- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
forgonati
őstag
Én Nexus 5-ről jöttem át, és a kamerája mondjuk nagyjából ugyanazt hozza, de az optikai képstabi az kissé hiányzik. Nehezebb vele éles képet lőni, főleg ha makrózni akar az emberfia. Meg nekem a Z3C vakuja fáj, eléggé gyenge szerintem. A beépített zseblámpa funkcióval meg egyszerűen nevetségesen gyenge. Mondjuk külső programokat még nem próbáltam eddig mert lusta voltam. De a gyári az komolyan vicc.
-
cseppelcs
csendes tag
Flind:
Sajnos semmilyen beállítási lehetőség nem volt ahol lehetne kalibrálni a kijelzőt így maradt az, hogy hardveres hiba.€uro
Telenornál vásároltam a telefont így gondolom eredeti a készülék.trickymoon
Nem volt beállítva a kesztyűs lehetőség. Bekapcsoltam hátha ha azt gondolja, hogy kesztyűs kézzel bánok vele akkor megjavul. Sajnos nem jött be, ugyan olyan. -
Fixmiki
tag
Szia nem azt várom, hogy beszélgessünk, de ott bemondtam, hogy cool heni és hivta a számot, igaz kicsit angolosan kellett mondani mert magyarul egész mást hívott, de ehhez nem kellett angol tudás, pl. heni- az híni. Ez nagyon kényelmes volt IOS-ben, persze le tudok mondani róla , csak jó lenne ha itt is lenne , bár ez a teló enélkül is jobban tetszik
-
micafighter
nagyúr
Mert nem kapott még választ
(#1735) Dave920117 légy türelemmel, a fórumtársak biztos válaszolni fognak a milyen mobilt vegyek topicban.
Kérdésed más topicban nagyon offtopic, és azt a moderátorok nem csípik, de a fórumozók sem
Ráadásul a kérdésedre érkező válaszok csak tovább növelik az offtopic hozzászólások számát.
-
-Valinas-
senior tag
Már többen írták, hogy beázott. Ez azért elég gáz, feltéve ha mondjuk nem méterekkel a felszín alatt nyomogatta. Az meg, hogy nincs rá garancia... nem is értem. Azért, mert nem lehet megmondani, hogy mennyi ideig/milyen mélyen volt a telefon? Vagy mert nem is vízálló tisztességesen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest