- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi0627
senior tag
válasz
Hasaggymeg #21876 üzenetére
Most megyek érte.
De az,hogy nem értesítenek és a sony oldalán garanciám már nincs.Kissé húzós.Na kiváncsi leszek.
(3nap alatt gondolom nem xc lesz a vége) -
japy
őstag
válasz
Hasaggymeg #21856 üzenetére
És ha az ujjaddal ráböksz hogy mit fókuszáljon? Akkor sem élesíti ki?
-
válasz
Hasaggymeg #21858 üzenetére
Nincs.
-
válasz
Hasaggymeg #21856 üzenetére
Por problémát nem nagyon hinném el ez alapján.
-
válasz
Hasaggymeg #21854 üzenetére
Olvastam a hozzászólásod, félreértettem volna hogy Background Defocus effektelve volt?
Így például ha tényleg porszem van rajta, észre sem lehet venni egy fotón elmosódott foltot keresve. Érted?
Ha pedig bár nem mutatod meg de szerinted tökéletes ha átnézel alaposan egy makró fotót, akkor nem porszem lesz a ludas. Vagy ha igen, nem a lencsén van, hanem a mechanikában. Utóbbi esetén ígyis-úgyis kuka lenne a modul, bár nem hiszem hogy abba por tudna belemenni. Szóval továbbra is az a privát véleményem hogy a fókuszgyűrű elmozdult. -
sanyi0627
senior tag
válasz
Hasaggymeg #21852 üzenetére
Köszi!
A szervìzben azt mondták,hogy nem hosszabbodik meg vele a garancia,mert kettő év van a telefonra.Nem értem az egészet...A telefon egyszer teljesen ki lett cserélve,kettő hét volt(egy nap sem lett pluszban!) Utána kettő napot volt szervízben,az hozzá lett adva.
-
válasz
Hasaggymeg #21849 üzenetére
Én ilyet nem írtam. A poros sztori nem az enyém. Teszt fotót nem effektezve kéne csinálni.
-
Nimda
addikt
válasz
Hasaggymeg #21846 üzenetére
Csak akkor lehet leszedni könnyen, ha már eleve nem tartja erősen a kétoldalú ragasztó.Pár éves telóknál ez természetes lehet, de van olyan szerencsés, akinél még nyoma sincs a leválásnak.Az enyémet is gond nélkül levettem hőlég nélkül.Nem törik azért olyan könnyen a hátlap, hacsak nem valami szakbarbár áll neki villáskulccsal.
-
mark!
őstag
válasz
Hasaggymeg #21837 üzenetére
Igaz már nincs meg a telefonom, de nekem az okozta ezt, hogy valahogy porszemcsék kerültek a lencsére (belülről) bevittem gsm boltba, srác leszedte hátlapot, hozott fülpiszkálót, végighúzta rajta, és teli volt kosszal.
-
Viktor77
titán
válasz
Hasaggymeg #21839 üzenetére
Azt a fóliát normál esetben soha nem szeded le, nekem is rajta van.
-
Viktor77
titán
válasz
Hasaggymeg #21837 üzenetére
Hibás a kamera, ennél azért sokkal jobb képeket csinál. Van a lencsén egy "láthatatlan" fólia, azt próbáltad leszedni? Bár, ha hibás a kamera, ez nem fog segíteni.
-
Armahun
addikt
válasz
Hasaggymeg #21322 üzenetére
Vehetsz nem gyári dokkolót fillérekért, ha úgyis utángyártott mágneses kábelben gondolkodsz akkor lehet utángyártott dokk is szerintem.
Nekem valami 1200 forint környékébe került Ebay-ről. Sajnos tokkal nem megy bele egyik betéttel sem, sőt az üvegfólia végett csiszolni is kellett az egyikből. Viszont betét nélkül egy 2-3 milliméteres valamit beragasztva a dokkoló hátsú falára használható tokkal együtt is.
-
chapo
tag
válasz
Hasaggymeg #21317 üzenetére
Szia
Én olyat használok régóta, soha semmi gondom nem volt vele.
Miután üveglapot tettem fel a telefonra előre/hátra, már nem fért be a helyére (szóval gondolom a tokkal is az lesz a helyzet) de mivel a dokkoló ugye z3/z3c-hez készült, a z3-hoz tartozó betéttel már jó volt.
Ami amúgy számomra érthetetlen, mivel a z3 vékonyabb, mint a z3c, de igazából mindegy -
#TOTTI
őstag
válasz
Hasaggymeg #21284 üzenetére
Engem már nem érdekel, több mint 60 napot töltött eddig szervizben, ha vissza is kapom vagy cserélik, akkor is el fogom adni/ajándékozni. Pedig eddigi legjobb telefonomnak tartom.
-
#TOTTI
őstag
válasz
Hasaggymeg #21277 üzenetére
Nekem 30. nap telik ma éppen, de még nem jött vissza garból a telefon. Nagyon frusztrál a dolog.
-
Wajk
addikt
válasz
Hasaggymeg #21277 üzenetére
0. Root
1. Recovery Backup (teljes)
2. Belső memóriáról (Storage) másolás minden
- Gar folyamat
3. Root
5. Recovery Restore
6. mindent visszamásolás a Storage-ra
7. restart. -
Chris Kiki
senior tag
válasz
Hasaggymeg #21057 üzenetére
A rövid i meg már fel sem tűnt?
-
Chris Kiki
senior tag
válasz
Hasaggymeg #21049 üzenetére
Ha a hejesirás is rendben lenne...
Persze gondolom Ő csak idézte valakitől. -
válasz
Hasaggymeg #21036 üzenetére
Mi kerül tízesbe az adatmentésben...?
(Gondolom többek között az adathordozó, melyre az adatok kerülnek, de akkor is sok.) -
válasz
Hasaggymeg #21034 üzenetére
Majd írd meg mire jutottál.
-
válasz
Hasaggymeg #21032 üzenetére
"Note! You should always back up all data before performing a software repair."
Tehát ha ezt a repairt nyomod, az adataidtól már búcsút is mondhatsz, ha jól értelmezem. Volt rootolva a készülék? TWRP esetleg? -
válasz
Hasaggymeg #21029 üzenetére
Driverek fennt vannak a PC-n flashmode-hoz? Úgy tűnik mintha nem lenne...
-
válasz
Hasaggymeg #21026 üzenetére
Kikapcsolt állapotban (ami nálad nem lesz nehéz
) nyomod a hangerő FEL gombot, majd bedugod az USB kábelt. Értelemszerűen a kábel másik vége egy PC-hez legyen csatlakoztatva lehetőleg.
-
válasz
Hasaggymeg #21024 üzenetére
Ebben a topikban erre nem nagyon volt panasz. Azért megpróbáltam volna flashmódba tenni.
-
demars
addikt
válasz
Hasaggymeg #21021 üzenetére
Gondolom a cég kifizeti majd. Az ő érdekük is.
Kíváncsi vagyok mi halt be nálad. Ilyen gondról még nem írt senki sem. Ha vissza kapod írd meg egy sorba legyél szíves. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- PlayStation 3
- Formula-1
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest