- Milyen okostelefont vegyek?
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Essien #15207 üzenetére
Olyanokat hoztunk fel, ami egyértelmű: knox csak samukban van, Z3C-nek nagyobb az aksija, TouchWiz közismerten ramzabáló és tudni, hogy a Samu nem igazán siet a szoftver frissítéssel...
Olyat nem mondtuk pl, hogy ronda, kényelmetlen használni, szaggat stb... Tény, nem is láttam még utcán se Alpha-t, de a speckók alapján ezeket egyértelműen le lehet olvasni. Nem fikáztuk az Alpha-t, csak elmondtuk a hátrányait. Ahogy a Z3C-nek is van: néha bunkó szervíz, nem biztos vízállóság, felnyíló hátlap és még ki tudja...
-
-
Wajk
addikt
válasz
Essien #14084 üzenetére
akinek jött OTA valaki rakta fel a Concept Installerrel vagy FTF-ből?
(#14086) amator2: az is ment folyamatosan a háttérben kikapcsolva is, így az ki van szedve, de innen visszaszerezheted...
-
válasz
Essien #13473 üzenetére
Párosítás nekem sem működött win7-ről win10-re váltás után, de a telefonon a File Commanderrel megkerestem a belső tárolón azt a fájlt, ami a számítógép adatait tárolja(számítógép név) és töröltem. Utána rendesen párosította is őket és azóta is működik a wifis adatátvitel.
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Essien #13181 üzenetére
Ez a kép erősen szerkesztett/átméretezett, mert nem hinném, hogy 670x670-es felbontásban 80-as JPG minőséggel készült eredetiben.
Nekem tegnap egy sáskát sikerült lekapni gyorsban, ezen nincs semmi mókolás: [link]
ui. Persze ez sem tökéletes
, dedikált gombbal indítottam a kamerát és így lőttem egy képet
-
HardRic
addikt
válasz
Essien #12847 üzenetére
Hát magamról beszéltem, nem másokról
Ha nem jelenti be a Sony a Lollipop release napján, hogy mennyi telefont update-el, akkor valami Nexust veszekk. Geek vagyok, kell a friss droid
A kijelző is egyéni dolog, anno az S2-nél nagyon megutáltam az AMOLED-et, azóta is a hideg kiráz attól a türkizes színtől ami azokon oldalról a fehér. S6 Edge-en is első dolog ami szembetűnt, hogy a lehajló kijelzőn a fehér már nem fehér. -
-
válasz
Essien #11817 üzenetére
Ilyen ez a popszakma...
Amúgy autóban egy csomó konkurens termék jobb képet lő, droidon belül is. Szoftveresen túlhúztak valamit.
(#11835) Janaboy
Más: nekem se engedi a gyári 5.1 beállítani az egyedi csengőhangot névjegyhez..látszólag ott marad a beállítás, de nem úgy csörög, ha hív..Ha jól emlékeszem, volt már ez a probléma itt és a megoldás az volt hogy a törlöd az egyedi csengőhangot, majd utána újra állítasz valami mást.
-
kelly416
veterán
válasz
Essien #11827 üzenetére
Vagy én fogalmazok érthetetlenül, vagy Te nem olvastad el rendesen, mindegy is. Azt mondtam, a kis kezeddel árnyékold le az optikát úgy, hogy közben ne lógjon bele a képbe, de ezzel megszünteted a közvetlen beérkező erős fényt, így az nem játszik majd a lencserendszeren ide-oda és nem "világosítja" így ki a képedet. Lehet, hogy túlkombináltam a megfogalmazást.
Részemről nincs harag, és bocs. -
kelly416
veterán
válasz
Essien #11824 üzenetére
Én sem küldtelek el almát venni első körben, inkább segíteni próbáltam, de Te közölted, hogy 100+os teló kell tudja azt, hogy a zsebedből előveszed és kattintasz, akkor minden jó legyen. Az alma csak ezt tudja, és írtam is, hogy nem b@szogatásképp írom, hanem amennyiben erre vágysz, ez a lehetőséged. De én kérek elnézést.
-
Wajk
addikt
válasz
Essien #11817 üzenetére
nem szoktam állítgatni ahogy korábban is írtam:
Ami nekem bevált fényképezésnél minden alap, kivéve:
Manual mód/SCN kikapcsol/EV -0.3/Fénymérés:Több
Beltéren: WB Auto
Kültéren: WB Napos (időjárástól függetlenül)
A Scene módok nekem nem igazán jöttek be, esetleg speciális helyzetekben jöhetnek jól, mint pl. éjszakai kép. Éjszakai képnél az okosok a az Éjszakai Portréra esküsznek.Szerintem azért szégyenkezni nicsen oka a készüléknek, amiket én lőttem, állítgatás nélkül a fenti beállításokkal készültek.
-
kelly416
veterán
válasz
Essien #11811 üzenetére
Vegyél szifont, ha nem akarsz állítgatni, és ez nem sértegetés. Sokan azért tesszük le a voksunkat a droid mellett, mert szabadabb kezet ad, mint az alma féle "vedd ki a dobozból, használd úgy, ahogy én terveztem, állj be a sorba, vagy menj a fenébe" politika. Ha megnézed a képeimet, és nem is tudom, miért van fent ilyen kevés, hisz 15-20-szor ennyi képem van, és kevés az "inkább mégsem publikálnám" kép, de mindegy, láthatod, van téma, amiről több képet csináltam több beállítással, és ha tényleg foglalkozok vele, van, hogy 20 képet is csinálok, amiből egy vagy kettő kerül fel a publikusba, mind-mind más beállítással.
Az meg, hogy miért ilyen érzékeny a fényre, talán egy fotós meg tudja magyarázni, én nem, de okkal van árnyékoló a sok-sok százezres gépek lencséje körül is sokszor, erre nem is gondoltál? A többi gyártó mit csinál? Lehet, hogy HDR-t, lehet mást, biztos, hogy jobbat a Te ízlésednek, nekem jó így is, hogy egy pici árnyékot tartok a kis ujjacskámmal a lencsének (ha nincs a nap a képben az ujjam sem lesz, ha a napot is magában foglalja, akkor meg kétségtelen, hogy a fény játéka meg-meg tréfálja a lencsét, de olyankor ugye nem lehet árnyékolni) és lövök pár képet.
-
Wajk
addikt
válasz
Essien #11803 üzenetére
hát nem tudom, én a Kézi beállítást jobban preferálom...
Kézi vs Auto -
kelly416
veterán
válasz
Essien #11808 üzenetére
Próbáld ki, hogy nem fényképezel úgy, hogy rá süt a nap a kamerára, vagy hátat fordítasz neki, vagy árnyékba állsz, vagy akármi. Akkor nem szabad ilyen képet csináljon, mert itt tisztán látszik, a közvetlen fény irritálja a lencsét. Annak idején sima filmes géppel is csináltam ilyen képeket, tehát nem a szenzort bolondítja meg, simán a lencsén oszlik a fény szerteszét, mint amikor bele világítasz egy pohárba vagy bele süt a nap a medencébe, vagy bármi... ha nem jön közvetlen fény a lencsébe ekkora intenzitással, és felhők felett is tud ilyent produkálni a nap, elég a szórt fény is, ha intenzív, akkor sokkal vállalhatóbb lesz az eredmény.
-
R3laX
addikt
-
marilllyo
veterán
-
muchacoado
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest