- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
rizso
addikt
-
peterk
senior tag
válasz
F-ECT$ #14436 üzenetére
A telefon nem csatlakozik a Kies-hez:
1. Ellenőrizd, hogy a telefonon a beállítások / kapcsolatok / USB-nél "Samsung Kies" van kiválasztva.
2. Ne fusson semmi program a háttérben. Menü gombot hosszan nyomva jön elő a task manager. Itt a "Kezdőképernyő" és a "Widgetek" kivételével lődd ki a futó programokat.
3. Ha az első kettő nem segít, akkor a Kies-ben bal felül van egy "Kies" menü, abban futtasd le az "illesztőprogram visszaállítása" funkciót. Utána húzd le a telefont, indítsd újra a Kies-t és próbáld csatlakoztatni a telefont.
4. Ha ez sem segít, akkor húzz ki minden USB-s eszközt a gépből, és úgy próbáld meg. Ha még ez sem jó, akkor indítsd újra a gépet. -
user137
őstag
válasz
F-ECT$ #14436 üzenetére
ezeket még:
0. IMEI szám : *#06#
1. Szervíz mód : *#197328640#
2. Akku mód : *#0228#
3. Váltás CP UART és AP UART üzemmód közt: *#8740# - utóbbi akksi kímélő üzemmód (citation needed)
4. Admin menü: *#5239870*# (pre conf.:*#5239870*#, jelszónak *#27236*#, régió XEH)
5. Hardreset : *2767*3855# - mindent töröl a telefonról, gyári alapértelmezett állapotra áll vissza
6. Hálózati és simkártya állapot lekérdezés : *#7465625#
7. Firmware adatok
SW Version, HW Version, MP, RF Cal Date, CSC Version, CSC Model Spec, FFS Version, RC2 Version – *#4986*2650468#
Firmware és CSC verziószám – *#1234#
FTA SW Version – *#1111#
FTA HW Version – *#2222#
8. Tesztkódok
Wi-Fi : *#526#
Bluetooth : *#232337#
LCD test : *#0*#
Hang teszt : *#0673# OR *#0289#
Rezgő teszt – *#0842#
TM Command – *#2663# vagy *#2664# -
peterk
senior tag
válasz
F-ECT$ #14132 üzenetére
Attól, hogy nincs olyan akksi (legalábbis consumer kategóriában) aminek a töltöttségét százalékos pontossággal meg lehetne mérni. Talán 5%-os hibatűréssel már igen (ami a jellege miatt 10% eltérést is jelenthet a mérésben). Egyszerűen nincs értelme bámulni a töltöttség jelzőt. Azt, hogy a telefon lemerülőben van, enélkül is meg tudod becsülni, ennél több infót meg a töltöttség jelző sem nyújt, még akkor sem, ha 1%-os eredményt is kiír.
-
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
F-ECT$ #10589 üzenetére
Nekem sem lassú csak kíváncsi voltam.
Van valami értelmes aknakereső játék? 2 -t találtam, egyiknél folyamat elmászik a tábla amin játszani kell és idegesítő, hogy még erre is figyelni kell, hogy hogyan forgatod a telefont miközben böködsz a képernyőn, a másik meg valami irgalmatlan lassú. Ha olyan helyre bökök ahol kilövi a sok üres négyzetet akkor 0,5mp-ként lép rá egyre. Valami normális esetleg?
-
satomee
senior tag
válasz
F-ECT$ #10447 üzenetére
"hogyha egy alkalmazás akarja a GPS-t használni, akkor tudja-e vagy nem."
Így van, és ha ki is van kapcsolva mikor indítasz pl egy Rout 66-ot,az megkérdezi hogy bekapcsolhatja e vagy sem.De próbáld csak ki meddig bírja az aksi ha be van kapcsolva és meddig ha ki.Nekem azóta nincs akksi gondom mióta ki van kapcsolva. -
tombor
csendes tag
válasz
F-ECT$ #10436 üzenetére
Hülyeség, vagy sem, a jelenség szerintem létezik és túl gyakori ahhoz, hogy véletlen legyen. Konkrétan E52-nél találkoztam vele legutóbb, elég sok ismerősömnek volt, és az összes weszteles és pannonos szar volt.
Kb. 20 film fordult már meg a kártyámon és még SOHA nem szaggatott.
Az ébresztéssel kapcs. nem értem, mire gondolsz.??
Nekem hétköznapokra van belőve, hozzá sem nyúlok, de ahogy írtam ébreszt kikapcsolva és bekapcsolva is. -
Jadro
veterán
válasz
F-ECT$ #10415 üzenetére
Itt másról lesz szó, mert töltőről levétel után is 85%.
Na majd meglátjuk nap végére amikor lemerítem 10% alá, akkor mennyit mutat. Annyira nem lőnek vele, mert csak most az első napokban érdekel jobban hogy hogy áll az akku, később elég lesz a pálcika kijelzés is felül, amikor már tudom kb milyen használattal mennyit bír.
-
fteebee
csendes tag
válasz
F-ECT$ #10089 üzenetére
Reklámduma ?? LOL. Olvassak vissza 20 hozzászólást? Nos, mind a 6-7k hozzászólást elolvastam + gsmarena-sokat is 3 hét alatt aug elején és azok alapján döntöttem e teló mellett. És nekem - ahogy én használom - az elmúlt 2-3 hét tapasztalata alapján - igenis hibamentes, eltekintve a döntési bugtól aminek a felmerülése esetleges és egyébként együtt tudok élni vele. Egyébként élvezettel olvasom e fórumot, a teló kezelését gyakorlatilag innen tanultam meg és rengeteg hasznos infót megosztotok. Köszönöm ezeket ezúton is!
-
s4tch
veterán
Ja-ja, olvastam a leírásokat, de sajnos nem megy, bárhogy módosítom a registryt. 6 albejegyzésben is lemódosítottam a módosítandókat, registry elvileg jó, mégis TMH-snak látja a Kies a telefont...
-------------------------------
sTune kérdés: módosítani hogyan lehet? Arra rájöttem, törölni ill. a telefonból másolni hogy kell, de nem találok leírást arra, hogyan kell a telefonon lévő fájlt lecserélni, szerkeszteni.
-
Jadro
veterán
Omnia2-ben nekem benne voltak a T-s beállítások mindig a romban. Csak sejtésem van róla hogy itt is így lesz. (Még nincs meg a készülék, csak tervezem.)
Lenne egy kérdésem is, mert jópár video megtekintése után nem emlékszem hogy láttam volna. Net forgalom logolás működik benne? Esetleg többféle bontásban. (Havi, csak 3G, stb.) Vagy van már erre valami spéci program?
-
DonMedve
addikt
Ha FULL firmet teszel akkor veszik minden beállitás,kivéve ami a kártyán van!De ha nem FULL firm,akkor előfordulhat,hogy megmaradnak a beállitások multi esetén is!
kcst:Elvileg úgy kell.De a JH1-hez kell a G6-is.Nem én nem úgy próbáltam.Úgy most csinálom!
A baj,hogy a JG-s firmek nem mennek a JF-es csc-kkel.Nem tudom csc ügyileg,hogy lesz jó!
-
jozf
tag
Elvileg közvetlenl akkor jön ha tul lépem a forgalmat de csak a kapcsolat megszakadása után. Ezért is jött 64mb-ról értesités és nem 50mbról meg 142-röl mert valószinüleg akkor volt bontva a kapcsolat. Egyszerre meg azért jött mert este nem sms-nek s küldte el mind a kettöt reggel. Ezért lenne jó hogy ha meg lehetne nézni vmikor h mikor volt potnosan meg mennyi az adatforgalom. Néztem a t-mobil honaplapját is de ott is csak összesitve van fent.
Amugy most tök aranyos 23e fortinos mobil költséget jelez mert még nem veszi figyelme h 100Mb benne van a csomgban igy a teljes 142mb-ra számolja a költésget a neten
Persze a számlán már csak a 42mb-ról lesz de igy elsö látásra meg állt bennem az ütö
-
jozf
tag
Netezni nem neteztem, itthon wifi van, ha vmi kell akkor arról töltök, s mivel szól ha nincs wifi kapcsolat még az se lehet h véletlnül nem azzal töltöttem volna.De tegnap csak kisesn keresztül töltöttem le rá pár játékot. De az Appstore is szól ha 10Mb-nál nagyobat akarnék 3g-n keresztül letölteni igy azt is észerevettem volna. A wifi meg be volt kapcsolva mert csak lefekvés elött kapcsolatam ki este. Meg abból is gondolom h csak tegnap este lehetett vmi mert ma reggel kaptam mind a két sms-t, azt meg akkor küldenek ha meghaladom az adatforgalom felét meg a 100%-át, s ezt a kapcsolat megszakadása után teszik.Persze késö este nem sms-znek ezt jöhetett reggel mind a kettö, de ha tegnap napközben értem volna el a határt akkor már kaptam volna tegnap sms-t. Auto szinkron meg csak a levelekre van de az is csak nap1x meg az FB de szintugy csak napi 1x-re van állitva. Widget csak egy megy a htc-s óra de ott is maunálra van állitva a frissités.
Varszegig :
T-s 100Mb-os itt kicsit másképp számláznak 2Ft/10kB
Ez nem is lenne gond mert csaknagyon ritkán használom a mobil netet meg az 50mb-os is csak nagyon ritkán érem el.
-
zack
nagyúr
Szerintem biztos hogy túlparázod.
Ha otthon vagy, és merül, akkor töltsd fel és használd. Felesleges ezen kattogni, mikor és milyen alkalmazásra mennyit merül. Főleg úgy hogy te szabod meg mennyit merülhet, melyik alkalmazás hány százalékot eszik, és ezek után hány százalák vész el az éterbe, és ha ennál több, akkor biztos aksi bug.
Egyrészt szerintem ez a téma ki lett beszélve, másrészt meg úgyse tud neked ez ügyben senki sem segíteni. -
sede7
tag
Ááá, azzal körülbelül csak pixelhibát lehet kiszűrni, másra szerintem nem jó.
Reggel indítottam rajta egy böngészőt (hogy addig is megnézem a válaszaitokat, amíg nem vagyok gépnél), és vízszintesen csíkos interferencia orrba-szájba (landscape-ben függőleges, tehát a csíkok nem fordultak). Nagyon randa. És már a legkisebb fényerőnél is sárgás. És romlik. Ma szerviz lesz.(Érdekesség: amikor este kíváncsiságból nyomtam egy prints screent rajta, akkor arra az egy hosszú pillanatra visszanyerte a színét, majd újra sárga...)
-
rizso
addikt
Az érdekes...én fólia nélkül egy belül "bársonyos" tokban tartottam eddig, és van a kijelzőn néhány hajszálkarc!
Jó nem látszik normális használat mellett, csak akkor ha nagyon frankón letörlöm, és spéci szögből spéci megvilágítással keresem...No de akkor is a tudat, hogy ha keresek, akkor találok rajta hajszálkarcokat...De már jön a szilikontok és a fólia
-
Varszegig
veterán
mert nem velünk kezdik
de ez biztosan megjön hozzánk is (remélem
)
még egy dolog, amit nem sikerült a termineben (még) megoldani: jól kezeli az ismétlődő eseményeket (heti, havi, napi stb.), de nem tudja kezelni a 2 heti ismétlést. És még egy kisebb bug, amit most láttam a sajátomon: ha egy többnapos esemény van, és az egésznapos, akkor idióta módon 0 órától 0 óóráig tart, ezt kár odaírni
De azt hiszem ez utóbbit könnyen ki tudom javítani. A másik (a 2 hetes) az nagyobb baj, mert a bondi api nem ismer ilyen ismétlődést (mi faszért nem??)
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Tudomásom szerint a sTune a samsung belső használatra szánt, kiszivárgott szoftvere.
No changelog, nem tudom sajna, mi változott, egyedül annyi az infó róla, hogy egyesek szerint instabilabb, mint az elődjeJa, még egy dolog: ha módosítást eszközünk vele, utána állítólag nem elég csak bezárni az sTune-t, előtte el is kell menteni a változtatást: "Special" fül (jobb oldalon) -> Save gomb.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Igen, ott vannak a kies könyvtárában.
És igen, újra is tudom rakni, de csak és kizárólag akkor, ha van netkapcsolat.Annyit azért megtettem, hogy a legtöbbet úgy töltöttem le, miután megvettem, hogy nem volt a telefon felcsatlakoztatva a Kies-re. Mindjárt kiderül, miért.
Na most, az érdekesség: amikor felcsatlakoztatod a telefont, és ráböksz egy játékra, hogy azt telepíteni akarod, akkor hiába van az már ott korábbról a Kies könyvárába letöltve, tehát hiába van a gépen: letölti újra az egészet, elölről.
És amit ilyenkor másodszor letölt, az nem fog megegyezni azzal, amit a telefon csatlakoztatása nélkül letöltöttél. Legalább 2 dolog különbözik bennük.
A telefonkapcsolódás nélkül letöltött szoftban a telefon IMEI száma helyén nullák szerepelnek, a kapcsolódva letöltöttben értelemszerűen a saját készüléked IMEI száma.
És van még egy SPID is.
Gondolom ennek az a szerepe, hogy egy adott SPID csak egyetlen konkrét IMEI számú telefonhoz jó.Tehát ha valaki össze akarná hasonlítani a két fájlt, akkor megteheti. Hátha segít.
De azt már most mondom, hogy a fentieket egyszerűen átírva a fájlban nem lehet telepítésre bírni a kiest továbbra sem. HIbaüzenetet ad:
Nyilván van valami szerveroldali ellenőrzés is, és még ki tudja, mi.Egy olyan hack kellene, ami a kiest telepítésre bírja offline módban, net nélkül. Vagy ami a telefont telepítésre bírja kies nélkül
-
sede7
tag
Hát ez az. Egyelőre abban bízom, hogy még csak az aksi "bejáratlansága" a ludas. Meglátjuk. Mondjuk azóta 4 óra alatt, ~8perc NFS, 3 SMS, 2*2perc telefon (3G), nulla wi-fi, ráadásul nagyjából egy helyben, max. térerővel esett 7%-ot. Szintén nem vészes, de nem is elég. (Hol kapcsolom ki a 3G-t?
Kíváncsiságból lehet, hogy megnézem.)
-
fecosrac
tag
Amiket itt leírtak korábban oldalakat, azokon csak ezek a tök általános widgetek vannak.
De Én megcsinálgatnám magamnak az internet link alapúakat pl. mert tényleg gyorsan megvan és pofon egyszerű. Ehhez írtam, hogy ha valakinek már van egy pár és feltenné az ikonokat hozzá azt nagyon megköszönném.
Aktív témák
Hirdetés
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P52s - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest