- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djatis
senior tag
Nem rossz telefon ezt le kell szögezni viszont szerintem én túl sokat vártam tőle!
Ugye mint már említettem note 2-ről váltottam és az ott sokak szerint parasztvakítás szolgáltatások nekem nagyon hiányoznak!
Pl.: a szemfigyelés a fülhöz való emelèses hivaskezdeményezés és az ehhez hasonló dolgok.
Nem vagyok Samsung bu... de ha egyszer az ember elkezdi használni ezeket a kényelmi funkciókat akkor nagyon hiányzik neki ha nem leszenek!
Kb ennyi. -
Djatis
senior tag
Tegnap frissítettem a telefont a 253-ra!
Eddig nekem a led nem villogott ha staminában volt akkor sem ha a stamina ki volt kapcsolva akkor sem na ez most megoldódott.
És ezelőtt nem tudtam kikapcsolni a gombok rezgetését de most ez is megoldódott érdemes volt frissíteni!!!
Am ha valakinek kell akkor még mindig eladó ez a "csoda" telefon! -
Djatis
senior tag
Én is részegen ejtettem el a note 2-őm
Nekem mondjuk nincs semmi bajom a samuk anyag használatával lehet igénytelen vagyok vagy nem tudom, de ha ez a nyűanyag kell ahhoz hogy egy leejtés után ne keljen 50 meg 100 ezer forintért kijelzőt cserélni akkor ám legyen!
Am néztem ma a kolléganőm note 2-jét és érdekes módon annál ugyan olyan módon megcsavargatva nem színeződik el a kijelző sehol!!! -
Djatis
senior tag
Hidd el nekem hogy olyan rossz a samsung sokak szerint tejfölös doboz műanyag háza!
Ezt csak azért mondom mert mikor a note 2-öm véletlen eldobtam és 4 sávon keresztül csúszott az aszlafton akkor azon kívül hogy a sarka amire esett leütődött semmi baja nem lett! Na most kíváncsi lennék egy z-re vagy mondjuk egy i5-re ami "minőségi" anyagból van! -
Djatis
senior tag
Tegnap vett haverom is egy Z-t a nagy T-től, meg is ünnepelte! Utánna részegen hazatérve a reklámokon felbuzdulva berakta a csapalá kis időre a telefont és nem bepárásodott a kamera??!! Ma vissza ment, váratták másfél órát a t-nèl utánna közölték hogy ez szervizes probléma de SAJNOS a szervíz már bezárt! Na most itt áll a helyzet. Kemény mi?
-
Djatis
senior tag
válasz
petipetya #4271 üzenetére
És egyébként azt észre vetted vagy már csak én mesélem be magamnak hogy ha hosszabb ideig használod a telefont ezekre a dolgokra akkor a kijelző max fényerő mellett halványabb lesz?????
Gondolom ez direkt így van hogy a kijelző ne fűtsön annyira de akkor kérem szépen ez GÁZ! -
Djatis
senior tag
Nekem az a megállapításom hogy netezés közben igen meleg lesz nem azt mondom hogy el kell dobni mert olyan forró de inkább meleg mint langyos.
Note 2-ről váltottam és az a meglátásom hogy az N2 akkor volt hasonló meleg mikor NFS-eztem rajta a z meg net közben produkálja ezt! -
Djatis
senior tag
Kell is ennek a telefonnak ilyen védelem mert jobban tüzel mint valami kiéhezett szuka!
Péntek óta használom de eddig nagyon vegyesek az érzéseim -
Djatis
senior tag
válasz
Burt1793 #4092 üzenetére
Nem volt semmi problémám a note 2-vel csak már 7 hónapja az volt és kezdtem rohadtul unni
Ezt a full hd-s sony-t meg azért választottam mert nem akartam "gagyibb" telefont a note-nál és hát s4-et nem veszek mert az átverés.
Ami szóba jöhetett volna az a htc one de htc-m soha nem volt attól félek kicsit meg gagyi a kamerája.
Vagy padfone 2-őt ettem volna de nem veszek mert jön az infinity és akkor inkább majd azt! -
Djatis
senior tag
Nos uraim!
A mai nappal beléptem én is az xperia z "szektába".
Note 2-ről váltottam eddig ebben a 6 órában amit használtam vegyesek az érzéseim.
Ahogy a note 2 használatban volt ugyan úgy használom a Z-t is de nekem eddig az üzem idő botrányos!
Elsőre azt hittem hogy a sarokban valami visszaszámláló van aztán rájöttem hogy az az aksi %-a kb úgy ment le mint ha percenként visszaszámolt volna!
Eddig vegyesek az érzéseim a telefonnal kapcsolatban de a hangszórója az kb olyan mintha valami tamagochi nyekeregne. A melegedésről ne is beszéljünk!
A többit meg majd meglátjuk!
Ha lesz kérdésem remélem bizalommal fordulhatok eme kis közösséghez!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Óvodások homokozója
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest