- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
KISDUCK #24362 üzenetére
Nem akartam egy olcsó 4 éves telefonra pénzt költeni ennyi a sztori.
Mágnes meg sűrített levegő, kompresszor semmit sem ért. Szoftveres hibára is gondoltam, de nem kaptam választ.
Szerintem nem lett volna jobb megoldás alul levált kijelzővel használni és várni hogy szétessen.
quailstorm Egyszerűbb és gyorsabb, nem kell rá várni.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
KISDUCK #23691 üzenetére
Necces. Amit megpróbálhatsz:
(most éppen haragszom a Cordonra)Hívsz garancia futárt, becsomagolod a telefont, garjegyet és számlát, valamint a következő hiba listát adod le:
- LCD üvegje nyomásra bemozdul, kattanó hangot ad ki.
- LCD felső része nem érzékel
- Időnként nem lehet a telefonhívást letenni, az LCD sötét marad. -
-
-
Armahun
addikt
válasz
KISDUCK #23606 üzenetére
Inkább a solid explorerért adj pénzt.
14 napos teljes próba verzió, utána talán 500-600 forint volt.
A hálózatos rész picit el van dugva benne. -
demars
addikt
válasz
KISDUCK #23508 üzenetére
Automata módban használom. De most kipróbáltam, minimum fényerőn. Nem vettem észre, hogy lenne eltérés. Bár a jobb oldalon egy pici keskeny csíkban mintha világosabb lenne. De ezen a fényerő szinten alig látni a kijelzőt. Nem sok értelmét látom ennyire levenni. Pedig direkt nem kapcsoltam fel a lámpát a nappaliban.
-
-
metalstorm
aktív tag
-
-
-
-
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
KISDUCK #22400 üzenetére
Nos úgy néz ki, víz ragadt a kamerába. Kivettem a telefont a rizsből tiszták voltak a lencsék a kép is jó volt, de 5 perc tesztelgetés után, gondolom ahogy melegedtek fel az alkatrészek újra bepárásodott. Valakinek van tippje a kamera szárítására vagy várjak és csak imádkozzak?
-
-
-
KISDUCK
addikt
válasz
KISDUCK #22387 üzenetére
Bekapcsoltam próbaképp, kijelző és az érintő is működött, aztán ki is kapcsoltam még hagyom száradni. Holnap délután bekapcsolom letesztelem működik-e minden aztán használatba veszem.
Ma észrevettem hogy amikor a kijelző felső részén középen határozottabb nyomkodásra recsegett, ilyet tapasztalt valaki?
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest