- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
válasz
amator2 #23623 üzenetére
Nem az ebay-es link sérti a szabályokat, hanem az utolsó két mondatod. Ami azért jó mert tudod hogy nem szabad, mégis leírod. Ezzel most vagy törlöm a hozzászólásod ami azért nem tökéletes megoldás mert kaptál rá választ, vagy megkérek egy moderátort hogy szerkessze ki belőle. Ez pedig most két embert dolgoztat feleslegesen, mert te éppen tojtál a szabályzatra, plusz így modkerbe került a neved is.
-
quailstorm
félisten
válasz
amator2 #23626 üzenetére
Mondom árulnak eBayen Z3c-hez Z1c előlapot.
Méghozzá ez az. -
amator2
tag
válasz
amator2 #23566 üzenetére
Megérkezett az ebay -ről rendelt kijelzőm. Hááááát sikerült belenyúlnom rendesen...... Első probléma, amit valaki már írt is, hogy vastagabb a kijelző, és nem megy be a helyére, kicsit eláll. Gondoltam, majd sok ragasztó, aztán lesz valami. A második, hogy kisebb a megjelenítő, körbe van egy fekete csík, minden kisebb rajta. Jó ez még belefér. A harmadik, hogy nem pont jó helyen van kihagyva a közelítés érzékelőnek a hely, és mindig úgy érzékeli, a fülemnél van a telefon. A képe is foltos eléggé. Inkább visszatettem a régit, már úgy is megszoktam hogy nem működik, alul, és felül. Tudom sérti a fórum szabályzatát, de aki rendelt már ilyet, és jól működik, küldhetne linket privátba...moderálva
[ Módosította: #45553408 ]
-
-
válasz
amator2 #23524 üzenetére
Ha az alsó és a felső része nem okés nehéz lenne jó pozíciót találni. Én a helyedben egeret dugnék rá, és menteném az adataim.
GSM szervizek tartanak raktáron talán, vagy veszel működő de elvált lcd-set (jófogáson pl) kb GSM szerviz áron és magad átteszed.
Hétfőn írj rám egy privit, szereltem többször a sajátom, megnézem a régi lcd-k közül hátha valamit nem dobtam ki de használható lenne míg megjön a tiéd eBayről. Ingyen odaadom ha megvan még valamelyik. -
CoroStar86
senior tag
válasz
amator2 #14768 üzenetére
Én is így jártam, pont tegnap. USB-hibakeresés, Ismeretlen források és Álhelyek engedélyezése legyen bepipálva. GiefRoot csak KitKattel működik, abból is a biztonság kedvéért minél régebbi verzió, annál jobb. Nekem is kiírta ezt a "hibaüzenetet" rootolásnál, de 3-4 perc várakozás után valóban újraindította a telefont. Ez amúgy érthetetlen, régi romolgatások alkalmával azonnal újraindult a telefon, nem tiszta, hogy most miért is van szükség perceket várni. Úgyhogy próbálkozz, nekem D5803_23.0.A.2.98_Germany_1289-4696.ftf-vel meg GiefRoot v3.1-el tegnap sikerült a root, ha Neked nem megy, akkor user error...
-
amator2
tag
válasz
amator2 #14736 üzenetére
Valami gáz van....
Nem jutottam semmire ezzel a TWRP vel, úgyhogy elkezdtem előröl az összefoglaló alapján.
A Flashtool, megvan, feltelepítettem a rom-ot.USB hibakeresés ok. Elindítom a giefrot -ot. felmásolja a fájlokat, kiírja hogy újraindítja a készüléket, és itt megáll a folyamat....
Valami ilyesmit kiír a telefon : "cve-2014-7911" ez egy pár másodperc után eltűnik, és semmi nem történik.
ötlet? -
-
Armahun
addikt
válasz
amator2 #14253 üzenetére
Lehetne még kapcsolgatni a hálózatot akár e-robottal is, de most néztem, hogy ehhez az opcióhoz root szükséges.
Nem elég neked, ha nem kapcsolod ki a mobil hálózatot, hanem csak elnémítod a hívásokat?
A hangbeállításokban vagy egy ne zavarjanak menüpont itt be tudod állítani, hogy mettől meddig ne csörögjenek ki a hívások, esetleg csak bizonyosak. -
-
amator2
tag
válasz
amator2 #14180 üzenetére
Erre valaki????
"Használ valaki "sony smart connect" programot?
A régebbi verzióban volt mobilhálózat letiltása is úgy emlékszem.
Újratelepítettem a telefonom, és a play áruházból töltöttem le az 5.7.20.432 -es verziót.
Ebben nem találok ilyet, csak wifi, bluetooth, meg wifi hotspot.
megírnátok azt a verziószámot amiben még benne van?
megpróbálom letölteni valahonnét...." -
szabi97
tag
válasz
amator2 #14032 üzenetére
Alul a letöltésekben megtalálod.
Ugyan úgy TWRP-vel telepítet a zip fájlt. -
szabi97
tag
-
törölt tag
válasz
amator2 #4363 üzenetére
A "WIFI optimalizálás" opciót is próbáltad?
Illetve ha használod a Stamina módot akkor annak a beállításainál is vannak opciók amik befolyásolhatják a Wifi-t.
Amúgy sztem még mindig 50-50% hogy a router a ludas. PL. nekem is hasonló problémáim voltak nemrég, igaz nem a telefonnal hanem a szgéppel, de egy router firmware frissítés megoldotta a gondot. -
Wajk
addikt
válasz
amator2 #4341 üzenetére
nekem pont ilyen gondom volt anno a Defy-mmel, de a router beállításaival játszogattam és megszűnt.
Más routerrel tesztelted a telót, pont ugyanígy viselkedik?Próbálj meg fix IP-t adni a telónak a routerrel és a telón a kapcsolat beállításainál DHCP helyett Statikus beállítást alkalmazz. Ha ez nem válna be nézz szét a Wi-Fi Speciális beállításai között. Gyenge kapcsolatok, Wi-Fi optimalizálása, Auto IP-támogatás ki vagy bekapcsolása, kombinálása. Ezek után még a router WiFi beállításait felülvizsgálhatod, állítgathatod... Én ezeket járnám végig...
-
geccoblaze
aktív tag
válasz
amator2 #4232 üzenetére
Garminnal kár vacakolni. Symbianon még én is azt használtam, és túrázásnál most is Garmin cél eszközt viszek, de androiddal a Here megjelenése óta felesleges mással vesződni (pl igo) mert a Here is tudja az offline navit. Minden másra meg ott a Maps (meg a Mastercard
)
-
amator2
tag
válasz
amator2 #4055 üzenetére
Erre valakinek tapasztalata???
"Némi problémája akadt a hálózat kezelésével a telefonnak.
Ha elindítok egy alkalmazást, pl: böngésző, file commander, VPN stb...
nem indul el az adat kommunikáció, sem wifi, sem mobilnet.
Wifinél jelzi a full térerőt, de a két pici nyíl nem jelenik meg pl. ha elindítom a böngészőt és egy idő után kiírja nem elérhető a webhely. 2-3 szor próbálkozom egyszer megjelennek az adatforgalmat mutató nyilak és minden megy rendesen. Ugyan ezt csinálja mobilnettel is.
Router rendben, telefont újraindítottam, nem telepítettem semmit.
A gmail viszont mindig megy!!! Elég furcsa...." -
Wajk
addikt
válasz
amator2 #2200 üzenetére
amiket írtam azok egyszerű appok, egyik sem rendszer app, ami a jó benne hogy azokat nem is tudod letiltani
Ha jók az infóim a .105-ös ROMba (én ezzel kaptam a készüléket) került be pár módosítás az appokat illetően, kikerült pár ikon a launcherbe is ami feltűnhetett, mindez azért, mert azok az appok a rendszer app helyett uninstallható appok lettek, hogy akinek nem kell az leszedhesse...
Amiket írtam azoknak már a nevében is tisztán lejön, hogy nem rendszer appok, de el kell ismerjem azért pár éve módosítok már ROMokat így azért van egy kis gyakorlat is
szóval amiket említettem azokat büntetlenül letilthatod
(#2213) Lasy: nem értem ez miért olyan elképzelhetetlen, amúgy a nyomás szenzor elméletileg a barometer-t jelenti. De a lényeg az, hogy ha nyitott ajtókkal teszteled akkor nem emelkedik a nyomás érték, ha becsukod akkor pedig igen, mert akkor a nyomásra nem szökik ki a levegő.
Szerintem ez egy egyszerű és nagyszerű dolog. Nincs ebben semmi varázslat.
(#2220) Lasy: azért is érhető el az a teszt ahol, a "Szervíz" menüben
véleményem szerint első körben a szervíz ezt csekkolja ha beázással beviszi valaki a készülékét.
-
szabacsik
őstag
válasz
amator2 #2190 üzenetére
Én ilyet nem tapasztaltam. Play-ről szedd le a wifi analyzer programot mert megmutatja, hogy a kornyező wifi-k melyik csatornán vannak. Lehet, hogy a routerben csatornát kell váltanod. Felénk van vagy 20 hely ahol küldik a wifi jelet szinte mind egy csatornát használ olyankor szokott vacakolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest