- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
jozf
tag
Sajnos ez egy ilyen müfaj, öket aztán nem érdelki h 20 percet kell várni h találjon vételet, mert ha talált s azt biztosan tartja meg a vételi erösség is jó nagyon nem tudnak mit csinálni. Valószinü ök bakapcsolták a segitö funkciókat amit te gondolom nem tettél mert ha nincs adatforgalom az elöfizuba akkor felesleg kiadás lenne, csak igy meg nagyon lassan talál majd csak müholdat.
Amugy én annó pont a nokiás navi miatt meg ha már okosteló legyen netre is egy kiskeret, kötöttem 100MB-os csomagot, mert megutnam h rásegitás nélkül gyak használhatatlan volt mert 10-15 perc alatt talált csak müholdat ha talált egyáltalán. Bezzeg ha be volt kapcsolva a "rásgités" még szobából is 10-15mp alatt rögtön fogta a jelet, de még mozgó kocsiból is fél percen belül. Ezt mondjuk itt hiányolom mert ahoz képest itt elég nyögvenyelös még rásegitéssel is, de lehet más navi programmal már jobb lesz.
-
leslieke
Jómunkásember
Azért reméljük a legjobbakat!
A GPS mintha kezdene éledezni, második és harmadik alkalomra már 3-5 perc alatt talált jeleket és precízen jó helyre is tette a helyzetem, gyalogos mozgásánál is jól mutatta az értékeket. Azt hol kell beállítani, hogy mozgás közben a helyzetjelző nyíl ne menjen le a térképről, hanem maradjon középen, mint egy rendes navi programban???
-
-
user137
őstag
hiszti!
Bocsánat, megértem amit érzel, és én is hasonlóan háklis vagyok a saját gadgetjeimre, főleg a bérből és fizetésből, ugye...
ellenben: a szervízben hozzáértő emberek foglalkoznak a készülékkel, a céljuk a gyors szakszerű javítás, egyrészt az ügyfél miatt, másrészt mert van még ezer dolguk is, nem fognak vele focizni, stb. Ha egy hangyányi karc is esik rajta, akkor nem veszed át a javított példányt, van panaszkönyv. Hidd el a koreaiak nem lacafacáznak ilyenekkel, ott iszonyatos a munkafegyelem (az itthoni gyárakban is!).
Az értékcsökkenéssel vitatkoznék, ez nem egy fabútor vagy csöves erősítő, hanem digitális elektronika, javítva vagy cserélve lesz egy az egyben, és csak te fogod tudni, senki más, a fedlap alatt nem látszik a NYÁK
-
Pola-Roid
aktív tag
Par eve haverom apja nem tudott kigurulni a szalon atado termebol, mivel az ujonnan vasarolt, kb. 27 millas BMW-t nem sikerult beroccenteni
En is vettem mar ugy vadiuj, kozel 80e-s alaplapot, hogy beraktam a hazba es se kep, se hang. Vihettem vissza egybol.Szoval sajna nem az aran mulik...
-
user137
őstag
nyugi
ha még megvan a régi telód, akkor megnézheted milyen lassú (én egy N78-on raktam le az államat ma pont emiatt, de a legújabb E72 is egy csiga a Wave-hez képest). Egy 20-30 millás autóban is vannak hibák, hát még egy szériagyártott gadgetben... ez nem mechanikus svájci óra, ha javítják is, tökéletes lesz. de sztm sanszosabb, h kapsz egy teljesen új belsőt.
-
TomWexX
addikt
Na leteszteltem a szabadban én is a GPS-t! Szereztem egy kemény 128Mbos kártyát, a Magyar térkép épphogy ráfért!
Szerencsére nekem működik, a Route66 1-2 percen belül talált 6 műholdat és pár méteres pontossággal mutatta a pozíciómat!
Sétáltam egy kicsit a parkolóban, szépen ment velem a térkép, mondjuk mikor megfordultam akkor kicsit megbolondult, de végül is 1 percen belül megtalálta a jelet Amúgy körülöttem 10 emeletes házak vannak!
Úgyhogy tiéddel akkor tényleg valami gebasz lehet!
Talán meg tudják javítani, ha nem javítható akkor meg biztosan kicserélik! No para!Memó kártyára meg akkor azt mondjátok hogy elég a class2?
-
k.t.a.
senior tag
Hali!
Én is írtam, hogy nem akar működni a GPS. A helyzet megváltozott, most már oké. Nem csináltam semmit, csak ezek szerint mindig árnyékból (házon belül, épület takarásában, stb.) próbáltam. Most nincs engedélyezve semmi sem csak a GPS, és fél perc alatt talált 5 műholdat, aztán bekapcsoltam a "Speciális GPS" opciót és talált még 5 műholdat. Ez után megnéztem a navigáló progit is, és ott is megtalálja az aktuális pozíciót. T-s vagyok én is, de még nem aktív a sim kártyám mert számhordozással vettem a telót. Szerintem ezért nem működik az a-gps sem, illetve semmilyen egyéb hálózat sem volt aktív (wifi, mobil-net, stb.).
Próbálj kimenni egy térre vagy valamilyen nyílt terepre és úgy is próbáld meg mielőtt beadod szervizbe. Két napig én is szenvedtem, mint Te.
A Route66-hoz csak autós térképeket szedtem le és magyar hangot. Majd kipróbálom a navigációját is, mert jelenleg csak azt néztem meg, hogy koordinátákat kiír-e.
Sok sikert!
Látom már próbáltad.
Akkor marad a garanciás javítás)
-
F-ECT$
titán
-
erdoke
titán
Most próbálom a GPS-t. Route66 alatt nem talált pozíciót több perc alatt sem, viszont a Quick GPS engedélyezése után a Beállítások/Hely alatt nagy nehezen magához tért. Azóta megy az Apps-ból letöltött helymeghatározós progi és a Route66 is.
Gyakorlatilag mindent kipipáltam a beállítások alatt, utána azt írta a helyzetemnél, hogy 9 holdat lát. -
user137
őstag
én nem emlékszem, h bárki is hisztizett volna ennyit rá
de ettől még nem konstrukciós hiba - nálam megy, nálad nem nem megy => vissza kell vinni és kapsz egy újat (vagy telefont vagy GPS modult). Nem a világ vége. A konstrukciós hiba az iPhone4 antenna, na azt hiába vinnéd vissza...
-
"en speciel arra gondoltam, hogy lehet, hogy a route66 alkalmazas keptelen normalisan egyuttmukodni a vevovel, es hatha egy masik alkalmazas jobban meg lesz irva, igy valojaban szoftveres gond csak..."
Én speciel pont erre írtam e hozzászólás második felét.
-
Durcmurc
csendes tag
Sziasztok!
Csak el szeretném újságolni, hogy tegnap végre tökéletesen működött a navigáció! Felhívtam a Samsungot, és ott mondták, hogy beltérben nem találja meg a pozíciót (persze lehetnek kivételek), kültérben pedig első alkalommal negyed-félóra is kell hogy megtalálja. Ehhez képest 3 perc alatt megvolt, és szuperül navigált, sokkal jobban tetszett nekem, mint az IGO, követhetőbb volt a hangos irányítás.
A térképeket az ezen a fórumon korábban leírtak alapján (sajnos már nem emlékszem, hogy ki írta...) letöltöttem, meg a hangot, meg a "Világszinten" nevű valamit, és a Route66 tényleg alapból benne volt, nem kellett letölteni, ez ott van de csak 30 napig lehet ingyen használni (ezt is a Samsungban mondták). De nekem úgy tetszik, hogy szerintem meg fogom venni az egy éves licencet ha ez az ingyenes lejár.
A GPS egyébként kifejezetten pontosan határozta meg a helyet. Lehet hogy butaságot kérdezek, de akinek nem működik, az nem lehet hogy nem töltögette le az autós térképeket? Ezek országonként vannak, én Mo-t letöltöttem, és tudta az új M0-ást is, ami pedig a 2006-os IGO-ban ugye még nincs benne.
Bocsika ha hosszú voltam, de nekem ez a navigációs funkció nagyon fontos volt és most irtóra happy vagyok! -
TomWexX
addikt
Mondjuk nekem van net előfizetésem, úgyhogy valószínű a-gps segítségével találta meg gyorsan a pozíciót! De szerintem ilyenkor besegít a műhold is mert az a-gps csak az adótornyokkal kommunikál az meg nem olyan pontos hogy az ablakomra mutasson!
Memória kártya terén azért kérdeztem a class4-6ot mert itt többen írták hogy már a class6nak kéne lennie a minimumnak! Látni nem láttam egyiknek sem a sebességét, (gondolom gépről telóra másolás a fő eltérés) de ha szerintetek elég a class2 akkor lehet olyat veszek! Az legalább nem drága!
-
jozf
tag
Amugy az a-gps meg a hálózati azért segiti meg gyorsitja a pozicionálást. Mondjuk ezek a nagyobb tévedések nem lenne szabad lenni max ha csak a mobiltorony alapján 3szögelne de az meg elvileg ki van kapcsolva. A appstoros mylocatont nem próbáltad? Mert ha ott jó lenne akkor inkább a R66-al lesz a bibi. Azon meg nem kell csodálkozni h nehezen talál müholdat ha kivannak kapcsolva az a-gps mert szegény teló azt se tudja hol keresse a müholdkakt s ilyenkor akár 10-15 percig is eltarthat a pozicionálás sajnos. Ez igy volt a nokiánál is ami a-gps-el fél pecen belül talált müholadt mig nélküle 5-10 percig is elkeresgélt még kint a szabadban is.
-
jozf
tag
Az aku idöt még a térerö az ami nagyon tudja befolyásolni. Nagyvárosban biztos nem gond de nállam pl ha rossz szobába teszem le a telót annyira nincs térerö h folyton azt keresi igy meg teljes feltöltöttségböl is 40-50%-ot esik egy fél nap alatt. De nem csak ez hanem az e52-es is ami amugy egy hétig is elmegy, képes 1 nap alatt szinte teljesen lemerülni ha nincs térerö. Multkor mikor strandon voltam s betettem az értékmegözröbe s nem tettem repülö módba, igy hiába volt teljesen feltöltve 20%-ra lesestt mire délután kivettem onnan.
-
peterk
senior tag
Szerintem jogos a félelem, én is csak mostanában jutottam el odáig, hogy megfontoljak egy androidos mobilt, mert tartottam a kezdeti buktatóitól. És valljuk be, némi joggal. A Wave-et se vettem volna meg látatlanban. Csak miután a kezembe fogtam, kipróbálhattam, akkor szerettem bele, akkor múltak el a kétségeim.
-
BLC
tag
Köszönöm a válaszokat!
Komoly eszmefuttatásba kezdtünk egy ismerősömmel. Én a szifonomat cserélném le eme készülékre.
Előjáróban a szifonnal semmi komolyabb problémám nincs. De egy nagy kifogásom van, ami másnak nem probléma. Nekem a telefon munka eszköz. Kommunikáció, információs eszköz. A szifon ebből a szempontból tökéletes is lehetne, ha az üzemideje nem lenne annyi-amennyi. Telefonálás+email+twitter+facebook+RSS és a szifon fél nap alatt kifekszik. A mobilitás így bukik nálam, mert az aksit tölteni kell.
Eszmefuttatás: Vajon a Samsung S8500 Wave és annak platformja Bada felfog e nőni egy Appstore méretű kiszolgálónak. Az Android utolérte az Appstore-t alkalmazásokban. Én látok innovációt, és kellő tudás, anyagi hátteret ezen feladat teljesítéséhez. Wave ebből a szempontból úttörő, és ha feltétlen aposztrofálni kellene akkor az első generációs iphone-hoz hasonlítanám (Os-re gondolok).
Kíváncsi lennék a véleményetekre.
A Samsung kellő háttérrel megengedheti magának az új platform létrehozását, és annak felfuttatását, de esetleg pont emiatt, ha nem menne a platform akkor a zsákutca effektust is elviseli.
Jövő?Üdv.
-
erdoke
titán
A BS a szolgáltató kódja, az XX a régióé. Samsung FW kódok
-
Bayzee5
tag
Ha mélyen magambanézek, igazából csak a szépérzékemet piszkálja. Tök jól elvagyok ezzel is. MSN-t szerintem meg lehet oldani rá -parlingo-t utólag is fel lehet pakolni. Asphaltot azé' hiányolom, de hát van NFS, jó az is
A központ az nem ott a budafoki úton van? Mert az úgy általában nem esik nekem annyira ki. Még lehet, hogy bepróbálkozom egyszer, unalmas óráimban.
Viszont egy kérdés, facebook alkalmazásban, ha van egy event invite-om, ott a részletek hol tudom megnézni? Csak annyit látok, hogy "XY invites you" (ennyi és nem több), alatta pedig 3 gomb a részvételi szándékom állítására. Ez azért magába még kevés
Mai nap kihívása a navigáció élesítése. Tegnap autópályán kipróbáltam, bár térkép híján csakbepozícionálásra jó, abba viszont nem volt lassú. Nem mondom, hogy felveszi a versenyt egy Garmin navival, de láttam már sokkal-sokkal rosszabbat is.
-
Kobe
veterán
ezt a progit amúgy mindenkinek ajánlo, pillanatok alatt be lehet állítani a cover artot egy teljes mappához, csak jobb klikk a pár fileon, tulajdonságok és lesz egy shell fülecske is, ott minden extrával meg lehet tömni az id3at
Egyből másképp néz ki a lejátszóban is ha kirakja a borítótegyetlen apró baki van ugye....1 képet lehet kiválasztani, az albumokban meg van front - back es disc. Állóhelyzetben ugye téglalap alakú frontot jeleniti meg a lejátszó, teljesen ok...amint eldöntöd a telót, megjelennek a cdk, és kör alakura vágja a frontcovert....akkor műr vagy csinálták volna olyanra mint szifonnál, hogy négyzet alakú, vagy kör alakú képet mutasson álló helyzetben is mert akkor emg elég a discet berakni id3ba
peterk: ez azért nem teljesen jó megolds mert ha pl sűrűbben váltogatod a csengőhangot (én pl szoktam), akkor mindegyiket külön gépe szerkeszteni....felesleges meló....a legjobb az lenne ha ezeket egyáltlaán nem-vagy külön mappába rakná át kártyáról telefonra, és az nem képezné az sszes zene részét.
-
Kobe
veterán
-
peterk
senior tag
A Kies több mindent is figyel valószínűleg, nem csak a fő verziószámokat. (csc, szolgáltatói prekonf, stb.), és mivel nincs még direkt T-s update, ezért nem talál.
Ettől még manuálisan simán frissítheted nem T-s verzióra. Itt is le volt írva már többször, hogy hogyan, keress rá a firmware vagy frissítés szóra, ki fogja dobni. Ilyenkor viszont a beállítások törlődnek. Pontosabban, ha a leírás szerint csinálod (full update) akkor törlődnek. Lehet nem fullt is csinálni, de ezt csak akkor ajánlom, ha pontosan tudod mit is csinálsz.
-
nVIPER
senior tag
Névjegyekhez belépsz. A képernyő alján van 3 pont, megonyomod, majd névjegyek másolása. Sim-ről telefonra opció. Így látod mind a telefonon mind a Sim kártyáról is a számokat. Én ezt úgy kerültem el, hogy ebben a menüben a beállításoknál a felhasznált memórián belül a névjegyek megtekintése résznél, Telefont beállítást választottam. Remélem nem voltam bonyolult.
-
Kapanyél
őstag
A hátáról, vagyis az akkufedél fölötti kis alumínium sávról ne húzd le a fóliát, hacsak nem vált le. Ugyanis én belefutottam abba a hibába, hogy azt hittem, bitangjó "firmware frissítést" dobok a kameramodulnak, ha lehúzom róla a védőfóliát. De kiderült, hogy a kamera optikája körül nem a fólia vége van, hanem éppenhogy ott kezdődik! Azaz ki van vágva egy lyuk a kameránál, hogy ne homályosítsa el azt. Amire rájöttem, már késő volt. Remélem, még időben szóltam.
-
peterk
senior tag
Teljesen egyetértek, szerintem is felesleges egy telefonhoz 20-30 ezres fülest venni, mert úgysem tudná kihasználni. Amellett, tényleg hülyén nézne ki az utcán egy "usánka".
Nézz körül itt, a Sennheiser biztosíték a minőségre, és 10k alatt is bőven találsz utcára, telefonhoz valót.
-
Fogash
tag
nekem emailben ígérte a kapcsolattartóm a 07/01et (aki a héten szabin van), tehát a kokrétat leghamarabb jövő 7főn tudom meg tőle.
Mellesleg az is érdekes, hogy a t-mobil ügyfélszolgálaton (Árkád/Győr) egy hete még csak nem is hallottak Samsung Wave nevű telefonkészülékről, mint típusról...
-
taschner
aktív tag
nem van bakkártyám de nem kéne tudni a feleségemnek róla hogy miket fizetek ki.Vendéglátásba dolgozom tehát van mit tejbe aprítani.Remélem érted.
Sajna egy számlánk van és ezért van az egész.A fízumat oda adom az egészet de a többiről nem kérdez meg nem is tud!!!A másik osztrák cégnél vagyok és reptéren tehát csak kp. a pénz.
Na ezért az egész. -
HIJ
őstag
Mint lentebb írtam a VIP-Phone -nál már azt írják, hogy függőség: telenor Ebből én azt szűröm le hogy hamarosan bejön a telenorhoz?!
-
rObika8802
aktív tag
én írtam nekik
és ezt írták
"Örömmel értesítjük, hogy a levelében említett készüléket hamarosan forgalmazzuk. A pontos megjelenésről sajnos nem tudunk információt nyújtani, ezért javasoljuk, hogy kísérje figyelemmel ajánlatainkat a http://www.t-mobile.hu/lakossagi/keszulekek honlapon."
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest