Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
TaylorPro #6810 üzenetére
Az, hogy nem túl acélos, nálam azt jelenti hogy mondjuk 1 pálcikával kevesebb rajta a térerő mint egy másik telefonon. Az nem túl acélos. Itt viszont arról van szó hogy konkrétan sokszor nem lehet vele telefonálni
Én mondjuk sokat szarozni nem fogok vele, mert olyan érzésem van, mint anno a Radeon kártyákkal ezelőtt 10 évvel, egyesek mindig a csoda drivert várták, ami majd megoldja a bugokat, aztán ez néha meg is történt, de viszonylag ritkán. Eladom valakinek itt németben, mert itt nagyjából használható, és váltok másik telefonra, olyanra ami működik rendesen. A kamerából kicsit hajlandó vagyok alább adni, ha az az ára, hogy tudjak telefonálni egy TELEFONNAL...
Pedig tetszik a telefon, és nem terveztem hogy pár évig váltok másra, a tetű Orange is legombolt rólam hogy aktiváltam az E-SIM-et mert más lehetőségem nem volt rá hogy dual SIM-et használjak ezen a telefonon. De mit lehet tenni, néha beleszalad az ember ilyesmibe. Hónapokat várni nem nagyon akarok hogy majd hátha javítja a Google... -
bbendre
őstag
válasz
TaylorPro #5615 üzenetére
Én körbe flash-eltam minden verziót. Nyitottam Bootloader-t zártam, rootoltam, de nálam pl mindig megvolt a fehér kamera bug ami később javítva lett. Volt akinek sohasem jött elő. Pedig semmit sem telepítettem a telefonra a végén. Account nélkül inditottam és teszteltem net nélkül. nem tudom, nem jöttem rá mi okozhatja
-
válasz
TaylorPro #5535 üzenetére
Az ujjlenyomat olvasó viszont szar, 13-on is az, nekem ez az első aminek a képernyőbe épített. Az ideiglenesen használt Samu S8 hátlapi érzékelője is ratyi. A Pixel 3-é és előtte az N5X-é tökéletes volt (hátlapi).
Más bajom nincs vele. (A munkahelyi wifi nem kompatibilis még a 13-mal, ez nem a telefon hibája, ígérik a megoldást.)
Átlátszó tok. A P3-mom 2 évet élt (kijelző sávosan csíkos lett, a hang szinte teljesen elment, végül földhöz vágtam 2x), addigra tönkrement rajta egy Spigen kristálytok, a második még bírta.
-
spect80
senior tag
válasz
TaylorPro #5329 üzenetére
dettó. +1 dolog még. Műanyag keretes tokot tilos telefonra tenni!
Amíg a szilikon puha és koszolódás esetén beletapad a kosz és inkább a tok felé "tágul", addig a műanyagnál nincs ilyen puffer rész, és a legkisebb kosz legrövidebb idő alatt is szétkarcolja ezeket a manapság divatos festett fém kereteket. Különösen autós tartóban, ahol nyomja 2 oldalról. ha oda bejut valami, akkor szevasz
Sors fintora, hogy pont az atomellenállónak mondott műanyag keretes bumper case karcolta sz*rrá nekem az S22Ultra-t 1 hét alatt -
bbendre
őstag
válasz
TaylorPro #5115 üzenetére
Nekem is tegnap ota. Stabil. Lassan merul. Nem melegszik a telefon. Nekem jelenleg Bari, IT Vodafone HU halozattal nem megy rendesen. A kamera kicsit elmegy kékbe. Egy bugom volt de. Visszajott nekem a fenyero sensor bugja. Nekem beall 2x% ra fenyero es ott marad. Mas gondom nincs.
-
bbendre
őstag
válasz
TaylorPro #4973 üzenetére
Csak az “USA global providers” kapott elvileg VoLTE tamogatast.
Ha jól értem azok a szolgaltok kapnak VoLTE lefedettseget globalisan akik olyan orszagban vannak ahol hivatalosan forgalmazzak a telefont. Elso korban USA ami nalunk csak a Telekom. Ha az UK felkerul a global listara akkor lesz Voda. Viszont igy nem leszTelenYettel. Remelem a 13 Beta 3/4/final elhozza az osszes EU providert es mindenhol lesz VoLTE/5G -
szlaci888
aktív tag
válasz
TaylorPro #4806 üzenetére
Pedig Debrecen és környékét eléggé lefedettnek mutatja a Voda lefedettségi térképe ahogy nálunk Dunakeszinek azt a részét is ahol lakom, de 2 telefon sem kapcsolódik 5G-n, a fene tudja lehet hogy túloznak ezek az adatok...
-
Rotate
veterán
válasz
TaylorPro #4739 üzenetére
semmi extra.
"Google released a new update for Android 13, delivering a small but necessary fix for its Beta 3 update. The fix will restore the Android Beta Feedback app, which was found to be missing for some in the third beta update."
-
deva
tag
válasz
TaylorPro #4662 üzenetére
Settings > About > SIM status > Mobile voice network type > LTE
Szóval azt írja, hogy LTE-n keresztül próbál meg telefonálni (nem tudom, hogy ezt májusi updaten is így írta-e), csináltam egy gyors hívást, nem ugrik vissza azonnal 3G-re, próbál telefonálni, néhány másodperc sikertelenség után visszaugrik 3G-re, és abban a pillanatban már ki is csörög. 5G sincs továbbra se, zseniális.
2G használhatatlanul szakadozik, szóval várom június végét, hogy a flagship telefon többé ne tudjon telefonálni. Három különböző pixel után úgy érzem, hogy ez az utolsó, ilyen formában erre nekem nincs szükségem.
-
bbendre
őstag
válasz
TaylorPro #4528 üzenetére
Csak nekem lehangoló ez az egész előadás? Itt van egy halom "telefon". Nincs érdemi előrelépés a kamerában. Nem tudunk telefonálni egy halom országban. Az óráról sem tudtuk meg sokat, be sem volt kapcsolva az előadó karján.
Itt vannak a Pixelek az asztalomon, de szívem szerint ha lehetne Android 11-en maradnék nekem annyira nem jön be a 12 design.
Nagyon nagyon szeretném ha a 7es jól sikerülne. Végre lenne rendes hálózati támogatás. Jó kamera. Nem melegedő SOC. Faceunlock vagy ultrasonic fingerprint. Valahogy többet érdemelne a Pixel sorozat... -
bbendre
őstag
-
bbendre
őstag
válasz
TaylorPro #4347 üzenetére
Nekem ugyan azzal a SIMel az Iphone13PM ugyan azt produkálja mint Pixel6Pro-val a Voda hálózat. Pl kimentem tegnap Bécsbe és kellett egy "Airplane mode" be-kikapcs a határ után mert nem kaptam hívásokat az Iphone-ra és pontosa ez volt a gondom a Pixelel is.
Hát nem vagyok valami boldog... -
aldebaran
addikt
válasz
TaylorPro #4342 üzenetére
Biztos nem emlékszel, de ezt javasoltam korábban.
Örülök, hogy már minden oké. -
aldebaran
addikt
válasz
TaylorPro #4240 üzenetére
Itt, Debrecenben a panelben tökéletes a térerő Digin is és Telekomon is és nincs hívás közben se szakadás se probléma.
Én újratelepítettem az egészet a legutolsó NEM béta ROM-al a weboldalon keresztül és betettem a pipát a Disable Verity, Disable Verification-nél és a wipe device-hoz. Lehet, ez megoldaná másnak is a problémáit....
Netről kép:
-
bbendre
őstag
válasz
TaylorPro #4205 üzenetére
vagy szavazás után a "See previous responses" felirat.
vagy /viewanalytics
vagy: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScWLINYkwytoMRWIIys77AwSZ2TT3Su2lZB0Kp1d6ZbPQIywQ/viewanalytics -
maaniac
aktív tag
válasz
TaylorPro #4156 üzenetére
Nálam 12L béta, majdnem probléma mentes, hívás közbeni sipolást megint javították, bár nekem csak 2x sípolt be hívás közben még 2 frissítéssel korábban, folyamatosan csak a "kékfog" viccel meg, ma pl whatsapp hívás nem szólt bt fülesen, pedig ilyen gondom nem volt, csak kocsiban szórakozott mindig
-
bbendre
őstag
válasz
TaylorPro #4131 üzenetére
Ez nagyon random nalam. Nekem is altalaban jo, de volt mar, hogy nagyon gyenge volt a terero vegig es szuper gyorsan merult a telefon barmit is csinaltam.
Igyekszem power bankot vinni magammal ha valami miatt gond lenne.
Hozzateszem a Pixel 3XL is neha neha pontosan hozta ezt de azt hittem, hogy mar oreg a 2 eves aksi. -
Rotate
veterán
válasz
TaylorPro #4045 üzenetére
en vettem egy szurket, megtartottam a fulest is, meg vettem egy zoldet helyben olcson, hogy majd eladom a szurket :D
aztan a szurket meg odaadtam az asszonynak, mert mindig az enyemmel akart fotozni :D
nekem egyel dragabba jott ki :D de cserebe mi szeretjuk mindket telefont :D azokat sajnalom, akik nem elegedettek, dehat ez van.
-
Fkris
őstag
válasz
TaylorPro #4036 üzenetére
Igen, olvastam a HSZ-ed a másik topikban, hatalmas üzleti érzékkel lehoztad!
Ilyen telefont keresek, amire ezek a feltételek igazak, az 5Gvel sztem nem lehet gond, Specifikáció szinten nagyon hasonló egy S22 5Ghez (gsmarena, network adatok), a VoLTE-t meg okosba megoldom, csak működjön utána a Google Pay, meg legyen minden Adnroid verzióban ez megoldva, de a közösség xda-n szerintem ezt megoldja
Új hozzászólás Aktív témák
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest