- Leradírozza az S26 Ultra a szelfikamerát?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Ring lett az S25 Ultra hátuljából
- Képek az Asus Zenfone 12 Ultráról
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
Én reggeltől estig nyomogatom meg wifi, mobilnet de 1 napnál így nem bír többet, amikor csak telefonálásra használtam napi kb 45 perc, úgy 3 napig bírja.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Legi5
csendes tag
Aha, értem köszi!
-
Legi5
csendes tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen használat mellett bírja a telefon akkuja 3-4 napig, mert az enyém csak 1 napig bírja, igaz úgy, hogy mindig használom+Wlan-ozok. Már megvolt az USB-ra kötés utáni újraindítás, kikapcsoltam a vidómegosztást, és a widgeteket is. (Gyári magyar szoftver, Garmin nincs, és nincsen háttérben futó program sem) -
factory01
tag
válasz muveszur #3893 üzenetére
például csinált olyat,hogy mikor interneteztem és rá akartam kattintani az opciókra akkor nem volt ott,akkor ha USB csatlakoztattam a géphez és utánna lehúztam akkor eltűnt a háttér és beállított magától egy másik témát(szürke színű volt a téma,szerintem HX-es téma volt)a fő problémám viszont az akksi merülése volt úgyhogy szinte hozzá sem nyúltam és alig bírt ki 2 napot,mióta vissza tettem a gyári romot ezeket nem tapasztalom és mostmár 4. napja megy a telefon és merült két csíkot a teliből...
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
megkésve bár, de BÚÉK
-
Land
veterán
Üdv és BUEK!
Volt nekem 1-2 problémám a telefonommal. Az egyik, hogy csak 2x-ra tudtak engem felhívni, mert foglaltat jelzett elsőre a telefon. Megoldódott. Csináltam egy HARD RESETET és formatáltam az e: meghajtót. A HX 1.7-et rajtahagytam. Jelentem NEM a rommal volt a baj. Leteszteltük és jól működött a hívás. Feltettem néhány programot és megint nem volt jó a telefon. Egyenként szedtem le a programokat, míg kiderül, hogy mi a hiba.
Az smspreview program okozza a problémát. Leszedtem és minden szép és jó.Üdv
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
expander
senior tag
BUEK mindenkinek
Flashelni tudok Vista x64 alol VmWare Workstation-nel ? vagy mindenkeppen fel kell telepitenem egy XPt is ? -
törölt tag
-
hanti
senior tag
B.U.É.K.
http://www.hvg.hu/image.aspx?id=36e6c3fb-cbcd-4a2a-8f32-b78f944e97b0&view=7fcefbf8-ac48-4ee6-aef5-32203afa118c[ Szerkesztve ]
-
blt.62
őstag
válasz muveszur #3881 üzenetére
Szio!
Majd ha valamikor később ráérsz azt szeretném kérdezni tőled,hogy az mitől van,hogy ha hívást kapok akkor nagyon ritkán bekapcsol a kijelző és mondjuk bekapcsolja a kihangosítót,ahogy hozzáér az arcom a telcsihez. A másik az,hogy a kijelző alatt lévő 3 gomb (hívás fel-le,menü) gyárilag nem kapott világítást? Előre is köszi!MegtorloXp
-
Legi5
csendes tag
Csatlakozom az előttem szólókhoz, így én is Boldog Új Évet kívánok minden kedves Fórumtársamnak!
-
factory01
tag
Boldog ÚJ Évet Kivánok+
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #3880 üzenetére
Én is Boldog Új Évet kívánok minden Kollégának!
-
Quasi_modo
nagyúr
Boldog Új Évet Mindenkinek!
valami
-
-
banpity
tag
Sziasztok
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK minden "kollégának"
Samsung Galaxv S II LeoMar75_Revolution_Rom_v2_7_1_XXKI3
-
NÓPARA
aktív tag
-
NÓPARA
aktív tag
válasz Magnum_ #3871 üzenetére
Helló Saint!
Köszi az infót. Ezért szeretnék valami megbízható boltot találni Budapesten.Bár mesze lakom tőle és nekem a futár szolgálat jó lenne. Bár ahogy írod csak abba a boltba vihetem vissza ahonnan a garit katam és vettem a telót akkor érdemes lenne személyesen át venni. Van olyan bolt ami bolti garanciát kinál és van amelyik EU garit kinál a honlapján. Bocsi de már kérdeztem hogy mely boltot vagy honlapot ajánlanátok ( bocsi az OFF-ért) a teló vásárlásra. ezért kérdeznélek hogy Te mit ajánlanál? Köszi a választ. Szeretném én is elkerülni a kétes hírű boltokat.SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
pocakhontas
csendes tag
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!
Samsung Galaxy S2 whit ICS + PS3 controller :D
-
grippen53
csendes tag
válasz expander #3863 üzenetére
Tedd fel a gyári bolgár romot,ez 2009.jul.17 -i.Ezen gyönyörűen megy az összes,akár egyszerre is. A 8910 user fórumon megtalálod azt is ami nem felejt.Itt kb-lül 10 db van ami jó a telefonodra.A bolgar minden tekintettben jobb a magyarnál.A szükséges nyelvet is tartalmazza.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
ha EU-s bolti garanciás telefont veszel, akkor csak a boltba viheted, de akkor már valami megbízhatóbb boltban vedd, ne valami patkányfészekben.
bár én még rossz i8910HD-ről nem hallottam szerencsére. (minnyá jön joe bácsi, aztán megcáfol..)
I humbly and respectfully decline™
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Gabenpetit #3867 üzenetére
hogy tud-e olyan idojaras elorejelzo progit ajanlani, ami kilepeskor nemfelejti el a letoltott varosok elorejelzeseit.
Nem használom, de a Handy Weathert próbáltad?valami
-
NÓPARA
aktív tag
válasz muveszur #3843 üzenetére
Helló Muveszur!
A boltban érvényesítem a garit akkor ha bajom van a telóval bármely szervízbe vihetem vagy csak oda ahol vettem abban az üzletbe?Szóval a afóliát csak a hátlapra tegyem majd a kijelzőre nem kell. Remélem jövőre már én is ilyennel furikázom majd de addig is olvasgatok mert elég sok mindent írnak itt az illetők.Köszönöm a segítséged!
Boldog Új Évet Kivánok!
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
Gabenpetit
csendes tag
Egyszer valahol olvastam, hogyan lehet az Adobe-t rabirni arra, hogy teljes kepernyore tegyeki a doksit. Na most nem birom megtalalni. Esetleg valaki nem emlekszik?
-
Gabenpetit
csendes tag
Na akkor mar 3-an vagyunk.Muveszur latta, de nemi sem sikerult megjavitani. Ajanlotta a telo hack-jet majd a wifget ujratelepiteset, amit sikeresen megcsinaltam, de tovabbra sem muxik. En inkabb feltettem az Accu Weather progit meg nezem az eredeti analog orat.
Itt kerdeznem a nagyerdemut, hogy tud-e olyan idojaras elorejelzo progit ajanlani, ami kilepeskor nemfelejti el a letoltott varosok elorejelzeseit. Az Accu nem tudja....
-
expander
senior tag
válasz muveszur #3864 üzenetére
csak amit mar irtam egyszer a forumba, hogy hiaba van arra allitva, hogy mindig kerdezzen ra a kapcsolatra, amint kihuzom a baloldalrol, elkezd az a kicsi kör körbe körbe futni, aztan megjelenik maga a widget, de mar azzal a keppel, hogy Refreshing, meg alatta, hogy Cancel. de innnentöl kezdve nemtudok vele mit csinalni, hiaba nyomok a cancel-re nem törtenik semmi
-
expander
senior tag
lehetseges, hogy ezek az uj widgetek nem mennek a gyari magyar romon ? mindent ugy csinalok ahogyan le van irva es nem sikerül müködesre birni egyiket sem atbujtam mar vagy 4x az egesz telefont, minden ugy van beallitva hogy kell es megsem
-
blt.62
őstag
BOLDOG ÚJÉVET MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!![ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
Quasi_modo
nagyúr
-
Legi5
csendes tag
Végre sikerült, mindent visszamásoltam a telefonra és minden ok...
A hiba eltünt, és remélem elő se jön többet, most már tudom, hogy mi ilyenkor a teendőm!
Mindenkinek köszönöm a segítséget..! -
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #3855 üzenetére
Köszi szépen, még éjfélig felrakom.
Az az igazság, hogy N82 óta nem sokat változott a Symbian, lényegében ugyanaz minden.
Nagyon szeretem az HD-t, a legeslegjobb telefonom eddig, szívemhez nőtt.De sajnos csak 1 év garancia van a telóra, úgyhogy nyáron váltanom kell...
És ez a rohadt android...főleg a nexus nagyon jónak tűnik, főleg ha európában nem szállnak el az árával.
Meg ha az android fejlődik még játékok terén... Mert egyenlőre a Symbian jobban áll-e szempontból. -
Legi5
csendes tag
Megtörtént a formázás + Hard Reset és úgy néz ki, hogy segített.. (mindjárt kiderül)
-
Quasi_modo
nagyúr
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #3853 üzenetére
Szerintem megvan még...
Lehetne olyan tiszteletteljes kérésem, hogy közé tegyem a blogon, persze megemlítve a nevedet? Van egy fasza kis szerver is, onnan biztos nem törlődik!
[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Magnum_ #3847 üzenetére
ha nem is rövid időn belül, de te is android felé fogsz lépni
Ebben nem lennék annyira biztos. Kizárólag akkor, ha az új Symbian nem lenne jó. És akkor is lehet, hogy inkább a WM7.
Legi5Ahogy muveszur mondja. Ugyanis a reset nem pucolja ki a tároló memóriát és a kártyát.[ Szerkesztve ]
valami
-
Legi5
csendes tag
A memóriaegység formázása után rajta maradnak a gyári cuccok vagy nem?
-
Magnum_
nagyúr
válasz Quasi_modo #3822 üzenetére
köszi! ha nem is rövid időn belül, de te is android felé fogsz lépni
nem mintha most szidnám a rendszert, de ugye azért váltottam, mert nagyon olcsón jutottam hozzá az új telefonhoz.I humbly and respectfully decline™
-
Legi5
csendes tag
Megcsináltam a Hard Resetet, de ennek ellenére sem tüntek el a fájlok.. ez már-már félelmetes..
-
bedugen
csendes tag
*#7780#: Soft Reset: Visszaállítja a telefon beállításait a gyári beállításokra
Ez miben különbözik a hard resettől? Gondolom nem formáz, de vajon törli a fent lévő programokat? -
muveszur
addikt
Az EU garanci azt jelenti, hogy a bolt behozza külföldről, majd magyar szoftvert tesz rá, és értékesíti a telefont. Ezt a fajta garanciát a boltban érvényesítheted.
Nem tudom, hány ember tett a kijelzőre fóliát, de az biztos, hogy nemsok....
Én augusztus óta zsebben hordom fólia nélkül, egy darab karc nincs a kijelzőn.Viszont a hátlap eszméletlenül karcolódik, arra vehetsz rá valamit.
Ha nagyon sok pénzed van, vegyél rá Invisible Shieldet
-
NÓPARA
aktív tag
válasz muveszur #3841 üzenetére
Köszöm hogy ily gyorsan reagáltál a feltett kérdésemre. Ezek szerint EU garanciával hirdetett teló mit is jelenthet? Olvasom hogy a kijelzőre brandoo fóliát szoktak tenni.(remélem jól írtam le a fólia nevét) Gondolom ezt érdemes tenni rá még uj korában. Bemutató filmben láttam hogy van valamilyen fólia rajta de a brandoo-t nagyon dicsérik . Erről tudsz valami konkrétumot vagy tapasztalatott mondani?
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
muveszur
addikt
Bár nem tőlem kérdezted, azért válaszolnék:
Ma Magyarországon a GSM boltokban 99,9%-ban csak és kizárólag bolti garanciával lehet kapni a telefonokat. Gyári garanciával telefonhoz csak a multikban juthatsz hozzá csillagászati árakon.
16GB-os verzió pedig sehol sincs magyar garanciával.
A telefonnak capacitive kijelzője van, az emberi test töltését érzékeli, nem pedig a kijelző benyomását. Egyébként a kijelzőt nehéz is lenne benyomni, mert edzett üveg előlapja van, ami elvileg karcálló, és ez nálam a gyakorlatban is jól teljesít.
Ezért érintőceruza nincs hozzá, de nem is kell. (Halkan jegyzem meg, hogy elvileg lehet már kapni ceruzát ilyen kijelzőkhöz is, de még gyerekcipőben van).
Az egész felület ujjra van optimizálva. -
NÓPARA
aktív tag
válasz muveszur #3838 üzenetére
Olyan kérdésem lenne még hogy erre is van gyári garancia vagy bolti? Az adót gondolom nekem nem kell majd utána fizetni vagy mégis? Ezzel sajna nem vagyok tisztában. Köszöm a hozzászólásod. Remélem még fogom majd a segítséged kéni valamikor a telóval kapcsolatban.
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz pocakhontas #3830 üzenetére
Helló Pocakhontas!
Köszi a tippet itt is néztem a telót. Aránylag jó az ár itt is.Milyen garanciát kaptál a telóra? Én lehet hogy a 16Gb -os változatot szeretném meg venni.Érintő ceruza jár ehhez a készülékhez?SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
muveszur
addikt
Talán Senser kolléga kérdezte, hogyan lehet .dm fájlból .sis-t csinálni. Elkészítettem a leírásomat hozzá, remélem hasznos lesz: [link]
-
-
Legi5
csendes tag
Hogyha Hard Resetet hajtok végre, akkor olyan állapotba kerül a telefon, mint amikor elősször kapcsoltam be kicsomagolás után? Tehát ugyanúgy megmarad a magyar nyelv, megmarad az Asphalt4, meg a szótár stb.?
[ Szerkesztve ]
-
factory01
tag
ha nagyon zavar akkor egy Hard resetet nem nehéz végre hajtani,kikapcsolt állapotban megnyomod az előlapon lévő 3 gombot egyszerre majd a telefon kiírja,hogy hard reset igen vagy nem,rámész az igenre és már kész is,csak így minden beállítás törlődni fog a telefonodról.
Nekem sincs meg régóta,de már csináltam hard resetet meg flashelést,muveszur segítségének köszönhetően -
Legi5
csendes tag
A telefon nem használtan lett véve. Akkor inkább hagyom egyenlőre mert még nagyon kezdő vagyok e téren..
Azért mindenkinek köszönöm a segítséget! -
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Hol érdemes i8910-t venni Budapesten? Esetleg a Zippzar mobil boltról tudtok valamit? Köszi a tippeket akár privátban is ha lehetséges.SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
Quasi_modo
nagyúr
Hmm. Esetleg használtan vetted a gépet és már ott voltak ezek a dolgok? Vagy ha nem lehet tudni, hogy mikor kerültek oda? Vagy esetleg nézted egy Xplore filekezelővel, hogy mi a bánat ez?
Ha semi sincs ami használhatná és mégsem sikerül eltakarítani, akkor végső esetben egy reset + format. De én ezt mindig szeretem elkerülni. (sok újratelepítésbe kerül)
szerk: mint ahogy muveszur is mondja egyel lejjebb...[ Szerkesztve ]
valami
-
Legi5
csendes tag
Quasi: Nos letöröltem minden általam feltett fájlt, de sajnos nem változott a helyzet
-
Magnum_
nagyúr
eladtam ma a telefont.
Szeretném megköszönni mindenkinek a segítségét, különös tekintettel Quasi_Modo-nak a sok linket, továbbá kiemelten muveszurnak, aki időt nem spórolva mindenkinek segít bármiben.
átnyergeltem egy olcsóbb androidra. a különbözetnek pedig megvan a helye.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
bedugen
csendes tag
válasz Obolony #3798 üzenetére
"Sziasztok.
Hogyan lehet a Menü Eszközök mappáját visszaállitan? Mindent bemásolt az alkalmazásokba, de az Eszközök mappa eltünt. Gyári szoft van rajta."Köszönöm a választ. Amúgy a Fring kúrta szét a Menü-t. Csináltam egy Eszközök mappát-t és visszamásoltam oda,csak nincs ikonja és marha ronda ikon nélkül. Látom itt mindenki a saját dolgával van elfoglalva, azért gondoltam megírom a Fring problémát. Amúgy gyönyörüen kapcsolódik a Videó hívásoknál. Én látom a hívottat és magamat, a hívott csak soká lát engam.
Na akkor már B.U.É.K.. -
Beerwolf
senior tag
Mit jelenthet egy fekete körvonalakkal ellátott sárga boriték jobb felső sarokban?
-
Legi5
csendes tag
Valóban lehet, hogy program van a dolog mögött.., akkor szerinted eltűnnek, ha letörlöm a programokat? (Nokiaprogramokról szedtem le őket rajzolós, meg giroszkóposokat)
-
Quasi_modo
nagyúr
Xplore-ral sem lehet leszedni őket? Én előbb azzal próbálnám. Mert ugye a format már egy végső megoldás.
Azt sem ártana tudni mikor kerültek oda azok a file-ok. Lehet hogy valami telepített proginak a tartozékai. Akkor viszont vagy a progit kellene törölni, vagy békén kellene hagyni őket.[ Szerkesztve ]
valami
-
Legi5
csendes tag
Quasi: Nincsen benne memóriakártya. Nemtudom, de lehet, hogy akkor le kéne formáznom az E memóriagységet, hogy eltünjenek azok a fájlok?
-
Legi5
csendes tag
Sziasztok!
Mit lehet kezdeni ezzel, hogy a képek és hangok menü tele van törölhetetlen MdfPluginArchive feliratokkal. Tudja valaki, hogy ez mi és, hogy lehet kiirtani a telefonból?
(Gyári Magyar szoftver)
A válaszokat előre is köszönöm.. -
blt.62
őstag
Szio!
Bocsi,hogy megint kérdezek de fél óra múlva utazok el és volna egy fontos kérdésem. A Garminnál a "háttérben futást" hol találom meg? A Garmin melyik menüjében?MegtorloXp
-
factory01
tag
válasz Quasi_modo #3805 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz Quasi_modo #3805 üzenetére
Hát remélem... Céges telefont flashelni nem annyira életbiztosítás Egyébként az akkor legújabb SERII2-re frissítettem, azzal simán tudtam dolgozni, és jó is volt.
“All nothings are not equal.”
-
válasz factory01 #3801 üzenetére
Még van egy olyan is (talán nem én vagyok az egyetlen elvetemült ), hogy ha szoftvert akarnál fejleszteni a telefonra, és magán a készüléken debuggolni, akkor mindenképpen frissítened kell valamilyen nem-magyar szoftverre. A magyar legújabb az IE7, az AppTRK viszont egészen IH-ig bugos, annál újabb kell.
“All nothings are not equal.”
-
factory01
tag
válasz Quasi_modo #3802 üzenetére
oké köszönöm,amúgy ez a gyári rom nekem személy szerint sokkal jobban tetszik mint az 1.7 HX,nállam a HX-nél volt egy két furcsaság,pl hogy szinthe hozzá sem nyúltam a telefonhoz,feltöltöttem este 7-kor leszedtem a töltőről és másnap reggelre már csak félig volt az akksi,nem tudom mi miatt lehetett,az is meg lehet,hogy volt rajta valami olyan program van nem is tudom.
Témákat és játékokat honnan tudok leszedni?vagyis milyen oldalt ajánlanátok,mert én is ismerek párát,de azok nokiások. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz factory01 #3801 üzenetére
Le tudnád írni,hogy a gyári magyar romnál(2009.05.22.) mire kell oda figyelni?
Pl.: ennél is ha usb felrakok valamit akkor utánna újra kell indítani?
Hát leginkább erre érdemes. Bár volt hogy elfelejtettem az újraindítást és mégsem ette az akkut. Abban sem vagyok biztos, hogy ez csak a magyar rom sajátossága.
Más extra nem is jut most eszembe.[ Szerkesztve ]
valami
-
factory01
tag
válasz Quasi_modo #3799 üzenetére
Köszi!
Quasi modo
Le tudnád írni,hogy a gyári magyar romnál(2009.05.22.) mire kell oda figyelni?
Pl.: ennél is ha usb felrakok valamit akkor utánna újra kell indítani?
Amúgy az akksi lemerülési problémám megoldódott,valami az 1.7 HX-en ette az akksit,gyári romnál mostmár nem merül olyan gyorsan
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest