Hirdetés
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtomi2
őstag
válasz
szbxvr #22715 üzenetére
Ezeket láttam én is, a bl-es az csak skin, a ubl-es meg tele van cm-es bugokkal, nekem felejtős
Más: visszamentem slim5-re, és valami brutális aksiidejeim vannak ugyanazzal a felhasználással ~30%-al több aksim marad a nap végére, viszont olyan bug jött elő, hogy x idő után ha videót akarok nézni (yt, web, akármilyen lejátszó) akkor csak hang megy, és fekete a képernyő, újra kell indítanom, hogy megoldódjon. Már többször újraraktam a romot, kernelt, recoveryt, meg visszaraktam gyárira is 2x, de semmi nem oldja meg, mi lehet ez? Még leszedem a slimmet, rápróbálok azzal, hátha, de tanácstalan vagyok.
-
-
-
MrChris
nagyúr
válasz
szbxvr #22202 üzenetére
Két hete vettem, azért annyira nem vagyok elájulva tőle. Papíron jól mutatnak a tulajdonságai, sebességével nincs is semmi baj, azzal tökéletesen elégedett vagyok. Viszont a többi mind hagy kívánni valót, meg a kissé szervizigényes tokozás, így érthető, hogy lement a piaci ára.
-
-
-
-
válasz
szbxvr #21660 üzenetére
Full backup után elvileg full restore nem kéne hogy bootloopot okozzon. Ha mégis, akkor valami más gebasz lesz, pl. cache-t nem állítanék vissza de a régit előtte törölném. TWRP verziót nézd ahogy jelezték.
Ha mégis marad, akkor flashtool flash a régi alapverziós romot, root, majd restore. -
válasz
szbxvr #21552 üzenetére
Az a fejezet nem most nyílt meg. Két éve olvasom, már fel sem tűnik, mindenkinek SGS7E-t vagy IPhonet ajánlok és lehet tiplizni.
Nekem lejárt a garancia, úton van az új akku (ha már szét kell szednem), tömítés szett, fedél szett. Ha nem töröm le a jack dugó belsejét, most nem kéne bontani. A sors fintora, hogy nincs elválásom se. -
-
Wajk
addikt
válasz
szbxvr #21503 üzenetére
Nem lesz Z3C. Két évig volt a kezeim között, nagyon szerettem. Feleséget nem cserélek, de ennyi idő sok egy technikai kapcsolatra
Az is tény, hogy alternatíva az konvergál a 0-hoz, pedig rajta vagyok a mobilkommunikációs hírközlés ütőerén (Most is a Meizu kiadott egy 5,5 és egy 5,7-es készüléket, vazz...
). A méret és a kamera mellett még az akksi ami fontos nekem. A Sony pedig lépett szerintem egy nagyot előre az X szériával ami a kamerát illeti, remélem nem lesz késő.
(#21519) lamazonia: ez azért elég durva húzás a Sony-tól. Anyagilag is egy merész húzás és az XC renoméjának is szerintem árt egy kicsit, hogy csak így szórják, szerintem. Másfelől persze a Sony-nak meg jót tesz, hogy nem kibujkálni próbál a felelősség alól hanem ilyen elegánsan oldja meg.
-
-
-
-
-
MC Pite
veterán
válasz
szbxvr #21344 üzenetére
A másik gebasz néha meg az, hogy kitépi a mágnest; de minimum kopik róla a festék.
Én sicher ami sicher alapon matt celluxal leragasztottam a mágnest, nem látszik, és nem kopik, és hetenete kiveszem a tokból, megtörölöm körbe a telefont finoman kókuszzsíros kézzel [mindez azért hogy ne karcolja össze a telefont a tokba jutó por] - és idágig lekopogom jól viselkedik.
Ezek után nyugodtan hagyom ezt az érintkezőn is, nem törlöm le róla
-
-
-
-
-
-
G@be22
tag
válasz
szbxvr #21124 üzenetére
Természetesen tiszteletben tartom, mi több örülök neki, ha valaki nem csalódott a telefonban. Pusztán jelezni szerettem volna, hogy sajnos több embernek van próblémája vele, mint akinek nincs. Sajnos köztük vagyok, és igen, eléggé keserű a szájízem... csak h értsd: nem folyt rá semmi, nem ejtettem le, és a mai napig úgy néz ki mintha a dobozból húztam volna elő, Nillkin üveg elöl-hátul, és mégis elsőre pár hónaposan érintő hibás lett csak úgy... aztán gari... aztán rá 2 hónapra felvált az előlap, gari... és végül arra rá 3 hónappal ismét felvált és ismét gari, ez nekem minden alkalommal egy szett Nillkin volt... de megvettem rá, mert vigyázni akartam rá, és hittem benne, hogy na majd ez alkalommal már jó lesz.
Mégpedig azért, mert ezen hibák és szopások ellenére jó használni, és valahol szeretem is, de hidd el nagyon beárnyékolja a napi használatot: vajon megint mikor válik fel, mikor kezdhetem elölről a garit...
Csupán arról szólt a hozzászólásom, amit nem értek a mai napig, hogy ha valaki rendszeresen látogatja csak ezt a topikot akkor folyamat olvashatja, hogy megint szerviz... és aztán ugyanannál az egyénnél ismét... és mégis milyen jó teló ez, hangoztatja mindenki. Csupán szerettem volna rávilágítani, hogy az a készülék ami ennyibe kerül, de X alkalommal szervizben jár pár havonta... na arra ne mondjuk, hogy jó készülék, attól függetlenül, hogy te éppen nem tapasztaltad a problémákat vagy nem. Sajnos vannak elegen akik igen, és ismerek olyat is aki ennek ellenére is azt mondja, hogy ez mekkora jó készülék, na az ilyet soha nem fogom én megérteni
(No offense: tipik Murphy, lehet nekem is le kéne sz**ni, és akkor nekem se lenne bajom vele
Zárszónak: Nem akartam megbántani senkit, remélem senki nem vette annak, ha igen akkor bocsánatot kérek.
-
LouiS22
veterán
válasz
szbxvr #21101 üzenetére
Kell. Az a biztos, ha wipeolod a teljes telefont (kivéve média storage
). De ha okos ember vagy - és az vagy - előtte csinálsz memkarira a mostani rendszerről egy 1:1 mentést a recoveryből. Így - ha valamit el is baltázol - lesz hova visszaállnod. Megéri az a 20 plusz perc
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Házimozi belépő szinten
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Asztrofotózás
- Esik a hóóó!!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- eFootball
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest