- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Sup
tag
válasz
pepe091 #5078 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a sehítséget:
pepe091: azaz egy egy kis szemcse, de akkor majd vízalá teszem, eddig úgy se volt víz alatt.Eddig is kendőt használtam, kivéve az elején.Cris99: póló ment az elején, meg ing
Drót kefe eszembe jutott nekem is, az biztos kipiszkálna mindent a hézagokból
kali: névjegykártyával próbáltam még, de alul van egy darab valami, mint ha egy kis összegyűrődött fólia darab lenne, ami istennek se jön ki, próbáltam már tű heggyel is.
Meg szerintem elő is jött amit kali mondott h sokan szidják a frissítéseket, miközben nagy eséllyel csak azért rosszalkodnak mert ráfrissítve lett,ugyan is az elmúlt pár napban kétszer úgy befagyott (egyszer chrome,egyszer telefonnál) hogy csak a kikapcsoló ,hangerő gomb kombó segített, meg egy két apró hiba, ez akkor betudható ennek mert frissítés előtt semmi ilyen nm volt.?
-
-
la5z10th
tag
válasz
pepe091 #4975 üzenetére
Mondjuk a telefon árához képest ez már nem összeg.
Hol érdemes megvenni az eredetit?
Néztem a Sony honlapon, 24,9 Euró az ára ha jól emlékszem és be is vagyok regisztrálva, de nem tudom, hogy ha megrendelem, akkor kell-e még ezenfelül fizetnem valamennyit?
24,9-ért kihozzák? -
Invi
aktív tag
válasz
pepe091 #4946 üzenetére
Egy összeg lett volna. Júj de szigorúak vagyunk ezzel meg a double posttal is. Röhejes...
Djatis: Amit egyszer megszokik az ember, arról már nem tud lemondani. Ilyen nekem a kocsiban a hűtött-fűtött bőr ülés, a klíma, az elektromos ablak, az automata fényszóró és ablaktörlő... Ezek olyan funkciók, amikre anno mind úgy tekintettem, hogy fölöslegesek, de már nem tudnék nélkülük meglenni.
-
válasz
pepe091 #4904 üzenetére
ááá, azért ne én legyek már a hibás!
én itthon szoktam ilyesmit csinálni, bár máshol sem lenne gond, van mobilinternet, akár még edge is elég, csak legyen térerő.Cris99, nem lekorlátozott 32/32 kilobit/sec sebességen kell csinálni, azon valóban nem okés, de gondolom azon netezni sem kellemes...
maga az edge nem vészes, azon már mobilinternetezni is lehet, meg alkalmazásokat frissíteni is. -
-
válasz
pepe091 #4766 üzenetére
amennyiben valóban javult a kamera a készített fényképek minőségét illetően, úgy tényleg ajánlott felhúzni.
a színek megjelenítése nem zavar a régi firmware alatt, a led villogása sem hiányzik stamina módban, wifi és a többi említett problémám sem volt még 350 alatt, esetleg az mozgatna még meg, ha javult az akkumulátoros üzemidő. -
válasz
pepe091 #4763 üzenetére
mennyivel gyorsabban?
mert az xda-n azt írják az új firmware verziónál, hogy lassú.
nekem a t-s 350 alatt maximum 3 - 4 másodperc, attól gyorsabb lett?
mondjuk nem ez a mérvadó, csak emiatt nem húzom fel az újat, amennyit én a kamerát használom, kibírom azt a 3 - 4 másodpercet. -
w333
félisten
válasz
pepe091 #4749 üzenetére
Ugyan olyan az egész mint akár melyik Xperia telefonra, csak jó "drivert" kell hozzá telepíteni, és a "Flashtool" szokott néha ilyet csinálni, nekem pl. többszöri próbálgatás után indította el a flash-esést
(#4750) Cris99
+1 és próbáld a telefont kikapcsolás után kb. 30mp után csatlakoztatni, és amikor megnyomod a hangerő le gombot gyorsan csatlakoztasd a telefont az usb-hez (nekem csak így volt hajlandó elindulni)
-
w333
félisten
válasz
pepe091 #4735 üzenetére
Persze ha te már letesztelted és nálad minden ok, ebben az esetben a "Full Wipe" elhanyagolható
(#4730) darvinya:
Nagyon jó a társaság, és néha fikázom a Z -t
és nem is állok olyan messze tőle, mert páromnak is Xperia van, igaz hogy a kistestvér az Xperia Go de legalább ip67
(#4735) pepe091:
Használom
-
válasz
pepe091 #4720 üzenetére
letöltöttem a C6603_GLOBAL-LTE_10.1.1.A.1.253.ftf firmware verziót, de nincs szívem megszentségteleníteni a t-s telefont...
semmi problémám a 350-es t-s firmware verzióval, ellenkező esetben mindig is frissítgetős voltam, kihozta a futár anno a t-s sgs2 telefont, és még le sem ért a kocsijához, az s2 már a notin lógott, és az odin tolta fel rá a friss független firmware verziót! -
SkyS1gn
félisten
válasz
pepe091 #4720 üzenetére
Ja csak ez gyalul mindent és nincs netem hogy beállítsak mindent, lassan olyan egy teló újrahúzás mint egy winfosé, minden szirszart újra beállítani
-habááárr, melyik flashtool kell a Z-hez? Anno Arc-nál volt hogy régebbit kellett használni.
Meg a beállítások ugyanazok? No final verification pipa be, stb...?
-
-
Invi
aktív tag
válasz
pepe091 #4667 üzenetére
Az ejjeli repulomodnal nagyon rohogtem!
Akkor mar inkabb kapcsolja ki vagy tegye toltore. Olyan ez mint az egyik MS Blogger, aki kozolte, hogy a Lumia 800 nala 5-6 napot is kibir... Na de hogy, kerdeztuk...
Reggel 7kor belapcsolja, wifi, gps ki, fenyero minimumon. Aztan hasznalja 5ig, mondjuk nem sok hivasa van, nap kozben csak akkor nyul hozza ha hivjak. 5kor kikapcsolja es reggel 7kor vissza. Es o ezt tok komolyan gondolta! -
SkyS1gn
félisten
válasz
pepe091 #4602 üzenetére
Az addíg oké de az oldalsó 2 érintkezőhöz kapcsolódik azmeg lehet csak az akksira van kötve...
(#4601) Templomegere Nekem független a teló, .434-el jött alapból, pár napja kidobta a frissítést, felraktam és semmi se változott, lehet neked is ez lesz
(#4606) darvinya erre gondoltam
-
w333
félisten
válasz
pepe091 #4470 üzenetére
Szerencsés vagy
És ami biztos hogy laggol ICS és Jelly Bean alatt: Xperia Go, U, P, S, Sola
Nézd meg ezeket a fórumokat, majd a keresőbe írd be hogy "ICS/Jelly Bean lagg"
GB alatt senkinek semmi panasza nincs és szupergyors !!!(#4471) Stevenstyle:
Ne haragudj, de ez hogy jön most ide ???
Nem a két telefont szeretném összehasonlítanicsak az ICS és Jelly rendszerek laggolásáról írtam
És sok sikert az új telefon-hoz, használd egészséggel -
darvinya
titán
válasz
pepe091 #4297 üzenetére
Nézd a szerkezeti felépítése alapján, ha nem a ragasztó enged el először és akkor feszíted meg.
Akkor a hátlap is kap belőle.
Ráadásként olyan a kialakítása, hogy a telo merevségét az előlap és a hátlap együtt adja.
Mert maga a keret csavarodás ellen nem tud védeni a belső merevítő hiányában. -
Invi
aktív tag
-
darvinya
titán
válasz
pepe091 #4287 üzenetére
Nem.
Működik csak az új érintő technológia van ami már nem 3 rétegből áll.
Régi:
1. Védő üveg
2. Érintő
3. LCDÚj:
1. Védő üveg+érintő
2. LCDÉs ha ez eltörik akkor nincs érzékelés bizonyos helyen.
Mint az itteni esetben ez van.
Tehát a törés alatt érzékel és működik.Érzékelő üveg csere és mehet tovább a használat.
Mivel már megosztottam Invi fórumtárssal a képeket ide is belinkelem.[link]
A másik, hogy van egy rész ahol nincs por a ragasztóban.
Sőt ha megnézed pont ott a legporosabb a ragasztó, a jack környékén.(#4289) petipetya
Pont a jack-nél nem rakod vissza rendesen, vagy, egyáltalán nincs lezárva.
Akkor egyenesen befolyik a víz.
Nézd meg a képeket. -
Invi
aktív tag
válasz
pepe091 #4287 üzenetére
Sajat bevallasuk szerint nem szedtek szet, mert nincs hozza alkatresz igy rogton fodarab csere egyelore itthon minden Z.
Tovabba olyan allapotban kotelesek visszaadni, ahogy beadtam, ha mar dijat is felszamolnak, akkor meg vegkepp. De mondom, ok allitolag meg sem bontottak. Ezt akkor kozoltek mikor nezegettem, hogy minden ugy van-e rajta, mint amikor beadtam...Amugy a hianyzo nedvesseg szenzorra is rakerdeztem, hogy mi van ha vkinek hianyzik. Azt mondtak olyan nincs, akkor ugrott a gari, mert biztos o szedte le.
Kali: az osszes samoledbel foltos, lasd ps vita...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ford topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest