- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
demars
addikt
válasz
#97246720 #14119 üzenetére
Javítást hogy érted? Mivel javítsam?
Amúgy akkor valamit benéztem?? Az összefoglaló szerint root után mehet a ta mentés... Vagy rosszul értelmeztem volna???
A PCC most írta, hogy elérhető új szoftver. Azzal mehet? És utána wajk romja... az ha jól tudom, úgy is rootolt... -
vicze
félisten
válasz
#97246720 #13980 üzenetére
A nyomásérzékelős baromság még csak meg se csillant semmit, mert teljességgel használhatatlan, mivel a nyomás folyamatosan változik anélkül is hogy megnyomnád, már a kézben szorongatástól folyamosan ugrál. Jó poén, csak kattintás gyűjtésre jó másra nem nagyon.
Nem még csak nem is a SoC vagy az ISP, hanem a ISP és a kamera kommunikációs alrendszere illetve kommunikációs protokollja számít. -> link A cikk második fele a lényeg, nem az internal/external ISP dolog leginkább, hanem a protokol.
-
vicze
félisten
válasz
#97246720 #13973 üzenetére
Jó feladom... Vagy megérted, hogy van a Camera2 API-nak HW követelménye, vagy nem...Képzel se a Nexus 4 se a Nexus 10 nem támogatja semmilyen formában, sőt még a Nexus 9(!!!) se támogat midnent, mert a HW nem képes rá.
"3D touch" istenem, tényleg sok köze van hozzá...
-
-
vicze
félisten
válasz
#97246720 #13955 üzenetére
Érthetően írd.
A Camera2 API-ra kérdezel, vagy a Sony kamera alkalmazás beállításaira? Nagyon nem mindegy.
A Sony által a Z3+-ig használt hardveres kamera alrendszer NEM kompatibilis a Camera2 API-val!
Ez nem szoftveres korlát, így nem lehet integrálni egyik Android verzióba se. Azaz semmilyen 3rd party alkalmazás nem fogja azokat a dolgokat kezelni mint a Sony saját appja.
A Sony alkalmazása nem Android rendszerhívásokon (API) keresztül kommunikál a kamerával, hanem a saját driverén keresztül.A Sony kamera alkalmazása támogathat bizonyos kézi beállításokat, amik a Camera2 API-ban vannak, de azokból se mindet mivel még így is van korlátozás.
-
Essien
aktív tag
válasz
#97246720 #13935 üzenetére
Tudom, csak a 6603 ast szedtem le mert nem figyeltem oda és azt is simán feltette a flashtool
Miután végzett bekapcsolásnál csak fekete világító kép fogadott és bármit nyomtam nem reagált semmire csak rezzent egyet de ki nem kapcsolt. Amikor rádugtam gépre akkor írta ki hogy d6603 telefon csatlakoztatva és ekkor esett le hogy rosszat flasheltem. Kb 20 percet szenvedtem vele mire sikerült vhogy kikapcsolni... Utána simán ment már flashtool-al a 5503-as
Öröm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest