Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
Feltettem, de nem indul. Hibát ír ki (error disk)
Sajna akkor lehet, hogy tévedtem. Az én verzióm nem a legújabb és az E:-n van. Kártya nincs is a készülékben.
Vagy: a kártyáról áttetted az egész könyvtárstruktúrát? Tehát: ami ott a root-ban van az az e:-n is a root-ba került? Stb...
Inside5 : Valszeg pedig Saint_ olvtársnak lesz igaza és még mindig a Garmin a hunyó. -
Inside5
csendes tag
Sziasztok!
Saint, Neked köszönöm a választ, kikapcsoltam a 3G-t. A gondom ott kezdődik, hogy nem változott semmi. Elképesztően merül az akksi. Éjjel töltőn volt, reggel full, 9 körül 2 rövid hívás, ennyi. Tíz órakor már csak három csík volt a kijelzőn, este hétkor kikapcsolt. Se film, se zenehallgatás, se wifi, se navigáció..., ezt már végképp nem értem. A Garminban is megcsináltam, amit írtatok, elvileg nem használja semmi a telefont. Mi lehet a baja?
-
muveszur
addikt
Ezért írtam hogy a borításnak van köze a görbíthetőséghez, nem pedig az kijelző technológiájának... Helyeseltem... Megvan?

Egy érdekességet vettem észre, lehet csak én vagyok hülye...Szóval a gyári naptárprogiban megjelent egy bejegyzés "Degree Party" címmel... Én ilyet nem írtam be. Viszont Facebookon van ilyen teendőm, de hogy került rá a telóra? A telómon van egy Facebook alkalmazás, és néha szikronizál PC Studioval... Valaki elmagyarázza nekem, milyen progi tette be a bejegyzést a naptáramba?
-
átó
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Feltettem, de nem indul. Hibát ír ki (error disk)
-
átó
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, jó hír: PC WORLD sorozatot indít multiplatform mobilszoftverek címszó alatt. -
-
Magnum_
nagyúr
második napja használom az akkut, és 1 csik hiányzik, igaz, tegnap este nem volt sok idöm, igy csak 20percet használtama a wifit.
-
Pato1899
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni honnan tudnék letölteni témákat a telóhoz??? Mert sehol nem találtam.
-
átó
csendes tag
SEGÍTSÉG!
Vettem egy Sygic navigációs programot. Miként tudnám úgy telepíteni, hogy a 2 GB hordozót kivehessem a gépből, de a navi program működjön. Köszönöm a segítséget! -
Ateesh
csendes tag
sziasztok!
az lenne a kérdésem, h tényleg karcálló üveg a kijelzőboritás, mármint h nem tudom ugy benyomni, h a pixelek elmosodjanak, mert gondolom az üveg stabilabb, és nekem fontos, h zsebben hordva se nyomodjon be?
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A csak szervízben elérhető, akkor én azt mondom, hogy otthon nem is lesz soha elérhető MO-n...Amikor kérdeztem őket, mindig azt mondták, hogy majd csak szervízben lehet.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
i8910user
üzenetére
Azt mondták, h "már" van nagyon friss szoftver frissités
Tényleg lenne? Asszem felhívom valamelyik nap az ügyfélszolgálatot új FW ügyben. A store-n mindenesetre még nem láttam a magyar zászlót.
muveszur: Az jelentheti azt, hogy itthon még nem, de szervízben már elérhető. -
i8910user
csendes tag
Jó estét Urak!
Köszönöm a tippet, kikapcsoltam 3G-t, így érezhetően nőtt a készenléti idő.
Ma voltam a Pólus "SAMSUNG MOBILE" márkaboltban, és érdeklődtem arról, hogy mi a helyzet ezzel a hívásrögzítéssel, ugye a beépített súgó a hangrögzítőt javasolja de hívás közben mégsem lehet elidítani. Azt mondták, h "már" van nagyon friss szoftver frissités és az -valószínűleg-gyógyír lehet erre a problémára! Sajna ha nem gyári garom akkor 3,5e Ft lenne. Mondtam jó, hajrá, csináld- de sajna minden gépük foglalt volt... -
AS
félisten
Még képek.
link -
AS
félisten
Jön a samsung uj linux verziio, voda ony
link
Network: HSDPA 7.2 Mbps 900/2100; EDGE/GPRS 850/900/1800/1900
CPU: TI OMAP 3430 600MHz
Display: 3.5” AMOLED, WVGA 16M color
Camera: 5 Megapixel Auto Focus with LED flash
Video: MPEG4 / H.263/ H.264, Divx,Xvid, WMV / HD (720p) recording
Audio: MP3, AAC, AAC+, AAC+(e), WMA, AMR
Other features: GPS, WiFi, Web Player, FM Radio with RDS, VF 360 3D UI Applications (People view, Time Line, Activity View, Search View)
Connectivity: Bluetooth 2.0 / USB 2.0 / Wi-Fi
Memory :16GB + MicroSD (up to 32GB)
Size: 58 x 115.8 x 13.2mm
Battery: 1500mAhIgen ez is HD képes lesz

-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
delbarta
üzenetére
Ez rendben is van. Kivéve ezt: az se baj ha csak 5 percig töltöd vagy csak félig töltöd fel, ezzel abszolút nem ártasz neki!". Sajnos a (többszörös) tapasztalat mást mutat. Úgy értem, ha valaki sűrűn tölt rövideket.
Egyébként meg lehet nem nekem kellett volna címezni, mert nagyjából ugyanezeket szoktam leírni, amikor valaki formázni akarja a Litiumos akkut. -
Inside5
csendes tag
Sziasztok
Egyszerűen nem találom, hogy hol kell azt a nyamvadt 3G-t kikapcsolni. Eszi az akksit mint a fene és nem is használom. Plíííz!!!
Köszönöm
-
delbarta
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Még múltkor találtam egy fórumon. Bekopizom, mert még mindig sokan nincsenek tisztában a li-ion akkuk működésével:
"Emberek!
Jó lenne végre agyilag felfogni, hogy a lítium alapú akkumulátorok működési elve gyökeresen eltér a telefonokból már a dinoszauruszok kora óta kihalt nikkel alapú akkumulátoroktól!!
Sorolom is:
1) Lítium alapú akkumulátort TILOS FORMÁZNI gyakorlatilag lítium alapú akkumulátort NEM TUDSZ FORMÁZNI MERT NINCS FORMÁZÁS! Az akkumulátorba épített elektronika az előírt cellafeszültség elérésekor megszakítja a töltési folyamatot!
2) Lítiumalapú akkumulátoroknál nincsen csepptöltés! Ha egyszer feltöltötted akkor nem tudsz rátölteni, mert az elektronika kb. 3.89V cellatöltés elérésekor letilt, és csak kb. 3.87V környékén engedélyez újra tölteni.
3) Lítium alapú akkumulátorokat TILOS LEMERÍTENI! Annál tovább őrzi meg az élettartamát az akkumulátor, ha a lehető legkisebb mértékig van lemerítve. Erre a telefonokban előszeretettel használt Li-polymer akkumulátorok még érzékenyebbek Li-ion társaiknál!
4) Nincs memóriaeffektus, azaz az akkumulátorra bármikor bármennyi ideig lehet tölteni, az se baj ha csak 5 percig töltöd vagy csak félig töltöd fel, ezzel abszolút nem ártasz neki!" -
-
muveszur
addikt
Gyári garanciával vedd... Azt minden márkaszervízben érvényesíteni tudod, a boltit meg jobb esetben csak ott, ahol a telefont vetted. Ők is a Samsunghoz viszik szervízbe, de közbe van iktatva mégegy "lépcső", és kérdés a bolt megbízhatósága is. Ha bolti garanciával veszed, és bemész az egyik márkaszervízbe, akkor fizetned kell a javításért.
-
d.beni
aktív tag
sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy melyik garanciával érdemes megvenni a telefont?gyári 12hónap.bolti 24hónap.és a bolti garis olcsóbb.hogy lehet olcsóbb amikor a garancia is több rá? -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
hegyesidr
üzenetére
Igaz hogy nálam nincs ilyen. Viszont ezek akkor gondolom rövidebb navigációk lehetnek. Vagy máshonnan nézve: azt tapasztaltam ,hogy hosszú órákat elmegy a navi töltés nélkül is. És persze szerintem amit leírsz, egy olyan eset ami nem felel meg a nagy átlagnak.
Azt gondolom, ha napi 10 - 15 alkalommal van rövid töltés, akkor inkább egy tartalék akku, vagy egyéb megoldás kell.
Vagy egy kapcsolható töltési mód. Talán az lenne a legjobb. -
hegyesidr
tag
No és mivan akkor, ha olyan a munkád, hogy ki-be ugrálsz naponta 10-15 alkalommal a kocsiból, közben navigálsz, ehhez feltétlenül kell az aktiv tartó-töltő !
-
-
ketroot
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Szerintem úgy érthetik, hogy ne töltögessük rá úgy, hogy kb 20-30 percekre felrakod tölteni, amit írtak is, hogy a kis töltéseket kerülni kell.
-
ketroot
csendes tag
Egy kis érdekességként írom le, hogy az én orange-s kiskönyvemben az akksi résznél meg oda van írva, hogy kerülni kell a heti (!!!) töltést!
Hát ha ráteszem már usb-re bukik a dolog
Egyébként nálam eddig egy avi-nál csinált olyat (ennél a filmnél mindig...), hogy újraindul a teló. Gondolom codec gond lesz, de állítólag az új firmware ezt is orvosolja. Amúgy meg teljsen meg vagyok elégedve a készülékkel. Előtte egy Omniá volt (vagyis még megvan, ha venne valaki olcsón, szoljon!
), na a HD után azzal ellenni... háááát igen... érezhető a rezisztív-kapacitív technológia elég rendesen, nem is beszélve magáról a kijelzőről. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
oke, leszedtem, majd irok ezzel kapcs.

-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Köszi szépen, megnézem!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Magnum_
üzenetére
Precision, de rátoltam egy csomo másik szart is, amit nem használok.. lehet le kellenetörölnöm öket

Csak az jutott eszembe, hogy volt már olyan téma fent amivel megszívtam, és "érdekes" dolgokat művelt a készülék amíg le nem szedtem illetve másikat nem állítottam be. (Ellenpróba is volt: visszatettem, megint lökött lett.)
Az N73-nál meg az N82-nél is találkoztam ilyennel. Az ilyen témát még a PC-ről is eltakarítom, ne hogy mégegyszer visszakerüljön.
muveszur: csak ez. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Szia! Ehhez a játékos topichoz egy linket tudsz küldeni?
A "kék" urat megkérhetném, hogy ne használjon csupa nagybetűt?!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Precision, de rátoltam egy csomo másik szart is, amit nem használok.. lehet le kellenetörölnöm öket

i8910 user: nekem nem érdekes, gondolom kisseb az áramfelvétele onnan, vagy nem tudom... joéjt
-
i8910user
csendes tag
MINDENKINEK SZÉPJÓÉJSZAKÁT!

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
i8910xxie7 ha jót nézek
i8910user: 15perc skype a fringen (amugy nem vagyok elégedett a hangminőséget tekintve-várom a Nimbuzzt, de még nincs) + wifin logtam még elötte -utána kicsit és most leesett 4 csíkra. még folytatom majd.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
üzenetére
nálam tuti nem menne 4 napot, de ennél a kijelző/tudásnál elég a 2.
na mondok én is rosszat. 2-3x elöfordult, hogy telefonálás után random ujraindult. nem kikapcsoltam, hog véleltenül hosszan nyomtam a piros gombot,hanem ujraindult,és amikor bekapcsolt,uj téma jelent meg (valami szürke)..tán majd az uj sw meggyógyíccsa.
-
törölt tag
nekem sincs semmi bajom az akksival, átlag nyomkorászás/használat mellett 4 napot nyugodtan elmeg 0-24óra üzemben (ilyenkor is van még általában 1-2 pálcika, csak inkább töltöm, nehogy másnap napközben adja meg magát), a legrövidebb idő eddig 2 nap volt

de, hogy én is mondjak rosszat is, olyat tapasztalok néha, hogy beszélgetés közben hallok egy reccsenést, és utána egy ideig olyan a másik fél hangja mint ha mikrobival beszélnék
igaz, amióta frissítettem a szoftot mint ha nem fordult volna elő, nem tudom van e összefüggés, vagy más tapasztalt e már ilyet 
-
Quasi_modo
nagyúr
Most 20 órakor volt 48 órája töltve. A két nap alatt néhány rövid telefon volt, nyomkodni meg játszadozni nem volt időm. 6 vonalam van...
-
i8910user
csendes tag
válasz
muveszur
üzenetére
Garmin -még -nincs bár már itt figyel CD-n
Jó, a 3G-t ma kapcsoltam ki...
majd nézem így is...p.s.
amúgy meg hadd legyek már elégedetlen ezzel az akku kapacítással szubjektíve...
6680 3G-n elment 2 napot a 4éves aksijával...
valami akkumegoldást tényleg kitalál6nának már végre...üzemanyagcella vagy vmi... -
Magnum_
nagyúr
válasz
i8910user
üzenetére
elmondom a mai napomat az akkut érintve. reggel 6.20kor levettem a töltöröl. most még nincs céges telefonom,igy ebben az idöszakban a sajátomat kell használnom az irodai napi 3-4 hivásra (átlag max 2perc) + a magán hívásaim bonyolitásra, ez ma 6 hivás volt eddig,átlag 3 perc, de csak azért, mert a barátnöm otthonhagyta a mobilját, vele sokkal többet szoktam egyébként 8-16 között.. du. 15-tól fél orát neteztem a telefonon wifin. ja és irtam egy SMS-t. du. 15.00ig fullon maradt a kijelzés, jelenleg 1 csik hiányzik. lehet, hogy eleinte lassan esik esnek le a csikok, majd a végén meg rohamosan, nem tudom, de ez igy ahogy van, nem tünik rossznak. ja és este még fogok rajta egy orát netezni/msn-ezni az ágyban, ugy le fog csökkenni 3 csikra kb... tehát egy munkanapot, átlag felhasználással bőőőőven kibir. de igy 24 órát is. ja, és amugy énis kényes vagyok az akkura, iphone 2G-met ezrt adtam el 5 nap után anno.
-
No.01
addikt
Vidd vissza ugy jobb lesz mindenkinek!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
- Nalam sok telefonalassal (ertsd napi 2-3ora esetleg tobb is) is elmegy ket napot!
Igaz ejszakara (6-7 ora) kikapcsolom.
- Navigalasnal kicsit tobb, mint 2 orat birt.
- Mikor nem nyultam hozza csak napi 3-4 sms-t olvastam ill egy ket rovidet telefonaltam (max 2 perc) akkor meg elment 6 napot.Nekem ezek a tapasztalataim es messzemenokig elegedett vagyok. (3G termeszetesen off)
Hogy vmi rosszat is irjak: ma telefonalas kozben tobbszor is eljatszotta, h a hangszoro felhangosodott magatol majd egy pillanat mulva visszahalkult. Nem, nem ertem hozza nem nyomtam el semmit es a kihangositast sem aktivaltam
Remelem csak egyszeri eset... -
muveszur
addikt
válasz
i8910user
üzenetére
Ember, egy kicsit gondolkozzál...
Talán a Wifi fogyaszt a legtöbb energiát az egész telefonon, na meg a GPS-es. Egy csúcstechnikás telefonban rengeteg minden van, és ha azt használod, nyílván merül is az akksi... Köss rá egy erőművet, ha éjjel-nappal nyomkodni akarod...
Egyébként nálam rengeteg nyomkodással bír 2 napot, progik telepítése, rengeteg zene, játék, nyomkodás... Az N82-m 1 napot, ha bírt ilyen igénybevétel mellett, pedig azon nem volt egy baszott nagy kijelző.
És akármilyen csúcstechnikás a gép, ha benyomod a navigációt, akkor akár 3 óra alatt le is fog merülni... Nem véletlenül ajánlják az autós navigációhoz a töltőt.
720p-s(?) film lejátszásánál max 4,5 órát bír...
Ha több kell, vagyén egy táskaakkumulátort! -
i8910user
csendes tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Kedves Saint!
Én csak arra vágyom,h 1 csúcstechnikával teletömött készülék-nem kevés pénzért-ne merüljön már le 1 nap alatt, és ne nekem kelljen kitalálgatnom, h miket kapcsolgassak ki azért,h elmenjen 2 napot!!!! ennyi! olyan nagy dolgok ezek 2009.-ben? sajna ugy láccik:igen!
De legalább ne írkálnák be a specifikációkba azokat a soxáz órákat!!!Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
Stand-by Up to 430 h (2G) / Up to 450 h (3G)
Talk time Up to10 h (2G) / Up to 6 h 30 min (3G)
csakhogy érthető legyen: a 430óra több mint két és fél hét!!! PARASZTVAKÍTÁS! -
Sanya69
csendes tag
Üdv!
Nekem 3 napi használat után is csak 6 órát bírt ki teljes feltöltés után (szinte végig csak készenléti üzemmód pár perc beszélgetés). Sajnálom, hogy nem olvastam előbb a kikapcsolandó dolgokat, ma viszem vissza cserére. Beszéltem a Samsung ügyfélszolgálatával, és a bolt szervizével, mindketten a cserét javasolták... Nagyon remélem, hogy csak rossz darabot fogtam ki, mert maga a telefon nagyon bejön (sok-sok év Nokia használat után váltottam). -
Hadi
tag
Nálam 4 napig bírta az aksi. Csütörtök reggelig töltöttem, vasárnap estig birta. fényképeztem zenét hallgattam 1 kis gps, telefonálás, játék, filmezés. Estére sem kapcsoltam ki. Én elégedett vagyok. Ja és mindent kikapcsoltam amit javasoltak, azok nélkül tényleg gyorsan merül.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
i8910user
üzenetére
még 2000mah-s akksival se lenne sokkal jobb... kellene egy dokkolo ezekszerint hozzá neked, vagy valahogyan aláfabrikűlni egy 12cellás IBM akksit... sajnálom hogy nem vagy megelégedve, de tudhatnád, hogy ez ezzel jár.. Nokia 1210 (van vmi ilyesmi ugye?) az tuti elmenne neked akár egy hétig is, de akkor ohne gps, wifi, mozi
(#1621) Emmett: ne sajnáld gyártói garira a zsét

-
i8910user
csendes tag
válasz
Magnum_
üzenetére
A rádiózás a beépített rádión zajlott nem netrádión, mert azt ez a ..... telefon ugye nem tudja...se mobiltv-t...
A mobilarena teszt nem ezzel kecsegtetett...!!!
idézet, mobilarena teszt:
"Lokális szinten értelemszerűen Bluetooth és USB kapcsolat lehetősége forog fenn, utóbbi tölti is a készüléket a számítógépről. Ez egyébként annyira talán nem fontos, hiszen valószínűleg az AMOLED kijelző alacsony fogyasztásának is köszönhetően az i8910 HD vidáman elkocog egy töltéssel három napig, pedig volt itt mozizás, folyamatosan bekapcsolt Bluetooth, GPS, internet... és mégis. Ez egy igen szimpatikus tulajdonsága a telefonnak."tehát náluk mozizással, GPS-sel, bt-tal,nettel stb ment 3 napot...ha feltöltöm és nem nyúlok hozzá, pláne ha a SIM-et is kiveszem gondolom ez is elmegy 600órát, amit spec ír...
akkuban még gyöngék vogymuk...nincsenek csodák... -
i8910user
csendes tag
Hi!
szerintetek mitől lehet az, h ha az üzeneteknél a mentés helyét F:kártyára állítom akkor minduntalan azzal fogad az üzenetekbe lépve,h
"a kiválasztott memória nem érhető el, az üzenetek a telefon memóriájába kerülnek mentésre"
és szépn visszaállítja a "C"-re a mentés helyét...talán mert átneveztem a kártyát "kártya" névre, így magyarul! Szerintetek? A fotókat simán menti a kártyára, sosincs velük ilyen baja... -
bugjack
tag
Szia!
Általában a gyártói garancia azt jelenti, hogy az adott készüléket az adott gyártó szervízpontjába kell visszavinni garanciális javítás esetében. Bárhol az országban lehetőség van rá. Sőt, ha jól tudom, akkor külföldön is megvan rá a lehetőség.
A nem gyártóművit általában a boltban érvényesítheted, ahol vásároltad, vagy a boltnak egy partnerénél. De a adott márka szervizében, már pénzért fogják javítani a készüléket. Ezért is olcsóbb ez a fajta telefon.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
i8910user
üzenetére
Tudni kell, hogy én kikapcsolom ha alszom, úgy megy el 3-4 napot. Ez kb napi 5-6 óra pihentetést jelent.
Másrészt az OLED gazdaságosságát úgy kell érteni, hogy mondjuk egy ugyanolyan méretű és fényerejű LCD-hez képest. Önmagában nézve ez a kijelző is fogyasztja az energiát, csak kevésbé mint az LCD. -
Emmett
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtam hova írni, remélem itt is tudtok segíteni.
Szeretnék venni egy telefont, csak nem tudom mi a különvség a gyártói és a nem gyártói mobil között (a nem gyártói 10e-vel olcsóbb).
Melyiket érdemes megvenni?
Ja, és a gyártóihoz 24 hó a gari, a másikhoz csak fél év. -
Magnum_
nagyúr
válasz
bugjack
üzenetére
kikapcsol hát..
i8910 user:
sok rádió meg netnem igazán értem mit vársz... netezés, még ha wifin is, de huzzal le ezerrel az akksit. telefonálás dettó... ha netn a rádiózás netrádión történik, szintén... ha kibir ez a cucc két napot, az már jó... nálam max 2 nap, igaz cserébe használom is...
-
bugjack
tag
válasz
i8910user
üzenetére
Felesleges, ugyanis én ezt vettem észre, hogy ha fel van töltve akkor lekapcsol.
És onnan megint aksiról megy, hiába van bedugva továbbra is a töltő. Nem tölt semmit sem rá. Kicsit csodálkoztam is, amikor reggel levettem a töltőről, átdugtam a gépre, és írta, hogy töltés...
-
i8910user
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
nekem aszonták bótban h előszőr 16 órátot köll tőteni oszt punk-tum! há ők a okosak, én tőtöttem...pedig lítium-ion...
-
bugjack
tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nehogy "vérre menő" párharc legyen ebből!

Sajnos nekem sem bírja azt a 3 napot, amit a tesztelt készülék. Pedig se net, se GPS...
-
i8910user
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
kifogtál egy jó darabot!!! most áttettem GSM módra, hátha így javul vmit a helyzet...
-
-
i8910user
csendes tag
válasz
bugjack
üzenetére
Kedves Bugjack!
Úgy láccik a mobilarena csapata vmi fergeteg darabot kaphatott tesztre, nyilván olvastad, nekik 3 napor bírt, ""hála a rendkívűl alacsony fogyasztású AMOLED kijelzőnek""!Hát hallod, én is megcsináltam a kötelező 16 órát (ez is is mé' pont 16 óra, mé nem 18 vagy 24???), és vártam a csodát de az nem jött el. Balesetem miatt kórházban voltam, sok rádió meg net=napi 2 töltés (reggel lehúztam, este már vissza kellett dúgni!!)
Na ennyit az AMOLED technika előnyeiről...
üdv
G -
bugjack
tag
válasz
ketroot
üzenetére
Köszi!
Megkeresem azt a packadge data-t...Az volt az első, hogy kilőttem a 3G-t. A videomegosztás is leszedve, sőt még a wlan is vissza van véve 4mW-ra. Bízom benne, hogy tényleg csak az akku "újsága" miatt van ez.

Én is töltöttem egész este, még jól bírja (kopp, kopp, kopp).
-
ketroot
csendes tag
válasz
bugjack
üzenetére
Heló!
Nekem is ez volt a gondom, de olvasgattam a neten és írák, hogy érdemes pár dolgot megfogadni:
állítsd át gsm-re a hálózatot (nekem állandóan kereste a 3g-t Angliában és szívta is rendesen az akkut), a videómegosztást lődd le, illetve van vhol egy packet data, amit ki kell kapcsolni, sajnos nem tudom pontosan hogy hol van mert, még nekem korán van ma

Ja és fel tettem tölteni kb 10-12 órára, azóta jól megy az akksi, de szerintem a tapasztaltabb felhasználók biztos tudnak még tippeket adni!
Remélem tudtam valamit segíteni!
-
bugjack
tag
Szépjónapot az Uraknak!
Jó kis készülék, viszont van egy hibája, amiről szeretnék informálódni tőletek!
Nekem valamiért igen gyorsan lemerül az akku, alig bír egy napot.Teljesen új a készülék, dobozos verzió. Max 1 óra beszéd, és semmi más nincs egyelőre. Olvastam egy külföldi fórumon, hogy ha csatlakoztatom a Pc studioval, akkor ez a szoftververzió hibája miatt leszívja valamiért az aksit, hiába bontom a kapcsolatot. Van ennek valami alapja?
A szoft. verz. I8910XXIF8. -
metaldog
senior tag
Hali azt kérdezném hogy azt hol lehet beállítani hogy mutassa a hely nevét ahol éppen vagy pannonos vagyok és adókörzet infó be van kapcsolva de semmi. Cellainfó vagy ilyesmit még nem kell valahogy beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- CORSAIR K100 AIR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), na a HD után azzal ellenni... háááát igen... érezhető a rezisztív-kapacitív technológia elég rendesen, nem is beszélve magáról a kijelzőről.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)