- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Armahun
addikt
A hiba alapján nagy valószínűséggel nem érzékeli az érintést a képernyőd felső széle.
Sajnos elég sok fórumtársnak jelentkezett ez a hiba az utóbbi időben.
Egy touchtest alkalmazással próbáld ki, és ha nem jó akkor irány a szerviz.
Eddig mindenkinek szó nélkül cserélték a kijelzőt garancia időn belül. -
törölt tag
Biztosan az a magyarázat csak először nekem sem esett le. Addig amig eszembe nem jutott egy honapokkal elotti eset amikor az egyik boltban fizetes kozben ratettem a Samsung telefonom a brifkomra és elkezdett ugy pittyegni mint amikor nfc-vel csatlakozik egy eszkozhoz. Kesobb rajottem hogy a contactless hitelkartyam chip-je kerult kozel hozzá. De mivel a Samsung nem kuld hibauzenetet a sikertelen csatlakozaskor ezért ez nem jutott először eszembe amig ma ki nem probaltam a Sony-n, ami nem csak a bankkartyamhoz hanem az utlevelemhez is megkiserel csatlakozni mikor mellé teszem, ekkor jön az olvasasi hibauzenet.
Probald csak ki
Magatol ki/be kapcsolo cuccokra egy magyarázat lehet, veletlen valamikor megnyomtad. Nekem ugyanez volt egyik nap a stamina móddal, észrevettem hogy ki volt kapcsolva pedig tudom hogy én nem kapcsoltam ki, mert ugy szeretem ha folyamatosan aktív. De valamiert megis ki volt... -
törölt tag
Akkor minden oke, illetve oke ha sosem hasznalod az nfc-t. De ha az enyem lenne gariztatnam emiatt az biztos. Marha valoban ez okozza a problemat.
Arni kenyelmi szerepe van. Nem kell bekapcsolgatni a telefonon a bt-t, a fulhallgatot meg raadasul bekapcsolni sem kell. Csak osszeerintem oket es csatlakoznak egymashoz automatikusan. Ha meg le akarom valasztani kovetkezo osszeerintesre szetkapcsolnak es a telefon kikapcsolja a bt-t is ezzel egyutt. Annyi hogy a fules marad bekapcsolva szetkapcsolas soran az nem kapcsol ki automatikusan.
-
FhRossi
tag
Ez miatt ne izgulj, LP alatt is szárnyal a Nova. Először megijedtem, mert az aminációnál pici röccenést tapasztaltam, de a Stamina mód - Hosszabított használata( ami korlátozza a készülék teljesítményét) volt a ludas. Ezt kikapcsolva, vagy az animációt, tökéletes minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest