Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- VoLTE/VoWiFi
- iOS alkalmazások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
paxm
aktív tag
Sziasztok!
Slim 5.0-ról vissza tudok menni adatvesztés nélkül 4.8-ra? Köszönöm előre is a választ. -
paxm
aktív tag
Megcsináltattam a telefont, aksicsre +bekapcsoló gomb{szalagkábel) csere! Szóval a Cordontól egy felújított telefont kaptam újként a Z1C helyett. 1 év alatt kíméletes használat mellett elpusztult. Ennyit a Cordonról!
A SmartClinic szervízt ajánlom mindenkinek garancia időn túl. Nem olcsó, de profin, és gyorsan dolgoznak! -
paxm
aktív tag
válasz
MrChris #22793 üzenetére
Nem volt egészen 1 éves a z1C, sokszor nem volt hálózat, és az akkumulátor is indokolatlanul lemerült. 2x volt náluk, utána cserélték. Mindkét alkalommal kb. 3 hét volt a semmi! A lányomnak BlackBerry telefonján nem működött, vagy csak nehezen pár billentyű, adtak a javítás idejére egy ugyanolyan készüléket, majd egy újra cserélték. Természetesen újraindult a 2 év garancia! Nem kellett vitatkozni, nagyon korrekt módon zajlott minden. Ja, és fel tudtam őket hívni a megadott számon!
-
paxm
aktív tag
válasz
Williamgrant #22791 üzenetére
Igen, ott voltam a szétszedésnél. A szervízes srác mondta, hogy igen érdekes a látvány ,olyan mintha már lett volna szétszedve a telefon és az NFC is piszkálva volt. Ezt a tényt egy szakavatott szem azonnal észreveszi. Nem véletlenül doboz nélkül adják a cserekészülékeket, szinte biztos vagyok benne hogy felújított telefonokat adnak újként! Ez van .......
-
paxm
aktív tag
válasz
Williamgrant #22789 üzenetére
Bevittem a SmartClinic szervízbe a telefont.Be kell vizsgálni, úgy tűnik hogy a bekapcsoló gomb(szalagkábel) a ludas. Amúgy szétszedés után nagyon úgy festett a dolog hogy az aksin levő NFC már piszkálva volt. Ezt a telefon egy javíthatatlan Z1C helyett kaptam garanciában a Cordontól!!!!! Lehet hogy egy felújított telefont adtak újként???? Szép!
-
paxm
aktív tag
Semmi nem működik sajnos! Már mindent kipróbáltam. A reset gomb sem rezeg ha nincs töltőn. Én ehhez már kevés vagyok, pedig nem vagyok kezdő.
Géphez még nem csatlakoztam, talán ez az egy opció maradt ki. -
paxm
aktív tag
Köszönöm szépen, elég sok mindent kipróbáltam már. Délután ha gépközelben leszek még teszek egy próbát a leírás alapján, hátha! Ha töltőn van, akkor a kis sárga reset gomb megnyomására rezzen, de utána ugyan úgy csak újra indul a töltést jelző képernyő, ami 100%-ot mutat. Abszolút újszerű a telefon, nincs agyonnyúzva, több hónapig fiókban pihent, persze néha bekapcsolva/töltve! A lányom kb.2 hónapja használja. Bravó Sony!!
-
paxm
aktív tag
válasz
rgeorge #22778 üzenetére
Amikor töltőre kerül, akkor világít a led és a képernyőn megjelenik az aktuális töltöttségi szint, ami jelenleg 100%. Egész éjszaka töltőn volt, hátha..... Meg sem nyekken , minden variációt kipróbáltam. Kicsit furcsa,hogy egy teljes véletlenszerű lemerülés után egyik pillanatról a másikra így elhalálozzon az akkumulátor! Gondolom hogy az lehet a baj.
-
paxm
aktív tag
Az aksi töltöttsége 100%, ennek ellenére nem reagál semmire. Teljesen tanácstalan vagyok. Tudtok megbízható szervízt ajánlani a Cordonon kívül?
-
paxm
aktív tag
Sziasztok! Egy vélhetően teljes lemerülés után , kb.85 % töltöttségi szintről sehogyan sem lehet bekapcsolni a telefont (Z3C). Slim 5.0. van rajta, eddig nem volt vele semmi gond.Amúgy nagyon megkímélt állapotban van a telefon.A bekapcsoló gombra nem reagál. Lehet hogy az ment tönkre? Duplakoppos feloldás, plusz screen off volt pont a kímélésére használva! Van valami ötletetek? Előre is köszönöm.
Üdv. -
paxm
aktív tag
Köszönöm szépen a gyors választ!
-
paxm
aktív tag
Sziasztok!
Kicsit bizonytalan vagyok, ezért inkább kérdezek.
Jelenleg wajk slimm 3.6 van a telefonon, viszont visszatenném a slim 5-öst. Hogy fogjak neki, TWRP wipe-ban miket töröljek hogy ne legyen gond? Előre is köszönöm a válaszokat! Üdv. -
paxm
aktív tag
válasz
Williamgrant #21573 üzenetére
Williamgrant & Wajk
2 hónapja vettem, illetve használom a Redmi 3S Prime-ot! Nagyon tetszik, nem tűnik nagynak, gyorsan megszoktam.Ennél nagyobb méretben nem vennék telefont. Gyors,nagyon jó akkumulátor, és a rendszer is remek. Szóval, nem bántam meg, de természetesen megtartom a Z3C-t is(Wajk Slimm
)
-
paxm
aktív tag
válasz
Chris Kiki #19846 üzenetére
-
paxm
aktív tag
válasz
Viktor77 #19151 üzenetére
Kipróbáltam több Slimm romot korábban is, de visszatértem mindig a szintén Wajk Slim 5.0-ra! Ez nagyon jónak tűnik, gyakorlatilag minden kifogástalanul működik, persze amiket én használok. Érezhetően sokkal gyorsabb, megszünt az SD-re való írás anomália is! Egyenlőre az akkufogysztás is jobb mint bármelyik romnál(ebben még kb. 40perc Waze navigálás is benne van)! Érdemes kipróbálni , ha van twrp mentés az előző jól működő rendszerről, bármikor vissza lehet azt tenni!
-
paxm
aktív tag
L:/dl/upc/2016-06/11/386653_kvnrg6bjqqfuh5hw_screenshot_20160611-200104_png.jpg]
Kipróbáltam ezt a rom-ot, nem rossz működik minden, csodát ne várj. 5.30 perc a kijelző idő, csak éjjel kapcsoltam be a Stamina módot.
Wajk Slimm 1.9-es rom-ja is hasonló képpen üzemel.
Valószínűleg visszatérek a Slim 5.0 Wajk-ra, eddig az volt a legjobb! -
paxm
aktív tag
válasz
szekfizsolt #17385 üzenetére
Igen!
-
paxm
aktív tag
Köszönöm, bár a sarokba küldést nem vettem túl nagy örömmel....
-
paxm
aktív tag
Sziasztok! Van olyan Xposed modul, amivel a navbar ikonokat fel lehet cserélni? A vissza gombot szeretném jobb oldalra tenni.
-
paxm
aktív tag
válasz
mackoapo11 #15035 üzenetére
Üdv!
Flashtool programmal flash-eld fel a megfelelő rom-ot, az teljesen gyalul mindent, gyári állapot lesz!
Fennt az "összefogaló"-ban találsz pontos leírást. Hatásos bosszú ..... -
paxm
aktív tag
Békés Boldog Karácsonyt kívánok minden Fórumtársnak!
-
paxm
aktív tag
Srácok! Nem kellene ezt a kamera témát mellőzni? Ha nem tetszik a Sony szar telefonja, adja el, nem kell itt rossz hangulatot szítani! A többség kedveli a Z3 compact - ot, és normális, mindenkit érdeklő témákról szeretne eszmét cserélni. A kötözködésre másik topic -ot lenne érdemes keresni.
Üdv. -
paxm
aktív tag
válasz
holozis_HUN #13988 üzenetére
Az összefoglalóban szépen le van vezetve lépésről lépésre a root menete, nem lehet elrontani. KK-ról kell indulni. A Kingroot-ot kerülni kell!!
-
paxm
aktív tag
válasz
Drughi #13599 üzenetére
Most tettem fel a 4.1 Wajk romot,az összefoglalóban található útmutató segítségével. Minden zökkenőmentes volt, minden rendben. A system és a data is vipe volt. Teljesen új a telefon, tegnap kaptam egy problémás Z1c helyett. Szóval nem a rom hibás, talán töltsd le még egyszer, hátha!?
-
paxm
aktív tag
válasz
hevizms #13474 üzenetére
Azért ilyen esetben, az lenne a minimum a Cordon részéről, hogy a honlapjukon tájékoztatják a Kedves Ügyfeleket! De nem... Várom én is az sms-t, másodszor van náluk a telefonom, több mint 1 hónapja nélkülözöm( 1X visszakaptam egy szoft.frissítéssel, ami 2 hétig tartott!). Nem igazán ügyfélbarát cég sajnos. Legutóbb próbáltam wc-t keresni, ami persze ügyfeleknek nincs, több lézengő ember segítségét kértem(még a portásét is), semmi segítőkészség , sőt elutasítás/közöny volt tapasztalható. Kint a parkban sikerült elintéznem......... Ennyi!!
-
paxm
aktív tag
válasz
holozis_HUN #12859 üzenetére
Itthon lehet valahol ezt a tokot venni?
-
paxm
aktív tag
válasz
atothg #12819 üzenetére
Bocsánat, de érintettség okán nem teljesen értek veled egyet a Cordont illetően!
Sok tulajdonos nem jószántából adja be az igen drága telefonját szervízeltetni, de ha már így alakult és netán nincs cserekészüléke sem okkal türelmetlen és normális /megértő kiszolgálást várna el. A Cordon cég említése igen gyakori a neten, és nem pozitív nagyon sok esetben, nem alaptalanul. Nagyon ügyesen sok nagynevű gyártó egyedüi/konkurencia nélküli garanciális szervizeként ügyelnie kellene az egyáltalán nem elhanyagolható ügyfélkapcsolati részletekre! Van telefonos elérhetőségük, de még sincs (szerintem soha senkinek nem sikerült beszélni velük)! E-mail elérhetőségük szintén van, de minek (válasz csak automatikus)! Szóval, ha egy ekkora Országos céget nem lehet soha elérni, akkor ott nagy a baj!! Az elvégzett munka minősége már egy másik ügy, nyilván erősen szubjektív egyéni megítélés dolga. 9 óta kB. 10x hívtam ma reggel is őket, de lehet hogy ha valaki valamilyen csoda folytán véletlenül belegabalyodna a távbeszélőbe és felvenné, döbbenettől meg sem tudnék szólalni.
Üdv. -
paxm
aktív tag
Sziasztok!
Melyik a legújabb független (nem szolgáltatós) rom Z3c-re? CE3-at nem látok csak CE1-et az Xperiafirm-en.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- World of Tanks - MMO
- CPU léghűtés kibeszélő
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest