Hirdetés
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
válasz Quasi_modo #1397 üzenetére
a villogo boritékos gondomra tudsz valamit mondani?
I humbly and respectfully decline™
-
Medley
tag
Üdv mindenkinek!
Tegnap megjött az eszköz nekem is. Egy kérdésem, kérésem lenne: tudna valaki segíteni a Garmin telepítésével? Sajnos nem tudom...
Maga a készülék jó, az anyagminőséggel nem vagyok annyira elégedett (matt hátlap jó lett volna). A kijelző 5*, a funkciók gyorsak, hangminőség tökéletes.
Arról tudni valamit, hogy a software update lehetséges lesz-e USB-n keresztül? (eddig azt mondja hogy, a készülékhez megfelelő update nincsen).Segitségeteket előre is köszönöm.
Üdv: Medley
[ Szerkesztve ]
-
Tomeewap
tag
válasz Quasi_modo #1390 üzenetére
Viszont ha USB-ről szeretném tölteni akkor annak feszültsége és töltési ideje megegyezik a konnektoros töltéssel?
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! megjött a telkó, gyári gari, csillivilli. DE két kérdésem lenne. villog job felsö sarokban kis levelecske, rákatt és kiirja: megtelt a Sim mem. .. egy számm sincs már a sim karin, de még most is kiirja.. mi lehet ez?
ill. a hivás hangminnösége neketek nem tompa? nincs a hangszoron rajta a fólia, mégse annyira kristálytiszta, mint a 3510i-m.. beállitás kérdése?I humbly and respectfully decline™
-
Quasi_modo
nagyúr
Aki talál olyan beállítást hogy ne töltsön USB adatkapcsolatkor, az legyen kedves szóljon, mert én is szívesen kikapcsolnám olyankor a töltést. Viszont nem találtam ilyen beállítást.
valami
-
abubaka
csendes tag
Én is ezért csodálkoztam,amikor megkérdezte,hogy milyen szinben.És utána várt is,hogy mondjam.Buta arcot vágva,agyamban átsuhant pár kellemes szin,de azért rákérdeztem,hogy milyen is van.Utána hallottam,ahogy mondja írás közben,hogy fe-ke-te.
Amúgy azt hittem,hogy szombat de. még van szállítás.Hogy bírom ki majd hétfőig??
Téged vissza hívtak?Nem ellenőrizték le a rendelésed? -
abubaka
csendes tag
ÉN IS!!!
10:00-kor nyit a bolt,10:01-kor hívtam őket.Sajnos csak hétfőn érkezik.Megkérdezték,hogy milyen szinbe.
??? - Milyen van?
- Fekete.[ Szerkesztve ]
-
Hadi
tag
Megrendeltem én is az újmobiloknál
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Quasi_modo #1384 üzenetére
Viktor0610: Visszanézve lehet hogy ugyanarra gondoltunk, csak nem jól hámoztam ki a szövegedet.
valami
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Viktor0610 #1383 üzenetére
A Li-ion akkumulátorok nem szeretik a rátöltést.
A Li-ion, Li-pol akksik jól viselik a rátöltést. Ami nem szereti, az a Ni-Mh. Viszont a sok rövid töltés (amikor nem töltöd tele) hosszú távon azt okozza, hogy az akku felpúposodik, veszt a kapacitásából és megpusztul. Ezt is szokták rendszertelen töltésnek nevezni. Minden esetre az ilyen töltés után legjobb hagyni lemerülni 1 vagy 2 vonalig és csak aztán tölteni újra töltőről. A tapasztalat ezt mutatja.valami
-
MODERÁTOR
válasz Tomeewap #1382 üzenetére
A Li-ion akkumulátorok nem szeretik a rátöltést.
Mármint a rövid idejű töltéseket értem ez alatt.Azt nézd meg, ha az akkumulátor ikonra rákattintasz, van-e olyan lehetőséged, hogy "When device is turned on, do not charge the battery when connected to PC."
Nekem ez állandóan be van pipálva, csak akkor veszem ki a pipát, ha a gépre téve tölteném, vagy sokáig rajtahagyom a gépen -mert ez meríti a gépet.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Tomeewap
tag
Valamint tudja valaki, hogy mennyire van jó hatással az akksira az adatkábel töltögetése? Pl.: ha én felmásolok egy filmet a telóra addig is tölt, de ha lehúzom ugyebár abbamarad. Nem tesz kárt az akkuban ez a "sok" töltögetés?
Láttam írtátok hogy usb után újra kell indítani a telót. Ezt a pc studio után kell csak elvégezni, vagy mindig? Ha én csak pendriveként teszek rá pár dolgot programok nélkül, az megfelel?
-
Tomeewap
tag
Nálam az akksi: most hogy előszőr feltöltöttem: bőven kibír sztem több mint 1 napot, úgy hogy a nap főbb részeiben wifi-programtelepítés-sms-témázás megy. Most van 1 napja hogy töltöttem, és még csak 2 egység ment le a 7-ből. Akkor ez gondolom jó.
-
No.01
őstag
Az akksi nalam is gyorsan merul ha hasznalom 1 teljes napot mindig kibir, Wifi ide, sok telefonalas oda. Osszesegeben meg mindig nagyon elegedett vagyok.
Az egyetlen problemam, h nem talaltam meg hozza rendes autos tartot... ezek az utangyartottak elegge gagyik. Remelem Brodit hamarosan megjelenik.Szomszedom is teljesen rakattant es tenyleg nemigen van gyartoi garis pedig par boltot felhivott, de mindenhol csak igergettek, keszleten nincs... itt az aproban talaltunk egyet jo aron, de a faszinak nem volt jo a ma a szomszed meg mar tukon ull
Ugy latom elegge szep rajongotabora van mar most a telefonnak annak ellenere, h nincs agyon reklamozva es a szolgaltatoknal sem kaphato.
Azert ez jelent vmit szerintem -
Quasi_modo
nagyúr
Nálam a teló hamar lemerűl, ha nyúzom naponta kell tölteni. A garmin és az internet (wifin) sokat merít. Pedig használat után mindig kilépek az alkalmazásokból.
Ne csodáld. A folyamatosan pörgő processzor és a folyamatosan világító kijelző felzabálja az akkut. De ha csak mint normál telefont használod (persze nem hardcore user-ként), akkor képes 5 napot is elmenni (ha éjjelre ki van kapcsolva).
Ami a tokot illeti. Nem nagyon szeretem az olyan tokot ami használat közben is rajta van, mert pont azt takarja el ami tetszik rajta. Az egyik amit linkeltél az ilyen. Én egy Samsonite fekvőtokban hordom, köszöni karcmentesen el van benne.valami
-
joco25
csendes tag
Ja, és a telóm szoftja: IF8 15-06-2009. I8910XXIF8
van még ilyen szőveg: Egyedi verzió: I8910XEOIE2 27-05-2009
Nálam a Garmin XT navigáció van feltéve, és nagyon precízen működik.
Nem tudtok valami akksi ellenőrző programot, én a nokiáét tettem fel, de szerintem nem pontos (kiírja mennyi a készenléti idő, és hány percet lehet telefonálni.) és grafikusan ábrázolja a töltöttséget százalékban. Nálam a teló hamar lemerűl, ha nyúzom naponta kell tölteni. A garmin és az internet (wifin) sokat merít. Pedig használat után mindig kilépek az alkalmazásokból. Olvastam, ajánlatos a PC studio 7 útán újraindítani a mobilt, mert az után is merűl a teló.HD videós
-
joco25
csendes tag
szevasztok!
Én érdekes módon oldottam meg a védelmet. Olvasom, van pécsi is közöttetek. A Budai Teszkóban van autós alátét (csuszás ellen) 133ft-ért. Ez nagyon jó alá az asztalon is. De én kivágtam telóméretre, és két részletben tettem a teló hátúljára. Úgyanis a teló a kamera objektívjén fekszik, és mozog. Így meg simán fekszik, és nem csúszik el még mozgó autóban sem. Ezáltal az objektív is védve van, mivel a gumis részen belül van. Nyugodtan asztalra lehet tenni. Kell hozzá kétoldali öntapadós csík még, ezt tettem a teló hátúljára, és erre a kiszabott csúszásgátlót. Szerinten sokat véd. Az öntapadós csik bármikor leszedhető, így a teló műanyagháza sértetlen marad. Az elejére meg fóliát tettem, nagyméretű van a Média Márkba 1500ft körüli áron.
Van aki azt mondja, hogy karcolódik a kijelző (lásd: Nokiaprogramoknál a fórumnál.)
De van speciális műanyag ház is az inten, és van bőrtok is errevaló:
http://shop.brando.com/brando-workshop-samsung-i8910-omnia-hd-metal-case_p03677c0001d004.html
http://www.expansys.hu/zoompic.aspx?type=item&i=183733
http://karcvedelem.hu/index.php?page=shop.product_details&category_id=6&flypage=flypage.tpl&product_id=81&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1
Nagyon jók szerintem, nézzétek meg!HD videós
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #1373 üzenetére
én sem tettem még le csak úgy sehová minimum valami rongy, terítő, bármi nálam is, de általában tokban van és úgy teszem le
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #1369 üzenetére
Nekem a hátlap nagyon karcolódik...sok sok mikorkarcolás van rajta,sőt alul ahol megtörik kicsit a hátlap, ott rendesen látszik, hogy oda fekszik fel a teló... Pedig én is vigyázok rá, de zsebben hordom.
-
Magnum_
nagyúr
ujmobilok.hu kaptak pár gyártói garisat, megrendeltem, elvileg holnap jön... 123k
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
Tomeewap
tag
Meg ha tudtok valami jó kis tokot hozzá (ilyen puhább anyagú bújtathatóra gondolok) azt megköszönném. Nokiából van 2500ért az MM-ben pécsett, de ki tudja hogy belefér e.
-
Tomeewap
tag
válasz Quasi_modo #1366 üzenetére
Úgy oldottam meg hogy: a routert reseteltem, de utóbb kiderült hogy rossz WEP kulcsot írtam a telóba, szóval ezzel nem lett volna semmi gond ha meglett volna a jó kulcs.
Az X-plore dolgot meg nem értem: este csak ráböktem hogy telepítse, aztán fel is ment egyből
Ja és hol érdemes szignófájlokat készítettni?
Annyi kérdésem lenne hogy ahogy olvasom a kijezlő karcálló, hiszenm jó vastagnak tűnik. Viszont a hátlap mennyire karcolódik? Nem merem levenni a fóliát
Anno az E90 kopott mint a vadállat pár hét után, pedig tokban hordtam
-
d.beni
aktív tag
Sziasztok!
én is most akarom megvenni ezt a telefont ha minden jól megy,és azt szeretném kérdezni hogy a garmin jól megy e ezzel a teloval?az amoled kijelző napfényben is látható?képernyő karcolodik?szükséges venni hozzá valami fóliát? -
Tomeewap
tag
válasz Quasi_modo #1361 üzenetére
na végre sikerült mindent beállítanom. Wifi és x-plore is kiválóan megy. Ez az üzenet is HD-n lett megírva. Nagyon könnyű vele írni, és a weboldalakat is villámgyorsn tölti be.
-
Tomeewap
tag
válasz Quasi_modo #1359 üzenetére
Az X-plore volt az első amit fel akartam rakni, de nem ment tovább a folytatnál. Más már megy, azoknál csak tanúsítványhiba volt.
A WLAN-nál meg átjáró nem válaszol hibaüzit kapok mindenre. Ilyenkor a routernél kell reset? Nem szívesen csinálnám. Mit lehet a telón beállítani hogy menjen a net? (WEP kulcsos)
-
Tomeewap
tag
X-plore-t találok valahol olyat amit működik is? 1.34-et akartam feltenni, de a folytat után semmi válasz ez van a témákkal is.
-
Tomeewap
tag
válasz Quasi_modo #1356 üzenetére
Köszi, nálam is ez a firmware száma. Nagyon jó így is. Végzi a dolgát.
-
Quasi_modo
nagyúr
Az enyém ue. De nem kell aggódni, mert ez sem rossz. Egy hibát találtam benne, amit nem túl rég leírtam.
És grat.[ Szerkesztve ]
valami
-
Tomeewap
tag
Na megjött a telefon. Baromi jó, tiszta fólia az egész Hamarosan teszt is lesz, amint kicsit kiveséztem a telót. Amúgy a magyar szoft hányas nektek?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Tomeewap #1352 üzenetére
A nagykerben talán nem mernek nagyobb készletet bespájzoni, mert ebben az árkategóriában nem viszik ötvenesével a mobilokat. Ha a nyakukon marad, akkor csak áll benne a pénz. Emlékezetem szerint az N82 is elzünt egy rövid időre , pedig ott nem volt semmiféle frissített verzió. Amikor én vettem annak idején, úgy kellett összevadászni, hogy találjak. (mármint az N 82 -t). Kb annyi ideje volt forgalomban mint most ez. Ezzel is azért nem vártam tovább, hogy olcsóbb legyen, mert úgy sejtettem, hogy el fog fogyni és akkor várhatok.
valami
-
Tomeewap
tag
válasz Quasi_modo #1348 üzenetére
Azt mondták mindenhol hogy nem lesz egy darabig i8910, nem is tudják hogy mikor, csak találgatnak. De tényleg: minden pesti bolt akiket hívtam elmondta hogy mindenütt hiány van, mert elfogyott a készlet. És várnak.
MM, EW, Speedshopban mivel horroráron adják, azért kapható még a magyar garis. Ott még van készleten. De senki fogja ennyiért megvenni, mikor ugyanolyan bontatlan újat kap 40-50e-rel olcsóbban.
Gondolom csak a magyar garisból van hiány, boltiból van bőven, mivel a dobozba csomagolják a garipapírt, így persze elfogy a teló és a boltigarisból marad (abban eu-s van általában)
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
EZ volt?
Szvsz az új FW nem nagyon okoz hiányt. Mondluk inkább, hogy ilyen árkategóriáju mobilból nincs többszázezer a nagykerben és most elfogyott. A szürkeimport az más mese.valami
-
joco25
csendes tag
válasz Magnum_ #1301 üzenetére
Én a Nextel-nél vettem (Budapet), futárral küldték másnap. Ár:121 +5 (8GB-os kártya) +2 (futár) =128ezer összesen. Igaz bolti garival, de ha gond van, ígyis úgyis felkell vinni Pestre. Ha javítani kell, mindenhol várni kell párnapot, párhetet.
Szerintem a mostani hiány oka a modosított változat (szoftveresen), és jőn a 16GB-os is hamarosan. Ezt a neten olvastam. Talán érdemes várni annak, akinek nem sürgős annyira. Nekünk meglévő tulajdonosoknak marad a frissítés -én a magyart várom.HD videós
-
Joe bácsi
őstag
válasz Quasi_modo #1348 üzenetére
...Ujmobilok...
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
Hadi
tag
Nem lehet kapni sehol magyar gyári garis-at 1 ideig. Csak nem az van a háttérben hogy jön az új magyar soft és ezután azzal fogják árulni a telót? Ezért lenne kis fennakadás a piacon?
Nem hiszem hogy olyan sokan vennék a telefont hogy elfogy a készlet. -
Tomeewap
tag
Nah, megrendeltem a telót. Holnap hozza a futár
-
Tomeewap
tag
Aki tud valahol magyar garisat olcsón, max 130e, azt szívesen fogadom!
-
abubaka
csendes tag
válasz Magnum_ #1336 üzenetére
Ok,köszi!És miért nem jó a bolti garis?Ez mit jelent?
Most olvastam egy tesztet a Nokiaprogramok oldalon.Összedugta a TV-vel,igaz csak egy Nokia kábellel.Azt írja,hogy ha elsötétül a teló,akkor a TV-n is.Ez így gáz.Bízzunk benne,hogy csak a Nokia kábel miatt?Vagy valami beállítás kell a telón?? -
abubaka
csendes tag
Én az Újmobilt hívtam,azt mondták,egyenlőre nem is lesz HU garis.Nem tudom ez mit jelent.
Tomeewap te hol kérdezted?Amúgy pontosan mit jelent a HU és nem HU gari?
(és melyik-melyik? Hu,EU,gyári,bolti )Miben különbözik a kettő?
Joco25 te hol vetted? -
joco25
csendes tag
Kedves fórumozok!
Érdeklődéssel olvasom a véleményeket a HD telóról, én is infókat szedtem le a nettről, mielőtt megvásároltam.
Leírom véleményem, ezzel is segítve a leendő vásárlókat. Én 121ezerért vettem egy év bolti garival, neten keresztül. Futár hozta ki egy napon belül. Mielőtt fizettem, kibontottuk, és megnézhettem megvan-e minden hozzá. Tudtam mi kell lenni a csomagban, hisz a nettről rengeteg infót szereztem be. A doboz gyári szalaggal zárva volt (zárjegy), és minden becsomagolva belül. (Gondolom ebből, nem lehetett használt, vagy 0-perces –kiállítási vagy bolti bemutató darab, amit mindenki nyomkodott). Telón gyári fólia, egyenletesen felhelyezve, sarkai nem felnyúlva, mint ami használat után szokott lenni. Egyszóval megvoltam elégedve. Anyagiak rendezése útán tudtam kipróbálni. Az akksija külön nylonban, nekem kellett betenni. Megjegyzem, én pécsi vagyok, és van egyik nagyáruházban közel 200ezerért is ??? A neten pedig már 120alatt is rendelhető! (érdekes).
–Ennyit az átvételről, most írok a tapasztalatomról:
Alapban jó kis készülék, de sosem lesz olyan mint egy önálló fotógép, vagy videokamera. Én szakmabeli vagyok, HD videokamerázással foglalkozom. Az ember nem visz mindent mindig magával, ez mindig kéznél van, és így gyorsan készíthető bármiről felvétel, vagy fotó. Viszont tervezett nyaralásnál a fotógép vagy videokamera szükséges. Fotók jók, sok mindent lehet állítani, ezáltal szép képek készíthetőek akár 8MP felbontásban is. Bár erre csak panoráma képeknél van szükség, alapjában a 3-5 MP bőven elég közeli képeknél. Gyorsabb a mentése is, és a későbbi képkezelés. Videója alap HD, viszont a kockaszám ingadozó, ami eltér a fix videó szabványtól. A rögzítési bitrátája ingadozó, és a kockaszámi is fix 24 helyett: 15-24 közötti. Ez pedig gyárilag van így, gondolom, a proci nem bírná. Ugyanis lassabb képmozgásnál nem fontos a 24, de a gyors mozgásoknál létfontosságú. Ha hosszabb a gyors mozgás, akkor van a szaggatási jelenség. Megjegyzem a kameráknál minimum: 25 képkocka fixen (50félkép), ez a profi kameráknál: 50 teljes kép (félkép nélküli) !!! Ráadásul a képméret: 1920x1080/50frame. Azért ezt telefontól ne várjuk el. Visszatérve, azért ha kell hirtelen felvenni valamit, arra nagyon jó. Az első ilyen jó képfelvételű mobil. A legtöbb mobilnál a kép szétesik tévén visszanézve. (Hosszú felvételek készítésére nem alkalmas, pl: esküvő). A sztereó hang is jó, okos dolog hogy a két szélén van a hangszóró. A füles zavar –agybedugós, mindig kiesik, ha meg bedugva erősebben, akkor nyomja a fülem, zavar. Vettem egy head-szettes Nokia fülest, az kényelmes, hangja picit halkabb mint a gyári Samsung-é. Összességében jó kis teló, nem bántam meg (ajánlani tudom a leendő vásárlóknak).
Egyenlőre ennyit írtam, dióhéjban, ha bárkinek kérdése van –ha tudok segítek.HD videós
-
Tomeewap
tag
most érdeklődtem utána: kb egy hét mire jön a gyári garis áru, csak bolti garival van, viszont abban lengyel gari van, csak ebben különbözik, a teló rendes magyar és bontatlan. Érdemes így megvenni 117ért?
-
-
abubaka
csendes tag
Sajna még nem.Majd ma még hívom az Ujmobilt.Azt mondták,akár már ma is lehet.
Csak hát már itt van a fejemben.Fejben már 3 napja használom...... -
abubaka
csendes tag
Azt megtudjátok nekem mondani,hogy egy egyszerübb Nokiáról,hogy tudom az adatokat átvinni a HD-re.Nokia Pc Suite-al le van mentve az adat,de hogy tudom ezt átvinni a HD-ra?
-
bences
tag
Hi!
Pixelhibával találkozott már valaki ennél a telefonnál?
Nekem az a mumusom
Eddig kb bármit vettem, minden volt, notebook (nem 1 darabnál ), 6600, N82, meg még ki tudja min.Szóval ezen mennyire jellemző eme hiba? Az AMOLED mennyire necces ilyen szempontból?
-
joey04
titán
válasz Quasi_modo #1321 üzenetére
És egy XXL miért nem jöhet szóba, ha gyári garanciával árul egy készüléket?
-
Mangerd
aktív tag
válasz muveszur #1316 üzenetére
Valóban!
Az átvétel nem azt jelenti, hogy elveszed tőle a csomagot és lelép. Hanem megnézed, hogy mit kaptál, benne van-e minden és ép-e. Ezt köteles megvárni, sőt amíg ezt meg nem nézted, alá se írj semmit az átvételről!
Viszont azt, hogy te összeszereld és kipróbáld már nem köteles megvárni és mivel valszeg sok fuvarja van, nincs is ideje rá. -
muveszur
addikt
válasz Magnum_ #1315 üzenetére
Én úgy tudom, hogy jegyzőköny megírása mellett kibontható a csomag a futár jelenlétében, és ha sérült, nem kell átvenned... Bár tapasztalatom nincs ilyen téren.
@Womb: Por, szösz és kosz a kijelző alatt NINCS... Jobban nem is nagyon lehetett volna összerakni.
[ Szerkesztve ]
-
Womb
senior tag
Lehet,hogy hülye a kérdés,... de talán mégsem annyira:
Por, szösz az üveg alatt??
Rendesen szigetelték Samiék a kijelzőt? -
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #1311 üzenetére
Én Pesten vettem az XXL-nél. Rendelni nem akartam ,az a biztos, ha elmegyek érte, és megnézem. Kicsit féltem az XXL-től, mert tavaly 3 órát vártam egy N82-re (ígérték azt, hogy hozza a futár 15 perc múlva, aztán fél óra, majd még 2 óra kellett hozzá), majd közölték, hogy a mai nap nem lesz, holnap leküldik futárral... Na nem is kell mondjam, hogy nagyon felhúztam magam rajtuk, ugyh a MGSM-nél vettem meg (az utolsó darabot).
Most viszont teljesen korrektek voltak, felhívtam az indulás előtt őket egy nappal, megbeszéltük, hogy mielőtt odamegyek érte, 2 órával azelőtt felhívom őket. Reggel a vonaton meg volt a hívás, amikor bementem azzal fogadott, hogy bár itt van a megrendelt, de azért nézzem már meg, mert van egy használt, jóval olcsóbban. Meg se kérdeztem mennyi, mert nekem az új kell, nem érdekel mások által visszavitt cucc. Telefon doboza kinyit, telefon bekapcs, állam leesik, gyönyörű a telefon...Pénz le, gari kitölt, és mehettem is. 5 perc után boldog tulajdonosa vagyok a telefonnak! És azóta is tart az érzés!
Soha ennyire jó telefonon még nem volt, pedig az N82 se volt semmi... Ez olyan telefon, ami mindent tud, és mindenki megnéz. -
Tomeewap
tag
válasz Quasi_modo #1311 üzenetére
Jó Neked Engem nagyon leköt a munkahelyem, nem tudok felutazni sehova se, pedig én is így szoktam mindent venni, így a legjobb, mert ki lehet próbálni. De ha futár hozza és látod hogy rossz, még visszaküldheted szerencsére. Te hol vetted és milyen áron, ha megkérdezhetem?
-
-
Tomeewap
tag
Én is ma rendeltem meg az új i8910 HD-met magyar Samsung garival, erre mit ad a sors...pont most nincs készleten. Végigkérdeztem szinte az összes "olcsóbb" üzletet. Sehol sincs, mindenütt a hét második felére lesz kapható.
-
abubaka
csendes tag
Na rászántam magam,megvan a pénz,megakartam rendelni,erre nincs most HU garis az újmobilnál.De azt igérték,hogy még a napokban lesz.Pedig nagyon beleltem már magam,hogy holnap megjön!
-
muveszur
addikt
Szerintetek várható egy szoftverfrissítéssel a Kinetic Scrolling???
Jó lenne, mert már az N97-ben is meghúzták ezt a lépést. -
muveszur
addikt
Ti már láttatok az utcán boltban, stb HD-t a tiéteken kívül? Mert én még nem
Emlékszem, amikor még N82-m volt, úgy elszomorodtam, amikor Debrecenben megláttam másnál is a telót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPHONE 15 PRO 128GB BLACK - Független
- Újszerű Pixel 8a 128GB , 2 töltési ciklus, 24 hó gari, karcmentes
- Honor Magic 6 Lite 5G 256GB 8+8GB Karc és Kopás mentes állapot Prémium Amoled Kijelző 120Hz!
- Iphone 13 128gb fekete,független
- RedMagic 9S Pro Frost White, Leading Version Makulátlan, 2 év gyári gari.!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest