- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
PACSA75
őstag
válasz
Benji21th #19388 üzenetére
Nekem is ez volt, van. Szerintem neked is felvált a kijelző. Tartsd szorosan lenyomva a kijelző bal felső sarkát úgy hogy ne takard le az érzékelőt, és ugy próbáld ki. Ha így működik rendesen, akkor felvált és attól a kis elmozdulástól takarja az érzékelőt. Ha garis, küld be hogy ragasszák újra. Az enyémre sajnos nincs garancia, így fizetem, de nem vészes. Hétfőn remelem megoldom. Addig is ideiglenesen leragasztottam átlátszó szigszalaggal, és tökéletesen muxik.
-
brazor
tag
-
-
-
-
Armahun
addikt
-
rgeorge
addikt
válasz
Benji21th #1438 üzenetére
A híváskori búgás (=kicsörgés) a hívott fél hálózatától is függ, pl. ha UPC-s vezetékest hívsz, annak sajátos kicsörgése lesz. A kicsörgés már a híváshoz is használt csatornán hallatszik, ezért lehet eltérés.
Más:
Az első tartós teszt: két és fél nap egy töltéssel, közel 8 óra kijelző idő, az előző telefonnal nagyjából azonos felhasználással/alkalmazásokkal. Az max. 3 órát tudott, de inkább 2,5-et. Sokat vártam, de ez még annál is több. Készenlétben is alig merül, éjszakánként 1-2 százalékot talán, minden szinkron megy akkor is. -
heidrich
senior tag
válasz
Benji21th #679 üzenetére
Felvétel után tudod módosítani, hogy a videó melyik pontjai legyenek visszalassítva. A kékkel jelölt részek lesznek lassított módban, több lassított pontot is meg tudsz adni, de akár az egész videóra is alkalmazhatod. Elmenti az eredeti és a lassított verziót is, az eredeti mellett oda lesz írva, hogy "120f" (fps) a lassított változatnál pedig ahogy mondtad egy kis madár lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Autós topik
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen routert?
- Reklámblokkolók topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest