- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
McBJani #20865 üzenetére
Az a nagy büdös helyzet, hogy ha megnézed az általam is már ajánlott videót, akkor láthatod, hogy a "gitárpengető" azokon a részeknél használatos ahol nincs LCD, a képernyő szélén lefelé fordított műanyag lapáttal megy el. Ezért kell egyenletesen megfelelő hővel melegíteni. Egyébként én szétszedéskor még négy helyen megtámasztottam a hátoldala felől fülpiszkálókkal, így kvázi hátsó irányból óvatosan nyomtam kifelé panelt míg melegedett.
Egyébként én még ilyen jelenséget nem láttam eddig, hiszek a tapasztalt fórumtársaknak is, de ránézésre inkább arra tippelnék, hogy ragasztót toltál a digitizer és az LCD panel közé. Digizert is lehet külön cserélni, de kókány gané munka, és többnyire az LCD panel meg is sérül. Ha nagyon zavar, 10k körül tudsz venni másik Digitizer + LCD kombót.
-
-
-
-
rikxjeee
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest