- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
-
ratam23
aktív tag
-
quazar
csendes tag
Azért annyira ne nézzél tudatlannak! Azzal csak ,nem tolom el ha a benne levőt rakom rá! - Persze hibáztam,ezt belátom,de,ha először csinálod akkor ,nem olyan egyértelműek a leírások! Pl sehol se leltem a leg újabb FW-k és hozzá való CSC páros kiemelését,csak a régebbi verziók vannak komolyan ki részletezve!
-
peter_k
tag
Köszönöm. Azt hittem az is badás cucc.
Azt, hogy mi a GPS-fix, már nem is kérdezem.Olyan van a Wave-ben? Vagy lesz a 2.0-ban?
Amúgy nagyon kiváncsi vagyok, mit hoz a 2.0, de úgy érzem, ez egy mesterségesen felhúzott várakozás. Aminek én örülnék: ha futna rajta a skype, gyorsabb lenne a GPS, meg több program lenne hozzá és esetleg egy pofásabb böngésző. Ezekből talán a böngésző fog megvalósulni. De biztosan felteszem majd, mert sorra fognak megjelenni a programok, amik csak 2.0-n mennek.
-
Polllen
félisten
Nekem az is itt van a telós letöltések között, amit kies-sel tettem fel. (Gondolom, ha telefonra telepítetted, onnantól kezdve hozzáadja a listához.)
F-ECT$Sztem telefonnal navigálás arra jó, hogy ha hirtelen és eseti jelleggel nem akar eltévedni az ember... Ezt azért tudja a wave.
Hosszú távra én nem tudnám használni egyik telefont sem, mert kicsi a kijelzőjük...20k-tól lehet venni normális PNA-t (+veszel hozzá IGO-t), de 60k körül már van multitouch-s android-s, 7"-s tablet gps-szel... pont most szemezgetek velük... -
Sógi
addikt
Tudod mi a durva, hogy nekem sikerült feltelepítenem
Letöltöttem kiessel, kiírta, h nincs csatlakoztatva az eszköz (M210S), mivel a Wavem volt csatlakoztatva, kinyomtam a kiest, telót lehúztam a gépről, újra indítottam a kiest, rádugtam a telefont és ott volt az installok között, mivel letöltötte, de nem telepítette, rányomtam, h install és felrakta, el sem hittem
Most meg játszom vele...Úgyhogy köszönöm, mert vadásztam rá! -
TomWexX
addikt
Erről beszéltem én is nem is egyszer, de nem igazán hallgattak rám.
Hiába írJák (pl. itt előttem is) hogy nem lehet észrevenni semmit, akkor is stabilabb ha tisztán felteszi az ember multival a szoftvert. De nem akarok erről vitázni, nekem jó (meg most már neked is) az a lényeg!Zedroxine: Szerintem próbáld meg egy 82-es vagy 102-es KIES-sel, +registry patcherrel a frissítést ha független a telód. Leírást és a hozzávaló progit itt megtalálod: [link]
-
mrhitoshi
veterán
Én registry patch segítségével toltam fel, T-s telefonra a JL2-t. Nem vettem észre, hogy akadozna a Görög SygicMM. Sem azt, hogy akadozna a lapozás stb... Szóval amit felsoroltál, nálam szinte egyik sem jelentkezett. A képernyő feloldás ugyan olyan gyorsan ment mint az eredeti firmware-el, és a menüben való lapozás is nagyon jól működik. Szerintem a programok futtatásánál nagyon erősen befolyásolja az, hogy ha memóriakártyára rakod fel, és a memóriakártya fos, akkor persze, hogy szaggat. Most cseréltem memóriakártyát, és nálam pl.: Kingston kártyával fel se ment a modern combat, a mostanival meg se rezzen. Ugyan ez volt a Görög SygicMM-el, felraktam a kingston memóriakártyára szaggatott, a mostanival kiválóan megy.
Ez elég ellentmondásos téma. -
Nem egészen tudom, hogy az melyik opció is lenne. Én úgy tudom, hogy az itthoni szolgáltatóknál nem működik a control plane-en keresztüli rásegítés, mert nincs meg hozzá a szükséges háttér (vö. USA, ahol törvényileg elő van írva mindez, lásd E911). De mondjuk pont az, amit mondasz - az U-TDOA - nem tudom, milyen rétegben és mivel kommunikál... Valakinek, aki közelebb van a hálózatokhoz, be kéne szállnia és helyrerakni a félreértéseket
anrab: Melyik része a kérdéses? Az nem csoda, hogy ugyanoda rak a Google Maps is, mint bármely más alkalmazás, hiszen ugyanabból a location frameworkből jönnek a koordináták. Hogy miért ilyen szar az eredmény? Na azt csak a koreaiak tudják.
-
A WaveII-n nézegetem ezt a menüt, brutális. Nem is tudtam, hogy az AGPS mellett van alternatív rendszer is erre, és a Wave ezt a GPS+-t használja, nem a SUPL-t (mint pl. az i9000). Viszont jól el is lehet rontani
BloodyEddie: Pont erre van a Google Contacts. Semmi értelme 1név+1telefon párokra ledegradálni a névjegyzéket azért, hogy egyik telefonból a másikba áthajíthasd
Elvan az a Google szerverein békésen, és igen, szerencsére működik badán is. (nagy szó)
2) Design feature. Kérdezd a koreaiakat.
3) Nem. Majd MWC után kiderül, mi a rák lesz a 2.0-val, de szerintem beletörődsz, hogy ez így szar és így marad mostantól.
4) Design feature. Kérdezd a koreaiakat. Esetleg helyezd át magad a belső memóriába a képet, hátha segít (csak egy vaktipp). -
TomWexX
addikt
Én is ugyanezen a véleményen vagyok. R66 sokkal jobban navigál, az ndrive jóval hosszabb útvonalon akart elvinni ugyanott.
Egy valami tetszik az ndrive-ban, mégbedig az hogy a térkép meg a kijelzés szebb. Pl. ha nagy kereszteződéshez érek akkor kiteszi a kresz táblát nyilakkal stb.
Viszont ennél több nincs benne, R66 jobb és kész. -
the radish
senior tag
A wave-n sokkal kifinomultabb és szimpatikusabb navi az R66. (Nem véletlenül ingyenes az Ndrive.)
Nekem megfelel, nem késik és a néha ellentmondó nyilat, illetve a képernyő kikapcsolást is sikerült megoldanom, így tényleg 100%-os.
Szerintem az árát bőven megéri, bár ez lehet, hogy valakinek sok. (Az meg ne vágyjon fullos navira. Emlékeztető: Az Ndrive (EUR) és az IGO (stb...) se ingyenes, sem Androidra, sem egyéb eszközre.)
Egy szónak is száz a vége: Ha kell valami vedd, vagy oldd meg! A 2. esetben viszont csak magadat okold....
-
radav
csendes tag
Nem a wirecardra gondoltam, hanem a magyar bankkártya mellé kérhető internetkártyára. Persze ez csak akkor lesz jó ha elfogadják a magyar kártyákat is. Viszont nem kerül semmibe (CIB) és biztosan nem tudnak lehúzni semmilyen internetes vásárlásnál.
mrhitoshi: én nem tudok semmilyen megkötésről
-
TomWexX
addikt
Akkor kijavítalak, mert szó nincs 2000Ft +költségről!
Minden egyes utalásnál csupán 1€-t csapnak hozzá, vagyis tesznek magukévá...A virtuális domborkártya meg nálam ingyenes, a banki csomagomhoz jár. (OTP Jump)
(#29441) Karma: Bankon belüli utalás a dombornyomottra ingyenes, meg nekem utána se vesz le +lóvét mert vásárlásnak minősíti ha ráküldöm a wirecardra.
-
peterk
senior tag
-
becenevem
aktív tag
Nekem a frissítés után nem volt w.n.w ikon. Minden más ment.
A frissítés után nem vette be a PIN kódot, emiatt kivettem a sim-et.
Ezután, első indulásnál kérte,a nyelvet, területet. Preconfig után megint kérdezte a területi beállításokat. Akkor már úgy tűnt, hogy minden rendben. Beraktam a kártyát, és beindítás után harmadjára is megkérdezte a területi beállításokat (nyelv, időzóna, stb).
Azóta működik rendesen.(Tegnap a konditeremben, egy szekrény felső polcáról lerántottam a Wavemet. Rátettem egy pólómra, mondom úgysem felejtem el.Mikor öltöztem, úgy fej feletti magasságból természetesen lerántottam. Csempére! Pattogott és csúszott. Engem meg a hideg rázott, hogy ez most mennyibe fog nekem kerülni... Semmi baja! De tényleg semmi! Egy új karc, horpadás, sérülés. Semmi. Gyorsan tesz, minden ment utána, hívás, kamera, kép is jó volt. Elég jól megúsztam. Természetesen semmi tokban nem volt.)
-
István100
tag
Bocs,de ez nekem nem megy. A pc-s "szaknyelv" se megy. Azt se tudom mi az, hogy beregel. Gondolom regisztrál. Megtettem, de így se találom. Ha esetleg egy közvetlen linket tudsz küldeni azt nagyon megköszönöm. Az én koromban (56), erős humán érdeklődés mellett nem egyszerű játék ez. Talán ha Dosztojevszkij-ben tudnék segíteni?
A tréfát félretéve köszönöm ha segítesz. -
Vovi1
aktív tag
Nekem símán telepített az apps-ból, pl a Hvg-t is, lementette a gépemre, de mivel a telefont nem ismerte fel, csak a temp állományban maradt a prg. Most is ott van. Kipróbáltam, önállóan fel lehet-e telepíteni, de a belső fájlkezelő nem ismeri fel a formátumot, nem indítható.
-
ABal
őstag
Csak ne jósolgass, mert még idetéved valaki a Samsungtól, aztán javaslatként továbbítja Koreába.
Janes: megpróbáltad más store-ból letölteni? Hátha az segít. Nálam egyszer-kétszer már bejött. Amúgy nem értem, hogy miért csinálja ezt nálad. Telóról oké, hogy nem ment a rossz verzió megjelölés miatt, de KIES-ből egyből felrakta. Mondjuk az is érdekes, hogy a KIES meg nem vette ezt figyelembe.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest