- Tavaszi szél Slimet áraszt
- Fotók, videók mobillal
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Internet előfizu nem hinném hogy kell hozzá, csak mobil tv előfizetés. Vannak olyan csomagok amiben ingyenes a mobil tv ill. benne van pár óra ingyenes használat az előfizuban. Ilyenek pl. a Media Mania "S", "M" és "L" díjcsomagok. Nézz körül a T honlapján, vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot, ők jobban el fogják tudni mondani.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Quasi_modo
nagyúr
Nálam a teló hamar lemerűl, ha nyúzom naponta kell tölteni. A garmin és az internet (wifin) sokat merít. Pedig használat után mindig kilépek az alkalmazásokból.
Ne csodáld. A folyamatosan pörgő processzor és a folyamatosan világító kijelző felzabálja az akkut. De ha csak mint normál telefont használod (persze nem hardcore user-ként), akkor képes 5 napot is elmenni (ha éjjelre ki van kapcsolva).
Ami a tokot illeti. Nem nagyon szeretem az olyan tokot ami használat közben is rajta van, mert pont azt takarja el ami tetszik rajta. Az egyik amit linkeltél az ilyen. Én egy Samsonite fekvőtokban hordom, köszöni karcmentesen el van benne.valami
-
Poci3
tag
A GPS része:
Már írtam korábban, hogy a hardver része tökéletes, a szoftvet viszont 0. A telcsin SEMMILYEN térkép sincs és mindenért fizetni kell. Én ki is töröltem az egész Route 66-ot (ez egy nagy sz...r!) és felraktam a legújabb Garmin-t, amivel tökéletesen működik. A Nokiaprogramokon megtalálsz mindent a telepítéshez.