- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HurkaLES
tag
válasz
8emi95 #29531 üzenetére
Hát 30-ért szerintem már nem éri meg megcsinálni. Akármennyire szeretem ezt a telefont én már nem akarok rákölteni...
Egyébként érzékel mindent a telefon. Mármint be van kapcsolva a WiFi. Hallom amikor írnak meg minden, Egyszerűen nem tudom beírni a pin kódot. Már megtöröltem csiáltam vele mindent. Akkor szokott ilyet csinálni amikor betörik a képernyő és amiatt nem érzékel. De tényleg el sem ejtettem meg megnéztem még egy kis repedés de még egy komolyabb karc sincs rajta. -
Deck
titán
válasz
8emi95 #20008 üzenetére
Dehogy okozol gondot
Lejjebb görgetsz ott a leírása a 4.4 rootnak és a 4.2nek is teljesen részletesen. De leírom nagy vonalakba kiindulásnak:
1. 4.2 ftf fájlt felflasheled a flashtoolal. (ekkor gyári érintetlen 4.2öd lesz.)
2. Root lefuttat, cwm lefuttat
3. Az előre rootolt romot a belső tárhelyre másolod.
4. Cwmből felrakod
5. Flashtoolal flash a kernel
6. Felmásolod belső tárhelyre a fixet majd felflasheled cwmből.
7. Kész a roootolt 4.4Hamar megvan és egyszerű is. Részletesen minden a kiemeltben.
Hajrá
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest