- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Aktív témák
-
TomWexX
addikt
Igen annyit kell csinálnod amit DonMedve írt, hogy a product code-ot írod át mondjuk XEH-re és már fel is kell ajánlania a frissítést! Nálam is így működött!
A 17636-os hozzászolásomat láttad? Szerinted belemenne a szerviz?
Bocsi linkelni nem tudok mert telóról írok!szerk.: Az utóbbi kérdésedre, én is jf2 tmh-ról mentem először reg hekkel ji2-re és nem volt reboot, csak ugye a wnw ikon halt be amit egy preconfig megoldott! viszont nem ment az apps-ról a telepítés amit a multiloader oldott meg! Tehát loaderrel feltoltam a jf1full-t és kiessel reghekkel felment a ji2-és most lekopogva minden műkódik rendesen! Ja és reboot nálam sosem volt!
-
DonMedve
addikt
Miről az update-ről KIES-en keresztül?Párszor levan!
Pl. itt is!
-
TomWexX
addikt
Írtam hogy a westendes szerviz volt! Mindenesetre nyugodtan felnyomhatod őket én oda többet nem megyek! Majd ha erőt veszek magamon akkor elugrok még a pólus centerbe, hátha ők korrektek lesznek! Viszont az érdekel hogy ha én bemegyek a szervízbe független szoftverrel hogy tegyék vissza a T-s szoftvert (akár pénzért is), akkor újra élni fog a garancia? Egyáltalán hajlandóak T-s szoftot rátenni? Mert ha igen akkor lesz@rom az összes szervizt, és holnap már megy is rá a JI2!
s4hu|SyD^: Már többször is írtam hogy sajnos ez nem így megy! T-s telóra only T-s szoft! Mondtam én mindent hogy ez nem jó az nem jó, ők újra csak a T-s szoftot tették volna rá!
-
lasarus1988
tag
A westend-en csajnak épp milyen hangulata van úgy segít! Ha jókedvében találod akkor segítőkész, figyelmes, mindent elmond és számára te vagy a legfontosabb, ha viszont szar kedve van értelmetlen kérdezni tőle bármit is. Sajnos már mindkettőt sikerült tapasztalnom, tudom nem egy jó hozzáállás hivatalos szervizesként, de ő is csak ember.
-
TomWexX
addikt
És van a másik véglet, az én esetem! A westendes szervízben azt mondta a srác hogy T-s telón csak T-s szoft futhat, ha függetlent teszek/tesznek rá az már illegális szoftver használatnak minősül és bukik a garancia! Lényegében ez a hivatalos álláspont, de ugye ahogy már írták többen, vannak rendes szervizek is, akik megoldják egy plecsnivel!
-
rizso
addikt
Az en esetem: frissitettem otthon mulitval a T-s szoftot JF1-re, majd azt tovabb KIES--en keresztul (jelenleg JI2). Azert en csinaltam, mert a samsungnal valamiert nem tudtak megcsinalni, viszont sikerult megdumalnom veluk, hogyha en tudom frissiteni, akkor ha utana beviszem a garanciapapirt, ok nyomnak bele egy pecsetet, megcsinaljak hozza a munkalapot is. Es most ott vagyok, hogy a T-s telomon JI2 van, a garanciapapirban pedig ott figyel a hivatalos frissitest igazolo pecset
-
Polllen
félisten
Továbbra is fenntartjuk a jogot, hogy ne válaszoljunk!
Amúgy valszeg azért nem ír senki semmit, mert senki sem tud semmi biztosat.
Hivatalos álláspont, hogy T-s telefonon, csak T-s szoftver futhat, más különben garanciavesztéssel jár. Az is egy álláspont, hogy ha nem T-s szoft javít T-s szoftban lévő hibát, garanciavesztés nélkül telepíthető.
És az is egy álláspont, hogy a telefont nem csak t-s szervízbe viheted...Samu szervíz függő, hogy mennyire "elnézőek", hogy t-s telefonon milyen firm van...
Ergo: ki tudja...Isten hozott Mo-n.
-
1) A Swype fejlesztőinek kell megoldania, hogy a Samsung beintegrálja az SHP-ba. Jó kérdés, hogy a Samsungnak ez megéri-e (gondolom volumen után fizetnének licencdíjat), meg egyáltalán a Swype lát-e ebben fantáziót. Mindenesetre nem az alkalmazásfejlesztők dolga.
2) Ja, ez nagyon kéne...
3) Nem alkalmazásfejlesztők területe ez se, alig lehet hozzáférni az adatokhoz.
4) QR kódra gondolsz? Jó ötlet
5) Ehhez meg rendezni kéne ezt a "nem lesz 2010-ben fizetős Apps" baromságot először
-
peterk
senior tag
No, azért a ló túloldalára sem érdemes esni, az is oltári túlzás, hogy drága papírnehezék lenne.
Talán nem annyira all-around toy, mint egy iPhone vagy egy high-end android, de nem is kerül annyiba. Elit hardver, nagyon szép kivitel, a legjobb elérhető display, és hozzá rengeteg működő okostelefon funkció. Telefonként korrekt, néhány kellemes kis aprósággal (pl. névjegyet ide-oda húzva hív/üzit küld, sb.), videoban, zenében a kis codec hibától eltekintve élvonalbeli, nagyon korrekt fényképező/hd videorögzítő funkciókkal, és olyan extrákkal, mint pl. DLNA támogatás, Wireless AP funkció, ésatöbbi.
Ha ennél jóval többet szeretnél egy telefontól, akkor kár volt Wave-et venned, mert akkor ott vannak a high-end androidos telók, és az iPhone. Ha viszont annyi amennyit a Wave tud körülbelül lefedi az igényeidet (a többi hiányzó funkció csak extra lenne), akkor meg tulajdonképpen jó választás volt a Wave, csak morgolódsz.
-
-
carlosca
tag
-
Dehogynem. Mindent a pénz mozgat, miért foglalkozna bárki a Samsung házi-OS-ével, ha nem látna belőle hasznot?
Egyébként a verseny első fordulójának továbbjutóiról nemrég tettem be egy (rossz) linket, utána gyorsan ki is javította valaki, na ott meg lehet nézni az új kínálatot.
Szerintem siralmas.
-
zack
nagyúr
Szerintem n-es lesz belőle, mert nem akarom cserélgetni, ha esetleg nagyobb sávszélre váltok, vagy becsatlakozik egy laptop is...
Ha 1x kell megvenni jobban járok.
Jadro:
Annyi különbség lehet David Guetta (Gettin' Over You) és Majka között, hogy amíg David Guatta-nak valószínű súlyos pénzt fizetett a Samu a Wave használatért, addig Majka beballagott az első GSM boltba, és megvette, mert ez tetszett neki.
-
bajusz15
senior tag
A palcikak ugralnak 1 es full kozott, a halozat meg hol van, hol nincs. Csak ha manualisan atallitom UMTS-re, akkor tartja stabilan. Full ugyanez van nekem is. 3G-n egyszer sem tűnt el a 3G felirat, 900/1800-on meg ha olyan kedve ott az E betű, ha olyan kedve van akk meg nincs.. térerő az úgy ugrál mint a nemtudommi.. ahogy kézbe veszem már esik 1 pálcikát, fél percnyi fogással már nem tudok hívni se
( ilyenkor kiírja h hívás, csak épp nem csörög ki, leteszem a telót a kezemből, eltelik ~10mp és megjelenik 1 pálcika és lám, már is hívja az illetőt. ) Komolyan mondom ez a térerős bigyó rosszabb mint a szifonnál..
-
leslieke
Jómunkásember
-
magyarattila
tag
sehol semmi nincs telepítve, soha nem is volt, így nincs mit letörölni. Végignéztem a Saját Tartalom összes mappáját, sehol semmi sincsen. Így nincs mit letörölni.
Belépek a storeba, és itt meghal az egész mert nem tudok belépni, mert ha rányomok, hogy belépés a boltba kiírja hogy NEM INDÍTOTTAM EL A NAVIGÁCIÓT. Kilépek elindítom bezárom visszajövök megint. Azzal megpróbálkoztam hogy letörlöm a faszba a SamsungNavigator mappát, mind a telóról mind a kártyáról, de le se szarja, ugyanúgy nem működik, mert TELIBESZARJA hogy a beállításokban rányomtam hogy a telepítés helye a memóriakártya ugyanúgy létrehoz egy SamsungNavigator mappát a telefonra is amiben van egy mappa meg egy zöld ikon amivel a gép se tud semmit csinálni. A memkártyán levő mappában van sok mappa (maps, trips stb) de ha kitörlöm ezt a mappát is ugyanugy létrehozza ismét mintha semmi se történt volna. Ha legalább betudnék lépni a storeba lehetne valamit csinálni, DE MÉGCSAK BELÉPNI SE ENGED EZ A DARAB SZAR
Rohadtul kezdem már unni...
-
jozf
tag
Amugy ha már 1x csatoltad a képet a névjegyhez nyugodtan letörölheted a telóról a névjegynél meg fog maradni (legalább nem kell kerülgetni a képek között), s ebböl arra következtetek h nem igazán foglakozik a kép elési utjával hanem bele másolja a névjegybe.De ha meg igy van akkor nem értem a kies mért nem tölti le.
-
SlyChocolate
senior tag
Épp most hétvégén néztem végig az "egérmozin" a Viharsziget c, filmet 720p-as felbontásban!
De az általad leírt képi problémákkal nem találkoztam!
Lehet nálad más gondok lehetek?
Codeck, tömörítési bugok vagy a kari gyári hibás is lehetett!???
Végül is mindegy!
Sok mindenen múlhat a stabil lejátszás nem csak az adathordozón!
Ezt a pc-s tapasztalataimból jól tudom! -
SlyChocolate
senior tag
Akkor nem is merem mondani, hogy csak class 2-es kari van a telben és az elmúlt egy hónapban semmilyen adat elfogyásra utaló hibával nem találkoztam!
Szerintem a class besorolás nem garancia mindenre!
Éppen úgy lehet jó egy minőségi class2-es mint szar egy gagyi class 4-6 is! -
magyarattila
tag
pedig elég sok olyan ember van aki villantásból felrak ilyesmikből N darabot aztán menőzik
JEEE lelkes újonc lettem
Layar-Compass dologban tudtok segíteni? Tökmindegy melyiket törlöm-telepítem újra, sem egyenként sem párban nem hajlandó működni egyik sem.
Pedig már letettem a Layarról, csak iránytűm legyen :'(
-
magyarattila
tag
Neked elég a 8gb nekem nem elég a 16
Tapasztalat
Van egy 16 gigás ipod touchom, aztán azért akarok 16 gigás kártyát, mert miután kimostam az összes**rt gatyámat meg összeragasztottam padlón szilánkokra tört államat (véletlenül megnyomtam az 5.1 gombot), úgy döntöttem hogy átköltözök az ipodról a Wavere. Na ezért kéne a 16 giga
-
cryingdr4g0n
aktív tag
A gyári fülesről, de az összes többi agybadugósról is az a magánvéleményem, hogy aki kitalálta, főbe kéne lőni. A legszuperebb felsőkategóriásokból is hiányzik a mély (nem hogy ebből), a közép és a magas zavaró, a dugók vagy kicsik, vagy nagyok, ha kicsi, állandóan ki akar esni, ha nagyobb, akkor szoros, és az az érzésem, hogy szétrobban a fejem rögtön a nyomástól, valamint egy folyamatos bedugulás-érzést garantál.
Ellenben már egy eléggé alapnak számító AKG 315-tel is szépen tud szólni. De zenehallgatásra a Nokia BH-504 bluetooth headsetjével érdemes megpróbálni: a neodímium hereszaggató mélyeket és könnyfakasztó magasakat bír produkálni, az a füles most, hogy ilyen 10 körül van, igazi best buy IMHO. -
Rickenstein
senior tag
Árpád hidnál van egy telefonbolt az aluljáróban. A nyugati felé közlekedő metró bejárattal szemben. Ott én 8GB-os microSD-t vettem 6ezerért. Valami noname márkájú volt, de az asszony Samsung S530-as telójába azóta is pöpecül müxik. Ennyi pénzért 2GB-os (igaz Sandisk) microSD-t kapsz a MediaMark-ban.
-
HpocoH
csendes tag
Köszi a tippet megpróbálom r66-on keresztül, ha nem megy marad a reset. Kár pedig már kezd(t)em belakni a telót.
F-ECT$: saját, otthoni wifin keresztül töltöttem. Az első dolgom volt h kikapcsoltam a mobilnetet a telefonon.
Kb. két éve megszivatott szeretett szolgáltatóm: vettem egy W810-et kötöttem rá (kértem) a boltban mobilnetet csak a "kedves" ügyintéző elfelejtette aktiválni. Hó végén meg kijött a 80k-s mobilszámla (1ft/10Kb asszem). Szerencsére a papíron rajta volt a mobilnet is, úgyhogy nem kellett kifizetnem. -
Deeday
senior tag
A térképed a hang és a route 66 aktiválva van ? Mert ha nincs kiynitva a kis lakat akkor nem fog műholdat találni. Van route66 sync progi windowsra ott eltudod szedni a maygar térképet és aktiválni is tudod(kinyitni a kis lakatot) egy próbát megér. Ha hülyeséget beszéltem ne csesszél le
csak egy ötlet volt!
Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Home server / házi szerver építése
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest