Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
phaet0n
tag
válasz
Hege-Zs
üzenetére
A sebesség relatív. A hívás közbeni furcsa dolgoknál szerintem a user volt a szűk keresztmetszet. A wifiről pedig csak áradozni tudnék, hogy olyan helyeken is találok jelet, amiken még én is meglepődök. (mármint azon, hogy milyen távolságra vagyok az adótól, és mégis "hasít"..)
-
Quasi_modo
nagyúr
Szerintem csak dolgozik az ellenhype.
Aki tudni akarja, hogy a valóságban milyen, az menjen be valahova ahol ki van rakva és próbálja ki.
dög lassú
Hehe... -
Magnum_
nagyúr
válasz
Hege-Zs
üzenetére
nem megy a wifi rajta,dög lassú,hívás közben furcsa dolgokat csinál stb
jelentem a wifi nagyon jól működik, jobban, mint az E71emben! és ez nagy szó.
Dög lassú? tényleg? nekem mákom van, az enyém hasít, ahogy kell.
Mit produkál telefonálás közben? komolyan érdekelne.
és a stb is érdekelne, csak hogy felkészüljek rá.és mielőtt valaki letámadna hogy elfogult tulaj vagyok, nem... komolyan nem.
-
kennystyle
aktív tag
válasz
Hege-Zs
üzenetére
nincs még meg rég a teló nekem, de azt mondhatom biztosan hogy a WIFI jól működik, a lassúság az szubjektív, de szerintem nem lassú, a hívások közben viszont van hogy akadozik vagy nem az igazi a hangminőség, lehet ha nem GSM-re állítanám a hálózatválasztást akkor jobb lenne, majd még tesztelem
-
Hege-Zs
tag
válasz
muveszur
üzenetére
Hát főleg olyanokat,hogy nem megy a wifi rajta,dög lassú,hívás közben furcsa dolgokat csinál stb.....De nekem akkor is ez a kedvenc telóm,mert ugye én nyomkodtam a MM-ben a Pólusban,és én semmi ilyesmit nem tapasztaltam,bár nem fénysebbeségű,de egy ilyen tudású,és ilyen méretű és minőségű kijelzővel rendelkező készülékhez képest,nem veszélyes,és általam teljesen megszokható.És még a wifit is kipróbáltam,bár telefonálni nemtudtam vele
) -
Hege-Zs
tag
Sziasztok.
Nagyon sok jót,és talán egy kicsit több rosszat hallottam a HD-ről,nekem egyébként ez a kedvenc csúcstelefonom,és majd egyszer ilyet szeretnék.Szóval elhatároztam magam hogy kipróbálom.El is mentem a Media Marktba,és leteszteltem a kicsikét.És meg kell hogy mondjam,hogy ha szerintem az ember megbarátkozik a kisebb kézifegyver méretével,akkor azontúl szerintem egy nagyon jó kis készülék.Nyomkodtam már 3GS-t is de nekem ez jobban tetszik,és a sebbeséggel sem volt gond.
Úgyhogy Samsung I8910 Omnia HD 4EVER!!!!egyenlőre.....

-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
phaet0n
üzenetére
Pont ezt akartam mondani. A Pannonnál ue van. Az ilyen dolgokat nem a mobilon hanem a szolgáltatónál lehet állítani. Mondjuk a 1220 valamelyik menüpontjából lehet eljutni a beállításaihoz.
Más: Ennek a készüléknek is mindaddig érzékeny a kijelzője amíg világít, illetve amíg le nem zárják. Ha le van téve valahova, én sem szoktam lezárni mindig. Kialszik a kijelző fénye és nyugodtan lehet törölgetni, tapicskolni, vagy bármit. -
i8910user
csendes tag
Ez érdekes: anno 2005 nyarán a 6680-as kb 6 hétig volt szervízben, 3szor mentem vissza érte, mindig maradt vmi baja.
Kicsit Déjávu (dézsávú) érzésem van most HD-vel is...lehet ez is szervízben landol hetekre...??? Mert ez így naon vacak...
Nem tudom ki, hogy van vele de nekem hihetetlen idegesítő, hogy a nem lezárt telefont NEM LEHET MEGFOGNI CSAK ÚGY MERT HA MÁR HOZZÁÉRTEM KÉPERNYŐ 1MICRONÉGYZETMILLIMÉTERÉHEZ AKKOR MÁR UGRIK IS VHOVÁ A MENŰBEN...
ÚJABB ÉSZREVÉTEL: ez az ügyes "smart search" idáig egész jól tette a dolgát de most mintha ez is zsibbadna: áttettem 1 .xls fájlt a "card/egyebek" mappába és hiába keresem nem találja. Sőt már a névjegyzékből se talál mindent...!!! Ha ez a telefon ilyen ütemben butul lehet,h gyorsan túl kell(ene) adni rajta...??? Cipész a kaptafánál, én meg a Nokiánál...
Istenem, ha lenne 1 normális telefonjuk...
...6680... 
-
bugjack
tag
válasz
Magnum_
üzenetére
Üdv!
Egy kis segítségre szorulnék.
Adott ugye ez a telefon. Adott egy pannonos kártya. A telefon független.
Akár hányszor telefonálok valakivel, és közben engem hívnak, mindig átküldi a hívót a hangpostára. Pedig eddig ez nem így volt N95-el.
Megpróbáltam kiszedni az átirányításokat a telefonban, de nem ment. Mindig aktív marad.Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma?

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
nem települt az istenért se.. HR kellett ide
mondjuk néha nem árt. -
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
nálam is volt tegnapp gebasz, szarakdott az opera 5, letöröl, de ujra már nme tudtam installálni. HR, azóta oké. csak telepithettem mindnt ujra.
-
metaldog
senior tag
Hi beállítottam egy képet háttérnek de azt hogy lehet megcsinálni hogy a menü háttere is az legyen meg minden másé? Valaki tud jó téma szerkesztőt a telóhoz?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Na úgy tűnik megoldva.
1. kamera gomb + bekapcs gomb nyomvatart. (Azt hittem ez reset, de inkább csak csökkentett mód vagy ilyesmi.) Gép beindult, de mint egy lassított felvétel. Utána a kártékony játék kitöröl és újraindít. Azóta jó. Több ki-bekapcs után is indul.
2. A Treasure Grab játékot inkább ne tegyétek fel!
Szerintem. -
Quasi_modo
nagyúr
Van egy kis probléma. Felraktam valami játékot aztán kikapcs volt. A következő bekapcsolásnál csak megy a kis kék vonal ide-oda és más semmi, nem lép tovább. Beindítottam boot loader módban, bejön a kék képernyő, kiírja hogy boot loader mode meg hogy mass memory 8GB oszt ennyi.
Hogy lehet ezt a masinát kiresetelni? -
muveszur
addikt
válasz
kennystyle
üzenetére
1.5-öst használtam, nem ismerem az 1.52-est.
-
kennystyle
aktív tag
muveszur
ugye a teló flasheléséhez az 1.5ös symbian update toolt használtad ? ezt írják a tutorialban, de ha nekem azzal nem megy érdemes lehet keríteni egy 1.52-t ? Abból nem lehet gubanc ?
-
nyergess
tag
válasz
muveszur
üzenetére
Köszi a gyors választ!
Hihetetlen, hogy okostelefon létére még mindig lekorlátozzák a felvételi időt
U700-asom van jelenleg, s abban is 1 óra korlát, s folyamatos háttérvilágítás közben. Elég sokat használom ezt a funkciót az egyetemen, de korlátozva elég rossz szórakozni vele. Mellesleg a világítás szívja is az akksit fölöslegesen. Esetleg azt nem tudod véletlenül, hogy symbian lévén, le lehet-e tölteni vmi jó hangfelvevő szoftot a HD-hez? -
muveszur
addikt
válasz
nyergess
üzenetére
Szia!
A Hangrögzítővel max 1 órát tudsz felvenni Magas minőségben. Felvétel közben a képernyő nem kapcsol ki, csak kicsit visszavesz a háttérvilágításból. Ha rányomod a billentyűzárat, a felvétel leáll.
Beállítási lehetőségek: Minőség és mentés helye.Telefonbeszélgetést nem tudsz felvenni, sem ezzel, sem külső programmal.
-
nyergess
tag
Helló!
Kérdés a telóval kapcsolatban: a hangrögzítés korlátlan benne? Illetve rögzítés közben aktív a kijelző?
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Egy kicsit meg vagyunk kavarodva..
Van egy olyan funkció, hogy "Irányított keresés"(Ha jól emlékszem, ez a magyar megfelelője az Adaptive Search-nek . Így érheted el: Menuü-->Beállítások-->Telefon-->Érintésbevitel.
Ha ez be van kapcsolva, akkor nem jön be egy teljes billenytűzet, csak a lehetséges kezdőbetűk... Pl "Csordás"-ra akarok rákeresni ezzel... Rányomok a C-re, bejön a képernyőn a C betűvel kezdődö nevek, alul pedig a lehetséges 2. betűk... Pl ha van még egy Cintia, és egy Canik nevű ismerősöm is, akkor alul, a következők lesznek: I, A, S.
Ha a Rom nem ismeri a kettős betűket, akkor a lehetséges betűknél nem lesz ott az S, nem fogja felajánlani. Ezért is fontos, hogy ismerje ezt. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur
üzenetére
Még valami. Könnyen eldönthető, hogy egy rom ismeri-e a kettős betüket. Ha egy sima "S" betú beírására előveszi mondjuk a Szilviát is akkor nem ismeri, csak karaktersorozatokat hasonlít össze. Persze az "Sz" beírására ugyanúgy elő kell vennie.
Ha a Szilviát "S"-re nem csak "Sz" beírására veszi elő, akkor ismeri az aditt nyelv kettős betűit is.
Nálam az "S"-re a Szilvia nem jön elő csak az "Sz"-re
Ja a romverziót elnéztem. 05/22 ez is.
Ennyi. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nekem 05/22-i rom volt rajta...De semmi pénzért nem raknám vissza, annyira meg vagyok elégedve az újjal...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur
üzenetére
Ez egy 06 havi magyar rom. De azt hiszem megfejtettem a problémát. A magyar rom állított alfanumerikus bill-en nem üti be pl az a után az á-t, meg ilyesmi. (Ezt az egy igazán bosszantó SW hibát találtam eddig.)
Csakhogy én a kereséshez a fektetett bill-t használom. Úgy meg minden ok. Megéri az a kis idő míg elfordítom, mivel 460 kontaktom van.
Bocs hogy ez csak most jutott eszembe. -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A külföldi romok tudnak kettős betűre keresni! Az első magyar szoftver nem tudott, neked akkor pontosan milyen romod van?
Sőt, pl ha Bélára keresek, akkor B és E betű után következik az L, tehát az ékezetek sem problémásak!
Nekem gyárilag ez a firmware volt rajta: I8910XXIE7 / I8910XEHIE2
Ezzel nem keresett kettősbetűre, de ha jól emlékszem, ékezeteket sem ajánlott fel.Más: Garmin hackelése nem tartozik a fórum témáihoz, úgyh akinek kérdése van vele kapcsolatban, keressen meg engem priviben!
-
i8910user
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Megmondom neked őszintén: fogalmam sincs milyen romom van, a teló lengyel dobozos...
PL.: a "Sá... Szabina nevet képtelen megkeresni mert se a
"sá"-ra se az
"sz"-re indított keresés nem hoz eredményt, illetve az "s" után nem ajánl fel se "á"-t se "z"-t. Nekem fel sem ajánlja az "á" -betűt pedig van "á" betűs kontaktom...a smartsearch megtalálja de hát úgy ölég macerás...
viszem vissza kedden frissíteni... -
Quasi_modo
nagyúr
-
Ateesh
csendes tag
Honnan tudnék leszedni egy normális garmin-t,mert amit az előbb belinkelt vki az jo volt, csak épp hiába csináltam meg mindent, vmiért térképet nem akart látni, pedig elvileg azt is raktam fel?
Másik: Operát hol találok, mert az sem ártana a telóra? -
i8910user
csendes tag
A mobiltv-témához: amikor vmi streaming-tartalomhoz csatlakozik a telefon akkor T-mobile vhogy azonosítja a tipust, és az adott tipus képernyő-felbontásához igazítva játsza le a tartalmat. Ezt onnan gondolom, hogy ha a 6680-assal lépek be pl. mozielőzetesbe ott a streaming-cím:
rtsp://212.51.125.18/tartalom/mozi/104431_176x144_12fps.3gp
Most próbáltam: lejátsza a HD de csak a 176x144_12fps minőségben, bár nem is rossz annyira..Mondjuk ha TMobile "N97-ként tudná azonosítan" a HD-t - mivel a screen-felbontás ugyanakkora - akkor minden streaming tartalom elérhető lehetne teljesen egyszerűen...most kis kitérővel tudjuk megoldani ezt...
Kár, h ez a hozzárendelősdi automatikus és nem tudja Gizike a nullás gomb megnyomása után beállítani nekünk...! (Biztos,h nem tudja...?)
...ez legyen a legnagyobb baj, hogy nem tudunk mozielőzetest nézni a telón... -
i8910user
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Nem vagyok nagy mahinátor, meg félteném a drága cuccot, h aztán esetleg el se indul...Szóval
em mahináltam semmit! De így is sok a fura a telóban!amiket leírtam...talán szoftverfrissítés segít ezeken... -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
i8910user
üzenetére
Telefonszámhoz hozzárendelek nevet,képet, hangot és nem úgy csörög ahogy kéne...
Beállítom billentyűhang-erősséget és nincs billentyűhang...
Ez nálam mind normálisan müx.
telefonkönyvben nem lehet rákeresni"sz" betűs, "á" betűs kezdetű bejegyzésekre!!!
Nálam igen.
Te is mahináltál a rommal? -
i8910user
csendes tag
válasz
Tanbá-apó
üzenetére
DRÁGA JÓ TANBÁ.APÓ!
(MAJDNEM) ÚGY CSINÁLTAM MINDENT AHOGY MONDTAD ÉS MŰŰŰŰKÖDIIIIIIIK A MOBIL TÉÉÉÉÉÉVÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! HIHETETLEN, ISTENKIRÁLY VAGY!!!
én leegyszerűsítem a leírásod ha nem haragszol:
minden lacafaca nékül ezt beírni a realplayer streaminghivatkozásokhoz:
Név: rtlklub (de lehet bármi más)
Webcím: rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/napi/rtlklub.sdpA továbbiak:
Teló Átkapcsol 3G-re
A kapcsolatoknál a "T-Mobile Streaming" -et a wap-kategóriába tettem, és mielőtt a mobiltv-t indítanám el kell indítani a webböngészőt szintén wap üzemmódban (lehet, h én telóm hülye de mindig megkérdezi, hogy wap vagy net...) ha már megy a böngésző vissza a
realplayer-streaminghivatkozások-hoz
rtlklub kiválaszt,play és tölt a device és megyen a TV!!! Hát Ennyi és T monnyon le!
Király vagy Tanbá!
THX -
i8910user
csendes tag
válasz
Tanbá-apó
üzenetére
T. TANBÁ!
Az a másfél nap már egész jó...nekem asszem pont ma egy hónapos a teló (vagy holnp) és mintha kezdene "bejáródni" az aksi , kicsit mintha már jobban bírná, bár én - olvasva a lítiumos aksik lelkivilágáról, tehát nem lemeríteni és minél kevesebbszer meríted le annál tovább bírja - ha már félig van akkor este teszem fel töltőre, éjszaka nincs kikapcsolva csak "offline"-ra téve! Tegnap rádióztam 1 órácskát, pár perc tel, néhány sms, és ma még csak 1 csík hiányzik. Persze minden felesleges ki van kapcsolva, GSM üzemmód UMTS helyett, no wifi, no GPS!
3G,Wifi, GPS nagy szippancs akkunak! Ha ezeket használod töltőt a tatyóba! -
i8910user
csendes tag
Üdv Urak + Ateesh!
én is XXL-ben vettem, még KV-val is kínáltak (120k-ba belefér...)
Észrevételek update: telefonkönyvben nem lehet rákeresni"sz" betűs, "á" betűs kezdetű bejegyzésekre!!!
Telefonszámhoz hozzárendelek nevet,képet, hangot és nem úgy csörög ahogy kéne...
Beállítom billentyűhang-erősséget és nincs billentyűhang...
Vhogy úgy érzem, hogy ez az 5-ös symbian vmi nagyon kiforraltlan történet...Lehet, hogy a nagy öreg nokia butítja symbit Samunak?JA, ÉS A LEGNAGYOBB: MÉDIAMÁRK,NOKIA N86 KIRAKVA, NYILVÁN SIM-NÉLKÜL,BÓKLÁSZÁS MENŰBEN,VICCBŐL RÁBÖK SZOFTVER-UPDATE-RE,
ÉS:A SIM NÉLKÜLI TELEFON WIFIN SZÓ NÉLKÜL FRISSÍTETTE MAGÁT!
HOPPÁ!SAMU:ÉBRESZTŐ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
muveszur
addikt
Majdnem az összes progi kiírja, hogy nem kompatibilis... Nyomj egy okét, és megy tovább a telepítő.
Opera mini nincs rajta, azt külön kell letölteni. Én a Opera mini 5 betát ajánlom, az tökéletes.
Java alkalmazásokat a PC studioval nem fogsz tudni telepíteni, rá kell másolni a telóra a .jar fájlt, és ott megnyitni. -
Ateesh
csendes tag
Java alkalmazásokat h tudok rakni a telora, ill az opera böngészöt is le kell tölteni rá, v csak én nem vettem észre h vhol rajta van?
-
Tanbá-apó
tag
válasz
kennystyle
üzenetére
Beléptél a bootloaderbe a készüléken, ugye?
-
kennystyle
aktív tag
próbáltam az új olasz/magyar softot rárakni a telóra, de hiába követtem a tutorialt nem sikerült
el nem romlott semmi szerencsére, csak nem sikerült elindítanom a folyamatot mert a symbian update toolban a "start" gomb szürke marad akármit csinálok
az 1.5-ös verziót használnám ahogy írják, minden progit felraktam amit kell elvben, de csak nem megy...
ha valaki aki csinálta már tud tippet adni mi lehet a gáz, azt megköszönöm -
Tanbá-apó
tag
Húúú, hát nekem egész napos fél óránkénti mail frissítéssel, napi 2 óra böngészéssel, 4-5 fotó- 1-2 videóval, 30-50 perc telefonnal, 1 óra videózással bír ki kb másfél napot, vagy épp 2-t! De ez volt a rekord, bár kissé extrémebb user vok ezek szerint mint te.
Én az egy teljes napi akksira is irtó büszke vok, egy nokiám sem bírt soha ennyit! (jó, mondjuk nálam egy nap reggel 7-től este 11-ig tart...)
-
Tanbá-apó
tag
Hali skacok!

Ráálltam erre a t-mobile mobil tv dologra Samu i8910-re, nehogy már ne lehessen megoldani, gondoltam, a t-nél valóban tagadnak mindent, csak "támogatott" készülékekre biztosítják a szolgáltatást még majdnem hülyének néztek mit akarok én!
(valóban nem lehet a t-zones-on keresztül, hisz nem tudja azonosítani a készüléket, DE MEGKERÜLHETŐ A DOLOG!!!!Fogtam egy haver mobiltv-s 5800 készülékét és szépen egyenként átmásoltam a ram kiterjesztésű linkeket, majd a real playerben a streaming linkekre klikkelve begyűjtötte ezeket (az e gyökérbe tettem amugy) és voila!!!

Akinek van tmobil mobiltv előfizuja, próbálja ki a következő linket
< rtsp://212.51.91.163/mobiletv_basic/napi/rtlklub.sdp > (alapcsomag kell hozzá!!!)
egy txt fájlba elmenteni, majd nevezze el .ram kiterjesztésre! ezután másold be bármelyik gyökérbe, majd ha ez megvan, a real player streaming linkek részében be fogja olvasni. Play és máris nézhető a mobiltv, meglepően jó minőségben!!!!

Ha ez működik, bárkinek elküldöm mailben az alap 17 csatorna linkjét!

-
Hadi
tag
Új rekordot döntött a Hd-m. 1 hetet kibírt az aksi 1 töltéssel
A recept: Napi 1-2óra zene 5-6 hívás kb 1 óra játék. Wifi-t és gps-t most nem használtam. 0-24 órában bekapcsolva. Én meg még azon paráztam hogy 3-4 napnál többet sehogy sem fog bírni.

-
mufi
senior tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
azt ritam mintha egyáltalán nem fkuszálni, arra értettem, hogy nagyon homályos a felvétel.
és igen is elhiheted, hogy az n97 jobb videókat csinál, jobb hang és nem akadozik, pedig csak 640*480 és 30fps. Tudom, mert volt n97em, és melepődtem milyen felvételeket készít. Viszont, az omnia hd youtubos klippjeitől teljesen kiakadtam. ime a példák.makró, sztem ez HD, kurwa ütős:
http://www.youtube.com/watch?v=3FgwQC2gcxY&feature=relatedratyi, 640*480as felbontás tök homályosan:
http://www.youtube.com/watch?v=MFt4bDb925g720p-s videót ami nem szaggat nem is láttam...
am emg töltök majd fel youtubra n97es videókat nem dicsekvsképp hanem csak azért hogy lásstok miről beszélek...ha nem volna ez a gond a samsungnál a videóval nem gondolkodnék azon, hogy melyik telefont is válasszam...
-
muveszur
addikt
Tegyük gyorsan hozzá, hogy akkor vagyunk korrektek, ha a két telefonon ugyanolyan felbontású videót hasonlítunk össze...
-
mufi
senior tag
válasz
muveszur
üzenetére
Nem találom pedig kb fél órája keresem. pls dobj egy linket.
Hát akkor én átlagon felül vagyok pedig még roszul si látok. Nagyon idegesít, hogy "nem kellemes" nézni a HD videójait, az n97esem sokkal jobbakat csinál. Lehet nem olyan részletgazdag de egy akadozás nincs benne. Am pont a jutubon láttam megy ,acro videófelvételt ah egy hangya mszkál valami pálmalevélen, eszméletlen jó, full scrren-en is tökéletes! nem értem akk hogy a nem makro miért olyan rossz. Ja, 640*480as videókayt is néztem, némelyikne mintha nem lenn egyáltalán autofókusz...hogy érted hogy ott a fox 30fps?
-
muveszur
addikt
Van a youtube-on egy nagy összehasonlítás, benne az iphone, hero, és az HD is... Keresd meg, tisztán látszik a különbség.
Nem tudni, mikor jön firmware... De biztos, hogy lesz.
Annyira azért nem akadozik a video, az átlag ember észre se veszi, ha nem mondják neki.
Ha ennyire fontos, le lehet tenni 720x480-as felbontásra, ott fix 30 fps.
Menü már az első magyar szofttal sem akadozik...de a galária lassú. Van helyette MediaBrowser, ami nagyon gördülékeny, 0 töltési idővel.
Új olasz szoftverrel a galéria is használható, sőt a MediaBrowser kapott egy ujjas nagyítást is, ami nagyon megkönnyíti a nagyítást. -
mufi
senior tag
Nem tudom milyen az omnia HD kapacitiv kijelzője. Minden esetre az s60 nem a zén stílusom, meg láttam is néhány tesztvideón, hogy bizony néha megmegakad az uj szoftver is. Tudni esetleg, hogy jön e mostanság uj FW frissítés, mint pl az n97nél? n97 sokkal jobban tetszik a billentyűzet miatt, de jó ég a mérnökök elb*szták hogy a kamera mellé tettéka flasht igy minden éjjeli kép beégett...

A samsungnál fájó pont, hogy akadozik a videó, és a galériában amikor gyorsabban lapozod a képeket vagy nyitod me gőket ott is kell várni néhány mp-t...bár uj szoftverrel nem láttam...
-
muveszur
addikt
Szia!
Az igényeid alapján szerintem a Hero és a Iphone azonnal kiesik, nem vitték túlzásba ott a kamerát. Viszont szvsz az HD kijelzője csodaszép...
Kár, hogy nincs multitouch, de én személyszerint csak a játékoknál hiányolom, minden más helyen megoldották jól a hiányát.Nem lehet tudni, mikor fog kapni a szolgátatói telefon frissítést hivatalosan, de flashel bármilyen szoftvert le lehet cserélni, bármire. 5 perc az egész, kis kockázata van.
Az új olasz firmwareben már javították a hangot, de a videon még megfigyelhető, hogy néha kiesik egy két frame.Én az HD-t ajánlanám, szemesztem a Heroval is, de a tudása miatt nálam elbukott.
Az Iphone más kategória, aki játszani szeretne vegyen azt, mindenki más pedig a HD-t. -
mufi
senior tag
Üdv mindenkinek!
lenne egy kérdésem. tervezek egy komolyab telefont venni. Ezekre gondoltam: Hero, szájfon 3GS, omnia HD.
Namost, nekema egfontosabb a kamera, jó kijelző, jó hangszórók és multitács. tudom h sajnos ez nem mt-os, de letudnám nyelni...
Az a kérdésem, hogy hogyan lehet swisscomos telót upgradelni?nagyon komplikált e?továbbá érdekel, hogy az uj olasz fw kiküszöböli e a hd videofelvételen a szaggatást és a ratyi hangmindőséget? -
muveszur
addikt
-
Ateesh
csendes tag
Vmi bövebb info, h miket kapcsoljak ki rajta, de ha lehet ugy, h beállitások->..., mert még nem vok képbe a menürendszerrel
?Előre is köszi annak, aki veszi a fáradtságot, és segit!
BB! -
Ateesh
csendes tag
Sziasztok megint!
Tölteni először mennyit kell, mert xxl-nél azt mondta a srác,h azért nem gas a 10 fölötti töltés se, mert h akk vmi csepptöltés, v mi történik?
Vki vmit rola??? -
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Jaja, buherált, de nagyon jó ROM!
-
Giles HD
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Engem a Mirage tone.mp3 érdekelne, ha lehet valahogy megoldani.

-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur
üzenetére
Nekem a Z:\data\sounds\Digital mappában a következők vannak:
alarm.mp3, Hold your breath.mp3, Message 1.mp3, Samsung Tune.mp3
Ez elég kevés. Neked buherált romod van?
A hack meg felesleges, az Xplore anélkül is látja. Ráadásul nem az övé a gép, nem hiszem hogy hackelni fogja. -
Giles HD
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Helló! Hát sajnálom, de faterom telefonján nincs Z: meghajtó. C: van, de a data fájlban a sound/digital üres. Megpróbáltam, hogy a rejtett fájlok is látszanak, de nem működött. Nem tudom mit csináltam rosszul, de a telefon fájlkezelőjével sem találtam. A hangok között sincs. Ha a csengőhangok között nézem, nincs olyan opció, hogy küldés, vagy másolás.
Tudsz valahogy máshogy segíteni, hogy megszerezzem azt a fránya Mirage Sound.mp3-at?
Megköszönném. Üdv -
Ateesh
csendes tag
Már meg is vettem!

Tényleg nagyon jó telefon, a kijelzője vmi elképesztő.
Viszont ha nem nagy gond azt elmondhatnátok, h mit érdemes vele vásárlás után csinálni, miket állitsak be rajta, mit kapcsoljak ki?
Brando foliát is vettem rá, ugyh rem megoldva, h ne karcolodjon.Előre is kösz!
Atis! -
Ateesh
csendes tag
Sziasztok!
Gyors válasz kéne:
Ujmobiloknál nem érkezett meg az i8910 hd készlet és kb kedden kapnám meg, viszont jelenleg Pesten vok és az XXLGsmnél ma jött áru. XXLGSM-ről mi a véleményetek, érdemes ott megvennem, ugy értem elsősorban, h vkinek vmi rossz élmény, v vmi?
Tudom, h drágább egy picit a telo náluk, de legalább van és személyesen tudom átvenni.
Kérlek gyorsan válaszoljatok!
Köszi előre is!
Atis! -
Quasi_modo
nagyúr
Vannak hozzá már 3d-s játékok?
Gondolom a 3D gyorsítós játékokra gondolsz. Hát azt még nem találtam. (Bár némejyik gyanusan jól mozog). Tube-os promo videokon már volt látható ilyen, de kézbe kaparintani még nem sikerült. De ami késik nem múlik.d.beni
Zene lejátszásnál üvölt, filmnél kicsit halkabb, de használható. Persze némi belepiszkálással hangosítható. Sok függ az eredeti anyag hangerejétől is. -
d.beni
aktív tag
Hello!
Azt szeretném kérdezni hogy füllhallgató nélkül milyen hangos a telefon pl zenelejátszásnál vagy filmnél?Mert láttam sima Omniát és az nagyon halk volt.Azt tudom hogy ennek a telefonnak a füllhallgatója elég komoly ugyhogy gondolom hogy azzal jó hangos
Előre is kösz a válaszokat! -
AS
félisten
Vannak hozzá már 3d-s játékok?

-
Giles HD
csendes tag
válasz
Quasi_modo
üzenetére
Köszi! Majd megpróbálom, ha ne megy jelzem. Üdv!
-
kmisi99
addikt
Hello valaki tud olyan helyet ahol ezt a telefont részletfizetéssel meg lehet venni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Xbox Series X|S
- Eredeti játékok OFF topik
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- További aktív témák...
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
)

Küldj privin mailcímet és küldöm az alapcsatik linkjét!
em mahináltam semmit! De így is sok a fura a telóban!amiket leírtam...talán szoftverfrissítés segít ezeken...

?