- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Melanor #18094 üzenetére
Nem új a módszer, egyszerűen az FTF fáljt Xperifirm-en keresztül töltöd le. Az valószínűleg akkor is menni fog, amikor a mega-n lelövik a fájlt.
(#18095) glehel
De igen, belelép. Felteszed a linkelt appot, nyomsz egy Recovery rebootot, majd engedélyezed SU-ban a Root elérést az alkalmazásnak (ha nem tetted meg előtte), újraindul a telefon és a TWRP menü fogad. Szintén tesztelve...(#18096) DonDragonka
Nincs.(#18097) ViSAS
Generic Gloal FTF fájl, a PreRootolt ZIP, twrp-ből telepíthető. Hogyan is rootolod az MM-et hogy legyen TWRP-d? Talán BL nyitott MM-re van root, de annyit megérne? Kétlem.(#18098) Uuser
Egy nap.Közelébe sem lehet jutni akku időben egy Wajk féle Slim-hez.
(#18099) misee85
Nem kötelező, ha nem wipeolsz olyan mintha OTA-n keresztül frissítettél volna. Ha nem életbevágó a programjaid adata, akkor én a Wipeokat bepipálnám és szűz rendszerre állnék át.(#18100) tomee77
Restart nélkül nem úszod meg.(#18101) misee85
Azóta folytatta? Ha nem akkor kezdd előről. -
válasz
Melanor #18086 üzenetére
TWRP-t teszteld már ezzel. Itt ha Recovery Rebootot választasz nem indul a TWRP?
Tesztelve van mindkét módszer, flashtool alatt is megy a firmware letöltése, ráadásul torrent alapú a letöltés, így igen gyorsan lent lesz a file. Valamit félre néztél, mert a leírást mindig tesztelem, tuti jó.
Hiperneted akkor van ha telenoros vagy. Nem LTE előfizetők is kapnak ilyet egyes területeken ha nincs normális HSDPA (pl Eger, Debrecen stb) lefedettség abban a cellában.
-
válasz
Melanor #18069 üzenetére
Igen, sw birck. USB kihúz, PC restart, USB port és kábel (eredeti-e?) ellenőrzés, telefon ellenőrzés hogy bekapcsol-e sima power gombra. Ha nem, megnézném hogy Flashmode/Fastboot megy-e. Ha igen, mehet a rom flashtoollal rá. Ha sony logót látsz, vagy flashmode-ba bírod rakni és ADB látja, akkor nagy baj nincs.
Flashmode: USB kábel bedugása a Hangerő LE nyomása közben
Fastboot mode: Hangerő FEL + POWER -
-
válasz
Melanor #17802 üzenetére
99% hogy a kijelző elválásokat szép nagy koppanások előznek meg. De persze ez is tabu, mert erre mindig van 2-3 tulaj aki vérszemet kap és közli hogy soha a büdös életben nem ejtette le/ütötte oda/dobta lappal asztalra stb. a telefonját, mégis elvált a kijelző. Ennyit erről.
-
emiki6
veterán
válasz
Melanor #17802 üzenetére
Bizony, a stabil singleplayer játékok topikjai se pörögnek, bezzeg ahol nem indul, crashel, stb, na ott megy rendesen. Itt is csak hisztizünk jórész meg szoftvereket próbálgatunk, esetleg pár aszeszoárról írunk...
Juteszembe: Ma kétszer csöngetett a postás, az egyik, mert az egyik levél (előlapi fólia) ajánlva volt, aztán kicsit később egy másik, mert a brazilos töltőkábeles levél nem fért be a postaládába, szóval mindenem megérkezett kínából.
Jelentem, tudom tölteni az új dokcsatis kábellel a telefont, a rossz kábelt, amiről korábban írtam meg felboncolom. -
Csari93
aktív tag
válasz
Melanor #14278 üzenetére
A Nillkin kábel könnyen hajlik, szerintem nem lesz gond!
A dokkolót annyira nem csípem, ráadásul már megjött a Nillkin tok meg üveg.
Még egy sim-kártya ajtót kell rendelnem, és akkor azt hiszem minden megvan, amit akartam.. az Ebayes ajtók (ahogy néztem, az összes hirdetőnél ugyanaz a szöveg + kép van) megegyeznek a genuine, parts4repair.com-os darabbal, vagy jobban járok ha innen rendelek?
-
darvinya
titán
válasz
Melanor #13721 üzenetére
Reset gomb, nem Gyári visszaállítás.
Ez csak fizikai újraindító gomb.(#13719) lumesz
Ha beázott a készülék, akkor nem szabad(tilos) bekapcsolni és tölteni, amíg ki nem szárad.
Különben végzetes károkat okoz.
Ilyenkor az lenne a legjobb, ha akkumulátort lekapcsolnák alaplapról.(#13724) Quasi_modo
Azt tudom, de félre tájékoztatást javítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest