- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Williamgrant #21727 üzenetére
+1
Egy próbát megér, ha nem oldja meg, akkor hw hiba lesz.
-
vtomi2
őstag
válasz
Williamgrant #21719 üzenetére
Szóval akkor erre jó a TA partíció
köszi a segítséget, ma este kipróbállom.
-
nonosmr
csendes tag
válasz
Williamgrant #21710 üzenetére
Megoldótott. köszönöm a segítségeket
-
nonosmr
csendes tag
válasz
Williamgrant #21703 üzenetére
Ezt meg is csináltam, most jelenleg van egy pre rooted rom feltéve (6.0.1) és amikor felraktam ezt feltettem twrp-n keresztül a supersu-t is. de a twrp amint beinditom a systemet eltunik. nem lehet behozni, mintha az nem is létezett volna. próbáltam manuálisan is, próbáltam ndr utils-al is, próbáltam gépen keresztül parancssorba beirtan is. valakinek ötlet hogy miért tűnik el a twrp azon nyomban hogy felraktam egy romot?
-
fclub
tag
válasz
Williamgrant #21696 üzenetére
Egyetértek a kettővel előttem szólóval!
Nem olyan túl régen az 512-re is azt mondták, hogy mindenre elég.
Ha most vesz valaki egy telefont 2 év hűséggel, és addig meg is akarja tartani, 2 gigával halott lesz a végére, de a gazdája is az idegtől. ☺
Gondoljunk csak a Facebook rendszerigényére...
Ez így van kitalálva, ahogy a pc-knél is. -
hanati64
tag
válasz
Williamgrant #21696 üzenetére
Sajnos az előrejelzések szerint, ha így halad az android és a rá való programok fejlesztése, akkor lassan a 3Gb is kevés lesz.
Persze jelenleg a többségnek elég a 2Gb. -
szabakaa
aktív tag
válasz
Williamgrant #21693 üzenetére
Ha használsz kettőnéltöbb giga ramosat huzamosabb ideig, rájössz. Van összehasonlítási alapom, és feltűnő a különbség.
-
Flind
senior tag
válasz
Williamgrant #21691 üzenetére
És annak mi a menete, felhívom őket a problémával ők meg küldik is a futárt? Cserekészülék lehetőség van?
Nem túl kevés, elvagyok vele, de mint írtam a jövőre nézve fontos lenne a 3, tekintve hogy ma már 6-tal jönnek a flagshipek. Szóval ha vennék biztos nem vennék már 2-eset, de mivel ingyen van nem panaszkodhatok.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #21685 üzenetére
Nálam sincs ilyen diagnosztika teszt. De jó pofa !
-
skiskett
csendes tag
válasz
Williamgrant #21687 üzenetére
Az lesz, de megvárom a januárt a meló miatt.
Kösz a segítséget. -
skiskett
csendes tag
válasz
Williamgrant #21685 üzenetére
Ma is tanultam valamit.
Ezzel még rosszabb lett, 4 mm a bal oldal hibája. -
skiskett
csendes tag
válasz
Williamgrant #21681 üzenetére
-
marilllyo
veterán
válasz
Williamgrant #21673 üzenetére
Hát ha tényleg van ismerős a T-nél az számíthat. Nekem is van ott egy jó barátom és az előző telómat (Huawei p6) kétszer küldte vissza majd elintézte, hogy visszakapjam az árát (próbálták elbliccelni a javítást egy softozással).... Tipikus. Meg azért a leadásnál számíthat az is, hogy "nyilatkozik" a papíron, hogy tapasztalták ők is a hibát.
Nem tudom... -
szbxvr
tag
válasz
Williamgrant #21667 üzenetére
Köszi akkor inkább nem próbálkozok vele.
-
szbxvr
tag
válasz
Williamgrant #21662 üzenetére
Már egyszer szívtam ezzel a twrp verziós cuccal, de akkor full restore volt. Most csak data-t szeretnék visszaállítani. Lehet valami az xposeddel volt múltkor. Lehet?
-
fclub
tag
válasz
Williamgrant #21656 üzenetére
Köszi, úgy fogok tenni!
Imádom ezt a telefont, sokkal jobban tetszik, mint az XC, de emiatt a kijelzőelválásos nyűg miatt örülnék, ha arra cserélnék, nem szeretnék még egyszer belefutni ebbe a hibába!
Az elmúlt 18 évben kb. 30 mobiltelefonom volt (nagyrészt párhuzamban kettő, egy céges, egy saját), de ez az első, amit szervizbe kell vinnem.
Hozzá teszem, egy évnél ritkán használok tovább telefont, de volt, hogy fél év után, tehát legtöbbször még garanciaidőn belül lecseréltem. Ezt a készüléket is márciusban vettem, ilyen rövid idő után, egy felsőkategóriás telefontól fáj egy ilyen hiba. Nem a Sony-t akarom lehúzni, eszemben sincs más márkára váltani, de ezt a típust rendesen elrontották ezzel a kijelzős dologgal... -
Mobilos
újonc
válasz
Williamgrant #21622 üzenetére
Ok. Jogos a fikázás segítség helyett, főleg a gazdától.... Nem tom pontosan mi a hiba, csak találgatok.
Privátban kérnék segítséget -aki komolyan gondolja.
Köszi. -
kr1sz
csendes tag
válasz
Williamgrant #21619 üzenetére
Köszönöm.
-
LouiS22
veterán
válasz
Williamgrant #21611 üzenetére
-
válasz
Williamgrant #21611 üzenetére
Jó lett a rinya-fika gyűjtemény!
De szegényke most szomorú, nézd az arcát -
paxm
aktív tag
válasz
Williamgrant #21573 üzenetére
Williamgrant & Wajk
2 hónapja vettem, illetve használom a Redmi 3S Prime-ot! Nagyon tetszik, nem tűnik nagynak, gyorsan megszoktam.Ennél nagyobb méretben nem vennék telefont. Gyors,nagyon jó akkumulátor, és a rendszer is remek. Szóval, nem bántam meg, de természetesen megtartom a Z3C-t is(Wajk Slimm
)
-
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #21580 üzenetére
hát már megszülethetett volna már a válasz
az összes termékvonaluk 5" felett van már.... szivárogtatások voltak, de semmi konkrét.Meglátjuk. Ha kijönnek valami ütőssel 5" alá, engem megvesznek
-
Wajk
addikt
válasz
pedig nekem is az volt az első számú célpontom. 5"-hoz képest elég kompakt méret, még a Redmi4 is fentebb hízott.... a MIUI meg még mindig vonz. Kár hogy a Mi2 sikere után elhagyták az 5" alatti szegmenst...
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Nekem ez teszik, csak hiányolom a Glonass-t, meg a HDMI-t (MHL). Viszont nem nagyobb 5"-nál
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #21557 üzenetére
Nekem azt hiszem április körül jár le. Mivel hibátlan így marad az biztos. Szerencsére az akkum is jól bírja még.
Ha valami történik vele, sztem behúzok egy muzeális kütyüt. Egyedül a netezés hiányozna, többi sallang nem érdekel. -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #21541 üzenetére
?
Nem hinném.Következő fonom. Mindig ilyenre vágytam, ha a sony bedöglik rendelek egyet.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #21529 üzenetére
Legyen igazad!
-
tomasekbobo
csendes tag
válasz
Williamgrant #21493 üzenetére
Csináltam csavart is a dologba, "más valaki" kérdezte meg. Én csak továbbítottam a hivatalos álláspontot.
-
szbxvr
tag
válasz
Williamgrant #21501 üzenetére
Jogos persze, de szerintem Wajk is úgy van vele ahogy valószínűleg a többi fórumos társunk is: a telefon a kisebb nagyobb hibái ellenére is nagyon szerethető készülék, érdemes még foglalkozni vele ( bár ez az én gondolatmenetem). Én szurkolok hogy maradjon a Z3C-nél.
A megérnét akkor inkább úgy mondom hogy érdemes lenne.
Ezen meglepődtem -
válasz
Williamgrant #21497 üzenetére
Jelentkezem majd
Kis újdonságra vágyom én is, max. ha nem jön be, megpróbálom eladni.
-
válasz
Williamgrant #21493 üzenetére
De végül is a lényeg, hogy igazad volt, elég a számla is.
-
tomasekbobo
csendes tag
válasz
Williamgrant #21485 üzenetére
Megkérdeztem a Cordon-t is a garancia ügyintézéssel kapcsolatban. Az alábbi választ kaptam:
"Tisztelt Ügyfelünk!
Garanciális igényeinek érvényesítése érdekében, szükséges a vásárlást igazoló számla vagy érvényesítesse a garancia levelet.
Megértését köszönjük!" -
tomasekbobo
csendes tag
válasz
Williamgrant #21485 üzenetére
Köszönöm!
-
Benji21th
tag
válasz
Williamgrant #21483 üzenetére
Nem garis, pont ez a bajom vele. Viszont annak fényében, hogy meddig bírja ez a ragasztás, eszem ágában sincs mégegyszer fizetni érte a cordonnak, a kameráról nem is beszélve. Megvárom míg elhasználja és kap valami mást inkább. Azért köszönöm a válaszokat.
-
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #21422 üzenetére
végül XC lett belőle, a Z3C dobozában lapult.
Fogásra olyan Powerbank jellegű, nyúlánkabb lett, de a kijelző méret maradt.
Amúgy kis cuki, de nem marad.... -
ryger
aktív tag
válasz
Williamgrant #21460 üzenetére
Csak egyszer evente?
Az semmi akkor, de komolyra forditva a szot, ez eleg siralmas minosegrol arulkodik. Kicsivel tobb mint egy eve volt a kepernyo csere de a telcsi mar tobb mint 2 eves. Remelem gariban megcsinaljak mert ha nem akkor tuti ivelem a telefont valami to aljara es veszek mast. Nincs kedvem evente ezzel szorakozni...
Ui: pont ket eve, november 2.-an lett veve.
-
rootmin
tag
válasz
Williamgrant #21447 üzenetére
Ja erre nem is gondoltam.
Akkor mégse vagyok olyan szerencsés, hogy 1 hónapja cseréltettem az elvált kijelzőt, és nálam még volt raktáron
Igazából, csak akkor fogok bosszankodni, ha ~1 éven belül megint elválik, mert a garim lejár 2 hónap múlva (az XC kijelzője meg csak nem elválós)
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #21404 üzenetére
Nekem alapból fura, hogy ezt adták helyette
Mondjuk kíváncsi vagyok mit reagálnának, ha valaki azt mondja, hogy köszi de nem kell! -
chapo
tag
válasz
Williamgrant #21404 üzenetére
Én is idegenkedtem a nagy telefonoktól, de majdnem 3 hétig használtam egy m4 aqua cserefont, és egészen megszokható, úgyhogy nem variáltam. egyébként kajak tetszik az a z3
-
szbxvr
tag
válasz
Williamgrant #21273 üzenetére
Persze. De igazából eljutottam oda hogy nem érdekel annyira, nem létszükséglet a mágneses csati. Az a lényeg hogy minden más működik. Még...
-
BogyóBP
addikt
válasz
Williamgrant #21263 üzenetére
Nekem pl olyan mágneses töltőm van hogyha lefele megtöröm egy picit már még érintkezik de ahogy húzom hátra már szépen engedi is.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #21261 üzenetére
Van dokkolóm, én biztosan azt mondanám, hogy az húzta ki a csatit
-
GaborGh
őstag
válasz
Williamgrant #21259 üzenetére
Ezt garanciában javítják, vagy fizetős a cseréje?
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #21256 üzenetére
Ha óvatosan, kissé letörve veszem le nem kap akkora tépő erőt az a rész. De figyelni kell rá.
-
Rivaul
addikt
válasz
Williamgrant #21253 üzenetére
Az mit takar?
Már fogásra is minőségi az olcsó vackokhoz képest, stabilan fog, erősen tölt (az olcsó, játék közbe hagyta merülni a telefont).
-
bajzal
őstag
válasz
Williamgrant #21249 üzenetére
De Z3-am, azért raktam off-ba az előző bejegyzésemet, de azt már nem szeretném ragozni, az elsőt, pedig azért nem raktam off-ba, mert az telefontól független kérdés szerintem, bárki tud segíteni a Z3c topic-ban is. A Z3 topicja sajnos kihalt
Szóval nem tudtok az ügyfélszolgálaton kívül semmilyen e-mailt, tel. számot?
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #21227 üzenetére
Már az M is jól teljesít.
Tegnap reggel vettem le a töltőről, most 10 százalékon áll.
Van benne 4 óra kijelző zömében játék és 18 óra rádió hallgatás.
Nem kapcsolgatok már ki semmit, se mobilnetet se wifi-t, se gps-t . -
BogyóBP
addikt
válasz
Williamgrant #21235 üzenetére
Sajnos nincs gyári dokkolom csak egy kábel van hozzá. Jó az is de praktikusabb lenne tényleg a dokkoló.
-
szbxvr
tag
válasz
Megtörtént, de ugyan az a szitu. Egyszer adja a hangot, utána semmi.
-
demars
addikt
válasz
Ha behavazik kipróbálom
Úgy sem lesz jobb dolgom.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Williamgrant #21224 üzenetére
Jó kérdés
Azt hiszem kap egy próbát ez a márka is. A BL-t nem én nyitottam hanem az előző tulaj.
-
Armahun
addikt
válasz
Williamgrant #21217 üzenetére
Ahogy mondod, mai napig a legjobb.
Talán most 4.8-al kezdi utolérni a következő széria. -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #21217 üzenetére
+1
Igaz én a 4.9 nél leragadtam, de akku időben teljesen OK! -
Rivaul
addikt
válasz
Williamgrant #21215 üzenetére
Fehér minden ajtó alatt. Maguk az ajtó tömítések is sértetlenek.
-
Rivaul
addikt
válasz
Williamgrant #21212 üzenetére
Köszi. Ezek ingyen telefonok. Semmit nem adok értük
Én el kellett adjam az enyém. Ő nyár elején gyorsan hozott egyet hogy ne legyek teló nélkül. Mostanra bedöglött, írtam neki és pár óra múlva itt volt ezzel. A másikat meg vitte. Ő megteheti hogy ha valami kis gebasz van a telóval akkor fiók és vesz másikat. Ezeket a fiókosokat adta nekem. Most ez mindkétszer z3c volt. Ennyi a történet. Szóval valós segítség és nem megkárosítás
Csak szeretném ha ez most nem járna úgy mint a másik. A töltés érdekes. Usb nem tölt, mágnes szintén nem de a kettő együtt igen.
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Williamgrant #21191 üzenetére
Igy igaz... amugy nem tudom mi lehet vele, ha tolton van vagy hasznalom akkor nem indul ujra. Amint leveszem a toltorol vagy csak lerakom es kikapcsol a kijelzo akkor ujraindul. Nem tudom mikor tudom elvinni a szervizbe. Addig ket telefonnal nyomom
ez a gyors a szar meg egy ace 3 neha mar foldhoz csapnam olyan lassu..
-
szbxvr
tag
válasz
Williamgrant #21196 üzenetére
Köszi szépen!
-
Lacka89
aktív tag
válasz
Williamgrant #21184 üzenetére
Mar masnap cuppogott mikor elhoztam a szervizbol. Mikor a fulemhez nyomtam picit akkor vettem eszre. Mara mar rendesen nyekereg mikor nyomkodom.
-
szbxvr
tag
válasz
Williamgrant #21144 üzenetére
Ezen jót nevettem
-
G@be22
tag
válasz
Williamgrant #21148 üzenetére
-
G@be22
tag
válasz
Williamgrant #21144 üzenetére
Hm... na most az a durva, hogy belegondolva nekem is mindig volt rajta és mnidg levált a kijelző... most viszont nincs rajta csak sima fólia, és nem mutatja jelét h problémázni akar... várok még ezzel a kijelentéssel, de lehet h tényleg a merev Nillkin üveg lenne a ludas?
Akinek még soha nem vált le a kijelző... volt / van rajta Nillkin üveg?
Akinek levált valaha, ugyanez a kérdés...Nálam 2/2 az arány...
-
Wajk
addikt
válasz
Williamgrant #21129 üzenetére
egyet értek, egyszerűen szeretem ezt a kis "rohadékot". Nagyon el van találva a méret mégis elég méretes kijelző. Rajta vagyok a technológia ütőerén, de nem szívesen választanék/tudnék mást. Ebben a méretben ilyen tudással + kényelmi funkciókkal, pl dokkolás.
Esetleg ha a Mi Mix-ből lesz "mini" változat, arra azért valszeg beneveznék
azért néha a Mi2 is visszasírom kicsit, számomra az is eltalált volt.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Williamgrant #21129 üzenetére
Teljesen igazad van,sokan irták már hogy a fiókból kivéve tapasztalták a kijelző elválást-no ez az amit normális ember nem tud elfogadni.
-
ilovedigweed
senior tag
válasz
Williamgrant #21108 üzenetére
Ami érdekes az az, hogy mágneses kábelen keresztül tölti a telefonom a fejegység USB portja...
Régebben használtam úgy, hogy a telefont rákötve lejátszotta a telefonról a walkmanban betallózott zenéket amit tudtam léptetni a fejegység gombjával.
Azóta az történt, hogy a fejegység USB portjából kiesett a műanyag kis tálca, ami az érintkező alatt van.
Ezt visszaragasztottam és most lejátszik pendriveról, tölt más készüléket illetve tölti a compactom de csak a mágneses töltővel.
-
nji
aktív tag
válasz
Williamgrant #21099 üzenetére
ezt most olvastam a phonearena oldalon:
"the LG G5 and the Samsung Galaxy S7 remain the top choices when it comes to cameraphones."
LG G5 túl nagy, marad a galaxy S7 csak megvárom, amíg kijön az S8, hogy olcsóbb legyen
vett már valaki a meglévő z3c mellé mást, ami nem SONY?
-
nji
aktív tag
válasz
Williamgrant #21083 üzenetére
mivel egy ideig még ebbe az iskolába szeretnék járni, ezért ezek szerint le kell cserélni a z3c-t
amúgy mi okozza ezt?
sokféle telefon van a csoportban, még a kínai gagyi telefonok is gond nélkül kapcsolódtak és ahogy írtam az iOS is, de én az androidot jobban megszoktam és a telefon kisebb is, azért lenne jobb
senki nem regisztrálta az eszközét sehová, csak a neptun kódunk alapján kellett külön regisztrációt készíteni és ott egy jelszót megadni
a jelszót is próbáltam már változtatni, mert először azt hittem, hogy elfelejtettem vagy nem jól adtam meg, de ez sem segített
ezek szerint hulladék a z3c? mivel ez nálam egy fontos funkció
melyik hardver elem okozza? az egész alaplap szar vagy csak a wifi vevője ? nem lehet garanciában kicseréltetnivagy mindegyik z3c szar ?
SONY-t többet én sem veszek, elegem lett -
LouiS22
veterán
válasz
Williamgrant #21067 üzenetére
Ahol jó eséllyel ugyanazt fogja megkapni, amit a SS-ban
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Williamgrant #21035 üzenetére
Rendben.Amúgy kíváncsi vagyok mit mentenek meg,mert ha a telefonkönyvért akarnak majd elkérni tőlem tízezret (annyi a mentés) akkor megmondom,hogy tolják fel a seggükbe.Remélem teljes visszaállítást kapok,telepített szoftverekkel,beállításokkal,könyvjelzőkkel,letöltött pdf fájlokkal,meg mindennel.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Williamgrant #21033 üzenetére
Rootolva nem volt a másik nem tudom mi az....mikor próbáltam már nem érdekeltek az adatok sem csak feléleszthessem,de...nem reagált arra sem,
Most a Cordon-nál van javításon.Kértem adatmentést is.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Williamgrant #21031 üzenetére
Na az lehet nincs...a PC Companionnal próbáltam végigcsinálni amit ez a fickó itt mond,de sikertelenül.
To perform a software repair using your Windows® computers and the PC Companion application
Note! You should always back up all data before performing a software repair.
1.Download PC Companion from www.sonymobile.com/global-en/tools/pc-companion/, and install it on your Windows computer.
2.Turn off the phone and disconnect it from the computer.
Note! No matter what the program says, do not connect the phone until you have completed step 11.
3.Computer: Open the PC Companion application.
4.Select Start under Support Zone.
5.Select device Software Update and Start.
6.Could not find phone appears. Select Repair phone and Connect.
7.You are warned about the loss of your personal data twice. If you acknowledge that continuing will overwrite all data select Continue.
8.Tick the box to confirm that you have understood that all personal data will be lost. Then click Next. The application prepares for the update and if necessary downloads required data from the web.
9.Select your phone model manually and then click Next.
10.Depending on the model selected, you are asked to perform a few steps for the update for PC Companion to be able to update the phone software. Do not connect the phone yet!
Note! At this point the phone must be off and disconnected from the computer.
11.Connect the USB cable to the computer, not to the phone.
12.Xperia: While pressing and holding down the indicated button, connect the USB cable to the Xperia™ device, and keep holding and pressing down the indicated button until The update of your device has started... appears (in some cases Installing drivers appears first).
13.If you failed to follow the steps correctly the phone will turn on, and Proceed with the following steps, slide down the notification bar appear. If this happens, disconnect the phone from the cable, turn it off and repeat from step 12.
14.Follow the instructions on the screen. When the repair is finished, disconnect the device and then start the device again.
15.Select Next. If the repair was successful, the message The device has been successfully updated appears. Select Finish....ezt a tanácsot kapta a hivatalos supporttól.Amúgy nekem elejétől telepítve volt a PC Companion,rendszeresen végeztem mentéseket és ott frissült Androidom is utoljára. -
Hasaggymeg
veterán
válasz
Williamgrant #21027 üzenetére
Vótmá.
...mondom,hogy mindent kipróbáltam.
Egyetlen reakciója volt,éspedig egy kis piros led szakaszos és különböző intenzitású égése a PC-hez való kapcsolódás után.Rácsatlakozáskor a számítógép mindig ugyanazt azt üzenetet generálta,éspedig ismeretlen eszköz.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Williamgrant #21025 üzenetére
Azt hogyan kell?
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Williamgrant #21009 üzenetére
Nem az Xperia Z1-re gondoltam, hanem az első CMD-Z1-re úgy '97-ből
-
Mr.C
őstag
válasz
Williamgrant #20986 üzenetére
én is ettől féltem
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Williamgrant #20985 üzenetére
Igen, igazából még el is fogadtam volna, csak a 93 ezret nem értem. Semmi más baja a telefonnak, egérrel szépen le tudtam mindent menteni róla.
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Williamgrant #20978 üzenetére
Persze, ezt még meg is értettem volna, de az a majd' 93 ezres ajánlat mellbe vágott. Azt persze már más kérdés, hogy ha garanciálisan kicserélik az üveget mert fölvált, akkor miért nem mindegy, hogy repedt vagy nem, és lenne egy elégetett ügyfél, aki megint Sonyt vesz. Ráadásul a felválás és a repedés valószínűleg összefügg.
Arra is kíváncsi leszek, hogy az emailjuk szerint a bevizsgáláshoz szétszedték a készüléket, azt hogy fogják összerakni eredeti állapotára (szétszedve őszerintük nem adható ki)... -
válasz
Williamgrant #20979 üzenetére
Igaz...
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Williamgrant #20974 üzenetére
Ezzel nem tudom, mit akartál mondani
-
rootmin
tag
válasz
Williamgrant #20928 üzenetére
Ez jól hangzik,köszi.
Sajnos bő 1 év alatt eléggé elkopott a fekete keret a tok alatti surlodastól. Bár csak mikro karcokrol van szó, engem eléggé zavart. A szürke opál rész tartósabb,az újszerű maradt.
A kérdésem, hogy ezek a műanyag részek mennyire ellenállóak a zsebben hordással szemben?
Nem tartom kizártnak,hogy úgy szebb tud maradni...(Még évekig nem szeretnék megválni a Z3Ctől)
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #20910 üzenetére
Hmm.. Erre nem is gondoltam. Érthető.
-
McBJani
tag
válasz
Williamgrant #20876 üzenetére
Sajnos erre nem gondoltam.
Majd kíváncsiságból lehet szétszedem, megnézem és újraragasztom.
Sztem nem ragasztó, hanem a "feszegetések" nyoma.
Remélem ebből tanult legalább az, aki olvassa a fórumot
Hol tudok venni 10K körül LCD + digitizert? -
rootmin
tag
válasz
Williamgrant #20908 üzenetére
Most, ha rendberakva visszakapom, lehet én is beújítok egy ilyet. Régebben is terveztem, aztán megmaradt a case-mate tokban, amivel vettem.
Mennyire van lekerekítve a széle, illetve mennyire masszív a ragasztása? Azért kérdem, mert láthatóan ennek azért egy fóliánál komolyabb vastagsága van, tehát felmerült bennem, hogy egy gyors zsebre vágásnál leválhat, ha az "éle" megkapaszkodik a szövetben (gagyi üveggel jártam így korábban).
-
gurabli
őstag
válasz
Williamgrant #20909 üzenetére
Köszönöm! Akkor leadom a Vodafone-nál a jövő héten, mivel nem pesti vagyok, a Vodafone kényelmesebb lesz.
Nem tudom már hol olvastam, inkább csak az rémlik, hogy a Z1 esetén két év után már aránylag kis hiba esetén is adtak helyette egy Z3C-t, valamint sokan itt a fórumon is új Z3C-ét kaptak, nem bajlódtak a javítással (bár gondolom ott komolyabb gond lehetett, pl. alaplap, kijelző, stb). Nem bánnám, ha megdobnának egy Z5C-velNa, nem ez a cél, nagyon szeretem ezt a Z3C-ét, meg is tartom szerintem egy jó darabig.
A Conrad úgy bontja meg és rakja össze a készüléket, hogy megmarad a vízállósága, stb?
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #20891 üzenetére
A "jól fizető" munkát halogatják?
-
Gery9112
őstag
válasz
Williamgrant #20891 üzenetére
Ach so....köszi szépen a választ
hááááát nem vagyok egy MacGyver
legközelebb inkább előbb kérdezek itt és azután viszem szervízbe
.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #20888 üzenetére
Mindig mást dob ki? Ezt nem tudtam.
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #20886 üzenetére
Nem túl bonyolult ám. A videó végén yt betölt egy másikat, az assembly vidit 😁
Ott látni, hogy kék fóliából veszi ki a ragasztó keretet.
Linkelt pár napja valaki ilyen kitet, ahhoz is ki lehetett választani, hogy milyen telohoz kell és mellé adják a két ragasztót. -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #20876 üzenetére
Jó video. Ami meglepő, hogy relatív olcsón kapni ilyen készletet, a készülékhez passzoló ragasztóval együtt.
Összerakáskor nem igazán "préselte" össze a dolgokat, én már tuti nem vinném vízbe egy ilyen mutatvány után. -
válasz
Williamgrant #20881 üzenetére
(Pont lemaradtam az utolsó nekem címzett hozzászólásról... Sebaj, túlélem
)
-
McBJani
tag
válasz
Williamgrant #20855 üzenetére
Rendeltem hozzá megfelelő cuccot és az egyik "gitárpengetővel" értem bele :/
Kijelző ragasztó és kellékekSzóval a többieknek mondanám, hogy nem, nem csavarhúzóval és nem, nem pillanatragasztót vagy tudjam is én mit nyomtam a kijelző alá
Garancia már nincs a készülékre, mert mint sokunknak, a Z1C cseredarabja lett ez a Z3C.
Lehet még vele valamit kezdeni?
Már gondoltam mindenre, mint pl, hogy a kijelző hátoldalán volt valami fekete fólia és, mint egy indigó, azt megnyomva rákerült a kijelző hátoldalára
Mert még, ha valami ilyesmi lenne, felszedném ismét, letörölném és újraragasztanám -
unravel
őstag
válasz
Williamgrant #20860 üzenetére
ha nem írja le senki a szót hogy felválás akkor nem jön
-
VMatteo
őstag
válasz
Williamgrant #20860 üzenetére
írtam én egy rossz szót is, vagy ennyire szálka vagyok a szemecskédben?
-
demars
addikt
válasz
Williamgrant #20855 üzenetére
Csavarnyúzóval
-
törölt tag
válasz
Williamgrant #20843 üzenetére
Hurrá
köszi.
-
KISDUCK
addikt
válasz
Williamgrant #20831 üzenetére
Ha a sony oldalán jelentek be hibát küldenek futárt? A futárért kell pluszba fizetni?
(Nincs gondom a telefonnal csak érdeklődök.) -
demars
addikt
válasz
Williamgrant #20821 üzenetére
Erre akartam rávezetni. Sztem akinek hosszabbítottak az csak simán mázlista.
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Williamgrant #20816 üzenetére
Jogos a reklamáció amúgy ebben az esetben?
-
teo77
őstag
válasz
Williamgrant #20798 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Update 08.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest