- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Használtam, röviden: szar.
A jó megoldás:
- Foltbenzinnel nagyon sokszor áttörlöd a két felületet (a hátlap ragasztós szélét és a keretet is)
- Teljesen ragasztó és zsírmentes legyen.
- Körberagasztózod az egyik felületet E6000-rel, ha nincs vagy nem elérhető akkor B6000-el (előbbi az eredeti USA cucc, utóbbi a kínai koppincsa, de az se rossz anyag).
- Ráteszed a hátlapot és pakolsz rá súlyt úgy hogy a kerethez ne érjen hozzá, csak a hátlapot nyomd a keretre. Én úgy oldottam meg, hogy 4 db pendrivet tettem a hátlapra középre, majd arra rápakoltam pár régi 3.5"-os HDD-t. Este ragasztottam, reggelig súlyoztam.
- Nem kell attól tartani hogy kifolyik, majd ha megszárad egy ronggyal könnyű ledörgölni róla.Ha így ragasztod, sokáig jó lesz. Ha a matrica szerű cuccal, hetek max. és elengedi.
-
-
-
A kameralencsén a tükröződés mentes bevonat kopik le lassan, de biztosan. Ezt alkoholos puha ronggyal fel tudod gyorsítani és ugyanolyan jó képet készít nélküle.
A felső hangszóró azért halk, mert fémport szedett fel a membrán. Tisztítási módszerek:
1. szájjal fújkálod a hangszóró nyílást.
2. ütögeted a tenyeredbe a lefelé fordított telefont a hangszórónál.
3. ha van mágneses töltőfejed, akkor azt elhúzod párszor a hangszóró előtt.Ha nem boldogulsz, akkor csere. Kb 1 órás meló és kemény 360 Ft szállítással kínából. Az eredeti olyan 1500 - 2000 Ft körül indul. Nekem van a fiókban, ha nem sikerül kitakarítani - kölcsönadom ha eredetit rendelsz - míg megjön.
-
unravel
őstag
"Aut. adatszinkron" kikapcsolása azt eredményezi, hogy böngészést, emailt, stb. tudok használni, de automatán nem szinkronizál semmit a készülék?
Úgy gondolom hogy ilyenkor nem szinkronizálja a Settings - Accounts alatt lévő fiókokat.elég ezt kikapcsolni, nem kell a mobilhálózati adatokat ki-be kapcsolnom?
ööö. elvileg igen. próbáld ki. meg akkor minden alkalmazást WIFI only módba kell kapcsolnod. -
-
ViSAS
senior tag
100% helyett valójában csak kb. 90%-ig engedi feltölteni a telefon az akkut, ha ez a feature be van kapcsolva. Ennek ellenére a felhasználói felületen te továbbra is 100%-ot fogsz látni, de fizikailag csak ~90%-ig lett felpumpálva. Szerintem hasznos, végre nem nekem kell figyelnem, hogy mikor húzzam le a töltőről (mert ennek bevezetése előtt én alapból mindig 90%-nál lehúztam).
-
-
-
Valószínűleg lesz vele gond. Nekem az Iphone-on volt full fém keret, azon voltak ún. antenna jel nyílások. Z3C esetén az NFC antenna az akku tetején ül, a koax wifi a tetején, a GSM pedig ha jól néztem a jobb szélén fut és az LCD hátframe fém lemez is gyanús. Ránézésre a körbe fém bumperek a wifi-t árnyékolják, a hátlaposak pedig az NFC és a GSM részt. A többi már gyakorlati tapasztalat, lehet hogy nem lesz számodra érezhető változás, teszteld frekvencia monitor szoftverrel.
-
Chris Kiki
senior tag
Amit írsz teljesen logikus. Csak nem igaz. Eddig -úgymond- használat nélkül elment a telefonom akár 7+ napot is. A Google szolgáltatások energia szívását még csak hallomásból sem ismertem. Most meg b@sz@kszok, hogy 3 napot ki tudjak hozni belőle.
Természetesen mikor navigálok, zenét hallgatok, netezek rajta, nem várok el több napos üzemidőt. Este automatikusan pattintom a töltőre, nehogy a Locus az erdő közepén megmakkanjon. -
sxxorp
őstag
Ne aggódj, előjön az anélkül is, mivel lapra esett a tied még talán jobban is ragad
Hangakadásom van, egy ideje nem hallanak hangosításkor, újraindítás nem segít, teszt-menüben a másodlagos mikrofon nem reagál. Ez vagy komolyabb szoftveres, de elképzelhető, hogy hardveres hiba, a tied lehet egy nem túl komoly (mivel újraindításra rendeződik) szoftveres összeakadás, vagy kontaktos lett a leejtéstől (esetleg nézd meg szervizmenüben minden OK-e). -
KYZRR
őstag
Hivatalos kézikönyv azt írja, hogy kapcsold ki a SmartBandet, és utána 10 mp-ig tartsd benyomva a bekapcsoló gombot. Ezután kapcsold vissza a cuccot, és elvileg jó lesz..
(#16651) Lacka89
Elvileg IMEI alapján kepések a garanciát megnézni, az viszont kérdéses, hogy kinek a nevén van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
- EA Sports WRC '23
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest