- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
Rivaul #21204 üzenetére
1. Egy ragasztás miatt nem hal be a telefon.
2. A töltéses problémádnak valószínűleg az égvilágon semmi köze az elvált LCD-hez.Kimondom amit gondolok, jó? Szerintem a "haver" hibás telefonokat sóz rád. Az hogy 100%-os akksival kaptad amúgy sem életszerű, de mindegy. Szóval lehet hogy kaptál egy akku cserés, bontott, vagy csak simán beázott stb. telefont. Visszakérném a pénzem a helyedben és kotornék a hardverapróra és jófogásra keresni egy normális állapotban lévőt.
-
PACSA75
őstag
válasz
Rivaul #21204 üzenetére
"Egy szerviz azt mondta hogy megcsinálja 5k-ért de szerintük nem lesz tartós és amúgy is emiatt behal a telefon", ebben sajnos van igazság, hiszen nekem is a ragasztás után kb 1 hónappal jelentkezett az érintőpanel probléma, tehát ha felválik a kijelző, a legjobb megoldás a kijelző csere (garanciális megoldás alapból ez), ha viszont nincs gari, jóval drágább művelet.
A töltéssel kapcsolatos problémádra sajnos nincs ötletem, gondolom kipróbáltál más töltőt is (a mágnesesen kívül), másik usb kábel, másik töltő? Ha feltöltve kaptad, akkor elméletileg nem lehet az alaplappal (csatlakozóval) a gond. -
PACSA75
őstag
válasz
Rivaul #21199 üzenetére
Nyugodtan vidd gsm szervízbe, nem létezik hogy nem ragasztják, én is így oldottam meg, kb 7000 ft ba került (Erdély), valószínűleg nálatok is ott körül van az ára. Azóta nem vált el. Persze van más gondom vele, felső részen nem érzékel, de az már más tészta. Majd azt is megjavíttatom, megéri, isteni kis teló, imádom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen videókártyát?
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest