- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
sanyi0627
senior tag
válasz
lamazonia #20594 üzenetére
De vajon mikor jön már el az a pillanat? Jó lenne z5c-t kapni vagy hasonlót...
Elképesztő jó döntés volt egy éve a z3c és nem pedig a galaxy alpha.(bár most akartam egyet venni,végül inkább hagyom) drasztikus árcsökkenés, jobban mint a z3c.Nincs rá még 6,gyanítom 7se lesz... (lehet a z3c-re sem,de a 6 megvan)
Tudásban hasonló a kettő,mégis a jobb döntést hoztam.
-
-
Wajk
addikt
válasz
lamazonia #17618 üzenetére
Biztos, hogy Vodafone-ra kijött? XperiFirm-en nem láttam. Attól függetlenül az tény, hogy a a .570-es előbb Beta ROM volt aztán végül ez lett az első public build is(ua. build number).
u.i.: én nem ragaszkodok a "béta" elnevezéshez, de az tény, hogy pl a WiFi-re még ráfér a reszelés... meg persze azt is tartom amit írtam, jogy első build-től sosem kell csodát váni...
Ebben a hivatalos bejegyzésben pedig benne is van minden.
-
-
válasz
lamazonia #16391 üzenetére
Az érték a helyszíntől függ, a lényeg hogy ha határozottan nyomkodod a készüléket, akkor változzon!
Ez a teszt nem 100%-os erre a problémára, próbáld egy teljesen sötét szobában oldalról nézni, hogy "szivárog"-e fény a digitizer mellől. A cuppogás is tuti jel. Irány a szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest