- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
abubaka #1536 üzenetére
Nekem néhány képpel csinálta ezt, a zenékkel nem. (De lehet hogy zenét még nem is töröltem.) Amikor a PC-re átrakom a képeket és a kommanderrel letörlöm a mobilról ,azt hiszem akkor eltünik és nem marad szemét. Igaz hogy amikor a kommanderrel törlök, engedélyezve vannak a rejtett file-k is, hogy azokat is eltakarítsa.
-
törölt tag
válasz
abubaka #1478 üzenetére
én felraktam, csont nélkül fel is ment és hibátlanul működik
a hd vs omniaII kérdésre pedig a személyes véleményem az, hogy soha nem vennék winmo -s telefont. egy ideig használtam egy winmo -s pda -t, de annyi éppen elég is volt belőle. nem tudom konkrétan körbeírni a problémámat, de valahogy nem tetszik az a rendszer, a symbian nekem százszor összeszedettebbnek hat, persze mindez szigorúan szvsz
-
muveszur
addikt
-
-
muveszur
addikt
válasz
abubaka #1260 üzenetére
Szia! Nem volt az enyémben magyar nyelvű használati utasítás, se papíron, se CD-n, pedig hibátlan, magyar garis telefon. Nemrégiben, amikor kerestem a Samsung oldalán, akkor nem volt még fenn, de most már le lehet tölteni:
[Felhasználói kézikönyv]Augusztus elején vettem az enyémet, akkor még nem volt Felhasználói kézikönyv, csak egy kis gyorstalpaló. Nem tudom, azóta változott-e a csomag tartalma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest