- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Júliusi techmontázs (2025)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
kr1sz
csendes tag
válasz
Makszimusz #21619 üzenetére
Köszönöm.
-
kr1sz
csendes tag
Sziasztok!
Elképzelhető, hogy volt róla szó, de sajnos most annyi melóm van, hogy nincs időm visszaolvasni, de nagyon kéne valami ötlet, mert kell a telefonom a munkámhoz. Lassan egy-két hónapja azt tapasztalom, hogyha telefonálok a másik fél egy pont után nem hall engem, majd egy idő után visszajön a hangom. Headsettel ez a probléma nem áll fent, volt valakinek hasonló gondja? Nem dobálom a telefont, egyszer összetört, akkor megcsinálták, mindent cseréltek gyakorlatilag. Előre is köszönöm a segítséget!
-
kr1sz
csendes tag
válasz
gyantaszuz #19726 üzenetére
2 hónappal ezelőtt csinálták meg a telefonom. Ripityára törött hátlap, levált a váz a bal felső sarkában, elszállt a jack aljzat. 40.000 forint volt.
-
kr1sz
csendes tag
Sziasztok! Valószínűleg egy rendkívül banális kérdéssel fordulok felétek, de egyszerűen nem jövök rá a megoldásra, részben azért is, mert hulla fáradt vagyok ehhez.
Szóval a sztori röviden, hogy van egy ilyen telefonom és amikor megvettem szépen beállítottam rajta a fiókokat, szinkronizáltam és a telefon felhasználója is én lettem, gondolom összekötötte a Google fiókkal.
Sajnos különböző leejtések következtében betörtek az üveglapok, így el kellett vinnem a szervizbe, ahol megcsinálták. Ma kaptam vissza, látszólag a rendszer sértetlenül, épen (persze, leválasztottam előtte a különböző fiókokról, adatokat lementettem), de viszont ahol eddig én voltam a felhasználó ott most csak annyi volt, hogy Tulajdonos, meg egy számomra ismeretlen telefonszám.
Gondoltam, hogy visszaállítom a telefont, végül is veszíteni nem vesztek semmit, hátha egy szűz állapottal újra elérhetem, hogy az én kis fejem vigyorogjon vissza abból a karikából mint tulajdonos. Végigmentem a telefon installálásán, minden lépésen, beléptem a Google-ba, szinkronizáltam stb. de továbbra is a felhasználó egy kék körbe a 'Tulajdonos'.
Van valakinek bármi ötlete? Megköszönném!
-
kr1sz
csendes tag
Egyelőre igen, végül csütörtökön beadtam a derekam. Az előző telefonom egy Xperia P volt, de már nagyon régóta szenvedek vele. Folyton belassult, többszöri gyári visszaállítás ellenére is, a hívásfogadás-kezdeményezés bugtól pedig a falra mászta. Sokáig vacilláltam a Z3C és az iPhone 5S között, de végül a több éves SONY felhasználói múltam és a Z3 győzött. (Bár túl sok hasznát nem fogom venni, ám rettentő korrektül szól a kis TDK hangfal.)
Most ismerkedem a telefonnal, gyönyörű, szélvész gyors, tulajdonképpen csúcskategória. Legalább is számomra. Olvasgattam a topikot is, egy jó és masszív elő-hátlapi üvegre mindenképpen szükségem lesz. Láttam valakinél egy sötétebb tónusú fa hátlapot, az elég vagány, de számomra megbontaná a fekete és az üveg összhangját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Autós topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Honda topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest