- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
Itt a leghivatalosabb információ egyenesen a Samsungtól: [link]
-
Senser87
tag
-
Quasi_modo
nagyúr
Boldog Karácsonyt minden fórumlakónak!
valami
-
factory01
tag
nálam akkor nem tudom mi eszi az akkut....
-
factory01
tag
válasz Quasi_modo #3583 üzenetére
az volt az oka,hogy lehúzta a gépről és nem indította újra?szerintem az kicsit furcsa lenne ha attól merülne le
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #3589 üzenetére
Bizony, bizony Épp most lettem kész a blogomra frissítésével, és akartam a linket bedobni, de megelőztetek itt
A GSMArena szerint jön az összes régióra... Kiváncsi vagyok, tényleg így lesz-e, és mikor.
Mivelhogy a Samsung App Store-t is bővíteni akarták még ebben az évben 32 európai országra, de még mindig csak 3-nál járnak. -
törölt tag
válasz Quasi_modo #3561 üzenetére
gyári rom. Fscallert raktam utoljára, de deactiválva volt, és a run on startupot is kivettem belőle, szóval nem futott.
mi ez a linkelgetés?? [link]
lehet a telón blokkolni a flash reklámokat?meg milyen egyéb módszerek vannak arra hogy a netforgalom minél kisebb legyen? link?
[ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
válasz Quasi_modo #3589 üzenetére
-
tween
őstag
-
blt.62
őstag
Meguntam hogy variálni kellett a "Cs" "Gy" betűs nevekkel,beütöttem a nevek elé egy csillagot így mostmár azonnal kidobja a keresett neveket,amiket össze is gyűjtött.
MegtorloXp
-
muveszur
addikt
Kínából is új firmware érkezik, állítólag kinetikus görgetéssel... Ha minden igaz, még ma este feltöltik a netre...
-
-
factory01
tag
ha hiszed ha nem tovább bírta,mint írtam jóval tovább!
Látod,hogy írta a srác is,hogy este letette teli csíkkal másnap reggelre maradt benne 1.... -
törölt tag
válasz Quasi_modo #3580 üzenetére
mivel xp alá se telepítettem, ezért nem gondoltam arra, hogy win7 -hez kellhet, ami most jön az pedig már OFF, de lehet megszabadulok a win7 -től, ugyanis azt mondja a pc studio telepítő elindításakor, hogy nem vagyok jogosult telepíteni, jelentkezzek be rendszergazdaként, a vicc az, hogy egy fiók van az oprendszeren, egy rendszergazdai
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz #35104512 #3579 üzenetére
Igen PC Studiora gondoltam. Nokiás emlékeim szerint, azok a készülékek is jobban szerették, ha a Suite, meg a kábel driverek fel vannak telepítve.
Persze lehet, hogy ez itt nem igaz, de nekem a Studió azonnal fel lett telepítve és csak utána csatlakoztattam.[ Szerkesztve ]
valami
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #3578 üzenetére
xp alatt nekem akkor írt ilyet, amikor 1.0 usb volt a gépen amin próbálkoztam, és jelezte, hogy maga az eszköz amit csatlakoztattam gyorsabb működésre lenne képes, ha 2.0 usb -re csatlakoztatnám
milyen samsung programra gondolsz? pc studio -ra? mert azt még nem tettem fel, de xp -re se volt feltelepítve
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz #35104512 #3577 üzenetére
Sajna Win7 - en még nem próbáltam mobilt csatlakoztatni, mivel nem sok időm volt a Win7-re. De valami olyan dereng előttem, mint amikor normális driver hiányában az XP is kiírja néha, hogy a csatlakoztatott ezköz gyorsabb működésre is képes, telepítsd a drivereket.
A Samsung programja is fenn van?[ Szerkesztve ]
valami
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #3576 üzenetére
az egyik pc -n xp van továbbra is, a win7 -et pár napja tettem fel, gyakorlatilag még semmi nincs rajta, csak ma másoltam vele először a telefonra, de erre nem számítottam, hogy xp -hez képest ennyire lassú lesz..
usb háttértárként ismerte fel a win7, az eszközkezelőben is jól néz ki minden, ill minden eszközre azt mondja, hogy a legfrissebb driver van feltelepítve
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #3574 üzenetére
úgy vettem észre, hogy az is lassabb valamivel, de azt soha nem figyeltem annyira, általában rámásolok valamit (zene, filme), majd törlöm, így csak az írás sebessége tűnt fel, de az nagyon
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Beerwolf #3554 üzenetére
Feltettem a Sygic-et.
De akármit csinálok GPS jelet nem lát.
Mit kéne tennem?
Feltenni a térképeket is?
Komolyra fordítva. A Sygic némely verziói esetleg nem mutatják a GPS jelerősséget, viszont simán működnek és navigálnak.
A Maps könyvtárnak a térképekkel pl. a memoriatároló root-jában kell lennie. Ugye ott van?
insomniac: az olvasás is lassabb lett?[ Szerkesztve ]
valami
-
törölt tag
az mitől lehet szerintetek, hogy win7 alatt max 600kb -al tudok másolni a telefonra, holott xp alatt több Mb -al is ment? valami driver probléma lehet
-
Senser87
tag
Miért van az, hogy, ha csatlakozva vagyok a Wlanhoz akkor is a Vodafone Live-val akar felmenni a netre a youtube widget?
SAM GS23U
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #3564 üzenetére
Nekem gyárival 2x volt fagyásom...Tényleg nagyon stabil a gyári, főleg ha megnézzük a konkurens gyártók telefonjainak első szoftverét.
HX 1.7-tel pedig 0 a fagyások száma....
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #3559 üzenetére
A többi régióról nem tudok információt...de bármi elképzelhető, főleg úgy, hogy az összes régióra is érkezik frissítés majd.
[ Szerkesztve ]
-
factory01
tag
Nekem mindig megy,netezek is vele,fényképezni is szoktam,de szerintem azért elég keveset bírja az akksija,az N95 8gb-om úgy hogy nyomogattam meg zenét hallgattam rajta biztos bírta vagy 4 napig és pedig igen csak másfél éves volt már.
-
Paul119
addikt
Szép jószág de az 5800sról nem cserélnék
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
-
factory01
tag
Quasi
Neked meddig bírja az akksid?
mert itt valaki írta,hogy neki sem bírja túl sokáig és nekem sem[ Szerkesztve ]
-
factory01
tag
Nekem csak 1x fagyott meg eddig,de az is az én hibámból,mert valamit elnyomkodtam rajta,de ha gyári romod van azt olvastom,hogy azzal szokott fagyni!
-
törölt tag
nah meg volt az első befagyása...elképesztő vindózós hasonlóság, szétesett a kép...mindezt a főmenüben...elég ciki
egyébként az normális hogy miután rámegyek a kikapcsolasra,lefut a samsungos hülyeség aztán feldobja az utoljára használt programnak a képét. persze ekkor már nem aktiv a képernyo,és ezutan 2mpre kapcsol csak ki. rohadtul idegesítő
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
A Samsung hivatalosan is bejelentette, hogy januárban elérhető lesz az új firmware, kinetikus görgetéssel!
[link]Arról sajnos nincs hír, hogy jön-e magyar régióra.
-
Beerwolf
senior tag
Feltettem a Sygic-et.
De akármit csinálok GPS jelet nem lát.
Mit kéne tennem? -
muveszur
addikt
A magyar szoftver nem támogatja a kettős betűk kezelését, így irányított kereséssel nem fogsz tudni kettős betűre keresni. Ha ezt kikapcsolod, akkor bejön a telefon billentyűzete(QWERTY, alfanumerikus vagy kézírás, attól függően, melyik van beállítva), és ott tudsz kettősbetűt beírni.
-
blt.62
őstag
válasz Quasi_modo #3551 üzenetére
Köszom, de az a gondom,hogy ha kikapcsolom az irányított keresést akkor beadja a rendes telefonos (neves,számos) billentyűzetet (amit sms írásnál ad) a kereséshez,és ha mondjuk a 2-es billenyűt nyomom mert a "c" betű kellene akkor nem engedi csak az "a" betűt hiába nyomok rá mindig az "a"-t adja. Ha hosszan nyomom akkor csak a 2-est. Ez miért van?
A másik hogy az nem gond ha időjárásnál mindig frissíti magát csak mindig pénzbe kerül,pedig előre mutatja egy hétre már az első lekérdezésnél. Vagy mutatná 3 napig utánna meg frissítse magát,kit érdekel. Persze lehet,hogy ebben nincs igazam.
Tudnál segíteni ezzel az irányított lekérdezéssel kapcsolatban?MegtorloXp
-
blt.62
őstag
válasz muveszur #3532 üzenetére
Szio!
Köszi szépen a tanácsokat,baromi jó hogy itt vagy te nekünk mert rengeteget segítettél már nekem is. Beállítottam a hangerősítést minden frankó lett még a Garmin is sokkal hangosabb lett. Egyedül híváskor a telefon saját kihangosítója maradt halk.
Azt szeretném még kérdezni,hogy a névjegyzékben amikor nevet keresek akkor a "Cs" és "Gy" kezdetű neveket nem találja. De ezt te is tudod. Olvastam valahol,hogy kikellene kapcsolnom az "irányított keresést". Ez igaz? Ha igen akkor leírnád hogy hogyan tudom ezt megoldani?
A Nokia programok.hu oldalon megtalálom a Handy Weather programot? Tudsz erről a programról valamit? Gondolom állandó internet kapcsolat kell hozzá csak azt nem tudom,hogy ha minden nap lekérdezem akkor mindig csatlakozik az internetre,vagy előre megmutat mondjuk egy hetet és csak utánna frissíti? Mert az iPHONE-nál is megmutatta előre egy hét időjárását de mondjuk ha hét elején (hétfő) megnéztem és utánna csütörtökön akkor újra csatlakozott a netre. Vagyis nem lehetett úgy használni,hogy hétfőn lekérem az adatokat utánna egész héten csak ránézek mert ha elindítottam az alkalmazást akkor csak úgy engedte hogy előbb csatlakozott a netre. Tudsz ebben is segíteni?MegtorloXp
-
-
Senser87
tag
válasz muveszur #3545 üzenetére
Nincs memóriakártyám, csak a snake-et, meg a Mole-s játékot tettem fel, valamint ami a telefonon volt alapból. A Samsung LBS-ből a Navigatont, meg az Asphatlt4-et. A route66-ot elvileg nem, mert kért netet. ennyi. Meg kipróbáltam a geotagginget, de utána kikapcsoltam a GPS-t.
Amikor használtam mint a fene, este 9-től 1 óráig csak 1 csík ment le belőle, szóval ezt állásában művelte éjjel..SAM GS23U
-
factory01
tag
Hello
Nektek mennyit bírja az akksija a telefonnak? -
Senser87
tag
Nah csodás! Tegnap 6 csíkkal tettem le a telefont 1 órakor aludni, ma reggel felkelek 9kor és már csak 1 csík volt rajta, ráadásul a mediabrowser tele let megnyithatatlan fileokkal. lemásolta az egyik kép nevét és egy villámjelet tett bele. Lehet Őket törölni, de az akksi érdekes...
Nincs garmin telepítve, mert még nincs szignófileom, sőt, szinte semmi nincs telepítve.
a videómegosztást is kikapcsoltam.
Valaki segítsen! :SSAM GS23U
-
Obolony
senior tag
Bolgár 1.7
Honnan tudnek e-book olvasot szerezni ami kezeli a *.prc fajlokat? eddig a mobipocket readert hasznaltam n95-on, de abbol sajnos a tácsos verzio meg(mar) nem jott ki... mast meg nem talalok.
masik: hogyan tudnam alapertelmezett bongeszove tenni az operat?
köszi
"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***
-
expander
senior tag
sziasztok, gyari magyar szoftver van meg a telon. fenykepezesnel, mit kellene allitanom, hogy normalis minösegü legyen? a benne levö stilusok ugye mind zartak, es igazabol egyik sem tökeletes szamomra, tul nagy a kepek zajszintje es igazabol nem sokkal elesebb a kep mint egy 3.2mpixeles kamerae. törödjek bele, egy uj szoftver orvosolja ezt, vagy esetleg vannak valami speci beallitasok ? köszike
-
muveszur
addikt
Mindenkinek tudom ajánlani a TuneWiki zenelejátszót...Hihetetlen jó, és van benne kinetikus görgetés! (Részletek a szokásos helyen).
Tegnap próbáltam ki, igaz nincs hangszínszabályzó, de bekerült a kedvenc programjaim közéSenser87:
Menü--->Beállítások--->Telefon--->Kijelző--->Elsötétedési idő.[ Szerkesztve ]
-
Senser87
tag
Hol tudom módosítani a bill, azaz képernyőzár idejét?
SAM GS23U
-
galusz72
tag
válasz muveszur #3532 üzenetére
Időjárás: Van az Accuweather widget, aztán a Handy Weather is nagyon jó.
Valakitől azt hallottam h az Accuweather widget nem műxik 1.7 bulgáron, ez nem igaz? Mert nálam sem megy.
A Handy Weather nagyon jó, de a 7 eshez nem jó a reg kód. Ezért csak a World_Traveler_v1.04 és a Gismeteo_v4.00.1-t tudom használni, de egyik sem nagy szám. -
Senser87
tag
Hova másoljam a zenéket? Megőrülök de nem látja őket. Valami gond lehet, ha mappákkal együtt húztam át őket az E:/Sounds-ba?
SAM GS23U
-
blt.62
őstag
válasz muveszur #3520 üzenetére
Köszi beállítottam. Azt kérdezném,hogy ha erősebbre állítottam a csengőhanghoz a hangszórót (a te beállításaid alapján) akkor elképzelhető hogy hangosabb lesz a Garmin hangja is? Mert így halk volt. Még egy nagyon fontos kérdés,tudsz e időjárás jelző programot rá? Honnan lehetne letőlteni rá?
MegtorloXp
-
törölt tag
köszi mindenkinek. holnap majd újra próbálgatok...
-
válasz Quasi_modo #3526 üzenetére
Részemről a törlést javaslom, vagy az APN átírását - egyes programok a prioritásos Destinationös mókánál alacsonyabb szinten nyúlnak a mobilnethez, és tojnak arra, hogy hányadik helyen van a listában, lehet hogy azzal próbálnak csatlakozni.
“All nothings are not equal.”
-
Senser87
tag
Van lehetőség arra, hogy pc-n keresztül szinkronizáljam az időt a telefonon?
SAM GS23U
-
törölt tag
megnézné vki hogy sim kártya nélkül is tud wi-fin netezni?
hogy tudom letiltani hogy semmiképp ne kapcsolódjon pannon netre? (egy prohardwareért és egy neptunért leszdtek 3ezret ) -
muveszur
addikt
Frissült a HyperX Big Language Pack III-n.
Egyenlőre csak 3 lokalizált ROM, de a lengyel köztük van.Nemsok minden változott, aki akarja, elolvashatja a blogomon.
Viszont új Bootloadert tartalmaz, így mindenki csak óvatosan flasheljen! Egy áramszünet végzetes lehet!
Én mindenesetre ezt kihagyom. -
muveszur
addikt
Úgy tudom, ha felrakja a Java 2.02-t, akkor csak egy Java progit kell feltelepíteni, utána a többi is visszajön. Legalábbis a régebbi kiadásoknál így volt.
Új hír HyperX következő firmware-éről:
2.0-ás verziószámot fog viselni, kinetikus görgetést tartalmaz majd rendszerszinten!
További infók itt: [HyperX 2.0 Előzetes -
-
Senser87
tag
-
válasz muveszur #3499 üzenetére
Nem jártam más fórumokon, de... Milyen az a jobb Java motor?
Honnan van, ki és miért állítja, hogy jobb lenne, mint a központi?galusz72: A Java Runtime 2.02 a telepítés közben nyom egy átalakítást a MIDleteken. Szerintem egyrészt megpróbálhatod újra a telepítést, hátha észbekap, különben meg nem marad más, mint a játékaid újratelepítése...
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
muveszur
addikt
-
Land
veterán
válasz Quasi_modo #3509 üzenetére
Hx 1.7. Töltéseknél ezt csinálja.. Mit telepítettem utoljára? Nem tudom. Amikor legyalultam a telefont és új rendszert raktam rá, ügyeltemben feldobtam rá 40 programot. Priviben meg tudom írni, melyek azon.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Quasi_modo
nagyúr
-
blt.62
őstag
Szio!
Már megint kérdezni szeretnék. Megírná valaki,hogy miket kell kikapcsolni a gépen és mi a folyamata ha azt szeretném,hogy sokáig bírja az aksi?Mondanak valami video megosztás kikapcsolást, és a Garminnál is kikell kapcsolni valamit,de mit?
Nektek is halk a Garmin hangja? Csumára feltoltam mégis alig hallani,és szokatlan ez mert az 5800-on nagyon hangos volt.
Hallottam olyanról,hogy állítólag lehetne állítani a különböző hangerősségeket. Ti tudtok erről valamit?[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
Land
veterán
Új problémám van. Rátettem a telefont a töltőre hajnal 4:15kor és délben lehúztam. De akkor is 4:15 percet mutatott és be volt fagyva. Nyomkodásra vánszorgott ide oda, de még a kikapcsolást menüpontot sem tudtam behozni.. Ébreszteni sem ébresztett, amikor kellett volna. Csak az akksi kivétele segített. Megoldás?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Senser87
tag
válasz Quasi_modo #3504 üzenetére
Tuti hogy már nincs ez a formázásos dolog? Csak simán tölteni?
SAM GS23U
-
Senser87
tag
Megvan a kicsike! Juppí! Most miután egy csíkot elnyomkodtam a 3-ból feltettem töltőre. Reggelig minimum rajta hagyom kikapcsolva, vagy van valami speciális eljárás ahhoz, hogy jó legyen az akksi?
SAM GS23U
-
blt.62
őstag
Szio!
Időjárás előjelző programot lehet valahonnan letőlteni rá? Ha igen akkor megírnátok,hogy honnan?MegtorloXp
-
galusz72
tag
válasz muveszur #3499 üzenetére
HyperX Goodies mappájában található a java 2.02... Egyébként meg teljesen felesleges feltenni rá, mivel a K4-es javított ROM-ban jobb JAVA motor van, mint a 2.02.
Azért akartam feltenni mert néhány játék becsíkozik, és azt olvastam ez a gyógyír rá.
Viszont csináltam 1 hülyeséget: install közben olvastam a válaszod és megnyomtam a "mégse" gombot. Azóta nem látszanak a feltelepített játékok nagyrésze. Az application managerben ott vannak de az alkalmazások között nincsennek.
Lehet valamit tenni?
Köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest