Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Aktív témák
-
stiggy
tag
válasz karldergroße #26359 üzenetére
Nálam eddig 2 készülék volt, az elsőt töltö! hiba miatt kellett cserélni. A készülékek hibátlanok voltak hardverileg, így a GPS is tökéletesen működött (belváros). 1,5 perc alatt megvolt a pozíció minden külső segítség (mobilnet nélkül). Mobilnettel másodpercekre csökkenthető ez az idő.
A wave zenelejátszója nem valami nagy szám, de nem szerintem nem rossz. Csak alapértelmezetten játsza ABC sorrendben a dalokat, lehet albumokat is kiválasztani, akkor azt játsza végtelenítve, vagy előadó szerint, akkor az előadó összes számát játsza. Lehet műfajok, gyorslista, lista és egyéb számomra érdektelen módot is választani. Persze még ott a shuffle lehetőség is.
A videó akadozás 100% hogy szoftveres, illetve konkrétabban kodek probléma. A wave-en akadozó videók a KIES lejátszójában is produkálják ugyanazt a laggot. Ezen remélhetőleg javítani fognak. Addig marad a konvertálgatás mint minden telefonnál.
SA szoftverei azért is ócskák, mert most kezdik felfedezni a platformot a fejlesztők. Fizetős részen komoly és hasznos profi dolgokat találni, remélhetőleg ebben a hónapban ez már számunka is elérhető lesz.
Szoftverfrissítés az egy érdekes téma. A Samu üzletpolitikája számomra érthetetlen... de ha megkapjuk az 1.2-t az elkövetkező hetekben, akkor lehet mostatól beindul a szekér.
Ébresztés buggal nem találkoztam még De a biztonság kedvéért 2 ébresztést is be szoktam állítani 5 perc küönbséggel. kb 3-4 másodperc beállítani a kettőt
KIES-ből most települ az 2.0... reménykedünk.
Mellesleg rohadt gyors a telefon. Kecses, elegáns nem egy falitükörfon, kényelmesen elfér a zsembemben. A videólejátszás az eddigi egyetlen problémám, de amint találok egy gyors konvertáló programot megbékélek ezzel is. Összességében örülök, hogy a wave-et választottam.
Aktív témák
- Path of Exile 2
- Fujifilm X
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest