- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
8emi95
csendes tag
válasz
HurkaLES #29530 üzenetére
Nekem néha szokott olyat, hogy hirtelen nem érzékel a kijelző, csak floating cuccokat (pl. Messenger chat-head) meg az on-screen gombokat, de pár másodperc után észreveszi magát, úgyhogy nálad szerintem valami más lehet.
Én mindent tudtam használni eddig. Egy ideig csak kidobott az egyik játékomból pár perc után. Utána a hét közepén kezdte a random kikapcsolok és lemerülök témát, ami oké volt egészen ma reggelig, amikor már egyáltalán nem töltött, reggel óta töltőn van és 15-ről 1%-ra merült... TÖLTŐN... Ráadásul utánaérdeklődve kiderült, hogy kijelzőt is kell cserélni, ha leszedik a hátlapot, ami minimum 30k.
Szerintetek vegyek újat (már kinéztem párat 100k körül, ami húzós, de az olcsóbbak nem tetszenek), vagy csináltassam meg ezt a 4 éves Z-t 30-ért?
-
8emi95
csendes tag
Sziasztok!
Z-m azzal szórakozik mostanában, hogy teljesen random kikapcsol, majd mire visszakapcsolom lemerül 60%-ot is. Eddig még nem volt annyira gáz, mert feltöltött úgy, ahogy, de ma reggel óta 15-ről 3%-ra merült kikapcsolva töltőn. Gondolom megérett egy akkucserére.
Be van repedve a kijelzője és nem érzékel felül (azt nem akarom cserélni), ez befolyásolja az akkucserét bármennyire (árban, időben, stb.)?
Valamint tudtok Pesten megbízható szervizt, ahol még aznap megcsinálják? Cordonról nem hallottam túl szépeket, úgyhogy oda nem vinném. Aréna Plázában 10k-ért cserélik, Duna Plázában 8k (de az nincs nyitva vasárnap és minél előbb kéne vissza a telefonom...), ennyiért megéri? Magamtól nem szeretném cserélni, mert tuti, hogy elcseszem.Köszi a válaszokat előre is!
-
8emi95
csendes tag
válasz
Reverting #28925 üzenetére
Én most kezdtem el telepíteni az új szoftverfrissítést.
62%-on nyomtam rá töltőn, megjelent az android logo, aztán elsötétült, nem reagál semmire, csak világít, hogy tölt.
Ötletek, hogy mit tegyek? Nagyon nem akarok hard resetelni vagy ilyesmi, mert fontos mai képek vannak a belső memóriában és még nem mentettem el őket.
Ja és viszonylag meleg is a hátulja, bár szokott melegedni töltőn ha használva van. -
8emi95
csendes tag
Hálózat van, az előbb telefonálni is tudtam, nem értem mi lehet a gond...
(Bocs a + hsz-ért) -
8emi95
csendes tag
Sziasztok!
Most újra telepítettem downgrade után 4.4-et és nincs mobilnetem.... Kivettem a sim-et, visszaraktam, bekapcsoltam, semmi... Mielőtt elkezdtem a telepítést, működött. Wifi-m nincs
Valami ötlet, hogy mit csináljak? Így nem tudok bejelentkezni play-be se... -
8emi95
csendes tag
válasz
csiziktomi #20010 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Már csinálom is. -
8emi95
csendes tag
Köszi ezt a választ is!
Bocsi az értetlenkedésért, eddig csak egyszer rootoltom meg főzött romoztam még 2-3 éve.
Nem igazán értem a második sorod és az összefoglalót se.
("Rootolható, már a 4.4?
- Igen. De korábbi verziós cwm alól kel feltelepíteni az előre rootolt 4.4-et.(LB)")
Most akkor mit csináljak, hogy rootolhassam majd a 4.4-et?Szeretnék downgrade-elni először. 4.3 flasheléséhez kell root? Valahol azt írták, hogy nem.
Sajnálom, ha gondot okozok a sok értetlenkedéssel...
-
8emi95
csendes tag
Köszi a választ!
De TB-hoz root kell, nem? Nekem nem volt rootolva, és a múltkor semmi probléma nem volt a sony appjával.
Egyébként pro nélküli is elmenti az app adatokat? Mert nem igazán tudok vásárolni Play-en...TB helyett tudsz te, vagy bárki valamilyen más appot, amihez nem kell root és menti app adatokat is? (Játékállásokat, Llama app-om beállítésait, stb. Ezek fontosak nekem.)
-
8emi95
csendes tag
Topik összefoglalóban a 4.4 rotolásánál a "Xperia Z 4.4 230 NCB flashable.zip" linkje rossz. Nincs mit letölteni. Valaki tud esetleg jó linket?
-
8emi95
csendes tag
Sziasztok!
Előre is bocsi, ha már hússzor le lett írva, nincs sok időm most visszaolvasni, viszont sürgős lenne.
Nem rootolt a Z-m. (Nem is nagyon szeretném egyelőre rootolni.)
Ma délután jött az értesítés a 4.4 frissítésről. Tiszta telepítést akartam, ezért a csodás gyári app-pal csináltam biztonsági mentést. (Korábban próbáltam több programmal, de mindegyiknél hibát írt ki... nem kompatibilis, meg ilyenek... biztos velem volt a gond.) SUS-szel visszaállítottam és úgy frissítettem, szépen rá is húzta az új szoftvert. Éppen állítanám vissza azt a 200+ app-ot, amim volt, rengeteg beállítással és sok hónapos játékállásokkal, erre kiírja, hogy nem kompatibilis a mentés...
Valaki tud segíteni, hogy lehet-e még valamit kezdeni ezzel a mentéssel? Vagy downgrade-elni kéne és úgy visszapakolni 4.3-ra? (Viszont ilyet még sose csináltam.)Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest