg abban is megy a voda volte?
-
qqzs
őstag
Amikor attertem a betara vida volte miatt, felrakott egy 2.2 Gb-os updatet azutan ket nappal kijott meg egy beta amit most raknek fel, de azt latom hogy, ha ezt felrakom utanna mar csak teljes torlessel tudok kilepni.
Az a kerdesem ha most kilepek a betabol akkor mar azt a stabilt rakja fel amiben benne van a voda volte? -
qqzs
őstag
Igaz hogy a hivas inditas megjavult a vodafonon volte bekapcsolassal betaba feliratkozas itan fe rendszetesen elofordul hogy hivni nem tudnak. Es csak smst kapok a hivasrol. Pedig 4g tokeletes. Gondolom enne befele is kene mukodni nemcsak kifele
-
qqzs
őstag
Uj betat probalta valaki? Ugye volte mar benne maradt biztos
-
qqzs
őstag
Beleptem a betaba. 2gigat akar letolteni. Mennyi ideig fog tartani az install? Biztos ez az amiben benne van a voda volte?
This update will install a beta version of Android 13 Quarterly Platform Release (QPR) (T2B3.230109.004) on your device. This pre-release version may contain errors and defects that can affect normal functioning of your device.
Important: If you're currently running a public stable version of Android 13, you can opt out of the beta program before applying this update without wiping your device. If you choose to opt-out after installing this update or any future beta updates, your device will get wiped per usual program guidelines.
-
qqzs
őstag
Ha bemegyek a betaba mert hasznalhatatlan a telefonom voda volte nelkul akkor 20ikan mi fog történni? Vagy maradhatok benne oszt jovan?
-
qqzs
őstag
Hiaba kapcsoltam be a 2G-t hasznalhatatlan a telefon. 10 hivasbol egy sikerul kifele es befele is, de az is megszakad.
Tovabbra se fer a fejembe hogy 2G es 3g az egyeduli hangkapcsolat es a 4G szabvanyba mar csak a volte van amivel beszelni lehet??? Mert ugye ezt jelenti a 3G lekapcsolassal megszunt beszedlehetiseg.. de azt se ertem hogy nem az osszes 3g keoes torony tud 2G hangot? Miert szenvedek en ezzel igy? Van ismerosom valami 15-20 eves butafonja van es tokeletesen tud beszelni mindenhol -
qqzs
őstag
Meg annyit mondjatok hogy a pixel 6 menüben már látnom kellene a volte lehetoseget vagy az csak az update utan jelenik meg? Mert ha jol ertettem ez a telefon volte kepes csak pl a vodafonnal nem megy. Mert én nem látom ,nem vagyok betan.
2g bekapcsolas sem segitett egyebkent. Azaz ma megint nem tudtak hivni en viszont igen -
qqzs
őstag
Na szoval. Felhivtam a Vodafone ugyfelszolgalatot hogy bekapcsoljam a voltet, azt mondja hogy be van kapcsolva, de egy csomo hibauzenetet lat ezzel kapcsolatban ezert o kikapcsolna.
Nem hagytam neki, mondtam hoyg megvarom ezt a frissitest a telefonra. Jol tettem?
Egyebkent eleg lama vagyok mert menuben turkalva azt is eszrevettem hogy a 2G kivan kapcsolva es a preferalt az 5G volt. Azt atkapcsolvam 4G-re es a 2G-t bekapcsoltam.Amit meg mondott hoy szerinte a Volte miatt nem fog a hivasproblemaim megoldodni mert szerinte a volte nem LTE halozaton keresztuli beszedet enged hanem azt hogy hivas kozben is megmaradjon a net...szoval en mar jol ossze vagyok kavarodva.
-
qqzs
őstag
Es azt hogy oldja meg a volte hogy ha teljesen jo 4gben vagyok de megse tudok hívni se es fogadni se hivast egesz nap. Azt irja felol hogy 4G az azt jelenti kene mukodni mert a 3G lekapcsolasa es a 2G szenvedes a baj, nem?
-
qqzs
őstag
Köszi mindenkinek a válaszokat, felgyult a remenysugar
Egyebkent Vodafone fizikai sim megyeszekhelyen -
qqzs
őstag
En most neztem hogy varosunkban mar lekapcsoltak a 3g-t, nem tudom mikor de par hete nagyon lassan kapcsol a hivott telefon. Van hogy egy fel percig meg se mukkan aztan csorog ki. Es egyre többször sok hónapi jól működés utan ujra csak sms-t kapok arrol hogy hivtak. Ugy hogy ott ülök a telefon mellett es meg se mukkant.
-
qqzs
őstag
Alzanal tudtok ajanlani jo uvegfoliat ami nem zavarjab az ujlenyomatot es nem reped be egy honap alatt? (Vagy ahonnan megjon szilveszter elott boxba)
-
qqzs
őstag
Ja, latom write onlyban vagytok :)
Leirom meg egyszer. De olvassátok lassan egészen addig amíg meg nem talaljatok a sok betű vegen a legutolsó pontot.
Nem egy da-rab szám hi-vás-e-lőz-mé-nye-it keresem hanem a hivaslitat -> a telefonrol tortent hivasok listajat reszletes ido adatokkal. -
qqzs
őstag
Koszi mindenkinek. Akkor osszefoglalhatjuk hogy call log, call history nincs az androidban csak kulon appal lehet megnezni a hivas listat.
Pedig ezt mar a 450mHzes Motorolam is tudta :) szerintem az android is egy jo darabig. Még emlékszem amikor egy evre visszamenoleg megvoltak aztan korlatoztak harom honapra aztan meg megszuntettek a guiban annak láthatóságát. Nekem erre eleg gyakran szuksegem van, lehet egyedul vagyok vele. Volt egy jo kis app ami Google calendarba mentette az hivas listat, a google azt is kinyirta valamiert -
qqzs
őstag
Koszonom, nagy segitseg beirtam a googleba hogy hol van az "ott" de nem mutatta meg.
Meg ez sem igy nez ki nalam mint ahogy le van irva a google helpbrn: "See call details
To learn more about a call in your history, tap the callCall details.
You’ll see details for each call made to that number, like when it happened, how long it was, and whether it was incoming or outgoing."
Nincs ott call details menu pont -
qqzs
őstag
Most ez komoly hogy nincs egy call history az androidban foleg a pixelen? Egy tegnapi hívás pontos idejet szerettem volna megnezni es csak az van ott hogy tegnap. Hiaba kattintok a jobb felso call historyra a menuben ugyanaz mutatja.
Viszont van ra app ami megmutatja három honapra visszamenoleg masodpercre pontosan hivas idejevel egyutt. -
qqzs
őstag
Bocs kicsit off de paran itt hasznalnak Google store-t. Uk Google storeban volt a pixel 6 vasarlas utan 61 font creditem ami lejart volna 11.27-iken ezert elkoltottem egy hete rafizetessel ami utan kaptam 7 font creditet. Ma meg kaptam egy emailt hogy van 36 font creditem ami lejar 11.30-ikan. hmmm erdekes
-
qqzs
őstag
Hetesnel sincs itthon volte?
-
qqzs
őstag
Erdekes hogy miert kinal fel az ajandek órára valasztasi lehetoseget. Miert akarna valaki az olcsobbat? Tobbet birja az akku mert nincs benne sim? Egyebkent abba kell kulon elofizetes?
-
qqzs
őstag
El tud fogyni az ajandek? Nen a datum szami 16-ig ha rendeled jar az ira, nem?
Egyebkent a prohoz ora az ajandek ami tulajdonkeppen egy fitbit ora wear os-el ha jol ertem es a fitbit accountomatbtudom vele hasznalbni?
Plusz a hatost meg eladom. Ja meg meg megvan a 61 font bonusz amit a srore adott a p6utan
Már kezdem unni, még telefonalni is lehet vele :) -
qqzs
őstag
es a 7 pro mennyi lesz, 1000font, ha meg mindig 849 a 6pro?
-
qqzs
őstag
Pixel 7 mikor lesz es van e valami ertelmes benne? novemberben lejar a pixal 6 10% levasarolhato 61 fontom
-
-
qqzs
őstag
En ugy tudtam 13 betan vagyok. Nekem is 440megas updatet javasol. Viszont megneztem az android versionra settingsben 13-at ir es sehol nem latok betara valo utalast. Ujrainditottam mert 12 beta alatt minden ujraindulaskor feljott egy ablak hogy betan vagyok, most az sem. Akkor miert javasol nekem beta update packot? Egyebkent azt is irja hogy betabol kijelentkezhetek most wipe nelkul de ha felrakom csak wipe al
-
qqzs
őstag
13. Gps hasznalat kozben lemerul vagy nullat tolt vezetek nelkul es kabellel is 12-vel egy ora alatt feltoltodott kozben.
-
qqzs
őstag
Ha 13 betan vagyok es a felajanlott "megjott a 13" 35.7 megas frissitest felrakom akkor atmegyek sima 13-ra?
-
qqzs
őstag
Emlekszem meg az elejen kuzdottem azzal hogy berakom a zsebembe es felold. Kuld uzeneteket hivasokat indit. Mi a hotkoros bubanatot kell allitani hogy ezek elmuljanak 13 betan?
-
qqzs
őstag
Tegnap ota nem mutatja recent appokat negyzetre bokve. Vissza lehet ezt valahogy allitani?
-
qqzs
őstag
Legujabb hujeseg, vagy 5x jott elo ket nap alatt hogy elmegy a mobilnet es kiirja hogy a mobilnet nem fog autamatan ujracsatlakozni, settingsbe kezzel kell visszakapcsolni
-
qqzs
őstag
csak hogy meglegyen a balansz
. 6 bol 6 hivas megszakad par perc mulva 13 beta vodafon
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest