Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- iPhone topik
- Netfone
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
válasz Joe bácsi #1196 üzenetére
Egyáltalán nem gáz a mérete... Szép, méretes férfi kézben(mint pl az enyém) tökéletesen besimul, fogása is oké. Mondjuk gázul néz ki, amikor barátnőm telefonál vele De gondolom nicked alapján nem nő vagy
Méretéhez visszatérve: Én rendszeresen kerózok vele, gatyából még egyetlen egyszer sem esett ki, sőt még szűk farmerrel is bemerem vállalni, kondiba keróval szoktam menni, farmerrel, és ott van az HD... Egyeltalán nem akadályoz egyetlen mozdulatomba sem, és kényelmes még kerón is.
-
muveszur
addikt
válasz #35104512 #1192 üzenetére
Nekem fel se tűnt először, hogy nem világítanak a gombok... Csak mikor írták a neten, hogy nem világít. Akkor a kijelző és olyan erővel fénylik, hogy még sötétben is látszanak a gombok. Sőt, a 3 gomb nagyon szépen el van választva egymástól, gyönyörű a telefon kidolgozása.
Megjegyezném, hogy a Nokia a tudás mellett az összeszerelést is meg tanulhatná a Samsungtól!
-
Quasi_modo
nagyúr
Szerintem a dolog roppant egyszerű. Akinek problémái vannak vele, az nem veszi meg...
valami
-
phaet0n
tag
Amik nekem fontosak lennének:
-nagy kijelző (legalább 3")
-pdf, doc fájlok normális olvasása (itt például röhejesnek tartom a Nokia 5800 helyzetét, hogy olyan áron indult, mint egy iphone, de még külön kellett volna megvenni hozzá egy nyamvadt pdf olvasót (a hackelhetőséget hagyjuk figyelmen kívűl).
-gps (ezért kell okostelefonnak lennie, nem akarok JAVA-s naviprogramokkal bohóckodni)
-wifi
-minőségi anyaghasználat(Jó, beismerem, a HTC Touch Diamond 2-t valahol éppen akciósan meg lehet venni 99k-ért.)
[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
válasz phaet0n #1194 üzenetére
A véleményen nincs mit átgondolni, az van. Az érvet és álláspontot lehet átgondolni!
Melsleg tényleg hatalmas méretű a telefon, ez tény!
Tudásban egy s60-as smartphone, ami önmagában jó.
Akít az olyan csiri-csáré dolgok érdekelnek, mint 8 MPixel-es kamera, meg HD video és nem sajnálja rá a pénzt az hajrá vegye meg. Aki meg megvan ezek nélkül, az bőven talál olcsóbb alternatívát az oksotelefonok és PDA-k között.[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
Szép is meg jó is, csak ne lenne ilyen nagy, nehéz és drága. Ennyit nem ér!
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
törölt tag
először nekem is furcsa volt, hogy nem világítanak a gombok, vagyis inkább azt mondom, hogy szokatlan, de igazából egy még egyszer sem vettem volna hasznát ha világít, valószínű ezért nem teszi egyik sem egyszer sem volt még olyan helyzet amikor azt mondtam, na most nagyon jó lenne ha világítanának ezek a gombok...
[ Szerkesztve ]
-
Joe bácsi
őstag
válasz Quasi_modo #1187 üzenetére
Nincs hozzám nőve a telefon.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
VD
őstag
válasz Quasi_modo #1187 üzenetére
Pl.: a zuhany alatt, a wc-ben. Végül is kúltur ember oda is viszi a mobilt, ha mást nem játszik szarás közben....
És ezeken kívül még rengeteg szituáció van amikor nem feltétlenül viszi magával az ember a telefont, és amikor vissza megy nem az az első dolga, hogy nyomogassa a telefont, ha nem muszáj. Ezért nem felesleges egy fénnyel történő visszajelzés az elmulasztott eseményekről. Kétségtelen, hogy lehet nélküle élni, de amatőr baki, hogy kimaradt az alap funkciók közül. Az meg továbbra is vicc kategória, hogy nem kaptak világítást az előlapi gombok.
-
Joe bácsi
őstag
válasz delbarta #1183 üzenetére
Nekem a csipogás nem jó! Csak fénnyel jelezze!
Amúgy meg az úja telók szarok, mert tök fekete a képernyő és mindig nyomkodni kell a gombok vmelyikét, h. lássuk volt-e vmi esemény. Nem lehet beállítani mint pl. E51-nél, h. kiírja az időt, a dátumot egy keskeny csíkban és ha volt vmi. A céges Nokia 5000-sem egy kalap sz@r. Tök fekete a kijelző, ha a billentyűzár rajta van. Így állandóan vmelyik billentyűt meg kell nyomnom, h. keresett-e vki.
Én karórát használok, a telefont telefonálásra használom.
Az autóval sem fogok repülni.[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
Csak még mindig a mérete tart vissza
Hát hogy igazán mekkora, az leginkább akkor látszik, ha mellé teszel egy másik mobilt.
Én spec utálom a pici mobilokat: kicsi kijelző, kicsi billentyűk, kicsi tudás.
Mint említettem AS fórumán van egy kép ahol a régi N82-vel együtt fényképeztem le.valami
-
Mangerd
aktív tag
válasz delbarta #1183 üzenetére
na ilyen kéne a telefonomba, úgy kivágnám mint macskát...
Sok-sok évvel ezelőtt (utána számolva 6 éve) a szobatársamnak volt Samsung C100-asa (akkor még nagy szó volt, hogy az már színes kijelzős volt) ami alapból azt csinálta, hogy kb 5 percenként jelezte az olvasatlan sms-t, mintha újat kapott volna. Amíg ő nem volt bent és két óra alatt 25ször csörgött az sms, azt hittem kalapáccsal verem szét...Hihetetlen, hogy vagy valaki annyira lusta legyen, időnként ránézzen a telefonjára (ha más nem az óra miatt csak ránéz néha, nem? Vagy 10 percenként bemondatja egy programmal a Greenwich-i időt?)
-
delbarta
senior tag
A Remind Me egy nagyon hasznos kis program. Beállíthatsz bármilyen hangjelzést az elmulasztott hívások, üzenetek emlékeztetésére. Én egy bekopogó hangot állítottam be, és 2 percenként jelez, amíg le nem lövöm.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
nVIPER
senior tag
válasz Quasi_modo #1180 üzenetére
Igazad van, én is így vagyok vele, minek jelezzen meg villogjon feleslegesen ha ott se vagyok, amint a kezembe veszem azonnal megnézem, hogy elmulasztottam esetleg valamit vagy sem. Nagyon gondolkozok, hogy megveszem ezt a telefon. Csak még mindig a mérete tart vissza, most egy I7110- tulaja vagyok..
-
Magnum_
nagyúr
válasz Quasi_modo #1180 üzenetére
én is igy vagyok vele,azé annyi idöm van,hogy lecsekkoljam,igy nem fontos a szuszogo d-pad vagy villogo led.
de legalább valamibe bele lehet kötni
I humbly and respectfully decline™
-
Quasi_modo
nagyúr
Persze, hogy nincs visszajelzés. Ez egy OLED kijelző. Csak az LCD-n lehet bármit kiiratni lekapcsolt világításnál.. Egyébként is: ha valamiért le kellett tennem a mobilt valahova, ahogy visszajöttem, első dolgom megnézni nem keresett-e valaki. Ehez számomra szükségtelen bármiféle puolzálás. Az szerintem egy érdekes, de felesleges ficsőr.
[ Szerkesztve ]
valami
-
Joe bácsi
őstag
Az elmulasztott eseményeket jelzi valahogy?
-
Quasi_modo
nagyúr
Nekem a pécsi MM-ben egy szó nélkül odaadták. Sőt amikor mondtam, hogy még kissé drága, akkor adatettek elém egy N97-t, hogy nézzem meg azt, mert az most éppen olcsóbb.
valami
-
phaet0n
tag
válasz muveszur #1169 üzenetére
Köszönöm. Ez fontos tényező, mivel ha úton vagyok, és az interneten keresztül szeretném intézni a dolgaimat (banki "sms aláírás"), akkor ez elengedhetetlen.
Egyre inkább hajlok arra, hogy rábólintsak a vásárlásra.
(Mondjuk a minap a miskolci MM-ben, amikor azt mondtam az ott dolgozónak, hogy telefont szeretnék vásárolni, de előbb ki szeretném próbálni, azt mondta, hogy erre nincs lehetőség. Ez aztán az üzletpolitika. [természetesen nem vettem volna meg 185000-ért ott, de akkor is. ]) -
phaet0n
tag
Valaki tudna nekem arról információt adni, hogy a multitasking működik-e olyan szinten, hogy ha böngészés közben kapok egy sms-t, akkor azt el tudom-e úgy olvasni, hogy utána a böngészést ott folytassam, ahol abbahagytam?
-
No.01
őstag
válasz #35104512 #1161 üzenetére
Szia,
Nekem a dragabbik van es annyi a kulonbseg, h ez teljesen atlatszo, fenyes, mig a masik kicsit mattabb. Utobbi jobban olvashato viszont valamelyest rontja a kijelzo szineit.
En is olvastam, h a kijelzo karcallo, de en ebben nem hiszek 100%-ig igy inkabb vettem ra foliat. A kezelese szerintem semmit sem valtozott szoval tuti ami fix en maradok a folianal (de abbol csak a markasat erdemes szvsz)
[ Szerkesztve ]
-
Dzsymmy
csendes tag
Sziasztok!......Ki hogy van vele,fóliával vagy anélkül érdemes használni?Olvasom a tesztekben hogy edzett karcálló üveg a képernyő,ebben az esetben fölösleges óvatosság a fólia,hisz még lassítja is a kezelést.Láttam egy reklámot a Nokia N97-ről...hogy mit bír
egy edzett képernyő.Egy müanyag ceruzával ,majd egy fémpénzzel,majd egy sima slusszkulccsal próbálta a képernyőt megkaristolni......mondanom sem kell az égadta világon semmi nem látsszott az üvegen.Valakinek van esetleg tapasztalata?...köszi" Azt akarni, hogy a valóság más legyen, mint amilyen, reménytelen.”
-
nVIPER
senior tag
ÉN is gondolkozok egy ilyen vásárlásán. Most egy I7110-em van. Csak egy dolog tart vissza,,, így nagyon hosszúnak tűnik, vagy csak a képeken az?
-
törölt tag
-
Dzsymmy
csendes tag
Szia Inside5...!
Én is 19-én vettem ilyen telót..szép és jó!Nekem is épp ilyen nyűgöm van a nettel,(Kapcsolódik,de ha böngészni akarok akkor ezt írja ki: Web: Az átjáró nem válaszol)ha tudsz valami megoldást örülnék ha megosztanád velem.Sikerült letöltenem a Garmin 2010-es Teljes európa térképét,leírnáda telepítés menetét..(ha szépen megkérlek)..nehogy valamit elszúrjak,.A telóm 8 GB.os memóriájú..és vettem bele egy 4 GB-os micró kártyát...Hova másoljam.....stb..ebben is kérem a segítséged...előre is köszi..................................Jimmy[ Szerkesztve ]
" Azt akarni, hogy a valóság más legyen, mint amilyen, reménytelen.”
-
Yimmy
csendes tag
válasz muveszur #1155 üzenetére
Üdv Művészúr! Nem tagadom,mindkettő én vagyok.Történt,hogy az eredeti dzsymmy-s belépőm jelszavát elmentettem a Windows-al,persze később el is feledtem...majd ahogy lenni szokott,az op rendszer összeomlott...a jelszó elveszett.Még egy csavar a történetben,hogy a leadott mailomat közben megszüntettem.(elveszett a jelszó) ...amire a jelszavam pótlását küldhették volna.Adódott az alkalom,hogy csinálok egy másik Nicket.Yimmy.....meg is lett.Ám közben (jó két hónap múlva)sikerült felélessztenem a freemailom...kaptam is rá új jelszót.1 szónak is száz a végeDDVisszakaptam a régi nickem vagyis most mindkettő műxik.pár hétig még futtatom a pót Yimmy-t.mert közben fut néhány hírdetésem.és fórumos témám.Ugye nem is olyan ördöngős az eset,visszaélni semmiképp nem akartam vele....ennyi...sorry)
-
MODERÁTOR
-
phaet0n
tag
Valamelyik symbianos navigációs szoftvert lehet offline használni rajta?
Valaki, aki mostanában vásárolt, tudna ajánlani helyet, ahol jó áron kapható a telefon (akár privátban)?
-
muveszur
addikt
ELÉRHETŐ MOSTANTÓL A TELJES HACK I8910 HD-RE!!! MŰKÖDIK A SZIGNÓZÁS KIKERÜLÉSE!Nem tudom, lehet-e ilyenről beszélni itt, készítettem hozzá egy részletes magyar leírást, PÜ-ben írjatok, elküldöm mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz Quasi_modo #1147 üzenetére
ha nem gáz, ird le public, hátha másnak is van/lesz ilyen gondja.
-
Yimmy
csendes tag
Sziasztok! Aug. 19-én vettem Samsung i8910 HD telót..Remélem jó lesz..egyenlőre
csili vili minden...ismerkedünk egymással.Ami miatt írok az a Wi-fi elérés!
Itthon t-comos wi-fi routerem van,amin WEP titkosítás lett beállítva..a ka-
lóz látogatók ellen.A routerre az asztali PC-m kábellel csatlakozik,időnként
laptop,Airis 620..PDA.és okosteló(N82,és Samu i8510.)csatlakoztatok
Wifi-n keresztül....minden gond nélkül,persze a megfelelő WEP jelszót
ezeken a masinákon beállítottam.Nos az új i9810-es telómmal nem tudok
csatlakozni.WEP jelszóval,és annélkül is azt írja ki a böngészés elindítá-
sakor, hogy...Web:Az átjáró nem válaszol!(Megjegyzem,hogy elötte nor-
málisan csatlakozik a T-com-os hálózatomhoz,de amint kéri a könyvjelzőt
és beírom neki a honlap címet,akkor írja ki ezt az ominózus "Az átjáró
nem válaszol" mondatot.A korábbi samunál(8510)csak a WEP jelszót
kellett beállítani és simán felment a netre.Tud valaki segíteni,hogy mi lehet
a gubanc??Gondolom nem csak nálam jelentkezik ez a probléma.
Ha korábban volt szó e témáról, akkor szíveskedjen valaki belinkelni az
oldalt ,ha nem akkor elég "szájbarágósan " KÉREM írja itt le ,amit előre is
köszönök......Remélem nem kértem lehetetlent.... .....Jimmy -
Quasi_modo
nagyúr
válasz Tanbá-apó #1143 üzenetére
Amikor ott voltam náluk, akkor nem volt ez a tok. Mondjuk egy hasonlót néztem máshol, de mivel mágneses, nem kellett. Ráadásul nekem van rossz tapasztalatom az ilyen tokkal: A patent belső része megkarcolta a mobilt, amikor lejött róla a borítás belül.
Érdemes odafigyelni rá.valami
-
Tanbá-apó
tag
nya, ma ujra látogatást tettem a speedshopban, mert elegem lett hogy se autós tartóm, se bőrtokom nincs még, így jelentem, a következők kis szépségekkel szaporodott ma az i8910 család:
bőrtok, nagyon kellemes, és egy perc alatt megszoktam, könnyen kivehető a készülék egy kézzel!
[link]a tartó fej része ez illeszkedett legjobban, mert az összes univ tartó nyomta a kamera gombot )itt is kell trükk, mert meg kellett fordítani magát a fejet!
Tehát a fej:
[link]és a kar hozzá:
[link]Ha valakit érdekel a kép neve végén ott a cikkszám, a speednél a keresőben igy knnyű rátalálni! otworty:
Mindezt egy tizesem bánta, de letojom, mert így már tényleg tökéletes a használat!
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Quasi_modo #1139 üzenetére
Ja. 21én ki is jött egy Hong Kongi xD
I8910XXIG6Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
legiaap
félisten
válasz Quasi_modo #1139 üzenetére
Quasi látom megszakadt a Nokia vonal és végre vettél egy igazi telefont.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Quasi_modo
nagyúr
Erről mit tudunk?
valami
-
Atomgeszi
nagyúr
-
surgery
senior tag
hétfőn érkezik az i8910 hd m majd írok a tapasztalatokról még kérdeznék a hangszórokról azt mondják üvölt ez nekem fontos mert zajos helyen dolgozom remélem tényleg üvölt n95 8gb volt az üvöltött tényleg remélem van olyan hagos ez is???
[ Szerkesztve ]
-
Baleey
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne a tapasztaltabb tagokhoz, hogy a widget-es today képernyőt le lehet e venni és valami használhatóbbat rárakni, vagy ezzel a telefonnal csak ezt használhatom? Ötletek, tippek? Mert nagyon bejön a telefon, csak a kezelőfelület ne lenne rajta ilyen.
Köszi előre is! -
Magnum_
nagyúr
válasz Magnum_ #1131 üzenetére
lenne még kérdésem, ha nem baj. ugyanazok a progik gond nélkül futnak rajta, amik 5800-ra készülnek? skpye kliens, msn van? ha igen, tudna vki feltenni egy sc-t, hogy müködik ez? (a gombok hiányában nem tudom elképzelni, hogy zajlik egy csetelés a virtua qwerty-vel.) köszi!!!
-
Magnum_
nagyúr
-
Magnum_
nagyúr
nem tudom mit csináljak, lehet, hogy ilyet veszek.
-
joey04
titán
-
Teaway
veterán
válasz Quasi_modo #1120 üzenetére
Ahogy nézem a history-t, végigetted a nokiákat, utána otthagytad őket
Nincs itthon csokid??
-
alien_
őstag
válasz kbencee #1124 üzenetére
Az szoftveres probléma. Ajánlom helyette például a Photoflow használatát (nekem bevállt, nagyon gyors), de biztos van egy rakat normális 3rd party képnézegető még.
Samsung nem szokta ráncfelvarrogatni a telefonjait, inkább kiadja majd fél év múlva a kiszámíthatatlan nevű utódot..
Viszont ha már felvarrásról lenne szó, én egy 5800 szintű hangszórónak tudnék neki örülni... Múltkor pár számmal összehasonlítottam, és a különbség ég és föld. Meg jöhetne multitouch, az nélkül elég neccesen irányítható játékokat kapunk csak..[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
kbencee
aktív tag
Azért nem lett volna rossz egy zsebatomreaktor
Meg abban bíztam, hogy ha kijön egy javított változat, akkor nem csak a procit cserélik le, hanem beletesznek valami új ficsőrt is, mint anno a 6310-6310i-nél, vagy pl. az N95-nél.
A képnézegető egy ici-picit beröccen a nagy képeknél, ezt talán javította volna[ Szerkesztve ]
-
Quasi_modo
nagyúr
Egy másik fórumon feltettek néhány kérdést a készülékkel kapcsolatban. Az oda beírt válaszaimat átkopizom ide, hátha valakit érdekel.
Tehát az első benyomások:
A böngészö szerintem közepes. Láttam jobbat is rosszabbat is. A sebessége tűrhető. A zoomolás nem egy villám, de használható. Ez persze a lap tartalmától függ. Wifi-vel próbáltam.
A GPS kb 5-10 másodperc alatt pozícionál, utána nem ereszti el a holdakat.
Bekapcs idű olyan 10 másodperc lehet.
Az akksiról még nem tudok nyilatkozni, mert állandóan nyomkodtam. Az biztos, hogy amikor első nap 8 órán keresztül ment a kijelző, meg mindent kipróbáltam, akkor utána tölteni kellett. Persze kell 3-4 töltés, hogy elérje a max kapacitást.
TV kimenetet még nem teszteltem.
Lassulás a fényképek nézegetésénél és zoomolásánál van. Azt hiszem mindenhol ezt rótták fel hibaként.
Memória: eddig még mindig elég volt. A PC-ről való írási sebessége az N82 után egy ágyugolyó futam.
A transzmitterről egyelőre fogalmam sincs. Ismereteim szerint nincs benne hardveresen. Mondjuk nem is hiányzik.
SW frissítés sztem biztosan lesz. Nem hivatalosan már hozzáférhető.
Ujjlenyomat: hát azt gyűjti rendesen. Lehet fényesítgetni.
A rádió ok, RDS remekül múködik. Próbáltam belőle músort felvenni. Egész jó minőségü.
Fényképek jók, egy kis állítgatással remek képeket lehet vele gyártani. A videó is ok, de talán jobb (röccenésmentesebb) a 720x480.
És végül, de nem utolsó sorban: ez a kijelző mindent visz.[ Szerkesztve ]
valami
-
alien_
őstag
válasz Joe bácsi #1098 üzenetére
Nem egészen. Nekem 100ezer forintot egyik telefon sem ér, ezt is csak eladásra vettem. Szép is, jó is, de a legtöbb funkció számomra tök felesleges.
Egyébként ha van valami, ami tetszik, vagy megveszem tök olcsón (minimum fél áron), vagy várok a vásárlással, ameddig jelentősen csökken az ára. Akár éveket is várok. Én ráérek...[ Szerkesztve ]
Swarm is coming.
-
bok92
addikt
Jön az Omnia HD 1GHz-es procival? A válasz:[nem]
-
surgery
senior tag
válasz Quasi_modo #1115 üzenetére
oké jövő héten már meglesz a kicsike addigra meglesz a lé rá majd beszámolok milyen de szerintem tuti lesz
-
joey04
titán
EISA elismerést kapott a készülék, European Camera Phone kategória győztese lett.
[link] -
surgery
senior tag
üdv azt olvastam a tesztben hogy a csengőhangok halkan szólnak rajta igaz ez valaki irja le a tapasztalatait ezzel kapcsolatban azt írja halkan és vérszegényen szól
-
Quasi_modo
nagyúr
Csatlakozom. Az N73-nál is nagyobb hangerőt képes produkálni.
Szóval üvölt mint állat. (ha akarom)valami
-
surgery
senior tag
azt olvastam a tesztbe hogy halkan szólnak a stereó hangszorók mi ebből a valóság?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz muveszur #1107 üzenetére
Csak én látom úgy, hogy a programoknak ki kellene használni a digitális iránytűt, de eddig nem vettem észre hogy használná a Garmin v az Ndrive..
Valószínüleg csak a megfelelő navi progi kell, ami használja. Úgy nézem a Sygic is tesz rá. Bár ez egy márciusi verzsön.
Azt vettem észre, ha full töltött aksival kötöm a gépre, akkor azonnal brekegni kezd, hogy bontsam az akkumlátort, mert tele van töltve. Létezik valahol olyan beállítás, hogy ne töltsön, ha összekötöm a PC-vel?valami
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #1105 üzenetére
1. Nekem is minden indításnál újra kell kalibrálni az iránytűt....
Csak én látom úgy, hogy a programoknak ki kellene használni a digitális iránytűt, de eddig nem vettem észre hogy használná a Garmin v az Ndrive...Nekem szobában is faszán megtalálja a holdakat
Én eddig 2x vettem 0 persesen telót, minda kétszer előttem lett kibontva a doboza elöször, teljesen jó, a garanciát meg teszteltem a Nokiánál, semmi gond nem volt vele.
-
törölt tag
válasz Quasi_modo #1105 üzenetére
1. az iránytűt én egyszer kalibráltam, azóta vagy 2x indítottam el, de nem kellett újra kalibrálnom
2. pontosan én sem emlékszem, még régebben volt egy samsung -om, onnan az rémlik, hogy 8db 0 a biztonsági kód
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz Magnum_ #1104 üzenetére
miért nem lett volna jo 127.000ért ugyanugy 1év gyártói garival.
Ez az én dilim, hogy kevés eladóban bízok meg. Aki ismer régebbről, vagy más fórumokról az már meg sem lepődik.
Kérdések:
1. Az iránytűt tényleg minden bekapcsolás után kalibrálni kell? mert nekem úgy tünt.
2. Samsungéknál mi a gyári alap biztonsági kód? A billzár időzítésénél kéri. 5 db 0 dereng, de inkább megkérdezem.
muveszur: GPS-ileg én voltam a hülye, mert a szobában indítottam, és azt hittem ugyanúgy viselkedik a progi, mint az N82 verzsönnél. Aztán kimentem a teraszra és 3-4 másodperc múlva bepozícionált.[ Szerkesztve ]
valami
-
Magnum_
nagyúr
válasz Quasi_modo #1100 üzenetére
150ért? nem értem, miért nem lett volna jo 127.000ért ugyanugy 1év gyártói garival.
-
muveszur
addikt
válasz Quasi_modo #1102 üzenetére
Szia! A Samsung LBS menüpontban van a GPS+ progi, az letölti a holdak pozicioit 7 napra. Igy zárt térben is talál nagyon byorsan holdat. Én garmint meg Ndrivet használok, azzal nekem 5s alatt találok poziciot.
-
Quasi_modo
nagyúr
Most ott tartok, hogy a Sygic nem akar műholdat találni. Le kell tölteni valamit, hogy felébresszem a GPS-t? Mindha ilyesmit írt volna valaki.
valami
-
muveszur
addikt
válasz Joe bácsi #1098 üzenetére
Szia! A TouchWiz felületen egyszer kell megérinteni, a Symbian felületén (pl beállításokba belépve) már egy érintésre kijelöl, a másodikra belép az adott funkcióba.
Quasi_modo: Örülök, hogy te is jobbnak látod. Én egyenlőre automata módban fotóztam, de még így is észrevehetően jobb képet sikerült vele csinálom. Képeket teszek fel nemsokáá...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest