- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BogyóBP #21605 üzenetére
Lassan fél éve jársz ide, ontod a rinyát és fikázást magadból, de veszel egy Z2-est ami saját szavaid alapján "gyakorlatilag ugyanolyan" módon működik mint a Z3C, de nem olvasol rendesen utána, sem ezt sem a Z2-es topik összefoglalóját nem olvasod el, emiatt bukod a DRM kulcsaidat. Persze utólag érdeklődsz hogy milyen módon lehetne visszaállítani, mire kiderül hogy mivel nem volt mentésed a TA partícióról - tehát sehogy - újra idejössz és egy "vigyázzatok" hangvételű félrevezető információt beböffentesz.
Nem vagy te egy kicsit? Vagy nagyon?
1. Olvasd el légy szíves az Összefoglalót.
2. Olvasd el légy szíves a Z2-es topik összefoglalóját.
3. Ha valamihez nem értesz, először kérdezz aztán cselekedj.Köszönöm!
-
ottesz
aktív tag
válasz
BogyóBP #21594 üzenetére
Az a baj vagy nem ,de eddig a legjobb telefonom. Én csak a kijelző elválásától tartok mert már egyszer javították. Szerintem (kb 1 év) és újra el fog válni. Igaz akkor már talán másik lesz. Más különben(ha nem szoftveres) semmi baj. Mindig "csak" az új varázsa cserélteti le velem a telefont. Amire használom(telefonálás, internet használat, gps ) azokra akadásmentesen tökéletes...
-
bajzal
őstag
válasz
BogyóBP #21244 üzenetére
Hát nem tudom, hogy csak velem ilyenek e, de nyáron ez volt a sztori. Ez a foltos kijelző típushiba a Z sorozatnál, nekem még sem akarták cserélni. (szerintem nem volt éppen raktáron kijelző, új telefont meg nem akartak adni, mert miért is az) Mindvégig személyesen rohangáltam be a szervizbe és adtam le, volt esetszámom is, közben folyamatosan e-maileztem és telefonáltam az ügyfélszolgálattal. Aztán végül 5x-re leadtam cseréltek kijelzőt, de összebarmolták a hátlapot, úgyhogy leadtam 6. alkalommal is, cseréltek hátlapot és így 1,5 hónap alatt lett kész... Hihetetlen
-
Rivaul
addikt
válasz
BogyóBP #21231 üzenetére
Nem 1000 meg 500ft-os kábelt kell venni és akkor nem lesz problémád vele. Én is elsőre azt vettem és egy nyomor volt vele. utána kaptam kölcsön egy 3000ft-os darabot. Mondanom sem kell, de mire vissza adtam, már a fiókba pihent a szintén ennyibe kerülő minőségi darabom. Ha a kábelnél fogva lógatom a z3c-t akkor is tölti.
-
-
válasz
BogyóBP #21234 üzenetére
(Óvatosan megsúgom, a fedél nélküli vízálló USB egy későbbi jelenség a mobilpiacon. A fedél nyitogatása pedig hosszútávon a vízálló kivitel gyengüléséhez is vezethet. A Sony pedig csak dokkolót gyárt a Z3C-hez, amit jó esetben nem csatlakoztatod a készülékedhez, miközben szöveget írsz stb.)
-
-
-
-
nji
aktív tag
válasz
BogyóBP #21175 üzenetére
csak 55 fok van és nincs felöntés
eddig bírja
viszont sosem játszom rajta, a processzor sosem melegszik fel túlságosan esetleg csak a külső ház
és inkább addig romoljon el, amíg garis
majd megpróbálok elcsípni a vége felé egy készlethiányos szerviz állapotot és hátha kapok helyette z5c-t -
-
családbarát
csendes tag
válasz
BogyóBP #19141 üzenetére
Nekem másfél éve van z3 compact. Nagyon szeretem. Fényképezek, zenét hallgatok, e-mailezek stb. 1x szervizelt, mert a képernyő elvált és telefonálás után sötét maradt a képernyő, nem tudtam letenni. Most az a problémám hogy a frissítés óta nem ad hangot ha SMS-t kapott. Értesítési hang van, de SMS-nél semmi. Lehet ezzel kezdeni valamit? Zavar, hogy nem veszem észre ha üzit kapok.
-
válasz
BogyóBP #19141 üzenetére
Nem tudom, hogy neked mi a tré, de az idei csúcsmodelleken kívül ne várjál nagyon csodát (főleg egy nem fotózásra alkalmas fényviszonyban).
Egy okostelefon nem fényképezőgép, csak meg van áldva egy hasznos funkcióval, aminek hála bárhol bármikor lőhetsz képet, manapság egyre jobb minőségben.Ui: elég volt az A5 reklámozásából. Nem rosszindulatból mondom ezt, ezért rakok ide egy udvarias smiley-t:
-
trickymoon
aktív tag
-
Atesz 666
aktív tag
válasz
BogyóBP #19092 üzenetére
"Mondjuk azt írták hogy a Z3 compact ot nem érinti annyira a melegedés mint a Z3 at. Érdekes."
-Nem tudom mennyire érinti a Z3-at a melegedés,de mint Z3 tulaj mondom biztos,hogy az enyém nincs köztük mert ez még a leg melegebb időben is csak talán max langyos szokott lenni.
-Nekem még 4K videónál vagy fotózásnál sem melegszik és nem ír semmi túlmelegedésre utaló üzenetet. -
válasz
BogyóBP #19099 üzenetére
Z3C egy kétéves telefon, na.
Akkor se volt egy übercsúcskamerás készülék (persze, így is a felső szegmensben volt versenyző), de azóta fejlődött az emberek igénye.
Én szeretek fényképezni, de nem értek a fotózáshoz, így elég nekem a jelenlegi telóm.
Van más alternatíva, nem kell itt szenvedned és reklámoznod az A5-öt
Mi, akik Z3C tulajdonosok vagyunk, a jól használhatósága és a többé-kevésbé betonstabil rendszere miatt szeretjük. -
-
ViSAS
senior tag
-
válasz
BogyóBP #19088 üzenetére
A lényeg:
Ha tudsz vigyázni egy telefonra, és nem vagy se antutu huszár, se hőmérőügynök (amúgy normál használat mellett nemigen melegszik), akkor simán megéri a Z3C-ra váltani. Szerintem minden benne van, amiért érdemes Sony telefont venni. Jól optimalizált rendszer, erős hardverrel.
(Én szeretek vele képet készíteni. Zenehallgatás meg valami felemelő élmény.) -
válasz
BogyóBP #19077 üzenetére
Idézlek:
" Azért ez elég tré..
", "de elég gagyira sikeredett.." "Akkor ezek szerint ez a készülék több sebből is vérzik.
Túlmlegedés, illesztési gondok.."
Azért jöttél ide hogy fikázz és a nyavadt A5-ösödet dícsérd, vagy akarsz valamit esetleg?
Ha annyira meg vagy elégedve, nyugodtan vegyél egy 2016-os ráncfelvarrt A5-ös telót. Tesztképet nem készítek, tele van a net vele, nézd meg amelyik szimpi. Fogsz olyat találni ami miatt tudsz majd a kamerára is fanyalogni.Itt szakmai alapokon futó beszélgetés folyik, ahol nem hypeoljuk az adott telefont, hanem megbeszéljük mire kell figyelni, mi fordulhat elő, stb. Ezt meglovagolva felesleges fikáznod bármit.
-
ViSAS
senior tag
válasz
BogyóBP #19066 üzenetére
32 bit vs. 64 bit ide vagy oda, a Snapdragon 801-es lapka a Z3C-ben erősebb a 32bit-es architektúra ellenére is, mint az A5-ben lévő lapka. Ahogy Aprón elnézem, 50 körül lehet kapni jó állapotú Z3C-t...megéri szvsz.
Kíváncsi vagyok, hogy én mennyiért tudom majd eladni a hibátlan, végletekig megkímélt darabom 1 év múlva. Nem gondoltam volna másfél éve, hogy ennyire le fog esni az ára.
-
-
-
ViSAS
senior tag
válasz
BogyóBP #19056 üzenetére
Melegedés megfigyelhető, ez tény. Éppen nem rég kezdtem el én is tesztelni ezeket az állításokat. 1080p 60 FPS-ből kibírt 25 percnyi felvételt a nyári dög melegben, szóval ezen átslisszant nálam (amúgy soha nem vennék fel 25 percet 1080p 60 FPS-ben, szóval ha negyed óránál kibukott volna, személy szerint engem az se zavart volna különösebben
).
A 4K teszt még hátravan, de az idő most nem elég meleg hozzá, volt egy kis lehűlés, úgyhogy ez még várat magára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest