Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
AtHoS
nagyúr
Ezt még meglesheted hátha helyrerakja Restart button on Sony Xperia Z3 Compact
-
-
-
Rom zipje SD-re, majd Reboot to Recovery
Full backup az egész rendszerről külső SD-re. Ezután wipe mindent kivéve internal és external SD. Install 5-ös Slim, restart. Minden adatod ami nincs felhőben vagy SD-n elveszíted.
Ha van Titanium Backupod és ric defeat szint megvolt előtte, akkor lehet appokat egyenként menteni, garantáltan lesz FC-s köztük, de akár ezzel is lehet próbálkozni. A tiszta ügy a hsz elején lévő módszer. -
-
Chris Kiki
senior tag
-
rootmin
tag
Pár napja felraktam a SliMM 2.3-at, először jónak tűnt (pár töltés ciklusig eltűnt a folytonos ébrenlét), de közel sem tökéletesnek. ~1,5 nap készenlét jött ki 2-3 óra képernyőidővel, tehát még mindig kb. negatív rekord. Aztán tegnap "meghülyült", nemcsak hogy újra ébren maradt a telefon, de még a procit is pörgethette valami, mert rendesen melegedett a zsebemben és úgy merült mint a nyeletlen balta (restart nem segített).
Ma rászántam magam egy új körre, tiszta rommal, de láttam hogy van már 2.4, gondoltam megér egy próbát wipe előtt, felraktam azt.
Egyelőre jónak tűnik, ha stabil marad így, lehet ismét rekord születik, ezúttal pozitív irányban.
Szerepel a changelogban a Google Play Services-t érintő optimalizáció, tehát tuti nem egyedi problémám volt, Wajk ha erre jársz, esetleg megoszthatnád velünk röviden a háttérsztorit. -
AtHoS
nagyúr
Na ez már így eléggé elgondolkodtató eredmény. Amint látom rövidtávú, tehát aktívabb felhasználásban részesíted a telefont.
Aki véletlenül 2.0-án van és felhasználói szokásiból adódóan korábban kb. hetente szorult töltésre a telefonja, megoszthatná a 2.0-ás tapasztalatait
mert a korábbi (MM) problémákból következtetve inkább a készenléti állapotnál kerültek elő a magasabb fogyasztási problémák
-
BRIKLY
veterán
Ez szép!
Én is épp most tettem fel. Untam már az új rendszerfrissítés értesítést,és gondoltam ha már frissítem,akkor nem gyári rom-ra. 7 hónapja van meg kb a telefon,azóta most root-oltam először
De most sem azért,mert valami bajom lett volna vele,csak kíváncsi voltam erre a ROM-ra
-
Szavak: navbar button xposed change
Google első találat.
Google második találat.
Ej ha a lustaság fájna, már a gyakori kérdések orvosi rovatba írtál volna. -
amator2
tag
-
hevizms
addikt
Ajaj megkell hogy kövessem őket.Visszaolvastam a múlt héten küldött sms-t.A végére odaírták hogy ma zárva lesz,csak én marha nem olvastam végig,csak addig jutottam hogy kész és mehetek érte.Örömömben hogy végre kész az 1hónapja otthagyott teló,már a többit nem is láttam,csak azt vártam mikor lesz már hétfő hogy mehessek érte.Na mindegy.Most már csak abban reménykedem hogy odaadják a lányomnak is ha viszi a papírt amit az otthagyáskor kaptam.Ő Bp-en tanul és akkor elmegy érte.Ettől függetlenül nem egy szimpi cég számomra.
-
Wajk
addikt
tudom dupla hsz, de jót derültem rajta...
9 óta kB. 10x hívtam ma reggel is őket, de lehet hogy ha valaki valamilyen csoda folytán véletlenül belegabalyodna a távbeszélőbe és felvenné, döbbenettől (I)meg sem tudnék szólalni(/I).nekem is van olyan többször, hogy ügyfélszolgálatokat hívogatok ügyekből kifolyólag és kihangosítva leteszem a telót - amíg klimpírozik/zenél - és addig végzem a dolgom. Namármost van, hogy vagy 20-30 percig megy a zene és utána felveszi valaki és beleszól, hogy "Miben a segíthetek?", akkor mindig a nyelvemen vagy, hogy "Ki a franc emlékszik már arra? Olyan régen volt..."
Persze van is, hogy pár mp-ig gondolkoznom is kell mi is az apropó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 4
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Háztartási gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Asustor NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest