- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
szbxvr
tag
válasz
rootmin #20946 üzenetére
Én zsebben hordom tok nélkül, a használattól a gyárilag mattabb szürke keret már elég rendesen ki van fényesedve, illetve a hangerő és a bekapcsoló gomb felülete nagyon kopik és látszik a műanyag színe sajnos.
Kicsit hímes tojás a telefon de ez van.Most láttam utólag hogy Williamgrant kérdésére válaszoltál
Azért leírtam a tapasztalataim ha nem gond. -
-
-
Wajk
addikt
válasz
rootmin #19698 üzenetére
A háttérsztori annyi, hogy nálam (és többnyire) nem volt gond s Google Play Services-el, de sokaknak igen (Android betegség, nehezen kivizsgálható). Ezért próbálkoztam az optimalizálással, pl, pár reportolos szervízt letiltani, hogy ne ébresztgesse annyit a telót...
Ez első körben túl jól sikerült (nálam és a szoftverkörnyezetemben rendben működött), és pár játék, ami reklámra épült egyszerűen nem akart elindulni. Ezért optimalizáltam a dolgon.
a 2.5-ösben mégjobban, de már a 2.4 a reportok szerint mind akksi mind programok szemponjátból közel az arany középút...
-
iscsu
tag
válasz
rootmin #19616 üzenetére
Itt a hasonló problémám. Nekem az Amplify xposed-modul látszólag megoldotta, most bő 3 óra SOT-mal majdnem két nap után vagyok 10%-on (a korábbiakhoz képest ez hatalmas lépés).
SLiMM 2.2 nálam is.(#19620): Na, akkor ezt megnézem
-
-
Lebowski
tag
válasz
rootmin #14323 üzenetére
Olyat használtam, amiben elfért a nagyérzékelős kompakt obija is. Minőségre ez is elkent volt a tenger alatt, sokkal jobb volt kora reggel, amíg a kisgyerekes családok nem voltak lenn és nem kavarták fel a partmenti vizet.
Vízalatti minőségi sorrend: leggyengébb a mobil (Z3C), majd a nagyérzékelős kompakt, a DSLR pedig a legjobb. Minél nagyobb érzékelő és normális kepfeldolgozás kell. Ez van. -
-
vicze
félisten
válasz
rootmin #14312 üzenetére
Pont hogy mivel itthon 1 helyeben volt teljesen jó volt időjárás figyelésre (eddig N10), többnyire összekötni fiziológiai hatásokat a légnyomásnyomás voltozással. A teló túl sokat mozog és ott sajnos teljesen haszontalan, mivel rengetegeztet változik a légnyomás a magasság változással, így pont, hogy az használhatatlan.
-
-
-
Lebowski
tag
válasz
rootmin #14306 üzenetére
A kamera üveg párásodását a belül lévő melegebb levegő nedvességtartalmának lecsapódása okozza a hidegebb vízbe merítés miatt. Mint télen az ablaküveg, vagy autó szélvédő.
Nyomásteszt. Nyitott a teló a jack aljzatnál, mikrofon, hangszóró lyukaknál. Illetve ezek gore-tex szerű anyaggal vannak "szigetelve". Pára és levegő számára átjárót, vízmolekula csak nehezen (nyomás hatására) jut át. Így a "kijelző nyomásteszt" is csalóka tud lenni, mivel a levegő nyomás elöbb-utóbb kiegyenlítődik a páraáteresztő esőkabát anyag miatt :-) -
válasz
rootmin #13034 üzenetére
Garba vele, általában melegedési probléma miatt alakul k a kijelzőn hasonló folt. A színe a LCD ragasztó anyagától szokott függni.
Idővel nő egy picit, majd ha "beáll", akkor fix méretű marad.
Többnyire a processzor magasságában jelentkezik, minden gyártónál előforduló probléma. Nem hinném hogy a Cordon ezzel vitatkozna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Óvodások homokozója
- Disney+
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Háztartási gépek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest