- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
A naptár bejegyzéseket alapból kilehet tenni a főképernyőre mint a symbis nokiáknál?
A következő bejegyzést ki tudja tenni, ha a widgetek ki vannak kapcsolva. (ujj használata c. beállítás). Olyan formában írja ki, hogy mikorra szól a köv. bejegyzés. De ahhoz, hogy tudd mi az, rá kell bökni.
Igaz,hogy ennek a telcsinek van most a legszebb kijelzője ?
Szvsz igen. De nem a legnagyobb felbontású és nem a legnagyobb képátlójú. Illetve nézd meg valahol.
ismétli e a naptár riasztást mint a nokiák?
Van leállítás meg szundi. Illetve lehet beállítani ismétlést naponta, hetente, havonta meg ilyesmi. -
zack
nagyúr
Érdekes...említettem én is muveszur-nak, hogy volt egy olyan érdekesség az i8910-el, ha pl. egy éjszakát kikapcsolva hagytam a telót és visszakapcsoltam akkor megjelent fent egy kis ikon, hogy át van irányítva. Nem értettem a dolgot. Én egyszerűen orvosoltam, bementem a menübe, és beállítottam hogy deaktiválja. Ahogy ott kikapcsoltam eltünt a kis jel. Az az érdekes, ha előtte az állapotra mentem rá, ott azt jelezte hogy nem aktív az átirányítás. Akkor se csinálta, ha rövidebb időre ki-be kapcsoltam. Furi.
muveszur se tudta a megoldást, bár engem nem zavart. -
blt.62
őstag
Hali!
A haverom pont ez miatt árulta a HD-ját mert másfél hónapig volt állítólag a szervízbe a telcsije és mégsem szűnt meg ez a hibája. Csak hülyítették a samu szervízbe, fogy.védőkhöz akart menni,de belefáradt és bukóval de eladta. A sors fintora,hogy én most mégis ilyen telcsit akarok venni,mert szerintem ez egy nagyon jó telcsi.Azért kíváncsi vagyok,hogy lesz e megoldás erre a problémára? -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Gabenpetit #3190 üzenetére
Ha máshogy nem menne esetleg mentsd le *.vct formátumban a névjegykártyákat. Abból simán visszaállítja az i8910HD.
-
Varszegig
veterán
válasz
Gabenpetit #3190 üzenetére
outlookból simán szinkronizálható
-
Gabenpetit
csendes tag
Ugy nez ki, egyre kozelebb a vasarlas napja. Hetfo lesz, ha idoben haza tudok menni. (kulfoldrol irok, ezert sincsenek ekezetek)
Szoval jelenleg egy P800-zal nyomulok, de mar oreg szegenyke, 6 eves. Viszont van jo par szaz telefonszamom, amit at kellene tenni majd a kovetkezore. Szeritem remenytelen a kompatibilitas.... Ha csinalok egy outlook fajlt, azt a Samu tudja importalni, vagy mas szoftver kell hozza? -
Land
veterán
Üfv!
Van egy kis problémám. Ha engem hívnak, akkor elsőre azt jelzi ki a hívó félnek, hogy foglalt vagyok. Másodszorra kicsörög. Hallottatok már erről?
Beírtam a keresőbe és valaki írta, hogy vodának kell szólni ezügyben.. -
Quasi_modo
nagyúr
Nálam nincs fólia sem elöl, sem hátul. Viszont tokban van és karcmentes.
-
blt.62
őstag
Szio!
A naptár bejegyzéseket alapból kilehet tenni a főképernyőre mint a symbis nokiáknál? Kipróbálná nekem valaki,hogy ismétli e a naptár riasztást mint a nokiák? Igaz,hogy ennek a telcsinek van most a legszebb kijelzője? -
zack
nagyúr
válasz
Varszegig #3183 üzenetére
Bármennyire is jó, 10k-t egy fólia sem ér meg. Ha azt mondom neked hogy feltettem ideiglenesen az Omnia 2-re egy 690ft univerzális (kivágós) fóliát, ami megfelel a célnak, és gondom nincs vele, akkor Clear-Coat-ban mi kerül 10k-ba?
Bőven elég egy 2,5k Brando Ultra Clear fólia.[link] Nem hiném hogy egy ettől 4x drágább fólia bármiben is jobb volna.
-
MMark
csendes tag
Sziasztok!
A navigációval kapcsolatba érdekelne minden. Például, hogy ki milyen navigációs szoftvert használ és mi a tapasztalat EZZEL a telefonnal kapcsolatban? Minden részletre kíváncsi vagyok (vagy ide vagy pm). Hangos navigáció hogysmint szuperál? A navigációs szoftverek használatához szükség van internet/WAP kapcsolatra (=adatforgalmat generál)?, vagy ez szoftverfüggő (szoftverfüggőségnél arra gondolok, hogy olvastam valami olyat, hogy például GoogleMaps (azt hiszem) folyamatosan töltögeti a műholdképeket)? Nagyon fontos lenne még karácsony előtt az info!!!
Köszönöm a gyors segítségeteket!
-
muveszur
addikt
válasz
Gabenpetit #3181 üzenetére
Ha jól tudom, az összes régió tartalmazza az angol nyelvet is.
Nem, külön is fel lehet tenni...
Viszont ma megszületett egy Sense UI-hoz hasonló widget, eddig még csak két funkciója van. A Flip Clock és az időjárás jelző...Hamarosan újabb funkciókkal bővül. Természetesen ROM-tól függetlenül.
Itt sok sok szép widgetet lehet találni, elsősorban flip órákat -
Gabenpetit
csendes tag
A jelenleg magyarorszagon arult telefonokon mindnek van angol nyelvu szoftvere ugye?
Amit Muvesz ur irt, hogy a HTC jellegu flip clock mar a frissites resze, azt csak akor tudom feltenni, ha frissitem a romot? -
factory01
tag
Hello
Valami jó MSN messenger programot tudtok ajánlani i8910-re?
Köszi! -
-
Hadi
tag
Ma kicsit megtakarítottam a kijelzőt az ujjlenyomatoktól és akkor mit vettem észre? 1 kis karcot!!! Eddig mindenki azt írta h edzett üveg nem karcolódik erre itt van. Milyen fóliát érdemes venni rá és kb mennyibe kerül ami ér is vmit? Esetleg tud vki Debrecenben olyan boltot ahol fel is tennék?
-
blt.62
őstag
válasz
muveszur #3167 üzenetére
Igazad van,végeredményben nekem az volna a fontos,hogy az adatokat átrakják. Egyszerűen hihetetlen,hogy Szegeden és környékén egészen Kecskemét-Békéscsabáig nincs ilyen telcsi. Ezért is érdekelne,hogy Pesten mennyit kellene rátoldanom az 5800-ra,mert Szegedről Pestig megdrágítja az üzemanyag és aut.p.díj.
-
blt.62
őstag
Megírnád kicsit bővebben,hogy hova kellene mennem Pestre,és mennyivel lenne olcsóbb? Jó volna tudni,hogy volna e olyan bolt ahol úgy lehetne biznicelni a HD-t,hogy ráraknák a Garmint és egy magyar nyelvű hívásszűrés progit.Tudsz ilyet? Az 5800-on ezek mind rajta vannak.Az is lényeges volna,hogy átpakolják a nokiámról az összes adatot (kép,videó,zenék,jegyzetek,naptár) a HD-ra.
-
galusz72
tag
Hali!
Valaki használta már a videószerkesztést? Esetleg elmondaná hogyan kell? (sosem aktív az ikonja)
Köszönöm -
blt.62
őstag
Szio!
Azért az is mond(nagyon-nagyon jó éretelemben) valamit erről a telcsiről,hogy Szegeden egyáltalán nem lehet kapni használtan sehol sem. Pedig én 50 ezerrel toldanám az új 5800-am. -
sosmocsok
csendes tag
Én is n95-ről váltottam i8910-re. Már az első szembetűnő különbség, ami nagyon tetszett, az a gyorsasága. N95-ben viszont amit nagyon rühellek ( megmaradt második telónak ), az a slide mechanikája. Annyira lötyög már szegényke, tényleg attól félek, hogy egyszer csak lepottyanik a kijelző
-
ludsimon
veterán
válasz
Quasi_modo #3157 üzenetére
Nekem a szempontjaim:
- Jó fényképezési lehetőség. Azért ne legyen visszalépés 100%-os nagyításban az N79-hez képest.
- Könnyű kezelhetőség
- Internetezés, gyorsan, könnyen
- GPS
- Nagy kijelző -
ludsimon
veterán
Sztem meg nem kellene fikázni!
N95-nek van ekkora kijelzője, vagy érintős, vagy az N93?
A videó hangját kivéve 5x megelőzi tudásban!Nehogy már egy Omnia HD-t próbáljunk már összehasonlítani az N95, N93-al kérem szépen!
Elég szégyen, hogy sokaknak ilyen meg is fordul a fejében.Én is mondhatnám, hogy fúúj, az N79-em tök jó hangot vesz a videó alá, de nem mondom, mert teljesen más kategória.
Az Omnia HD erőssége a 8MP, a 3,7 inches AMOLED érintős kijelző.
-
Bdanyy
addikt
De miért, most tényleg, a 2006 nyári n93 hangját azért illene elérnie. De tényleg borzalmas a hang ahhoz hasonlítva, majd csinálok összehasonlítást.
-
Senser87
tag
Úgy, hogy EU-garanciát a bolt vállalja nem a Samsung, a HU-van a telefon elé írva, akkor gyári garanciás.
-
Gabenpetit
csendes tag
-
Senser87
tag
Nagyo sokan vettek már bolti garanciást, mert a 16Gb-os csak úgy van. Partneronál pl 2K a különbség a két telefon között, vajon miért?
-
ludsimon
veterán
Inkább nem írok semmit erről a gyártói garanciáról, mert nem tűrné el a fórummotor.
Felháborító, komolyan, hogy ott hever 100-asával a bolti garis, de gyártói bezzeg már egy sincs.
Meg is van a véleményem a Samsung-ról...
-
hdman
őstag
Én október végén vettem, azóta sajnos csak bolti garanciásat lehet kapni mindenhol, ahol meg gyárival tudnál hozzájutni, ott olyan magas árat kérnek tőle, hogy hanyatt vágod magad.
3 megoldás van, ha valaki hozzá akar jutni a telóhoz:
1, megveszi méregdrágán gyártóival
2, megveszi használtan gyártóival
3, megveszi bolti garival
vagy 4, lemond róla és mást veszHétvégén én is feldobom az 1.7 HX K4-et!
-
ludsimon
veterán
válasz
Quasi_modo #3128 üzenetére
Én?
Biztos, hogy nem!
Keversz picur220-al.A Nokiát szidtam, nem a Samu-t.
-
Senser87
tag
Nah az a lényeg, hogy nincs már gyári garis az országban, csak használtan, vagy irreálisan magas áron, szóval olyan boltot keresek, akiknél nem gyári garanciás telefont vettetek, mert nem az érdekel miylen aranyosan adták el, hanem, hogy később, hogy viszonyulnak hozzád, ha valami baj van.
-
Senser87
tag
válasz
Quasi_modo #3131 üzenetére
nem jön be az oldaluk.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Senser87 #3130 üzenetére
én gyártói garisat vettem ujmobiloknál...
és igen, tisztában vagyok a gyártói gar, előnyeivel-hátrányaival. én is a gyártói garaciát "preferálom". figyelni kell a honlapjukat, felhivni öket, irni nekik.sztem korrektek. más GSM bótot nem ismerek, de eddig oké az ujmobilok. -
Senser87
tag
válasz
Magnum_ #3129 üzenetére
Igen értem én, ezt is kértem, miért mondod azt, hogy csak Tőlük? rossz tapasztalat esetleg?
Mindenhol kártyafüggetlen és bolti garis van csak, épp ezért nem mindegy hol veszedA gyári garist oda viszed ahovva tetszik, de ezt nem. És a Samsung szervízben azt mondták, hogy telefonból bolti garanciást semmiképp ne vegyek, de a gyáriknak nagyon el van szállva az ára, még mindig 170K
, támogatás nélkül ér ez ennyit?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
ludsimon #3123 üzenetére
Mármint a video kép minősége romlik, vagy a fényképező része?
Csak a video és az is csak HD-ban. De nem olyan számottevő. Az aac miatt gondolom be kellett áldozni valamennyit hogy ne szaggasson. A fényképező természetesen nem romlott semmit.
Mintha azt írtad volna valahol hogy nem akarsz Samsungot... -
Senser87
tag
Sziasztok!
Szerintetetk XXL Gsm, vagy PartNero Gsm? Hol vagyem meg a kicsikét?, Garancia szempontból melyik jobb? Tapasztalatok?
Köszi!
-
ludsimon
veterán
válasz
Quasi_modo #3122 üzenetére
Mármint a video kép minősége romlik, vagy a fényképező része?
Érdekes...Nekem végülis majdnem teljesen mindegy a kamera része, talán 1 évben 5x volt rá eddig szükségem.
A kép minősége viszont nagyon fontos lenne.Szóval akkor a kamera képe romlik, vagy a fényképező?
Viszont a slow motion-al szívesen eljátszadoznék.
-
ludsimon
veterán
Sziasztok!
A jövőben egy ilyen telefont szeretnék venni.
Nézegettem vele készített videókat, és nagyon gagyi a hang minősége.
Ezt ha jól tudom új firmware-val lehet orvosolni.
Valaki próbálta már?
Jobb minőségű lesz a hang a videó alatt? -
Bdanyy
addikt
Programokat a nokiaprogramok.hu -n találsz hozzá. Angol minden szoftban van, szal bármiből kijön a legújabb, fel tudod tenni rá és angollal használni. Én ezt tenném, csak kell a t9 azt meg nem lehet utólag telepíteni. Főzöttről nekem rosszak a tapasztalataim, de sokan ajánlják hogy bevált, de amiről nem nagyon írnak az az hogy nagyon szétbarmolt benyomása van utána a telefonnal, pl i8910 hd felirat helyett omnia hd, gyári csengőhang más bekapcsolóanimáció szintén, illetve nekem a gyári témával is egy rakás alap program pl napló vagy alkalmazáskezelő csak felvillant és nem lehetett megnyitni. Ezt még fűszerezte a restart meg kikapcsolás magától, úgyhogy kb egy nap után feltettem a magyarnál frissebb bolgár szoftot, amiben legalább magyar t9 is van.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Gabenpetit #3118 üzenetére
Ez a cirkusz, ami a ROM korul megy, az azert van, mert a magyar szoftver nem eleg stabil,
Nem jól olvastál. A gyári szoftver stabil, csak vannak hibái illetve hiányosságai mivel nem akar ideérni a hivatalos magyar frissítés. Aki úgy érzi lecseréli valami másik hivatalosra vagy főzzöttre (amivel esetleg más hibákat kap). Meg van aki kiváncsiságból meg hobbiból csereberéli a romokat.
A magam részéről nem teszek fel főzött romot. -
Gabenpetit
csendes tag
válasz
muveszur #3076 üzenetére
Sziasztok!
Lassan en is vennek egy ilyen telot. Mar egy ideje olvasom a forumot, eleg sok kerdesre megvan a valasz, de azert van par homalyos dolog.
Ez a cirkusz, ami a ROM korul megy, az azert van, mert a magyar szoftver nem eleg stabil, de mi van ha angolt hasznalok? Akkor nem lesznek ilyen gondjaim?
Ugy latom, hogy a navi szoftverek kozul hosszabb tavon erdemes Ndrive-ot valasztani. Honnan lehet letolteni ha nem akarok fiztni erte?
Altalaban erdekelnenek olyan oldalak, ahonnan ingyenes progikat lehet letolteni. Pl egy szotar program, amiert meg a 10 eurot is sajnalom.
Szerintetek erdemes a 16 gigas valtozatot venni a max. 32 gigas kartyaval? Vagy lassul tole valamennyit?
Egyelore ennyi kerdes.
Koszi elore is! -
Quasi_modo
nagyúr
nincs rajta semmi,mert az előző gazdája állítólag angol nyelvel használta és most raktak rá magyar menüt
Elképzelhető, hogy külfölről behozotti a mobil és romot cseréltek. Akkor viszont nincs magyar gari.
Hmm...
De ennyi ráfizetéssel kaphatsz szerintem rendes magyar garival is. Bár nem tudom most mennyiért megy egy szinte új 5800-as.
Hogy többet tud nyújtani neked a HD az kipróbálásal tudnád eldönteni. A Speedshopban vagy a MM-ban esetleg. -
blt.62
őstag
válasz
Quasi_modo #3115 üzenetére
Nagyon tetszik ez a telcsi csak még hezitálok ugyan is új az 5800-am és +55 ezer ft-ot kérnek a HD-ért. A HD 07,havi és nincs rajta semmi,mert az előző gazdája állítólag angol nyelvel használta és most raktak rá magyar menüt.Amúgy 90 ezerért árulja a neten Kiskunfélegyházán,és régóta.Nem gyanus hogy 90 ért nem vitték még el eddig? Nem tudom,hogy többet tud e nyújtani a HD ezzel a +55 ezerrel,főleg hogy nem kell az internet. Szerinted?
-
Quasi_modo
nagyúr
Szép hogy a Garmin házszámszintű, de mondjuk legtöbbször a Sygic is.
Viszont amint olvasgattam, a Garmin többször rosszul pozícionál, meg néha késik.
Így aztán maradtam a Sygic-nél. Másrést ha én kocsiba ülök, nem a házszámot akarom megtalálni, hanem az utcát.
blt.62 A riasztás ismétlését sosem próbáltam, mert mindig meghallom elsőre. 24 órás ismétlés és halonlók vannak, de tudom, hogy nem erre gndolsz. -
blt.62
őstag
válasz
Quasi_modo #3111 üzenetére
Oké,de melyik a jobb hisz iGO nincs rá és azt mondták,hogy a Garmin az amelyik még házszám szintű Magyarországon. Szeretném még kérdezni,hogy a naptár bejegyzésnél ha hangos jelzést állítok be akkor ismétli a riasztást ha nem hallanám meg elsőre (mint a symbiános nokiák) vagy csak egyszer jelez. A naptárjelzés hangját lehet mp3-ra változtatni? A naptár bejegyzéseket kilehet tenni a készenléti kijelzőre,hogy mindig mutassa mint a symbiános telcsiken? Előre is köszi.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Quasi_modo #3111 üzenetére
én sem ragaszkodom már a garminyhoz,sőt
-
blt.62
őstag
Köszi,megnyugodtam!
Holnap megyek elcserélem Kiskunfélegyházán az 5800-am (+55 ezer) erre a telcsire. Azt szeretném kérdezni tőletek,hogy Kiskunfélegyházán vagy Kecskeméten tud valaki olyan Gsm boltot ahol átraknák az adatokat a nokiáról a samsungra? A Garmint is felrakatnám velük.Gondolom ez a legjobb mostani navigációs program rá. Előre is köszi! -
zack
nagyúr
Nem felejtettem el, majd jövök, és beszámolok megérte e váltani O2-re...csak apró lépésekben haladok az ismerkedéssel, minden órában egy kicsit többet és többet.
Eddig nem rossz, nem bántam meg, de jóval nehezebben szokható mint egy Symbian, főleg ha mindent részleteiben akarok tudni. Gyorsasággal nincs gondom, ettől féltem a legjobban. Bár a TouchWiz tényleg sok RAM-ot zabál, és a mobilarénás tesztbe is lehúzták, annyira nem gáz. Nem lassul be a PDA, úgyhogy egyelőre nem kapcsoltam ki.
Eddig az egyetlen tényleges ngatívum I8910-hez képest, hogy a kamera lencsvédője nincs túl mélyre sülyesztve, és könnyen ujjlenyomatos lesz. -
Bdanyy
addikt
Erről én sem tudtam eddig, köszi
Viszont úgy iso nincs
Nem mintha állítgatnám, csak most láttam hogy annak az állítását kapcsolta le.
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3106 üzenetére
Én se vettem észre, de a google segített.
-
muveszur
addikt
Megvan a teljes igazság: A képstabilizátor csak akkor működik, ha nincs téma kiválasztva és a vaku ki van kapcsolva!!!
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
muveszur #3102 üzenetére
Úgy értettem, hogy ha kamera módban bemész a beállításokba, akkor azt látod, hogy néhány dolog nem alaphelyzetben van (fehéregyensúly, fénymérés, stb) és nem is lehet állítani. Azokat a dolgokat a téma állítja szvsz. De lehet, hogy ez nem minden és akkor hülyeséget beszéltem...
-
muveszur
addikt
válasz
Quasi_modo #3101 üzenetére
Lehetséges, csak nem tudom, hol vannak a mentett beállítások.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
sosmocsok #3100 üzenetére
Köszönöm, akkor ez kb 2 héttel későbbi mint az enyém. (De lehet,hogy ugyanez van benne.)
muveszur:bár jó lenne ha működne az összes témával.
A témák tulajdonképpen beállítás gyüjtemények szvsz. Tehát ha a téma alatt megnézzük, hogy mi mire van állítva, akkor kézi beállításokkal is elérhetjük ugyanezt. És akkor mellé bekapcsolhatjuk a stabilizátort.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged