Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dino69
aktív tag
A Z1 és Z3 között vacillálóknak talán annyit, hogy nem lesz M - frissítés a Z1-re. Bár ez nem tudom mennyire lehet mérvadó
-
-
szabacsik
őstag
oké nem megy ez elsőre valahogy. elméletileg simán lefutott a flashtool feltettem egy 4.4-es KK-t innen, de bejön a sony utána az android felirat majd a kék hullám animáció alatt mintha megfagyna és újraindul ismételve ezt. mit rontottam el?
szerk.: jah és nem lehet most kikapcsolni. nyugtassatok meg, hogy nem vágtam haza
-
szabacsik
őstag
Kéne egy kis segítség azt hittem menni fog mint a karikacsapás, de már ott elakadtam, hogy nem akarja telepíteni a drivereket ami a flash tools-ban van és így nem is akarja flash-elni. Próbálkoztam a parancssoros megoldással de nem segített. Win10 x64-em van. Tudna valaki ebben segíteni?
-
Armahun
addikt
válasz
levente222 #12688 üzenetére
Nekem nem.
-
szabacsik
őstag
Jól értem, hogy ha a wajk féle rom-ra pályázok akkor előtte vissza kell tennem a KK-t ?
-
Viktor77
titán
válasz
levente222 #12683 üzenetére
Nekem üvegfólia van elöl-hátul, és vettem rá ilyen 1000Ft-os szilikontokot. Mivel így túl vastag a telefon, a tok az elülső részen a fóliába kapaszkodott, az első zsebretevésnél elkezdte felszedni.
Dobtam is el. Ringke jó. -
rgeorge
addikt
Az exponálógomb hosszú lenyomására induló kamera a .232 előtt is csilingelt?
-
levente222
tag
Sziasztok!
Valakivel előfordult már az, hogy a hátlapi fólia miatt nem ment fel normálisan a tok? Most vettem egy Mercury Goospery tokot és vagy élmérték, vagy várni kéne hátha rááll a telefonra, mert így nem túl jó. -
|AP|
veterán
widgetet, alkalmazást nem lehet kitenni a zárképernyőre? Marad a külső app, ha ilyesmit szeretnék?
-
Deck
titán
válasz
holozis_HUN #12679 üzenetére
Kivétel: SD Maid PRO
-
jonny5
újonc
válasz
Quasi_modo #12673 üzenetére
igen van, már törlöm is le! nagyon köszi!!!
-
ther
aktív tag
válasz
Kroni1 #12663 üzenetére
Köszi a választ, én is Z1C és Z3C között hezitálok, hogy megéri-e a plusz pénzt az a kis plusz képernyő, meg a leírások-elmondások alapján egy kicsit jobb kamera. Engem az ilyen spontán repedéses történetek elriasztanak.
Szilikon tokkal egyébként hordja valaki a telefonját? Én biztos hogy azzal hordanám, eddig minden telefonomon volt. Gondolom az jobban védelmet nyújt a behatások ellen.
-
Kroni1
veterán
válasz
Viktor77 #12665 üzenetére
Szerencsés vagy, vagy én szerencsétlen. Nekem sose esett arcra, mégis végigrepedt belülről az érintő a nillkin alatt. Azért gondolom h belülről, mert nem a felső üveg réteg repedt, hanem alatta az érintő, nem is érzékelt utána már..
Ha pofáraejted akkor még teljesen bepòkhálòsodva is érzékelni szokott..
-
|AP|
veterán
ha mintával védett képernyőfeloldást állítok be, akkor ugye úgy történik a feloldás, hogy gomb, vagy duplakopp, aztán felfelé simítás, majd minta. Ebből a középső lépést csak külön lockscreen appal lehet megspórolni?
-
Viktor77
titán
válasz
levente222 #12522 üzenetére
Én most beállítottam fehér hátteret, és fekete órát választottam.
Sajna, a gombok és állapotsáv nem lesz fekete, de amúgy Z5C look.
-
Kroni1
veterán
válasz
andrisbandi #12661 üzenetére
Nem akarok vitát, meg pánikot kelteni sem, de SZERINTEM a Z3C kijelzője sokkal sérülékenyebb, talán a vékonyitás miatt is. Itt volt aki itt irta hogy neki 2x is berepedt már, nekem meg ugy repedt meg 1 honap után belülről üvegfolia alatt, h semmi hatás nem érte. Ha nem velem történik el se hiszem. De lesznek akik mondják h biztos nem vigyáztam rá. Hát pedig de. ahogy a többi telomra is, eddig nem is volt kijelzőbetörésem, Frosted és Nillkin H9+ ezen is, soha leejtve és mégis. Szoval már kicsit visszasirom a Z1C-t.. de lehet csak rosszul ragasztottat fogtam ki, ez viszont nem fog vigasztalni ha ki kell fizetnem a cserét.
Amugy jobb lenne, meg jön is rá a marsmallow, (z1c-re állitolag nem fog) de reménykedj h jot fogsz ki ha cserélik ingyen gariban, de én rá nem fizetnék egy kanyit sem, főleg annyit amennyi az árkülönbsèg köztük a bolti árban.
-
VMatteo
őstag
Nekem egy évig volt Z1c, és most 2. hete van z3c. Igazából semmi jelentős különbség nincs a kettő között. Oda fém keret, ide üveg hátlap (ami sérülékenyebb). Egyedül ami szembetűnő, a kijelző nagyobb, de a ház ugye maradt akkora. Keress a Z1c-ben hibát, add be szervizbe, hátha neked is cserélik mint nekem, Kellynek, és még sokan másnak!
-
HardRic
addikt
válasz
Williamgrant #12625 üzenetére
Nem cserélgetek gombokat.
-
-
nji
aktív tag
sziasztok,
z1c-ről váltanátok z3c-re ?
nagyon vártam a z5c-t, de túl drága lett
-
holozis_HUN
addikt
válasz
holozis_HUN #12612 üzenetére
Nézzétek meg mégegyszer, mintha írta volna commentben, hogy kész a Z3C is
most tesztelem, hogy megy-e .232-es rommal, ezelőtt nem ment.
-
Armahun
addikt
válasz
holozis_HUN #12649 üzenetére
-
AtHoS
nagyúr
Ma befrissült a Stragefright Detector APP
Gyorsan futtattam is vele egy tesztet 4.0-ás .232-es alapokra építkező wajk ROM-nál. Egy hibát jelzett az APP, tehát még mindig nyitott a sebezhetőség
-
Armahun
addikt
Urak,nincs véletlenül valakinek egy rootolt samuja?
Elküldhetné nekem belőle a kézírásos betűtípust. -
|AP|
veterán
válasz
holozis_HUN #12643 üzenetére
köszi, csak felmerült, hogy nem lettek-e véletlenül függők...
más: azért képernyő panel tekintetében még mindig van hová fejlődni a Sonynak. Szemből már tökéletes, sokkal jobb, mint régen, de bizonyos szögből nézve azért fakul a kijelző. Nem mondom, hogy nagy probléma lenne, de láttam már szebbet (pl. az előző telefonom, a Huawei P6 - na arra, mintha matricaként lett volna ragasztva a képernyőtartalom)
Ennek ellenére végre megjött a fekete a T-től és jó kis telefon ez
-
|AP|
veterán
A T-nél vásárolt készülékek mindig is T-s boot képpel indultak?
-
Szoszo94
őstag
Sziasztok!
Kicsit off, de hátha valakinek szüksége van rá:
Rendeltem új hátlapot a Z1C-mhez, erre kaptam egy Z3C-hez valót. Ha valakinek ilyenre lenne szüksége, írjon rám
Fekete színű amúgy.Bocsi az offért!
-
Armahun
addikt
válasz
holozis_HUN #12639 üzenetére
Viszont ahhoz hogy fel tudd telepíteni előtte kell egy recot tenni a telefonra, aminek a telepítéséhez előbb rootolnod kell.
-
Pano
addikt
Köszi.s a wajk romhoz kell nyitni?
-
Pano
addikt
Lehet valahogy Stock androidot tenni erre a kicsikére, vagy hasonlót garvesztés nélkül?
Pl a wajk romhoz nem kell rootolni? -
ViSAS
senior tag
Váó...szerintem is teljesen korrekt ár.
Köszi, hogy megosztottad velünk!
A sok cikkszám gondolom azzal magyarázható, hogy tartalmazza a kijelző rögzítéséhez szükséges ragasztást is, csavarokat, a felhelyezéshez szükséges esetleges ideiglenes ragasztó lapocskákat is, stb. -
prom5
csendes újonc
Sziasztok!
Friss beszámoló azoknak akik betörték kijelzőjüket:
09.30-án beadta bátyám a Cordonhoz a telómat törött kijelzővel. Ma (10.09.) megérkezett az árajánlat 36576 Ft-ról. Szerintem korrekt az ár, mivel egy helyi GSM szerviz 60ezer + munkadíjat mondott ugyanerre.
Itt le is írják, hogy miket cserélnek (meglepő, hogy mennyi cikkszám szerepel).
Üdv! -
zerdelyi
tag
Nagyon érdekes, egyben örülök, hogy előjött másnál is ez a kérdés. Persze ez csak egy ürömben levő öröm. Mivel ez egy valós probléma, engem speciel nagyon nagyon zavar már jó sok éve. SL volt az első Sony-m, pár éve (amikor regnált...), aztán volt P-m, SP-m, Z1-gyem, most meg ugyebár a C3c. És ez mindegyik gyári lejátszónál létező probléma. Engem nagyon zavar. Van VLC is a telefonomon, azon nem csinálja. Többféle füles kiválasztással próbáltam már, mivel van zajszűrősöm is, meg alap is, amit adnak a teleóhoz, szóval mindegyiknél van. EQ nélkül nem néztem, eszembe sem jutott. Én egy fajta kompresszálásnak véltem betudni.
Szóval jó lenne, ha lenne rá megoldás. -
válasz
HardRic #12605 üzenetére
Ha Xposeddel megcseréled a navigációs gombok sorrendjét, akkor nem hullik szét a téma?
(#12613) Viktor77
Nem Te voltál a béna, leírtam már Holozisnak az első belinkelésekor hogy feketén-fehéren le van írva hogy nem megy.(#12623) geccoblaze
Z3C akku ideje is fejlődött az első romok után. Ne feledjük, hogy a Z5C is tele van felesleges gyári cuccokkal, amik dobálják a wakelockot. Azt a kb. 10% akku teljesítményt amit a PA számolt, még el is számolhatta. Ott sem mindig sikerül a cikket elsőre jól megírni.(#12624) ViSAS
Erről van szó! -
ViSAS
senior tag
válasz
geccoblaze #12623 üzenetére
Jóval nagyobb teljesítményű proci van benne (bár kisebb gyártástechnológiával készült), más kijelző, más kamera modul, plusz ott van még az ujjlenyomat érzékelő szenzor. Ezeknek mind más az energiaigényük / hozzáadódik az előző generációhoz viszonyítva. Na meg persze ott van még a szoftveres optimalizáltság...lehet, hogy első körben ez nem sikerült olyan jól nekik.
-
geccoblaze
aktív tag
Láttátok, hogy a gsmarena szerint a Z5C-nek jóval gyengébb az üzemideje, mint az elődnek? Pedig 100 mAh-val nagyobb az akksi.
-
ViSAS
senior tag
Más is meg tud erősíteni abban, hogy eltűnt a kontrasztos képernyő bug a képernyő bekapcsolása után, vagy csak nálam nem jött még elő .232 alatt?
-
Pano
addikt
Sziasztok!
Egy olyan bugba futottam bele, hogy ha a hangszínszabályozóban a mély hangkiemelést választom és zenét hallgatok (mondjuk full hangerőn), akkor "csúszkál" a hangerő.
Szól mondjuk nagy hangerőn, aztán hirtelen mint ha lassan tekernék le a hangerőt, akkor szól X percig úgy, majd újra pár pillanatig hangos és így tovább. Mint ha leszabályozna.
Nem a szokásos "halláskárosodásos" figyelmeztetésről van szó(azt kikapcsoltam).Nem tudom eldönteni, hogy ez most a sony gyári zenelejátszójának a bugja, vagy Equalizer bug. Találkoztatok ilyennel?
Esetleg az lehet a gond, hogy a tartozékoknál beállítottam, hogy milyen headsetem van? -
geccoblaze
aktív tag
válasz
geccoblaze #12507 üzenetére
Mivel itt nem jött rá válasz és a vodafone annyit, tudott rá mondani, hogy"...ööö...a legfrisebb build a 4.4", majd miután felvilágosítottam az ügyfélszolgálatost, hogy az nem build szám, és egyébként is már rég 5.1.1 az a 4.4 akkor "öööö...akkor visszahívjuk" és azóta is hívnak, ezért megválaszolom a saját kérdésemet.
-
arti1121
senior tag
válasz
tal-garius #12615 üzenetére
5.0 a verzió száma az enyémen
-
arti1121
senior tag
frissítettem a stagefright alkalmazást és most sérülékenynek irja a legfrissebb romot
CVE 2016-6602
-
Viktor77
titán
válasz
holozis_HUN #12612 üzenetére
Nekem nem ment, ami nem zárja ki, hogy én voltam a béna.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
holozis_HUN #12609 üzenetére
Kaphatnék egy linket?
-
Thom!
veterán
A képernyő lévő piros szín rózsaszín!
Az iphone 5c kijelzője sokkal jobb mindenben, fényévekkel....(kontraszt, színhűség, fekete szín megjelenítése...) -
HardRic
addikt
Ha igényes témákat akartok, xda-n kívül nagyon tudom még ajánlani ezt az oldalt:
http://desmobox.com
A srác nagyon jó témákat csinál, az insta nevűt pár napja vettem meg, nem okozott csalódást. (Van ingyenes verziója is.) -
válasz
SkyS1gn #12541 üzenetére
Nem találtam meg hirtelen.
Wajk régi motoros, a romolásnál alapvető igazság, hogy azokat érdemes kipróbálni, amiről a többieknek pozitív véleménye van. Szerintem én vagyok az egyetlen Magyarországon, aki hónapok óta MIUI-t használ.
(#12543) Bogya75
Nekem teljesen!(#12550) pollai
Anno én heteket vártam a fehérre.(#12591) B.F.G.
"a mályvacukor nem foglyuk megsütni"
Irány a fogorvos!!! -
vicze
félisten
válasz
B.F.G. #12598 üzenetére
Független.
Stagefright kihatása kb. meghatározhatatlan, mivel csak a sebezhetőség létezése van, azt hogy valósan bármi is kihasználta volna, nem tudni, de lehetőség adott.
MMS kikapcsolása, csak a user interakció szükségességét "javítja", de bármilyen alkalmazások által lejátszott videó/audio ugyan azt csinálja, csak rá kell bökj. Végső soron nincs védelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BMW topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest