- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1383 üzenetére
A Li-ion akkumulátorok nem szeretik a rátöltést.
A Li-ion, Li-pol akksik jól viselik a rátöltést. Ami nem szereti, az a Ni-Mh. Viszont a sok rövid töltés (amikor nem töltöd tele) hosszú távon azt okozza, hogy az akku felpúposodik, veszt a kapacitásából és megpusztul. Ezt is szokták rendszertelen töltésnek nevezni. Minden esetre az ilyen töltés után legjobb hagyni lemerülni 1 vagy 2 vonalig és csak aztán tölteni újra töltőről. A tapasztalat ezt mutatja. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1277 üzenetére
a tesztben írták a tesztelők, hogy valószínüleg nem lesz szolgáltatónál, ill. ha eddig nem tették be... N97 gyorsan bekerült.
neked mi a véleményed? -
Magnum_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1258 üzenetére
ez itt a baj, hogy az értékesités helye Bp, futár jutattná el ide "vidékre". mondjuk Budaörs -ha arra kerülne sor- nem lenne gond, bátyám heti 2x jár arra, szoval megoldhato lenne, persze inkább ne legyen baja.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1256 üzenetére
a boltit én is kerülöm, ofkorsz.azért irtam oda, hogyHU gari, mer az EU-s a bóti. na de ez a lényeg, köszönöm, hogy megirtad.
tehát ha gondom lenne vele Pécsen, akkor Budaörsön szervizelik..?
Kérdeztem már ugyan, de akkor ha 5800-ra való app-ot töltök le, az ugyanugy futni fog az i8910en?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Viktor0610 #1254 üzenetére
még semmilyet, tervben van a vétel, N97ről lebeszéltem magam. kérdezzek rá ezekre telefonon?
melyik a jó?
-
zack
nagyúr
válasz
Viktor0610 #694 üzenetére
Ebben igazad van, de volt itt olyan aki sötétben akar mobillal fényképezni...azért ezek már kicsit elrugaszkodott igények.
A képek zajossága is relatív...sokan fikázzák azt a minőséget is pl, amit a K850i tudott. nekem megfelelt, mert tisztában voltam vele hogy egy mobiltelefon ami tud fényképezni is, nem pedig egy profi fényképező, ami csak fényképezni tud, de azt viszont tökéletes minőségben.
Persze jobb igény lehet egy jó minőségű mobil optikára, de ezek a júzerek mindig elégedetlenek lesznek.
Kompromisszum nélkül nincs elégedettség. Ez egy örök igazság...amit most találtam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest