- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Redmi Note 7 - nota bene
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Internet előfizu nem hinném hogy kell hozzá, csak mobil tv előfizetés. Vannak olyan csomagok amiben ingyenes a mobil tv ill. benne van pár óra ingyenes használat az előfizuban. Ilyenek pl. a Media Mania "S", "M" és "L" díjcsomagok. Nézz körül a T honlapján, vagy hívd fel az ügyfélszolgálatot, ők jobban el fogják tudni mondani.
-
Quasi_modo
nagyúr
Nálam a teló hamar lemerűl, ha nyúzom naponta kell tölteni. A garmin és az internet (wifin) sokat merít. Pedig használat után mindig kilépek az alkalmazásokból.
Ne csodáld. A folyamatosan pörgő processzor és a folyamatosan világító kijelző felzabálja az akkut. De ha csak mint normál telefont használod (persze nem hardcore user-ként), akkor képes 5 napot is elmenni (ha éjjelre ki van kapcsolva).
Ami a tokot illeti. Nem nagyon szeretem az olyan tokot ami használat közben is rajta van, mert pont azt takarja el ami tetszik rajta. Az egyik amit linkeltél az ilyen. Én egy Samsonite fekvőtokban hordom, köszöni karcmentesen el van benne. -
Poci3
tag
A GPS része:
Már írtam korábban, hogy a hardver része tökéletes, a szoftvet viszont 0. A telcsin SEMMILYEN térkép sincs és mindenért fizetni kell. Én ki is töröltem az egész Route 66-ot (ez egy nagy sz...r!) és felraktam a legújabb Garmin-t, amivel tökéletesen működik. A Nokiaprogramokon megtalálsz mindent a telepítéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobban várt Samsung az Omnia óta. Minden benne van, ami csak létezik.
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BIOS frissítés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest