- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szlaci888
aktív tag
Nekem 13-on tökéletesen működött a feloldás ujjlenyomattal, de a DP1 és DP2-n sem ment egyáltalán, a 14 bétán néha felold. Többször vettem fel egy ujjat, de akkor sem javult. Ugyanerre van panasz a Pixel7/Pro fórumon is van akinek megy és van akinek egyáltalán nem.
Csináltam egy gyári visszaállítást is, utána sem javult. -
gulb
senior tag
Nagyon penge
2 simem van es mind2 kulonbozo ezen a ponton..Nekem nem VOLTE hanem 4G Calling ( es szurke on mode ba) valamint kulon a 2g kapcsolhato. Ez Holland simmel.
A britt EE ( telecom) - esim ott meg semmi ilyen menupont nincsaz viszont szokta mutatni hogy HD a hang.. agyf..t kapok ezektol a mokolasoktol.
-
Kicsit későn reagálok, de közben találtam választ a kérdésemre:
Külföldön is használhatom a 4G Hangot?Válasz: "2022. októberétől a HD hangminőséget biztosító VoLTE (4G hang) szolgáltatás már roaming helyzetben is elérhető Szlovákiába (a Slovak Telekom hálózatán) utazó havidíjas ügyfeleink számára."
Szóval Németországban nem lesz 4G telefonálás Telekom HU-val egyelőre.
Mivel itt sincs már 3G hálózat, csak 2G-n tud menni a hívás: [link]Amivel nem is lenne semmi bajom, úgyis ritkán telefonálok. Viszont a hívás miatt bekapcsolva kell lennie a 2G-nek és miután elveszti a telefon a térerőt, csak 2G-re hajlandó felmenni a telefon.
Szóval részemről ennyi volt a Pixel (amíg Tensor chipet használnak), nonszensz hogy feljövök a garázsból vagy kijövök a boltból és nincs 4G csak 2G.
Nem stock Android, de legalább Qualcomm, úgyhogy S23 lesz a következő nekem. -
DrDoktor
senior tag
"DrDoktor: mert egy nerd vagyok akit vonzanak az uj dolgok.
egyre kevesebb ilyet vallalok be (ezt se kellett volna), manapsag mar a szoftverek stabil verzioja is sokszor beta-ezest ad."
Tökéletesen elfogadom és hajrá de akkor tényleg nem értem miért akadsz ki eltúlozva.?
Igen ez tény a stabil is béta kb -
vakablak93
őstag
Váohhhh ezer köszi!
Na ezt tudnom kellett, még nem váltanék, de egy-két dolog főleg ez nagyon király lenne a mindennapokban, asszem megvárom Giottone-t hogy végül tudja-e tesztelni majd a 7-est, és akkor elválik.
A fenébe is, nagyon érik hogy életemben először drága telóm legyenPont a japán/angol németre volt a lényeg, ha ezeket tudja akkor engem megvettek.
-
Chris1966
csendes tag
Nálam sincsen semmi ilyen. Ez az őrület merülés volt, de a 09 havi patch megoldotta szépen.
Most már állat jó az akku. Hívás-net-BT gond sem volt.
Néha a wireless AA szakadt meg, de most már az sem.Valaki 1 hete,10 napja ajánlott itt egy P6 tokot. Nem találom a posztot. Megvan még?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- Sacred 2
- Lexus, Toyota topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Yettel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest